48078
-
#41698 Nem tudjatok veletlenul hogy a rendorseg hogyan all az ilyen par ezer forintos feljelentesekhez? Tortent hogy rendeltem egy zagg védőfoliát telefonra és fenykepezogepre de rosszat kuldott a gepre amitt megbeszeltunk az eladoval és visszakuldtem, azota is igeri hogy kuldi a jot... Ket honapja... Igazabol 3000forintos tetel nem sok csak bosszant hogy valaki ilyen kocsog.. ivsnet.hu a honlap, eddig ketszer rendeltem azok rendben voltak, csak ez nem... -
#41697 getdataback -
#41696 kösz :) nincs valami ajánlatod hogy melyik progi jó ?:) -
#41695 Persze.....csináljátok meg ujra a képeket!:D
Viccet félretéve...vannak recovery progik!
Tudod..a gugli jóbarátod! -
#41694 Hellosztok :) Nekünk van egy kodak fényképezőnk , és mutter valahogy eltüntette róla az összes képet :| Kérdésem az lenne hogy vissza lehetne valahogy varázsolni ?:O -
#41693 Talán off, talán nem...
Mindenesetre vicckes....
Fullamatőr, koNpaktmasinás videjóóó!:D:D
FULLAMATŐŐŐR!
Ezen van a hangsúly!
Csak erős idegzetűeknek! -
G_ArchAngel #41692 windozer -
gabatika #41691 én voltam :) -
#41690 walaki rámírt msn-en ezügyben, csak kifagytam :C -
#41689 Jaja...vagyezzelis pölö -
#41688 Én (meg még lehet sokan) ezzel a képpel lőttem be. -
#41687 Megvan a fordítógyűrűm....ááhh yesssz...
Ráadásul ingyévót, mert mutti csinálta!
-
#41686 E-1 rulez!
forever -
#41685 Amolyan Jubiläumsmodel, mit vártatok. :-| -
#41684 Szép kis négyharmados....de ómájfákingád az ára...bakkkrr....:S:S:S -
#41683 Uhhhh
700GBP kitobival???
Hülyékezek?
Ugyan ennyiért akár Olympus E-620 plus 14-42mm + 40-150mm Lens Kit-et kapni
-
#41682 Az Everest ultimate-nek van monitor kalibrálo opcioja. En ezzel szoktam belőni a brightnes-t meg a gammát. Persze vannak a külső kalibrálók. Ezek a legjobbak, sokkal jobb eredmenyt adnak mintha szemre csinálnád, de ennek megvan az ára. Mostanaban a Color Munki-t dicsőitik halálra. Az egész kalibrálósdi attól is függ, hogy a monitorod milyen. Különböző monitorok, különböző képpen bírják a kalibrálást. Van amelyik jobban, van amelyik kevésbé. Ezért használok még mindig CRT-t :D -
G_ArchAngel #41681 angolok jol bearaztak...
(ennyiert remelem vazelin nelkul dugja fel nekik valaki...) -
Aspyrin #41680 Zoxigént. :P -
kisbeus #41679 Köszi a linket - igazából lebeszélt. De akkor mit vegyek?? :S -
#41678 Rossz kép.
Ez-E!
-
#41677 Módtárcsa mekkora HIPER RULEZ má??? -
#41676 Új szlogen:
!! E-P1 RULEZ !!
(mer az E-1 már oan régi és ciki is) -
#41675 Veri nájsz. -
#41674 Rulez! :o -
Aspyrin #41673 -
G_ArchAngel #41672 instant get
-
#41671 Erre a célra kb az összes Canon, Sony, Olympus, Panasonic, Nikon kompakt jó. Válaszd azt amelyik a legjobban tetszik :) -
#41670 Monitorkalibrálásban walaki otthon van? -
#41669 SONY koNpaktot nem vennák -
#41668 lol:D amazonon olvasgattam a sony W220-rol a velemenyeket:
"This is a very nice camera for the price. It lets you record up to 25 min. of video. Picture quality is excellent. I love the fact that the battery is re-chargeable. I would recommend this camera."
egyebkent megeri az arat? bulikon, kirandulasokon hasznalnam, amikor DSLR-t nincs kedvem magammal cipelni, vagy reszeg vagyok es feltenem. -
#41667 Sziasztok!
Két gép között vacillálok.
- Canon PowerShot SX110 IS
- Fujifilm FinePix S8100fd
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni ill. van-e hasonló tudásu gép ebben az árkategóriában? -
Diego85 #41666 ez nagyon tetsztik! -
#41665 mutatsz egy linket ahol max 100 dollár? Amerikai ebayen 120-150között van plusz postaköltség, ami europába min 20dolcsi... -
Lateralus #41664 Pont most jelent meg róla a bemutató:
Nikon Coolpix S220 -
kisbeus #41663 Köszi a választ! Boltban 40 ezer forint, ebay-en max 100 dollár. Garanciával sokra úgyse megyek, mert külföldre megyek 1 évre.. A gép maga egyébként jó? Amit még nézegettem, az a Panasonic Lumix FS6. az jobb esetleg? Sajnos nagyon nem értek hozzá.. :S -
#41662 szerintem ez olyan olcso gép hogy az ebayen nem sokat sporolnál vele, viszont ha garis problémád lesz vele akkor meg hosszabb ideig fog tartani az ügyintézés... -
kisbeus #41661 Sziasztok! Hétköznapi igénybevételre kellene nekem egy kis gép, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Nikon Coolpix S220 gagyi? Érdemes az ebay-en megvenni a gépet? Köszi a segítséget! üdv, Beus -
DecenS #41660 passz, de ha már végigtúrtad a fél netet, és sehol semmi, akkor szerintem keress egy fuji kommunát (index fórumok pl??) és írd le az óhajod, hátha egy márkatárs megkínál vele... -
Masakari #41659 valaki nem tudja hogy fuji fényképezőhöz finepixviewer driveret honnan a retkes szarból kell leszedni??mert a szaros oldalukon csak updater van.(mielőtt még vki a kapott cdt mondaná azon csak használati útmutató van)