48078
-
#41138 Lowepro nem kell...nem állok be a sorba..:D:D
Ráadásul a Lowepro Stealth Reporter drágább ugyanekkora méretben....
A Kata cuccok tetszenek....de a hátizsákjai főleg!:D:D -
Dénes é #41137 valakinek nincs eladó jó állapotú vakuja olcsón? /canon kompatibilis/ -
#41136 Kata, Lowepro? -
#41135 Bocs...a Velocity 8x a szóbanforgó! -
#41134 Még esetleg ez 18-ért.... -
#41133 Srácok!!
Szerintetek melyiket finanszírozzam be??
Tamrac System 6 19 rugóért, vagy a Hama Defender 180 20 rugóért??
Tegnap a Hama 200-asát láttam, és meglepően könnyű, és praktikus kialakítású volt!Látszott, hogy össze van rakva rendesen, van benne anyag.
A Tamrac-ot nem ismerem, de a képek alapján méretben pont megfelelne, és ez sem lehet annyira gagyi, ha az amcsik ennyire kedvelik!
Szerintetek? -
#41132 Ehhh.....kedvet kaptam hozzá....ki kellene próbálni! -
#41131 A mai naptól ismét teljes képernyőben is élvezhetők a Magyarország legélvezetesebb online fotós magazinján található műsorok -
#41130 Agysebész kereső delikvens
(de a lényeg, hogy eltalált a fototv-re így is :D) -
zenoka #41129 :) pedig jol szoktam irni.. -
#41128 http://www.muszaly.hu/ -
zenoka #41127 bocsi muszaly volt emgosztani veletek is..humoros aranyos topicbol:)
-
Aspyrin #41126 Én kérek elnézést! :D -
#41125 Hihetetlen, hogy mekkora mértékben vagytok irigyek a Pentax (és persze a Leica) bohémságára. :-C -
#41124 ez egy atombomba :) (ejtsd: "nyúK") -
G_ArchAngel #41123 Lassan kezdem azt erezni, hogy nem vagy eleg liberalis - el kell fogadni, hogy nem akarnak a szurke Canon/Nikon tomeghez tartozni, inkabb szivarvanyszinu Pentaxokkal vonulnak majd az Andrassy uton, a Pentax-pride napjan -
#41122 "Furcsak színek, furcsa formák, furcsa belbecs - PENTAX"
-
Lateralus #41121 Elég fura alakja lesz, ha ez nem fake.
http://www.pentaxforums.com/forums/567226-post732.html -
#41120 tudom :D -
#41119 Pihénél kiveséztük....
-
Na errol menjen a diszkurzus ne a Zitarol :) -
#41117 na ettől celeb a celeb... 2 mondatnál többet nem érdemelne, mégis napok óta megy róla itt a diskurzus (az meg mindegy, hogy milyen előjellel, a lényeg, hogy pörögnek az oldalletöltések) -
Aspyrin #41116 Biztos forrás. ;) A gépet az előző palija vette neki! :D -
G_ArchAngel #41115 Szia Zita! Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen géppel fotózol és milyen fotós iskolát/tanfolyamot végeztél? Továbbá érdekelne még az is, hogy hol lesznek láthatók a képeid?Üdv.: Halacska (Halacska)
Szia! Nekem egy sony alfa 100-om vam ami szerintem egy nagyon jó gép! A tanfolyamot majd szeptemberben kezdem el. Rengeteg fotós van akinek nincs végzetsége és mégis a legjobbak között van. Én ezt nem engedhetem meg magamnak mert ez is egy mesterség, tanulni kell, és én akarom is. A fotóimat augusztus 14.én láthatod at egyik női hetilapban! Fresh Andival a címlapon, majd később szintén ebben az újságban...
forras: Blikk.hu -
G_ArchAngel #41114 Sony-val kezdte, de mar 1Ds-sel fotozik:
-
#41113 Az ismerosod felreinformalt. Sonyja van mert a hifije is Sony es azt is szereti. Ebbol is latszik milyen hozzaertoen valasztott gepet! -
#41112 -
G_ArchAngel #41111 Meg sem lepodok majd, ha egy inaktiv bodzaszedo es femkereskedo nyakaban ilyet latok, ha megy segelyert:-))) -
#41110 -
#41109 Nna...én a K-m mindenféleszínű változataitól hányingert kapok!:D:D
Az uj limited K20D titániumszín vázzal viszont ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!!
-
#41108 nekem amúgy nagyon tetszik az átlátszó vázas Pentax, illik a Hellokittys-katonaszínes-piros-zöld-kék-sárga sorozatba :) ezt például a Láthatatlan Ember részére készítették :) -
#41107 Ezt láttam....a VR-müködését mutatja be...egy videóból van...:D:D
Ezt amit betettem, véletlenül találtam...nem tecc, csak érdekes lehet...:D -
#41106 Nikonék jobbat tudnak: :)
-
#41105 hátez akkor erősen szopóálarc -
#41104 -
#41103 -
#41102 Csekk garjegy. 1 év. -
#41101 az lesz, lévén más lehetőségem nem nagyon van. mennyi garit adnak amúgy a pentax vázakra? egy-két-három év?
Jano, a blendék faszák, viszont most minden képet túl fényesre akar csinálni, a váz halt el :cx -
DecenS #41100 valamelyik fotón mintha egy sonyt markolászna... -
#41099 Attól még moslékot gyárt fotózás címén!
Mások, akik ezerszer tehetségesebbek, perze nem engedhetik meg maguknak a korrekt technikát....ez az élet nagy igazságtalansága!
[URL=http://www.ize.hu/comments.php?post_id=11678]Az IZE.hu-n is téma a "művésznő"!![/URL]