48078
-
G_ArchAngel #41178 Gabesz, egy Pentaxnak nem mindegy mibe teszed bele?
Teszkos szatyor is boven jo, az a gep a magikus aurajaval meg abbol is Louis Vuitton taskat varazsol -
#41177 Mármint kisebb hiba az, hogy nem tudsz vele fényképezni? :D -
#41176 Persze hogy viszel magaddal töltőt, ha több napra mész, de ruhát, papucsot, pizsit is adott esetben, no meg fogkefét, ezek mind nem a fotóstáskában vannak, ahogy a töltő sem, mert minek. -
#41175 KELL EGY VÁLTATYESZ IS!
Anélkül nem fotós a fotós na! :) -
#41174 Naja...jó lenne hátizsák...de ha vélelenül a [most nagyképűt ír minnyá] snowboardos hátitatyeszom viszem (ruhák,kaja,pija,estébé) akkor a válltatyesz a jobb..:S:S
Na erre alszok egy-kettőt!:D:D
Úgyis negyedikén van fizu!:D -
#41173 Énis hordom...
Ha esetleg több napra utazás van, és a pótakksik kerülnek a gépbe, akkor addig is megtöltöm..:D:D
-
#41172 Mert ha több napra megyek valahová és lemerül az egyik garnitura akksim akkor fel tudjam tölteni és igy mindig lesz csere -
#41171 annyit fűznék hozzá, hogy a K200D elődje a K100D egy hete majd egy méterről esett betonra plusz bucskázott utána párat és pár kisebb hibától eltekintve remekül működik. szóval tényleg masszív. :) -
#41170 Akkutöltő minek a fotóstáskába? -
#41169 Ma vettem egyet, egy marco polo messina márkájut.Elég kicsi passzentosan, de elfér benne minden bár az akku töltövel lesznek kompromisszumok, hogy elférjen -
#41168 belefér :) de persze el kell dönteni mire van szükséged, hátizsák vagy válltáska.... -
Gabyee #41167 Sziasztok tanács kellene:)
A versenyzők:
Sony A200K:100e 3 év gari,olcsó+olcsó obik
Sony A300K:135e 3 év gari,ua.csak élőkép és kihajtós LCD
Sony A300K:125e 2 év gari
Pentax K200:110e 1 év gari,elég jókat írnak róla+masszív por,csepp,saválló váz csak hát ez az egy év gari:(
Canon 1000D:130e 1 év gari,drága obik,nem jobb a többinél
Ezek az árak nem mind reális,ezeken az árakon tudom beszerezni ha értitek mire gondolok:D
Hát eddig a garanciát,az árat és a tudást összevetve az A200 mellett vagyok,az A300 akartam de nekem az most túl drága csak az élőkép és kihajtható kijelző miatt több de nem tudom hogy kellene-e,ill. megéri-e a több pézt:(
Kérem segítsetek,kezdő tükörreflex gépem lenne hétköznapi hobbi használatra,tájfotó,égfotó egy kis makrózás persze megfelelő obival.
A héten meg szeretném venni,köszi
-
#41166 Amire elférésileg szügségem van:
A váz+obi, + 3 obi +pótakksik,+tisztítószett.....
Minimum!:D:D
Ez a Hama Defender 180 akkoris tecc....a minősége engem is megfogott...de maj meglássuk anyagilag hogy jön ki a dolog!
Úgyis 20k körül szánok max rá....:D:D:D -
#41165 -
#41164 Dede, Vaterán már felvilágosítottak. :O) -
#41163 Vakkú hát.
Még nem ismerted ezt az újmagyar szót-e? :) -
#41162 Vakkú? -
#41161 Dehogy lötyög, 2 váz, 3 obi (jó, ebből csak 1 "igazi" obi :)))), minitripod, vakkú, közgyűrű, sokkisbizbasz szépen elférnek :o) -
#41160 Kata rulz, az tuti :)
(de drágább is a Lowepronál, tudomásom szerint) -
Lateralus #41159 Hama Defender széria amúgy elég jó. Ezzel próbálnak betörni a pro vonalra.
Hosszabb ideig nem próbáltam, de párhoz volt szerencsém, és első blikkre van olyan minőség mint egy Lowepro. Érezni rajtuk az odafigyelést a részletekre is. Sőt, még azt is megkockáztatom (de csak félve), hogy jobbak egy kicsit, mivel nekik most bizonyítani kell, hogy nem csak az olcsó minőséget tudják hozni.
Ahogy látom ez a Defender belsőre nagyobb, mint a többiek. Ha kell a hely, akkor nem jársz vele rosszul.
A "gyári" márkaneves táskák jó része gagyi vacak. Olcsón legyártott táskák, bejáratott gépnévvel eladva. Igaz ez a Nikon és Canon feliratú bóvlikra is. -
#41158 Nem akarlak elkeseríteni, de az a tatyó annyira xar minőségű, hogy 10 forintot nem adnék érte...sajna több Pentaxos is anyázta már fórumokon, hogy szétmegy kb egy év alatt!
És kicsi is!!
BLAS!!
Nem...hülyeségből kötekszem, semmi bajom a Loweproval, viszont ha a Kata és közte kell választanom, egyértelműen a Kata, mert fiatalosabb, dizájnosabb,és tudom, hogy minőségben sem járokrosszul!
A hama...naja..énis félve közelítettem meg a dolgot a név miatt, de egy profi fotósnál volt, én meg pofátlanmód megkértem hagy túrjam már föl a tatyóját...meg volt vele elégedve....:D:D -
G_ArchAngel #41157 Lowepro azert nepszeru, mint a Canon - amikor elkezdtek, akkor szinte csak az volt elerheto, mindenki azt vett, akiknek az van, azt ajanljak...
Azt kell venni, ami kezreall, komfortos es jo vastag a kulso szivacsreteg:-) -
#41156 Helyes Pentaxos gondolkodas! :) -
#41155 régebbóta kölcsön van adva így nem biztosra mondom, de szerintem nem fér bele 2 obi plusz gép. teteje egy kicsi tépőzárral záródik és arra lehet még rácsukni a képen is látható tetjét. elég kis primitiv, nem valami jó anyagból, és kifejezetten vékony vállpánttal. -
#41154 Bövebben.Nekem pont az kéne hogy a lehetö legkisebb legyen de elférjen bele a 2 obi +a gép és egy akkutöltö elemmel, de ne keljen egy hátizsák méretü cuccot cipelnem. -
#41153 canon 40d, 70-200f4 (vázon), vaku, 35f2, 50f1.4, szűrők meg minden más apróság, és nagyon kényelmes, állványt is rá lehet akasztani, teljesen vízállo, ha nagyon esne akkor rá tudod tenni az esővédőt ami teljesen befedi a táskát, de enélkül is jól birja az esőt, sokat teszteltem.... amugy a táska hibátlan állapotban van, egy évig használtam... -
#41152 nekem van egy ilyenem. k100dhez kaptam. rövidentömören:kicsiszar. -
#41151 HAMA tatyó amúgy meglepően jó, legalábbis a márkához képest, persze sose vennék :).
Médiamunkások körében Lowepro a legpopulárisabb, azon belül is a Stealth Reporter, azon belül is a D400. És Pentaxos hivatásost még nem láttam egyet se :D -
#41150 Hamár ugyis táskákrol van szo, akkor erröl a táakárol van valakinek közelebbi tapasztalata?
Pentax tatyo
a mellékelet képekröl nem tudom eldönteni, hogy a fedele az cipzározhato vagy csak az az egy csat fogja és oldalt be tud szállni a por.Illetve hogy azt látom hogy kompatibilis a K200D+2 obi-val, de azt nem látni, hogy hogyan fér el benne, szétszerelt vagy összeszerelt állapotba is elrakhato a gép? -
#41149 Angel Crumplerében nem lötyög a szetted? :) -
#41148 Gabesz, ez sztem tök unszimpi hozzáállás.
Birkanyáj azok a fotósok akik egy igényes márka jól használható táskáit használják?? Miért?
Nekem is per pillanat 2 crumplerem van, viszont 1 Lowepro nova 5-öst nyúztam vagy 2 évig, és egy pillanatig nem éreztem magam rosszul mert ilyen táskát használtam. Kiszolgált. Elfértem benne. Védte a felszerelésem. Praktikus volt. Idő közben kicsi lett, ezért lett helyette Éndzsöl crumplere.
Amúgy sztem azok a termékek amire HAMA van írva, soha nem lehet jó. Egyszerűen gagyi a márka, gagyi a név, olcsó cuccok kispénzűeknek, ha így tetszik. Ha csak erre fussa, akkor sincs a világon semmi baj, de a Lowepro-t lenézni... hát nemtudom.
Nem baj, ha nem Lowepro-t veszel, nekem édesmind1, de ha mást veszel azért attól még nem leszel se jobb ember, se jobb fotós.
[4 nagyfröccs van benne, azért ilyen kötekedős :DDDD] -
#41147 Jah...el is felejtettem!
EGY PENTAXOS NEM ALKUSZIK!
[most arra gondol, mekkora okosat mondott....] -
#41146 Akkor sem állok be a birkanyájba bégetni!
-
#41145 lehet hogy azért, mert jó? :)
-
#41144 Mi fér bele??
Ha jó, lehet hogy .... -
#41143 Most Crumplerem van....:D:D
A tegnap látott Hama elég fajántos volt!
Blas!
Téllegmá mindenkinek Lovepro fityeg az oldalán...akkor inkább Kata:D:D:D
Viszont ez a Tamrac télleg ennyire nem jön be? -
#41142 NG-t is KATA csinálja úgy tudom...
mellesleg gabesz nem kell egy KATA hátizsák? :) 20pénz -
G_ArchAngel #41141 Crumpler is joak, de Kata a beszt(Y) -
#41140 csatlakozom Lowepro meg Kata, a többi nem nagyon ér pénzt. Hozza rakom meg a sorba a National Geographic termékeket. -
#41139 "nem állok be a sorba..:D:D"
Most nemmondod, hogy a jóval gagyibb és gyengébb kivitelezésű Hama-val meg Tamrac-kal jobban éreznéd magad???
Btw nem véletlenül drágább a Lowepro...