48078
-
#40057 köszi! ilyen dollár árfolyam mellett elég nevetséges ára van -
#40056 én ebay -en vettem. -
G_ArchAngel #40055 Ugye hogy van? -
#40054 csak segítség. -
#40053 pont olyan tudomáson szerint nincs -
G_ArchAngel #40052 hm...
ilyen mattuveg-cserelo bizbaszt hol lehet kapni? -
#40051 ettől jobban fokuszál vagy valami? :D
vagy csak ilyen segítség? -
#40050 bővebben -
G_ArchAngel #40049 igen, csak elfelejtettem ki gyartja...
fulframe gepekhez nem csinalnak csak croposhoz... -
#40048 és ettől mitől lesz jobb a gép? :D -
#40047 igen .... ilyen -
#40046 olyan mattüveget mint az analog gépekbe van(mikroprizmás vagy mi a neve, amikor szétcsuszik a kép ha nem jó a fokusz), lehet kapni digithez szerintetek? -
G_ArchAngel #40045 ay a racsos? -
#40044 bővebben? -
#40043 kicseréltem a 40D-embe a focus screent egy EF-D típusúra, érdekes vele. -
G_ArchAngel #40042 Cafolom...
nekem sok fotomat elcseszi az 5D keves fenynel igencsak gyenge AF-rendszere... -
#40041 Vitatom. :)
Egy átalakítóval használt obi (gondolom filmes) két DIGITÁLIS vázon nem hiszem, hogy az érzékelő miatt ad más képminőséget.
A többi igazság pedig Dani válaszában :)
De lényegtelen amúgy, elégedett vagy a jelenlegi rendszereddel, én is a sajátommal, csak az ide járó profik nem elégedettek a rendszerükkel :DDDD
És a fő lényeg: nem a technika/rendszer miatt csinálunk jobb vagy rosszabb fotókat. ;) -
#40040 :D
Amúgy azonos felbontású, azonos működési elvű (bayer cmos) érzékelők alapérzékenységen, azonos minőségű obival, rawból hasonlóan "hívva" nem hiszem hogy szemmel látható különbséget produkálnak élesség terén. User error, szar obi, jpeg feldolgozás paraméterezése sokkal többet dob rajta. -
#40039 nem nem.. a Canon es a Pentax ugyanazzal az obival. A Canon kepe lagyabb volt, kevesbe eles. Nem tudom hogy elmagyarazni. De azert ne vitasd ma' hogy a keperzekelo nem ad mas kepminoseget-e! A FotoTVben is biztos volt errol adas valamikor max te nem lattad! -
#40038 Szkúzi, igen igen úgy E! :) -
#40037 Pentrox, ugyértetted? -
#40036 Pentsux pletykák :)
Amennyiben kérhetek ilyet, a cikkel kapcsolatosan ne ITT fakadjatok dalra ;)
(és van még ott canon meg nyikony pletyi is) ;) -
G_ArchAngel #40035 "ojan" -
#40034 Nade volt ojan valahais hogy én fikáztam volna valakire??
Csak most egy kicsit az oly-t megmocskoltam, de csak kicsit...szubjektíven...:D:D
Más!
Blas!
Dobtam egy mélet privátin! -
#40033 Az a jó ha jól tucc söndörgetni! :) -
#40032 hát az AE-1 Programomnak nincs ilyen gondja :D néha mondjuk a hidegben kihül az elem és nem süti el a zárat de megsöndörgetem aztan mar jó -
#40031 Márkettőt meg szigszalaggal kell tuningolni hogy ne recsegjen a kezemben, ha tisztességes obi van rajta :| -
#40030 Épp hogy nem Rebel-izélt -
#40029 "mint Pentaxos szerintem írhatom a többiek nevében, hogy a Nikon közelebb áll a szívünkhöz, mint a Canon!"
Sztem ezzel a mondatoddal cáfoltad meg az ezutáni mondatodat :)
Márkabuzulás, előítéletek, satöbbi satöbbi :) -
#40028 Amúgy megértem ha váltottál, rebellizálni akartál, teljesen jogosan hagytad ott a canont pentaxért :) -
#40027 "bar a kepminosege nekem nem tetszett annyira (tul lagy volt)"
De mester, olyan nincs, hogy egy gépváz képminősége túl lágy.
Az obi lehet túl lágy, de egy képérzékelő (pláne raw-ban) nem igen. Magas ISO-n esetleg összemossa a zajszűrés a részleteket és ez lágyságot okozhat, de a 350D-nek nem volt zajszűrése, csak hosszúexpós. -
#40026 Tudom sok baromságot írok....de mint Pentaxos szerintem írhatom a többiek nevében, hogy a Nikon közelebb áll a szívünkhöz, mint a Canon!
Egyébként, ha valaki, akkor én nagyon,de nagyon utálom ha valakit az alapján itélünk meg, hogy milyen márkába feccölt pénzt!
-
#40025 nekem? :) -
#40024 Nekem egyreszt a Canon ugy osszessegeben nem jott be. Semmi komolyabb oka nem volt, valszeg a 350D is eleg lett volna nekem, bar a kepminosege nekem nem tetszett annyira (tul lagy volt). Plussz meg kicsi is volt meretre. Valamint mindenkinek amikor allatkertben voltunk a nyakaban ott logott az EOS 350D, zold modban, kitobival, allandoan felugro vakuval. Aztan bementem a Digitcamba es kezbefogtam egy K10D-t. Innentol egyertelmu volt a valtas foleg, hogy volt GP valtozat a boltban. Aztan csinaltam par tesztet K10D vs 350D + 1 Pentacon 50 f1.8 es hat a K10D nagyon csunyan odavert (szerintem) a Canonra. Persze nem ugyanaz a kategoria, de arban akkor a K10D majdnem a 400D szintjen volt. Nalam foleg erzelmi oka volt a valtasnak. -
G_ArchAngel #40023 Csak ha beszart, akkor vallaljak...
Vicces, hogy megelozo javitast nem lehet kerni... -
#40022 Blehhh, de gáz.
És mikor tudod megcsáltatni? -
G_ArchAngel #40021 Szeriahiba... -
#40020 Mér, mivan az öddéddel? Magától meglazult a tükör, valami gyártási hiba? -
G_ArchAngel #40019 Ahhoz nem kell nagy fotosnak lenni, hogy idegesitse az embert a tudat, hogy az oreg 5D tukre barmelyik pillanatban leeshet...
Ha fotozok mondjuk megrendelesre, akkor a gyomrom ossze van szorulva, hogy mikor esik szet a kezemben a gep...
Jo esetben van a kozelben egy fotos bolt, joarasitott 1000D-vel, de k*rvara nincs penzem masodvazra.
Eddig ugy volt, hogy ez megmarad, ha meglesz az 5D2, de most mar 99%, hogy 5D2 sem lesz, ennek kellene meg birnia egy ideig.
rohadt credit crunch -
#40018 Nem neked