Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Mediamarktos újságban találtam egy gépet: Panasonic DMC TZ 5....az újságban azt írják, hogy tükörreflexes, sztem ez egy orbitális nagy hazugság, ti mit gondoltok errõl?
HTXVM!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"SLICE of LIFE\"
Tehát 200-0567 az 20567 expót jelez. Aztán lehet nincs igazam, a 20D-m csak 9999ig számol aztán újrakezdi.
azt írja, hogy ez nem számítja bele a lájvjúval készülteket.
(12488-at kaptam, nemtom mennyire valós adat)
\"SLICE of LIFE\"
Jááj este van csak erre tom fogni...fél7kor értemhaza...am se vok nagyon benne a témában xD sorry a lámaságomért!<#vigyor3>#vigyor3>
CMOS - erzekelo tipus
DIGIC III - feldolgozo rendszer
tehat, mintha megkerdezted volna, hogy mi a jobb: a szamitogephaz, a videokartya, vagy a processzor...

Nagyon aztse vágom mitírt le 😄DD
Sorry hát nah vannak még ilyen lámák mint én 😄 <#lama>#lama>
-Kodak Ektar-t hol lehet itthon kapni és mennyiért?
-esetleg havas táj/természetfotózáshoz milyen filmet ajánlotok?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Hat eleg lehet, csak nehez lesz vele kept csinalni 😊 Lukkamera ftw!
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
CMOS - egy képérzékelõ típus
9 pontos nagyterületû kétirányú autofókusz rendszer - A kép 9 pontjára képes automatikusan élességet állítani a gép.
DIGIC III képfeldolgozó processzor - semmit sem jelent, kb annyit mint az Intel. A feldolgozó processzor neve és sorozatszáma.
Teljes kompatibilitás EF és EF-S objektíveivel és EX vakkuval - A Canon gépeire EF és EF-S szériás Canon objektívek csatlakoztathatók. Ez az összes, utóbbi 21 évben gyártott Canon optikát jelenti. Az EX a Canon legújabb vakusorozata.
valamint mit jelent az, h RAW (az nem vmi tomorites?) - a JPG egy olyan tömörített képformátum, amit a fényképezõgép a saját feldolgozó rendszerével gépen belül készít és készen "köp ki". A RAW egy "nyers" képformátum, ami jobb minõséget ad, mint a JPG, de neked kell feldolgoznod, utólag a számítógépeden.
de legalább a nullát sikerült helyesen leírnia 😊)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
hazudnék ha azt mondanám, tökéletesen tisztában vagyok napjaink bridge gépeinek képminõségével, szolgáltatásaival, de az is biztos, gyakran megfordult az elmúlt hetek során a fejemben, hogy dslr-rõl visszalépnék valami pofásabb leica felé....... (igaz, ez meg nem bridge. de akkor is...)
Zsu!
1000D-t vagy 450D-t végy, mindegyikkel jól fogod érezni magad (450D extársabb kicsit)
mindenki arra költi a saját pénzét, amire akarja... 😊
ámbár nem vagyok meggyõzve róla, hogy amíg az kérdés számára, hogy kell-e a fényképezéshez objektív (egyébként igen, zsuzsi, kell: a fényképezés elengedhetetlen kelléke) addig nem biztos, hogy a legfontosabb prioritás, hogy a gép cserélhetõ obis legyen.
sz v sz.
:3
szerintem a digitális fotózás mûhelytitkai c. könyvekkel kezd... talán benne vannak az általad keresett alapfogalmak.
szal szeretnek segitseget kerni, h mi mire jo...
annyira nem ertek hozza, h akinek van kedve az leirhatna nekem mi mit jelent:
SLR fényképezõgép (?)
CMOS (?)
9 pontos nagyterületû kétirányú autofókusz rendszer - ez mire jo pontosan?
DIGIC III képfeldolgozó processzor - es ez? 😊
Teljes kompatibilitás EF és EF-S objektíveivel és EX vakkuval - es ezek?
valamint mit jelent az, h RAW (az nem vmi tomorites?)
tudom, h teljesen hulyenek tunok, de inkabb megkerdezem, minthogy tovabbra se tudjam.. :/
Azt sem tudom, h milyen objektivet erdemes venni, ha a kozeli, valamint a tajkepeket szeretem a legjobban...ugyanakkor mivel nem vagyok profi kerdes, h nem e eleg nekem csak maga a gep objektiv nelkul (?)
Canon 450 D
kocce
valaki, akinek van 450d-je irjon mar ram privit pls
kivancsi vagyok milyen a gep
Canon 450 D
Nikon kompatban nem jó
Canont, Panát, Olympust, Canont
-.-
jó lesz... vegyed.