48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • DirtyGab3sz
    Agyvérzés fíling kapott el Blas?
  • Blasta
    mindig kimegya: fejemből
  • DJ RX7
    Tudod jól, hogy nem a fényképező gép számít.
  • Blasta
    Az Olympus li-ion akksis tutira.
  • Blasta
    "mellyel minden felhasználó igazi fotós lehet."

VÁÁÁÁÁÁÁÁ DÖGÖLJENEK MEG A MARKETINGESEK!
    AZ ÖSSZESSSSSS!!!!! :@@@@@
  • Blasta
    A Pana általában jó, azokat nézegetheted. Az Olympus is okés. Hyundai-t meg Samsungot nem vennÁK.
  • Harly18
    Tényleg

Az pech, már kezdett megtetszeni ez a gép :S Akkus jobb lett volna...
  • DJ RX7
    Saját gyártmányú akksija nincs, de tehet bele AA méretű akkukat.
  • Blasta
    Magyarul ha komolyabb képminőségű és komolyabb funkciókkal bíró gépre vágysz, olyan 50-60 körül kell gondolkoznod. Minimum.
  • DJ RX7
    Neeem? Szerintem pedig le van írva.

"8,1 megapixeles DMC-LS80 Vékony, kisméretû, AA elemmel mûködõ kompakt digitális fényképezõgép, mellyel minden felhasználó igazi fotós lehet."
  • Harly18
    Ok én értem...Csak ezekhez a gépekhez nem értek. Gondolom ezek közül is vannak gagyibbak, meg jobb márkák...A fő kérdés ez lett volna...De gondolom a Panasonic jó lehet ezek szerint...
  • Harly18
    És azt nem tudod, hogy ez akkus vagy elemes-e? A leírásban nem találtam infót erről
  • Blasta
    Uhh, akár 25-is lehet? :)))

Nem érted.
    Ebben a kategóriában nincs olyan gép, ami a társaitól szebb, élesebb képeket csinálna, olyan fényképezőgép pedig nincs is ami ezt produkálja félhomályban vagy este (állvány nélkül persze).

Bökj rá az egyik gépre a 20-25 között amelyik tetszik, kb. mindegyik ugyan olyan paraméterekkel készül, a Panasonic gépben plusz fícsör, hogy van képstabilizátor, ezzel kicsit jobb a társainál, de csak ebben tűnik ki, képminőségben különösebben nem fog.
  • DJ RX7
    Olyan gépet ami szép és jó nem igen kapsz 25k-ért. Amit mutattam az a legjobb választás ezen a téren.
  • Harly18
    Lehet, bár nem azpn múlik, akár lehet 25 is, csak tényleg olyan legyen, ami szép, éles képeket csinál, akár félhomályban, vagy este is, és a közeli fotózásnál is éles legyen a kép...

De köszi, megnézem, amit ajánlottatok.
  • Blasta
    Jah, gyakrolatilag ez a legésszerűbb választás ebben az árban.
  • Blasta
    Gyakorlatilag fonákot adtál magadnak és nekünk is, lévén jelenleg 20e ft környékén vannak a legolcsóbb digigépek, nincs választási lehetőség, vedd meg a legolcsóbbat amit az utak mentén az óriásplakátokon akciózva látsz valami hipermarketben.

de hogy ajánljak is valamit
  • DJ RX7
    én ezt mondom. van benne optikai képstabilizátor.
  • Harly18
    Szerintem sokan jöttek már ilyen kérdéssel, hátha valaki tudja a választ.

Szóval digitális gép kellene, körülbelül 20e környékén. Nem valami professzionális gép kell, hanem egy egyszerű digitális gép, ami ennyi pénzért azért szép képeket csinál. Nem gond, ha minél több megapixeles :D, ha netán akkumulátoros és közeli, éles képeket is lehetne vele csinálni. Nem tudom, hogy melyik márka számít jónak, Canon, Panasonic? Esetleg konkrét tipp?
  • Blasta
    táFcső !!!!444
    És fotosop!
  • Aspyrin
    Pontosan.
  • Lateralus
    Mivel a nem nehezen megtalálható weboldalán ez a kép is fent van, a benne hagyott EXIF-ből még az is kiderül, hogy Canon EOS-400D 700mm-es(500+1,4x?) nagylátószögű kamerával készült.

Szóval minden igaz. A róla készült fotón pont egy 700mm-es, nagylátószögű 400D teteje látszik a távcső mögött.
  • Blasta
    Egyértelműen látszik, hogy ez valami 8-10mm-es IGAN NAGY NAGYLÁTÓSZÖGŰ KAMERA, hiszen nagyon nagy az első üvegje!!! Ez pedig csakis a nagyon nagylátószögű KAMERÁK ismertető lyele!!!4444

A kép meg fotosop.
  • Me Ga
    Ennek mi köze van a nagylátószöghöz? Vagy én értek félre valamit?
  • DirtyGab3sz
    akkor így vazz...
  • DirtyGab3sz
  • Tikal #41712
    és az mégis milyen nagylátószögü objektiv?
  • Galy
    hiszi a piszi???
  • Aspyrin
    Komoly... :O
  • 5Dani
  • DirtyGab3sz
    Vagy profi divatfotósnak...
  • A mindenes
    Vasutasnak meg postásnak?
  • DirtyGab3sz
    Énis szeretlek!
  • G_ArchAngel #41705
    mindenki rendornek szuletik, csak van aki tovabbtanul...
  • DirtyGab3sz
    Halkan jegyzem meg...15 éve vagyok zsaru...:D:D
  • zolo
    Házonk kívülben volt pár hete a témában egy összeállítás, gyak ingyen lehet ebből élni, mert nem tudnak a rendőrök mit csinálni 19999 ft-os lopásig az emberrel...Érdemes megnézni, RTL-en valahol biztos rá lehet találni.
  • DirtyGab3sz
    Nah...ezt örömmel hallom...:D
  • DirtyGab3sz
    Sajna 20000 huf a szabálysértési értékhatár...azalatt nem bűncselekmény, így a feljelentésedet nem vizsgálja a rendőrség, hanem közig. eljárásban átadja a helyileg illetékes önkormányzatnak...ott meg kap egy kis ejnyebejnyét..:S:S
    Sajna köszönhető ez a "csodás" rendelet a cseppetsem tisztelt képviselőknek,akik így jót tettek a rétinégereknek...mostmár többet lophatnak a boltokból...:S

Nah..nem politikálok egy fotóstopikban.
    Sajna arra a fóliára keresztetvethetsz...max személyesen megkeresed, és hátbavágod egy monopoddal a tagot.....

[jó a zsaru a háznál mi?]
  • Tikal #41700
    Nahat de erdekes, irtam nekik egy levelet amiben szerepelt ket varazsszo: rendorseg és fogyasztovedelem, ot perc alatt jott a valasz hogy utananeznek hol a csomag amit elkuldtek. Elozo erdeklodo levelemben ket hete még nem szerepeltek a varazsszavak valasz se jott...
  • I.C.ram