48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Blasta
    Ezt meg muszáj megosztanom, annyira über :D

"Csókolom. Engem Balogh Gergőnek hívnak. Unokatesómmal van egy közös weboldalunk aminek az a címe,hogy www.gernova-sims2.gportal.hu Azt szeretnénk megkérdezni, hogy a digitális magazint, hogy tetszik csinálni?"
  • Blasta
    Mondjuk nálam nem mozdult semewrre a canon szimpátia indexe az 5D2 manuálvideója miatt.
  • 5Dani
    Zseniális, ahogy a Canon hosszú évek során kialakította a vérgeci, marketing-orientált imidzsét, majd ennek teljesen ellentmondva átírt két sort a MkII firmware-ben, amitől a szimpátia-indexük akkorát ugrott, amihez hasonlót a Nikoff sosenem fog produkálni :)
  • Aspyrin
    Gondolom.
  • Blasta
  • G_ArchAngel #41453
    az otdeketto manulamozit kapott, ujjje!
  • DirtyGab3sz
    Kemény ám a rokkszakma!
  • GregSB
  • Aspyrin
    fék :P
  • DecenS
    pentaxfotoshopbullshitincoming?
  • DirtyGab3sz
    Köszi srácok!:D:D
    Ez sem lesz az enyém, mert van jobb kép is (szerencsére az vezet) és ez is azon műlik,kinek mennyi ismerőse van a wiwen...:D:D
  • Timber
    Pentax FF incoming? (DFA = Full Frame)
  • 5Dani
  • Atika :o)
    szavaztam ;)
  • DirtyGab3sz
    Nah...nem én nyertem sajna a Bayer pályázatot!
    Viszont a közönségdíjra esélyes lehetek még!:D
    a www.nezzszembeatenyekkel.hu oldalon lehet szavazni a képemre, némi regisztráció után!
    A regelésnél a helységnevet ékezet nélkül kell beírni, úgy elfogadja a rendszer!:D:D
    Aki nem ismerné így néz ki a kép: ködgyár
  • Aspyrin
    Képek jöhetnek ide is! ;)
  • tomi555
    Tegnap óta Nikon D60 tulaj vagyok Nagyon szuper gép, persze még ki kell ismerni, de szerintem nem lesz gond, minden nagyon logikus. Hamarosan majd jönnek képek is remélem:)
  • DirtyGab3sz
    Az csöcs!
  • oroy_
    :)
  • Tikal #41439
    ez nagyon jó lenne ha nem kellene hozzá laptop is és mondjuk tudna kommunikálni a wireless markolattal, a markolat meg nem kerülne annyiba mint egy váz :)
  • Timber
    a be kell jelentkezni a profilhoz okoz mar gondot :)
  • 5Dani
    Két út van, egyik hogy az alvázhoz mágnessel rögzítesz egy rudazatot, másik, hogy kasztnira tapadókoronggal rakod a gépet, utóbbi esetben is szerintem a rúd a jobb, két ponton megfogva, mert az állványt csak korlátozottan tudod eltartani a géptől, és a sokat kell retusálni. Erős tapadókorongot a Manfrotto gyárt.
  • DirtyGab3sz
    Azért ha nem egy 10 ezer forintos hama állvánnyal csinálod, hanem egy jóval jobb minőségű Giottos, vagy manfrotto áll rendelkezésre, valószínűleg nagyobb eséllyel marad a kocsin!!
  • I.C.ram
    igen, csak az a baj, hogy sima tapadokorongokkal van rogzitve, nem pedig fixen. En meg nem bizok a tapadokorongokban, foleg nem, ha egy mozgo, razkodo testhez van rogzitve. :P
  • oroy_
    ugyan meg soha nem próbáltam, de mivel rögzítve van 2, 3 ponton, szerintem biztonságos.
  • oroy_
    iphone Canon DSLR Remote
  • I.C.ram
    ilyesmire gondolok, persze szolidabb kiadasban :)

• I.C.ram
    Sziasztok!

Lattam olyan tripodot, amin tapadokorongok vannak, es mozgo jarmuvekre lehet felerositeni.

Na en kicsit feltem a fenykepezogepet felrakni igy egy kocsi oldalara.
    Mennyire biztonsagos ez igy? Milyet erdemes venni?
  • DirtyGab3sz
    Láttam!:D
    Be kell jelentkezni a profilodhoz, és egy max 1600 pixel hoszabb oldallal rendelkező képet kell fölvarázsolni...aztán sok hét után egyszercsakvagy bekerül de többnyire kiszórják, és takaríthatja az ember a decline mappát!:D:D
  • Timber
    En is benne vagyok :) Ket regebbi kepemmel... azota elfelejtettem, hogy kell oda fel rakni kepet :D :D :D
  • DirtyGab3sz
    Az ARTIST pontnál a nevemet keressétek...aki nem tudná az U betűnél keressen!
  • DirtyGab3sz
    Yeeeeeeee........
    Bekerültem a Pentaxphotogallery oldalára!!
    A ködgyár c. képem...
    Nem könnyű ide képet bejuttatni, így kuuuuvára örömébódottááá!
  • DirtyGab3sz
    Asszemeztem...kécceris..ezekszerint nem...szorri!
  • G_ArchAngel #41425
    erre azert nagy tetben ne fogadjal...
  • DirtyGab3sz
    Viccet félretéve azt hiszem G_ArchAngel asszem 5D MkII-t használ...
  • DirtyGab3sz
    Nekem a Pentax K200D-s kenon!
  • mod
    Köszi, értem. Akkor ebből arra következtetnék, hogy van jobb nála. Szerintetek melyik az? Nektek melyik Canon vált be?
  • DirtyGab3sz
    Nem én írtam ki a pályázatot vazz!
  • Blasta
    Éljenek a kimutathatatlan statisztikai adatok :D

• Blasta
    Igaz, őket kifelejtettem :D