48078
-
#40978 Ezzel total egyetertek. Zitanak a studio fotokhoz valszeg semmi koze nincs. Azt is el tudom kepzelni, hogy 100 fotot keszit es abbol valaki aki hozzaert megmondja melyik lett az 1 jo (mivel valszeg Zita szerint 99 lett az). A tobbi foton latszik, hogy mennyire nem vesz figyelembe semmilyen szabalyt, hogy mennyire nincs hozza szeme. Az, hogy nem tudja a technikai dolgokat azt leszarom magasrol. Ismerek en is olyat akinek fingja nincs a technikai dolgokrol de kurva jo fotoi vannak (pl. SilentOkami aki lany is mint Zita :P)... -
#40977 Mondjuk onnan, hogy az ember járt fizika előadásra, vagy képfeldolgozás előadásra. :) -
G_ArchAngel #40976 6 honap letoltetendo... -
#40975 Mennyiert van a D700? :) -
#40974 Stúdió az pont az a közeg, ahol a stylist, a sminkes megcsinál szinte mindent a fotóson kívül, aki beállítja a fényeket, a gépet, leszervezi a műtermet, a modellt, stb. Namost ezeket Zita vélhetően nem csinálja, sőt minden fotózásnál ott van "mellette" egy valódi fotós. Az ő dolga nem más, minthogy lenyomja az expógombot, de a NatGeo egyik nyolcvanas évekbeli borítója óta tudjuk, ez csimpánzoknak sem kihívás. -
Aspyrin #40973 Sokat számít, de nem hátulról kell elkezdeni a tanulást, gondolom először Te is a betűkkel ismerkedtél meg, azután kezdtél el olvasni, és nem fordítva. Igenis bosszantó, hogy - most közhellyel fogok élni - a mai világban, ahol a "celebek" a mindennapok csúcsai, össze-vissza nyilatkozhatnak bármiről, tehetnek bármit, amiről halvány lila fogalmuk sincs (úgy látszik, a "DJ" szakma már betelt...).
-
#40972 Csak mert fingja sincs a technikához még nem kéne lenézni. Igenis sokat számít ha tényleg ő választja ki a kompozíciót, ruhákat, színeket, sminket, beállást stb.
Sokan vannak akik tisztában vannak a technikai háttérrel, az előzőekhez viszont 0 érzékük van. -
Aspyrin #40971 A napocskára, meg a felhőre gondolsz? :D -
Aspyrin #40970 Aha, ez olyan, mintha elmondanám magamról, hogy tudok vezetni, holott, csak a táblákat ismerem. :P -
G_ArchAngel #40969 Mondjuk kivancsi lennek, hogy google nelkul hanyan tudnak a feheregyensuly pontos definiciojat... -
#40968 Modellfotóival semmi baj nincs (bár ahogy mondta valszeg a fényeket nem ő állítja be, hanem az "asszisztens"), a többit tényleg nem kéne erőltetnie... -
Aspyrin #40967 Nem. -
#40966 Tudtad volna a válaszokat? -
G_ArchAngel #40965 http://debreczenizita.hu/ - kulonosen ajanlom a sportfotoit, sajnos hatrebb nem tudom mi van, akinek jobbak az idegei, leirhatna... -
Aspyrin #40964 TEKURVAÉLET :OOO
Hadd köszönjem meg a linket! :D -
#40963 -
G_ArchAngel #40962 Debreczeni Zita
Es egy reszlet egy korabbi interjubol, hogy a hatas teljes legyen:
“A szintén celebből fotóssá avanzsáló Kasza Tibor munkásságáról kikértük Debreczeni Zita véleményét. „Tibornak a képei nagyon tetszenek. Az ő munkájában az a plusz pozitív, hogy lefotóz egy képet, annak utána számítógépen annyira szép színeket tud varázsolni. Ha például valamit szürkében fotózott, akkor azt nagyon szépen át tudja színezni lilára, ha az neki úgy jobban tetszik. Egyébként gyönyörű szép képeket csinál, és nagyon fantáziadúsak. Most láttam, hogy a Nagy lehetőség szereplőiről csinált egy akkora profi fotóanyagot, hogy ha azokat a szereplőket meglátjuk, hogy korábban hogyan néztek ki, iszonyú nagy a kontraszt” – elemezte Kasza munkásságát a modellből lett fotós. Megtudtuk még azt is, hogy Kasza Tibor egy leginkább külföldön alkalmazott programot használ a retusálásra, Debreczeni csak reméli, hogy a fotós-énekes majd megmutatja neki.” -
G_ArchAngel #40961 Mondjuk nehogy mar neki legyen lelkiismeretfurdalasa, azert mert feltortek a kocsijat...
Egyszeruen egyre elhetetlenebb a vilag - sajnos mindenhol... -
#40960 Passz...feltörték a kocsit...ennyit tudok! -
DecenS #40959 látható helyen volt..?
kifigyelték és követték, amíg őrizetlenül maradt a cucc? fel is nyomták a kocsit? -
#40958 Sajna hülye volt a srác....kocsi csomagtartójából vitték el, a budakalászi cora parkolójából!
Én a tatyómat mindíg kiveszem, akárhová megyek!Sajna a srác nem tette meg!:S:S -
G_ArchAngel #40957 persze, ha bejelentik, hogy mit loptak el, akkor listara kerul - akarhova viszed be (kulfoldon is), bajba kerulhetsz...
azt tudom, hogy pl. egy MacBook eseteben (ami szinten nemzetkozi listara kerul az Apple-szervizekben) az idiota tolvajt, aki bevitte egy budapesti uzletbe, a kijaratnal mar a Sünök vartak:-) -
#40956 és ezzel meg tudnák találni az eredeti tulajdonost? mármint a szervizben. -
G_ArchAngel #40955 Aham, csak ha van vele valami, beviszed szervizbe, akkor ott 99% hogy benne lesz a rendszerben, hogy lopott - legalabbis aki igy korbekuldi a S/N-eket, az a szervizeket sem felejti ki... -
#40954 Engem a lopás körülményei érdekelnek. -
#40953 most őszintén: ha kínálnak neked egy D700-at mondjuk 300k-ért -lenne ennyi összeged- akkor te fogsz azon gondolkozni, hogy most lopott vagy nem vagy inkább boldogan megveszed?
én nem igen tudom mit tennék. :DD
a lényeg, hogy nagyon vigyázni kell a cuccainkra! -
#40952 Na nemár....
Ha olcsón kínálnak cuccost...meddig tart megnézni a SN-jét??:D:D -
#40951 nem, de ha épp valamelyik haverod eladásra kínál neked egy D700-at akkor légy szíves nézd meg a sorozatszámát.... -
#40950 nálam van mind!
viccet félretéve. mi értelme van ezeknek? látok valakinél egy ilyen gépet/obit odamegyek hozzá és mondom: ájjámámeg hadd ellenőrizzem a sorozat számát, hogy nem-e loptad-e!! -
G_ArchAngel #40949 Most mar tenyleg komolyan kell vennem a gazdasagi valsagot, ha odaig sullyednek az emberek, hogy Stigma ojjektivet lopnak-.- -
#40948 -
G_ArchAngel #40947 ezt most nem szeretnem kommentalni-.- -
#40946 Az oke... de Blasta tudja csinalni ugye? :D -
#40945 Montammá hogy kabbe?? -
G_ArchAngel #40944 Brightonban kicsit mast jelent a "pole" dance...:-) -
#40943 Te inkabb toltsd le az internetet mielott leallitjak! :D -
#40942 aszittem az alatti hírre jött a server erroros post na :)
kusé :) -
#40941 most nezem csak mekkora luzer vagy Blasta :) A Pihe oldalanak mi a koze a Pentroxhoz??? :D :D :D Vajon Brightonban lesz uresedes az udvari bolond piacon vagy tenyleg nem marad mas mint a Pole Dance? :D -
#40940 -
#40939 melyik hónap van most? és mi volt a cikk első mondatában?