48078
-
G_ArchAngel #41378 eddig azt hittem, hogy a Canon hivatalos tesztkepeinel nincs szarabb... -
#41377 Most szólt Pihe, hogy ez nem K7-tel készült kép...én a Pentaxusers-ről linkeltem, így exifet nem néztem...szorri a félrevezetés miatt!:S:S -
#41376 Az igazat megvallva a Samsung EVIL rendszeretol kemenyebb lesz :) A K-7 az csak enyhe bizsergest tud kicsiholni. -
#41375 Fícsörök között T&S, loál. :) -
#41374 Erről van szó -
#41373 Kepz vele -
#41372 Na akkor megszolalok en is :)
K-7 nekem csalodas. Videot leszarom ergo az nem hat meg foleg, hogy nem is olyan minosegu mint a konkurenciae.
Rancfelvarrt K20D erzekelo... ez nekem nem akkora ujdonsag mert ezzel inkabb azt erzem, hogy a K20D egy 'beta' verziot kapott...
77 pontos fenymeres szep es jo de en inkabb egy erosebb es megbizhatobb AF-et szerettem volna.
Kisebb meret... pont a baromi jo fogasa miatt imadom a K20D-t. Ahogy sokan masok.
-10 fokban is fotozhatok... ha a melyhuto lelkivilagarol akarok belso kepsorozatot csinalni akkor tuti jol jon. Globalis felmelegedes van amugy is...
Ami cool:
Forma (nekem nagyon tetszik... bar kisse hasonlit a Nikonok uj formajara)
AF segedfeny (ideje volt...)
Allitolag jobb AF (hiszem ha latom... es kulonben is mar ideje volt)
Ami viszont nincs benne: gyorsabb vakuszinkron. 1/180 az IMHO karcsu. Ha mar tudja az 1/8000-t akkor valszeg hinnye-de-gyors zarat kapott... egy 1/250 johetett volna melle.
Viszont a forma... az nagyon tetszik :)
Szoval en overall csalodott vagyok a K-7 miatt... A kulso jo lett de a belso az imho igy 2009-ben gyengusz.
De hat ki nem toLYik ra magasrol? Attol meg lehet vele faintos kepeket csinalni es hat ez a lenyeg nem? :D -
#41371 Oan izé vagy :) -
DecenS #41370 meg a 77 pontos fénymérés!! képes vagy ezt felfogni blasta?!?!
én biztos erre fogom ezentúl kiverni. "iiigeeen-ó-igen-igen-77pontos fénymérés-ah-igeeeen-aaaaaah"
-
#41369 Hangyányival többet tud, mint a K20D, arról nem éri meg váltani, kisebbről igen.
Minden gyártónál van hasonló példa. -
#41368 Nem értelek még mindig :D
(ezt már észrevettem, nehezen fogom fel a kódjaidat, segond, szokjunk hozzá :D)
Aki eddig HASONLÓ kaliberű vázat szeretett volna, miért kellett volna konkurenciához menni? Mitől olyan hűde ez a váz, amit egyik Pentax gép nem szolgált ki? Mi volt az, amire pl. a K20D nem volt képes? A videofelvétel? :) -
#41367 Aki eddig hasonló kaliberű vázat szeretett volna magának, és Pentaxos volt, kénytelenvolt a konkurenciához elmenni...most saját terméket vehet!
Nem írtam egy szóval sem, hogy ez jobb mint a másik 2 nagy gyártó masinái, egyszerűen kelett már hogy legyen egy ilyen is a Pentaxosoknak!
Remélem ez nem volt érthetetlen..mindíg olyan bénán fogalmazok..:S:S -
DecenS #41366 én igazából nem értem, miért általános az a kényszerképzet a pentaxosok körében, hogy a pentax feltétlenül konkurálni akar a canon-nikonnal. miért?? mi szükség lenne rá? ez növelné a gépek mindennapi használati értékét, vagy a fotózási örömöt, vagy csak úgy általános a márkával szembeni elégedettséget...?
szerintem nem ebben kellene kiélni az egonövelési hajlamot.
az indexen már megindult a fanyalgás, hogy nem FF. de miért?? könyörgöm, kinek van IGAZÁBÓL szüksége FF-re? menjetek már..!
testosteron overdose. lál. -
#41365 jetörést=FEJtörést (nemtom ezt hogy hoztam össze :D) -
#41364 :)
Hát Gabesz, nem tudom.
Mi az a megannyi remek fejlesztés, amitől a nikon-kenon tábornak rettegnie kéne (bár rühellem ezt a felfogást, de egye fene).
100%-os kereső OK. Ezért ugyan senki nem fog ilyen gépet venni, de jó cucc, akárcsak a 77 pontos fénymérés. Érdemben ezek sajnos nem húzó tényezők.
Ellenben 12bites az A/D konverter. :SSS
Videó mód "csak" HD felbontásban MotionJPEG formátumba :S
Apró váz, igaz szigetelt :/
Hiába forgatható a CCD, pont azokat a ficsöröket nem tudja, amik nagyot durrantak volna (tilt shift illetve fókusz).
ISO6400 (hol jár már a konkurencia?)
Szóval ez szerintem egy kipukkant lufi, mindenki valami zsírkomoly, überfasza, ütős gépet várt, közben "csak egy újabb Pentax" :PPPPP A Canon-Nikon párosnak nem fog jetörést okozni, erre a nyakamat teszem.
(maximum ha kiadják további 5 színben, akkor esetleg :DDDDDDDDDD) -
#41363 Akkor így vazze! -
#41362 Hivatalos Pentax fórumról, egy kép a K-7 közreműködésével!
-
#41361 Én ha lesz keretem egyszer tuti beruházok rá...
Megannyi jó fejlesztés...azt hiszem méltó ellenfél a nikonosok-kenonosok táborának!
100%-os kereső......77 pontos fénymérés......ez betyárjól hangzik, és csak 2 a sok szép dolog közül!:D:D -
#41360 Június 11.-én eredményelnek!!
A fotoklikken követhető a dolog!:D:D
És köszkösz! -
#41359 Kiegészítem a mondatom...
Az 1:2 leképezés karcsú, miután belekóstoltam az objektívfordításos technikába!:D:D
Bár ha minden jól alakul hamarosan egy Sigma 105-ös boldog tulaja leszek!:D:D -
Aspyrin #41358 Nem okozott túl nagy meglepetést: videomód, gyorsabb sorozat. Ezért tuti, hogy nem cserélem le a k20d-t.
Egy dolog tetszik: a cseppálló obi, de gondolom, ezt külön is meg lehet majd vásárolni. -
#41357 Én nem tervezek áttérni, csak crack segítségével használom a legláis példányom, aztkész. -
#41356 Jah, totálisan frankó dolog -
DecenS #41355 sebaj. egyre többen térnek át alternatív megoldásokra. van most vmi raw therapy vagy mi. állítólag jó, majd kipróbálom alkalmasint... -
G_ArchAngel #41354 Mondjuk az is elegans huzas az Adobe-tol, hogy az ujabb gepek nem kapnak ACR tamogatast PS CS3 alatt... -
#41353 Tudom, emlékeztem is Rád, hogy akkor dumáltunk erről.
Eddig nekem nem volt ilyen gondom, ámde most. -
DecenS #41352 erről magyaráztam neked úgy fél éve, padre. akkor aszontad, hogy neked minden zsír, pedig mennyiszer un/deinstalláltad már.
nájsz. -
#41351 LOÁL, csak most nézem a méreteit :D
Cukeeeeee -
#41350 Gratula!!!
Mikor várható végeredmény? -
#41349 "Az 1:2 leképezés...hogyismondjam....karcsú!"
Ahogy vesszük. Egy kis közgyűrűvel már nem az. De anélkül is használható nagyítás az 1:2. Attól függ mire izgulunk :) -
#41348 Igen igen! Olvassatok róla magyar nyelven is! :D -
G_ArchAngel #41347 Aranyos kis fotómasina kislányok pici kezébe... -
#41346 Az 1:2 leképezés...hogyismondjam....karcsú!:D:D:D
Ráadásul csak a 100-250 közötti részen ad szép, azaz elviselhető képet!
300-on CA-horror!! -
#41345 Bekerültem a legjobb 6 közé! -
#41344 Canon 1200mm hátha valakit érdekel :) -
#41343 Fel kell hívni őket és adnak neked új sorozatszámot. Legalábbis a szoftver.hu-nál így van. -
#41342 A minap szoftverkalózkodásra kényszerített legkedveltebb felhasználói programom, a Fényképbolt cs3.
Eredeti példányomat egy haldokló és ezáltal 2-3 teljes friss rendszerinstallt elb*szó HDD miatt szerettem volna a végleges installáció után aktiválni, de erre lehetőséget az Adobe nem adott már nekem, mondván, hogy csak 3szor tehetem meg -márnem emléxem milyen intervallumon belül- az adott konfigurációmon.
Annyira jó és szép ez az új világ, ahol a jogos tulajdonodat nem használhatod annyiszor, korlátozás nélkül, ahányszor csak akarod, hiszen erre a jogot nem adják a szoftver igen borsos vételárához.
Megoldás? Még jó, hogy a kalózkodás. :S -
#41341 Egyébiránt miért jobb általános célra (ez mit jelent?) a Tampon és miért nem jó makrózni? Távolabbra élesebben lát, vagymi? A közeli témák túlzott közelsége összezavarja a műanyag lencséket? :DDD -
#41340 Montamén -
#41339 Mielőtt megkérdeznéd, a Tamron ugyanezen obija meg álltalános célra megfelel....makrózni kalapszar..:D:D:D