48078
-
#41738 Agyvérzés fíling kapott el Blas? -
#41737 mindig kimegya: fejemből -
#41736 Tudod jól, hogy nem a fényképező gép számít. -
#41735 Az Olympus li-ion akksis tutira. -
#41734 "mellyel minden felhasználó igazi fotós lehet."
VÁÁÁÁÁÁÁÁ DÖGÖLJENEK MEG A MARKETINGESEK!
AZ ÖSSZESSSSSS!!!!! :@@@@@ -
#41733 A Pana általában jó, azokat nézegetheted. Az Olympus is okés. Hyundai-t meg Samsungot nem vennÁK. -
#41732 Tényleg
Az pech, már kezdett megtetszeni ez a gép :S Akkus jobb lett volna... -
#41731 Saját gyártmányú akksija nincs, de tehet bele AA méretű akkukat. -
#41730 Magyarul ha komolyabb képminőségű és komolyabb funkciókkal bíró gépre vágysz, olyan 50-60 körül kell gondolkoznod. Minimum. -
#41729 Neeem? Szerintem pedig le van írva.
"8,1 megapixeles DMC-LS80 Vékony, kisméretû, AA elemmel mûködõ kompakt digitális fényképezõgép, mellyel minden felhasználó igazi fotós lehet."
-
#41728 Ok én értem...Csak ezekhez a gépekhez nem értek. Gondolom ezek közül is vannak gagyibbak, meg jobb márkák...A fő kérdés ez lett volna...De gondolom a Panasonic jó lehet ezek szerint... -
#41727 És azt nem tudod, hogy ez akkus vagy elemes-e? A leírásban nem találtam infót erről -
#41726 Uhh, akár 25-is lehet? :)))
Nem érted.
Ebben a kategóriában nincs olyan gép, ami a társaitól szebb, élesebb képeket csinálna, olyan fényképezőgép pedig nincs is ami ezt produkálja félhomályban vagy este (állvány nélkül persze).
Bökj rá az egyik gépre a 20-25 között amelyik tetszik, kb. mindegyik ugyan olyan paraméterekkel készül, a Panasonic gépben plusz fícsör, hogy van képstabilizátor, ezzel kicsit jobb a társainál, de csak ebben tűnik ki, képminőségben különösebben nem fog. -
#41725 Olyan gépet ami szép és jó nem igen kapsz 25k-ért. Amit mutattam az a legjobb választás ezen a téren. -
#41724 Lehet, bár nem azpn múlik, akár lehet 25 is, csak tényleg olyan legyen, ami szép, éles képeket csinál, akár félhomályban, vagy este is, és a közeli fotózásnál is éles legyen a kép...
De köszi, megnézem, amit ajánlottatok. -
#41723 Jah, gyakrolatilag ez a legésszerűbb választás ebben az árban. -
#41722 Gyakorlatilag fonákot adtál magadnak és nekünk is, lévén jelenleg 20e ft környékén vannak a legolcsóbb digigépek, nincs választási lehetőség, vedd meg a legolcsóbbat amit az utak mentén az óriásplakátokon akciózva látsz valami hipermarketben.
de hogy ajánljak is valamit -
#41721 én ezt mondom. van benne optikai képstabilizátor. -
#41720 Szerintem sokan jöttek már ilyen kérdéssel, hátha valaki tudja a választ.
Szóval digitális gép kellene, körülbelül 20e környékén. Nem valami professzionális gép kell, hanem egy egyszerű digitális gép, ami ennyi pénzért azért szép képeket csinál. Nem gond, ha minél több megapixeles :D, ha netán akkumulátoros és közeli, éles képeket is lehetne vele csinálni. Nem tudom, hogy melyik márka számít jónak, Canon, Panasonic? Esetleg konkrét tipp? -
#41719 táFcső !!!!444
És fotosop! -
Aspyrin #41718 Pontosan. -
Lateralus #41717 Mivel a nem nehezen megtalálható weboldalán ez a kép is fent van, a benne hagyott EXIF-ből még az is kiderül, hogy Canon EOS-400D 700mm-es(500+1,4x?) nagylátószögű kamerával készült.
Szóval minden igaz. A róla készült fotón pont egy 700mm-es, nagylátószögű 400D teteje látszik a távcső mögött. -
#41716 Egyértelműen látszik, hogy ez valami 8-10mm-es IGAN NAGY NAGYLÁTÓSZÖGŰ KAMERA, hiszen nagyon nagy az első üvegje!!! Ez pedig csakis a nagyon nagylátószögű KAMERÁK ismertető lyele!!!4444
A kép meg fotosop. -
Me Ga #41715 Ennek mi köze van a nagylátószöghöz? Vagy én értek félre valamit? -
#41714 akkor így vazz... -
#41713 -
#41712 és az mégis milyen nagylátószögü objektiv? -
#41711 hiszi a piszi??? -
Aspyrin #41710 Komoly... :O -
#41709 -
#41708 Vagy profi divatfotósnak... -
#41707 Vasutasnak meg postásnak? -
#41706 Énis szeretlek! -
G_ArchAngel #41705 mindenki rendornek szuletik, csak van aki tovabbtanul... -
#41704 Halkan jegyzem meg...15 éve vagyok zsaru...:D:D -
#41703 Házonk kívülben volt pár hete a témában egy összeállítás, gyak ingyen lehet ebből élni, mert nem tudnak a rendőrök mit csinálni 19999 ft-os lopásig az emberrel...Érdemes megnézni, RTL-en valahol biztos rá lehet találni. -
#41702 Nah...ezt örömmel hallom...:D -
#41701 Sajna 20000 huf a szabálysértési értékhatár...azalatt nem bűncselekmény, így a feljelentésedet nem vizsgálja a rendőrség, hanem közig. eljárásban átadja a helyileg illetékes önkormányzatnak...ott meg kap egy kis ejnyebejnyét..:S:S
Sajna köszönhető ez a "csodás" rendelet a cseppetsem tisztelt képviselőknek,akik így jót tettek a rétinégereknek...mostmár többet lophatnak a boltokból...:S
Nah..nem politikálok egy fotóstopikban.
Sajna arra a fóliára keresztetvethetsz...max személyesen megkeresed, és hátbavágod egy monopoddal a tagot.....
[jó a zsaru a háznál mi?]
-
#41700 Nahat de erdekes, irtam nekik egy levelet amiben szerepelt ket varazsszo: rendorseg és fogyasztovedelem, ot perc alatt jott a valasz hogy utananeznek hol a csomag amit elkuldtek. Elozo erdeklodo levelemben ket hete még nem szerepeltek a varazsszavak valasz se jott... -