48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Garf
    Eladó Canon EF 85mm f/1.8 USM objektív. Tökéletes állapotban decemberig garanciás. 95000Ft
    [email protected] itten lehet írni.
  • Dzsini
    meg a sorrendet is sikerült elrontani - de nem baj, az eredetit ismerve el tudom képzelni, hogy mit szerettél volna :)
    (először mondja, hogy hány ismertetőjel, utána sorol fel többet, és ezért kezdi újra)
  • Timber
    A jo megfigyelokepesseg es az eles szem a fotosok egyik legismertebb ismertetojele...
    Marmint a jo megfigyelokepesseg, az eles szem es a kreativitas a fotosok ket legismertebb ismertetojele...
    Azaz a jo megfigyelokepesseg, az eles szem, a kreativitas es a kivalo helyzetfelismeres a fotosok harom legismertebb...

A francba... a spanyol inkviziciora azert nem szamitottam!
  • GregSB
    :)
  • DirtyGab3sz
    Ejpazmek...ez megzabáltam...énis csak most figyelem a italkiárúsítás cégérét!:D:D
  • oneal1
    :D:D:D:D:D
  • Blasta
    LOÁL, ezt csak most látom :DDD
  • DirtyGab3sz
    Énis dobtan nekik egy képet....szerintem egy minimál stílusúval áérdemesebb, mint a Greg-félével, mert a sokminden zavaró ezesetben!
    Vagy nem??
    Greg!
    Szerintem tegyél minimált is!
  • Dzsini
    [pályáz]
  • Blasta
    ...mármint ha nyersz
  • Blasta
    Mindenképpen bekérik a nagyfelbontásút, lévén a windowsnak nem 1024 a max felbontása :)
  • The Garrett
    asszem beküldeni a pályázatra csak a kis képet kell, aztán ha nyersz, bekérik a nagyméretű-nagyfelbontású verziót is.
  • Aspyrin
    Nekem valami nem tiszta...
    Az egyik helyen ezt olvasom:
    A feltöltött kép mérete a hosszabbik oldalon nem haladhatja meg az 1024 képpontot, de nem lehet 800 képpontnál kisebb, fájlméretük maximum 500 Kbyte lehet
    A pályázat részleteiben pedig ezt:
    Pályázni 1920 képpont széles és 1200 képpont magas, 96dpi felbontású, JPG fomrmátumú, színes vagy fekete-fehér képpel lehet.
    Melyik a helyes?
  • GregSB
    Hi!

Szeretnék jelentkezni a: windows 7 fotópályázatra!

• Blasta
    Melyekre gondolsz?
  • Galy
    nagyon durva feltételei vannak ennek a pályázatnak
  • Blasta
    Windows 7 fotópályázat! :)
  • Magic Boy
    Köszönöm a segítségedet.
  • RATCUSTOM
    Na megvettem a Casio Exilim EX-FH20-at :)
    Nagyon jó gép, teljesen odavagyok érte. Tudom, nem nagy szám, az 1cm-es min. felvételi távolság, meg záridő állítás és hasonlók, de nekem egy átlag kompakt után (DSC-W80) eléggé nagy lépés, úgyhogy mostanában aludni se tudok :D Nagyon tetszik a 20x optikai zoom meg a nagy sebességű sorozat/videó felvétel is.
    Köszönöm az eddigi segítséget!
  • Blasta
    Képt!
  • Blasta
    Ez a legfirssebb
  • 5Dani
    Ha látnál a Lowepro Deluxe Waistbelt + Harness kombóban...
  • 5Dani
    Sigma 70-200mm F2.8 EX design history

* 70-200mm F2.8 EX APO - Original version, minimum focus distance 1.8m (1999)
    * 70-200mm F2.8 EX DG - Adds 'digitally optimized' lens coatings to reduce flare (2005)
    * 70-200mm F2.8 EX DG Macro (HSM) - Minimum focus distance reduced to 1m (2006)
    * 70-200mm F2.8 EX DG Macro HSM II - Improved optical performance (2007)

Időközben kivették az APO-t?
  • Blasta
    Gizda cucc riportereknek :)
  • Blasta
    Na közben kiderült, hogy a Sigma 70-200 F2.8 "hiányossága" annyi, hogy nem az új szériás obi, azaz NEM a SIgma 70-200 F2.8 II APO, hanem csak simán APO nélkül. Ergo nincs benne apokromatikus lencse, ami nélkül nyilván lehetetlen fotózni :D
  • Loál János #41633
    Gyári McSLR: GIGArokz. -.-
  • Aspyrin
    de szemetet gyárt minden gyártó...akár gyári,akár harmadik....

Így van, de ha már rászánok súlyos tízezrekkel többet a profi minőségre adott kategórián belül, akkor legyen is az! Egyébként az amúgy sem olcsó Pentax obiknál még több panaszt olvastam..
    Ettől függetlenül a sigma 105-öm remekül kiszolgál, épp minap mondtam az asszonynak, hogy nem volt könnyű döntés, de megérte a pénzét. :)
  • Galy
    Brabus Rocket rulez!

Meg E-1 is!
  • DirtyGab3sz
    álmoggy királyláááááány.....

Monnyuk haveremnek van épp egy....kenonos bajonettel....nemrég vette a sszemméttye!

A sigma lérdéskörhöz releválnék is...nekem eddig csak fixekkel volt szerencsém...a 105-ös pont a következő beszerzésem tárgya, de szemetet gyárt minden gyártó...akár gyári,akár harmadik....
    Épp Pihéékkel beszéltük eccer, hogy a 105-ös sigmánál is mekkora a gyári hibaszórás....ki kell fogni!

Egyébként Merci rulz....persze csak BRABUS jöhet szóba!
    ezaszare...
  • Galy
    Place EX-e is backfókuszos volt gyárilag, asszem

<nem vesz sigmát soha!>

<max a 300-800-ast>
  • Aspyrin
    Köszi az infót!
  • Blasta
    Netes vásárlásnál 15nap, az tuti.
    Sima vásárlásnál valszeg 3, igazad lehet.

3db Sigma 30mm 1.4-et próbáltál, és mindegyik fosul fókuszált?
    Dúva
  • 5Dani
    Nem 3 nap, netes vásárlásnál meg 8?
    De még ezt sem tartják be a kereskedők (ha vissza kellene adni az árát, akkor is csak levásárolhatod, pl.).
    Amúgy volt már Sigma 18-125-öm (loál, ájnó) annak megszakadt a szalagkábele (ahogy a Tokina 12-24-nek is), fix 30/1.4-ből pedig hármat is megnéztem, de nem találtam olyat, ami tudott volna fókuszálni, jól.
    Ettől függetlenül ez most felizgatott.
  • Blasta
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én eddig kizárólag fix Sigmákkal találkoztam testközelből (leszámítva a "remek" 70-300 APO DG-t, meg a 18-50 EX-et, arról viszont csak rosszat tudok).

Szóval simán lehet, hogy necces EX-es Sigma zoom-ot venni, de kispénzűeknek nem rossz alternatívának tartom. Pláne ennyiért.
    Jelenlegi fogyvéd. törvények értelmében pedig 15 napig elállhatsz a vásárlástól, 2 hét meg talán elegendő arra, hogy kiderüljön: megéri-e megtartani az obit.
    Ha utána romlik el, az szopó.

[Ő sem kedveli a mercit, csak a CLS-t szeresse]
  • DecenS
    lehet, hogy én nem a megfelelően reprezentatívnak számító írásokkal találkoztam, de szerintem kisebb-nagyobb folyamban ömlik a netről, hogy a sigma zoom-ok -és köztük nem egy ex szériás- szarok, és kerülendők, vagy alapos válogatás, tesztelés után érdemes megvenni őket.
    az ex-es fixeket valóban többnyire pozitív jelzőkkel illetik, azok között kevés hibás darabról hallani, gyakoribbak az elégedett tulajok.
    én így tapasztalom, látom, olvasom, hallom.

(amúgy tényleg bmw fan - a merci valahogy nem az én világom. persze nyilván nem szar...) :))
  • Lateralus
    Sokan köpködik, hogy nyitva az, de lehet Canon sznobizmus is.
    Még nem próbáltam. Elrettentő képeket már láttam vele. Meg jókat is.
  • Blasta
    Okés, értem én, de Te is érted mit akartam mondani. Majd ha ömlik az internetről, hogy sorra szaródnak el az EX szériás Stigmák, akkor majd el lehet gondolkodni és terjeszteni az igét, hogy "KERÜLD A SIGMÁT MERAZ SZAR".

"a mercedes egy szar autómárka összességében. bmw rulz."

ugytuttam
  • DecenS
    nem döglött be, hanem szimplán fókuszhibás volt. kétszer járt a kameránál, ők állítólag megtettek mindent, amit tudtak, végül mégsem sikerült maradéktalanul korrigálni a hibát.
    merthogytecciktudni gyártási szórás. a prémium kategóriás obinál... hátköszönömszépen.

a mercedes egy szar autómárka összességében. bmw rulz.
  • Blasta
    Jah.
    Node mit is jelent ez? Hogy bedöglött egy objektív?
    A nyakamat rá, hogy még egy Mercedes is betud dögleni. Akkor az most egy szar autómárka összességében????
  • DecenS
    emlékszel még a 24-70 f2.8 ex kálváriámra...?