48078
-
#41458 Ezt meg muszáj megosztanom, annyira über :D
"Csókolom. Engem Balogh Gergőnek hívnak. Unokatesómmal van egy közös weboldalunk aminek az a címe,hogy www.gernova-sims2.gportal.hu Azt szeretnénk megkérdezni, hogy a digitális magazint, hogy tetszik csinálni?"
-
#41457 Mondjuk nálam nem mozdult semewrre a canon szimpátia indexe az 5D2 manuálvideója miatt. -
#41456 Zseniális, ahogy a Canon hosszú évek során kialakította a vérgeci, marketing-orientált imidzsét, majd ennek teljesen ellentmondva átírt két sort a MkII firmware-ben, amitől a szimpátia-indexük akkorát ugrott, amihez hasonlót a Nikoff sosenem fog produkálni :) -
Aspyrin #41455 Gondolom. -
#41454 -
G_ArchAngel #41453 az otdeketto manulamozit kapott, ujjje! -
#41452 Kemény ám a rokkszakma! -
#41451 -
Aspyrin #41450 fék :P -
DecenS #41449 pentaxfotoshopbullshitincoming? -
#41448 Köszi srácok!:D:D
Ez sem lesz az enyém, mert van jobb kép is (szerencsére az vezet) és ez is azon műlik,kinek mennyi ismerőse van a wiwen...:D:D -
#41447 Pentax FF incoming? (DFA = Full Frame) -
#41446 #41445 -
#41445 szavaztam ;) -
#41444 Nah...nem én nyertem sajna a Bayer pályázatot!
Viszont a közönségdíjra esélyes lehetek még!:D
a www.nezzszembeatenyekkel.hu oldalon lehet szavazni a képemre, némi regisztráció után!
A regelésnél a helységnevet ékezet nélkül kell beírni, úgy elfogadja a rendszer!:D:D
Aki nem ismerné így néz ki a kép: ködgyár -
Aspyrin #41443 Képek jöhetnek ide is! ;) -
tomi555 #41442 Tegnap óta Nikon D60 tulaj vagyok Nagyon szuper gép, persze még ki kell ismerni, de szerintem nem lesz gond, minden nagyon logikus. Hamarosan majd jönnek képek is remélem:) -
#41441 Az csöcs! -
#41440 :) -
#41439 ez nagyon jó lenne ha nem kellene hozzá laptop is és mondjuk tudna kommunikálni a wireless markolattal, a markolat meg nem kerülne annyiba mint egy váz :) -
#41438 a be kell jelentkezni a profilhoz okoz mar gondot :) -
#41437 Két út van, egyik hogy az alvázhoz mágnessel rögzítesz egy rudazatot, másik, hogy kasztnira tapadókoronggal rakod a gépet, utóbbi esetben is szerintem a rúd a jobb, két ponton megfogva, mert az állványt csak korlátozottan tudod eltartani a géptől, és a sokat kell retusálni. Erős tapadókorongot a Manfrotto gyárt. -
#41436 Azért ha nem egy 10 ezer forintos hama állvánnyal csinálod, hanem egy jóval jobb minőségű Giottos, vagy manfrotto áll rendelkezésre, valószínűleg nagyobb eséllyel marad a kocsin!! -
#41435 igen, csak az a baj, hogy sima tapadokorongokkal van rogzitve, nem pedig fixen. En meg nem bizok a tapadokorongokban, foleg nem, ha egy mozgo, razkodo testhez van rogzitve. :P -
#41434 ugyan meg soha nem próbáltam, de mivel rögzítve van 2, 3 ponton, szerintem biztonságos. -
#41433 iphone Canon DSLR Remote -
#41432 ilyesmire gondolok, persze szolidabb kiadasban :)
-
#41431 Sziasztok!
Lattam olyan tripodot, amin tapadokorongok vannak, es mozgo jarmuvekre lehet felerositeni.
Na en kicsit feltem a fenykepezogepet felrakni igy egy kocsi oldalara.
Mennyire biztonsagos ez igy? Milyet erdemes venni? -
#41430 Láttam!:D
Be kell jelentkezni a profilodhoz, és egy max 1600 pixel hoszabb oldallal rendelkező képet kell fölvarázsolni...aztán sok hét után egyszercsakvagy bekerül de többnyire kiszórják, és takaríthatja az ember a decline mappát!:D:D -
#41429 En is benne vagyok :) Ket regebbi kepemmel... azota elfelejtettem, hogy kell oda fel rakni kepet :D :D :D -
#41428 Az ARTIST pontnál a nevemet keressétek...aki nem tudná az U betűnél keressen! -
#41427 Yeeeeeeee........
Bekerültem a Pentaxphotogallery oldalára!!
A ködgyár c. képem...
Nem könnyű ide képet bejuttatni, így kuuuuvára örömébódottááá! -
#41426 Asszemeztem...kécceris..ezekszerint nem...szorri! -
G_ArchAngel #41425 erre azert nagy tetben ne fogadjal... -
#41424 Viccet félretéve azt hiszem G_ArchAngel asszem 5D MkII-t használ... -
#41423 Nekem a Pentax K200D-s kenon! -
mod #41422 Köszi, értem. Akkor ebből arra következtetnék, hogy van jobb nála. Szerintetek melyik az? Nektek melyik Canon vált be? -
#41421 Nem én írtam ki a pályázatot vazz! -
#41420 Éljenek a kimutathatatlan statisztikai adatok :D
-
#41419 Igaz, őket kifelejtettem :D