48078
-
#41018 ha befele - a belterület felé fordulva fotózol, akkor már azért nem ilyen egyértelmű a helyzet... de ehhez szerintem már ki kell kérni egy jogász véleményét -
#41017 Ajánlom figyelmedbe, az Álltalános Iskola 4. osztályosok részére készített nyelvtankönyvet!
Mert problémák lehetnek a szövegértelmezéssel....
Láttad valahol, hogy azt írtam a westend BEN???
Azt írtam: a wetend NÉL....ez azt jelenti (gyk.) hogy melette,közvetlenül a közelében....
Jó tanulást!
Viccet félretéve, amíg nem lépsz be az ajtón, az épületbe, vagy esetleg kerítéssel elkerített részére, addig kuuuvára nem szólhatnak hozzád!! -
#41016 Kétségtelen, a plázák szívesen adnak a belső tereknek közterületre utaló elnevezéseket, mint utca vagy sétány, és szívesen alakítanak ki szökőkúttal, padokkal vagy kisebb parkokkal közterületeket utánzó helyeket. Sőt, mivel éppen abban érdekeltek, hogy minél több látogatójuk legyen, ezek a terek mindenki számára nyitottak. Ennek ellenére csak kvázi közterületek, mert nem a közösséget képviselő állam vagy a helyi önkormányzat, hanem magánvállalkozások tulajdonában vannak, és így ők szabhatják meg a belépés és a viselkedés feltételeit.
A valódi közterületet azonban nemcsak az különbözteti meg a kvázi közterülettől, hogy közösségi tulajdonban van, és ezért a közösség minden tagja használhatja. Ennél is lényegesebb különbség, hogy a közösség a valódi közterületet közös ügyeinek intézésére (is) használhatja.
forrás és további részletek -
2Bálint #41015 westend mióta közterület? -
#41014 -
#41013 nem tud linket beszúrni regisztrálás után egy ideig - és 1 hete regisztrált, van 2 hozzászólása... (több se lesz egy ideig) -
#41012 Legalább linkelni tanulj meg pötslámakarika!
EKKORA LÚZERT! -
Cdun1989 #41011 Szerintetek melyik a legjobb fényképezögép 30e ft korul??
csak vicceltem, szpemmer vagyok -
#41010 Naja...én ezt otthon nála már nem ellenőrizhetem..:D:D
Jah...Sigma volt a halszem!:D:D -
#41009 Tegnap vettem az egyik kenonos cimbimnek egy 8mm f/4 fisheye obit......
szalonállapotban volt...saccperkábé alig lehetett benne pártíz (nagyonmax 200) expo.
Óccsó-é volt 115 ezresért??:D:D:D:D -
#41008 most adtam neki emiatt. -
#41007 mondjuk a formatálás még abszolút nem jelenti azt, hogy azok a képek elvesztek... élelmes fotós ilyenkor kiveszi azt a kártyát, és otthon mehet a GetDataBack vagy valamelyik rokona :) -
#41006 seggfejspemmerünk adatlapja...jósok büntije van spem miatt!:D:D -
#41005 Közterületen nincs joga töröltetni!!
Nálunk pölö amikor a tornyos nagyházban dolgoztam, ha nyílt nap volt, be lehetett menni a házelnöki irodába is...viszont fotózni szigorúan tilos volt biztonsági okokból!
Volt is pár barom aki nem hallgatott a szép szóra, és egy-egy tekercs filmje bánta, vagy egy komplett frommatálás történt a mamókarin!:S:S
Ez van.....
Egyébként a westendnél volt rá példa, hogy odajött a biztonságiőrcsávó, és szólt hogy ne fotózzak...mondom neki,
1. közterületen vagyok
2. nem rendőr, hogy bármit is megszabhasson nekem
amikor elkezdett emberkedni, az orra alá dugtam a flepnimet.....hirtelen dolga volt másfelé!:D:D:D -
G_ArchAngel #41004 SÜN! -
#41003 Anyádat spemmeld be Te fassopó! -
#41002 tudom... -
#41001 A plaza is magánterület. A Westendben pl. tilos bármit fotózni, a Mammut engedi, a Campona vegyes... :D -
#41000 Ték? :D -
#40999 A helyre csak azért mentem be, mert a telepen müködik egy sportlétesítmény, egy alapitvány csinálja, végülis hozzjuk indultam, csak útközben csináltam pár képet... kb mintha bementem volna egy plazaba, ahol képeket csináltama boltokról majd elkapnak :) -
#40998 de legalább ötletes és beillesztette a megfelelő kontextusba :) -
G_ArchAngel #40997 nincs joga toroltetni a rendornek sem, de Neked sem bemenni maganteruletre - eljarast kezdemenyezhetnek ellened, ahol a kepek inkabb mar ellened felhasznalhato bizonyitekok... -
#40996 Koszonjuk Emese... Esetleg egy bitefight linket nem akarsz meg hozzacsapni? :) -
#40995 -
G_ArchAngel #40994 tessar -
MRalkar #40993 nem spammelek -
#40992 Itthon van joga a biztonsági őrnek töröltetni a képeket? Egyszer bementem egy régi gyár telepre, igaz sok cégnek van még ott müködő üzeme, raktára stb, de jóformán egy kihalt telep, aztán pár képet elkattintottam mire a biztonságiak már meg is érkeztek, és kérték hogy hagyjam abba és távozzak, mert ez ipari kémkedés, persze töröltették a képeket is... -
G_ArchAngel #40991 Inkabb itt... -
#40990 Fotos jogok britthonban
(mert van akit erint es van akinek csak erdekes) -
#40989 tudom. de ha meg par uzin keresztul vitazunk akkor johet a ték! -
G_ArchAngel #40988 Alapvetoen az LR egy felcicomazott ACR + minimal PS, ugyanattol a cegtol - szoval kicsit sem jo a hasonlatod... -
#40987 Ez viszont igaz....
Zitácskára visszatérve...én sem vagyok autóversenyző, pedig ültem már versenyautóban! -
#40986 mint a MacBook meg a HP laptop. :) -
G_ArchAngel #40985 same -
#40984 amugy meg Tibinek tenyleg vannak jo fotoi. A honlapjan tobb kep van. -
#40983 Aj dont hev PS eksonsz! :)
En lightroom templateket csinaltam (csinalok) -
G_ArchAngel #40982 Tibire egy rossz szavam sincs, nem is futtatja ugy magat a mediaban, mint Zitacska, raadasul sok jo fotoja van...
Nehany kepe olyan, mintha Timber PS-actioneit hasznalna: link -
#40981 Naaa.....
Mééébántjátok őket??
NAAAAGY MŰVÉSZ MINDKETTŐŐ!
faszom....Tibinek még van olyan képe ami tetszik is...de ezek a sportfotók Zitácskától...bazzz..
-
#40980 NAGYON SZÉP FÉNYKÉPEK!!!!! -
#40979 SUN! :D