48078
-
G_ArchAngel #40817 nem apr. elsejei a post... -
#40816 ez nem aprilis elsejei trefa? 4.1 mint aprilis elseje... arrol nem is beszelve, hogy a 4-es szamot a japanok es kinaiak kerulik mint mi a 13ast (naluk ennek oka a 4 es a halal kozti hangzasbeli hasonlatossag) -
#40815 Nikon D4.1
-
#40814 Es vajon tovabbviszik majd a buvargepek, azaz a Nikonos vonalat is? Lesz Niktaxos? :) -
#40813 Csak talágatások vannak, a 2010-es PMA-n tuti lesz vmi bejelentés :DD -
#40812 En meg csak annyit tennek hozza, hogy... :)
Amugy lehet mar tudni mikor jon az elso Niktax gep? :D -
#40811 meg mindenkinek lenne "csak még egy utolsó", és folytatódik az egész. -
#40810 pedig ez volt az első és utolsó reakcióm -
#40809 ok -
#40808 elég már, nincs szükség további reakciókra a témában. -
#40807 moderálva -
#40806 sigma 24-70 EX DG macro obit ha ezzel használom: Sigma Canon 2x EX AF DG telekonverter. Romlik a minőség?Illetve közelpont változik?(macro miatt érdekelne).
esetleg használ valaki ilyet? -
#40805 Nem emlékszem pontosan, talán 40D-je van...a 1.5X szorzó miatt ez is most 1240 mm......:D:D
Meg azt mondta nem volt elég..kevesellte!:D
-
#40804 Ez is csak azt igazolja, hogy minden Pentaxos latens Nikonos :) Hogy mik nem jutnak eszebe az embernek igy aprilis elsejen :P -
Aspyrin #40803 Világos, ha engem nem piszkálnak, én sem bántok mást.. -
#40802 :D
nc
-
#40801 Akkor én megszabom, mert én valaki vagyok. Ha ebben a topicban nem viselkedsz normálisan, a meglevő közösségbe kulturáltan beilleszkedve, akkor további büntetőpontokra számíthasz.
Többieknek: ne ugrasszátok, ne reagáljatok rá személyeskedve - maximum privátban. Tartsátok a társalgást a régi stílusban. Köszi. -
Aspyrin #40800 Értsd meg, te itt senki vagy, és nem szabsz meg nekem semmit.
Ha kedvem tartja, itt fórumozom.
Töketlen vagy, ha annyira sem vagy képes, hogy ne szólj hozzám. -
#40799 Könnyedén, ha nem rontod itt a levegőt. Merthogy konstruktív megszólalásod még itt nemvolt, a kötekedést meg nem igérem, hogy szó nélkül fogom hagyni.
Már a Fotóink topikban sem értettem, miért gondolod azt hogy te fogod "megmondani ki basz meg kit", itt főleg nem :) -
#40798 Aspyval levelezni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni :) -
Aspyrin #40797 Idióta, hiszen Blasta kérdezett, nem?
Komolyan, ennyi ésszel hogyan lehetsz házigazda?!
A kérdésemre válaszolj: KÉPES VAGY BETARTANI, hogy nem szólsz hozzám? -
#40796 Velem ugyan ne privátoljon, egy sorát sem olvasom el :) -
#40795 Anyád halála végképp nem tartozik ránk, privátban játszd le ezeket a meccseket. -
Aspyrin #40794 Ennél mélyebbre már nem mehetsz, persze most is azt gondolod, hogy humoros vagy...
Ajánlok neked valamit: ne szólj hozzám, én sem teszem azt.
Képes vagy betartani? -
#40793 Ezt elég gyakran hangoztatod, nyilván működik. -
#40792 Ja, Blasta pont olyan, hogy ok nélkül anyáz valakit.
Te vagy az, aki nem bírja ki hogy sértegetés nélkül kommenteljen.
Miután eljöttem a "topikodból", látva hogy reménytelen a helyzet, te átjöttél ide, és kvázi bejelentetted hogy itt fogsz garázdálkodni, mást se csinálsz napok óta, csak basztatod a többi fórumozót. -
Aspyrin #40791 Te szerencsétlen, anyám 13 éve halott. -
#40790 És azóta legalább összeszedte magát a muter? -
Aspyrin #40789 Miről is beszélsz?
Minden ok nélkül leanyáztál!
A két pont kevés volt érte.. -
#40788 Nem, te senkivel nem tudsz normálisan kommunikálni. Nem egyszer kértelek, hogy viselkedj. -
#40787 "...szaladsz árulkodni, lál. Ennél jobban már amúgy sem tudnád magad lejáratni. "
Tán Te mást csináltál seggfej???? Na hess vissza a homokozódba! -
Aspyrin #40786 Miért mennék el?
Azért, mert rajtad kívül mindenkivel normálisan el tudok beszélgetni?
Normális vagy? Rádtört a kiskirály fíling?
Ne ossz nekem észt, ahhoz te még mindig igen kevéske vagy, és leszel is... -
#40785 De ha a 400-asra felcsapja a kétszerezőt, ugyanúgy 800/5.6-nál van, csak stabilizátorral, Canonban, és még csak többe se kerül. -
#40784 Topikgazda váltás miatt írtam, amúgy furcsa ezt a te szádból hallani. Mi lenne, ha elmennél innen? Vagy maradj, de akkor kulturáltan. A kettő közt nem lesz átmenet. -
Aspyrin #40783 Mekkora lúzer vagy, gondolom most örülsz. Beszólsz nekem, aztán szaladsz árulkodni, lál. Ennél jobban már amúgy sem tudnád magad lejáratni. Kívánom neked, hogy ennél nagyobb öröm még véletlenül se érjen az életben... -
#40782 Egyébként volt 400-asa..eladta!:D:D
A vadak miatt kell a nagy távolság....nehogy kiszagolják a lessátorból!:D:D
van 2 lessátra a mátrában.... -
#40781 Vadgazdálkodási szakmérnök...és sokáig vadászmesterként dolgozott..de sajna ennek is befellegzett magyarhonban...:S:S -
#40780 Nem zsírúj.....pár hónapos....:D:D
-
Aspyrin #40779 Téged ki kérdezett?
Nem hozzád szóltam, kancsóka. -
#40778 Te főleg ne.