48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • BiG G
    köszöntem szépen meg a linket is :) 1.7-esért tényleg nem sok, csak az autofokuszért fáj a szívem előre.
  • 5Dani
    Nézz át rajta van-e benne por, gomba, hangya; nézd meg nem karcos-e a két külső lencse; összes rekeszállást be tudja-e húzni; amit kézzel tudsz piszkálni, akad-e; ha autofokuszos, rövid és messzi tárgytávon is nézd meg, nem front/backfocus-os-e. Szerintem ha ezek megvannak, akkor 10e-t megér egy 1.7-es obi -.-
  • Aspyrin
    Találtam egy linket, nem tudom, mennyire lesz hasznos. Nekem F50/1.7-em van, imádom. :)
  • BiG G
    :) egy SMC Pentax-M 50/1,7-et néztem ki, 10 ezer becses forintért akár ma este az enyém lehetne, de utána akarok előbb járni mire figyeljek.

olyasmikre emlékszem, hogy ne kotyogjon, blendeállítás menjen, fókuszálás mennyire gyors és akadálymentes, stb.
  • 5Dani
    Arra kell csak figyelni hogy ne Sigma legyen -.-
  • BiG G
    korábban mintha ebben a topikban lett volna összeszedve (vagy linkelve) mire figyeljünk ha használt objektívet veszünk, valaki be tudná linkelni? köszi.
  • Higany
    Dúrva, meglepő és érdekes is egyben! Köszi a linket!
  • Timber
    Egymillio ef-pe-es!
    Na ez az igazi bulettajm!
  • joshua
    Kössz. Így már jó:D
  • DirtyGab3sz
    Szinténtenkjú!:D
  • DirtyGab3sz
    Tenkjú!:D
  • Garga Pitic #42527
    Van beépített fókuszmotorja, jó a D60-hoz.

Pixinfo: Objektívek jellemzői - Avagy miről mesél nekünk az objektív elnevezése?
  • Aspyrin
    Csatlakozom a jókívánsághoz!
  • Loál János #42525
    BSzN Gab3sz.
  • Dzsini
    konkrétan CD-ről kéri sajnos (legalábbis nálam nem viselte el, bár lehet, hogy image-ben daemon tools-al jó)
  • Loál János #42523
    Valami nem-rendszerpartíción nem fér el az install?
  • Dzsini
    ez egy jó kérdés - de nálam a régi Fujihoz ami járt áttöltő-albumkészítő, ott is ugyanez volt a módi, csak ott leírták, hogy ezért.
  • 5Dani
    Miért akarná más használni az eos utilityt?
  • Dzsini
    Azért csak CD-ről engedi, mert azzal "bizonyítod", hogy jogod van használni a szoftvert (amit a fényképezőgéphez kaptál) - utána már felmehet rá az update, de anélkül nem lehet feltelepíteni.
  • joshua
    Lemaradt a link sorry:D
  • joshua
    Ez az objektív jó a D60-asomhoz igaz? Bocs a hülye kérdésért, csak megzavart a DX és a DC jelzés.
    Köszi a választ.
  • Garfield
    Én se jöttem még rá. Mindenesetre határozottan idegesítő újratelepítéskor előbányászni a CD-t, majd utána feltenni a legutolsó update-et. :-/
  • Tikal #42516
    az EOS utility-t csak CD-ről lehet feltelepiteni? nem letölthető? why? :)
  • pzs
    Sziasztok Ide is berakom hátha..

Eladó 1 canon 20d + markolattal +
    sigma 70-300mm 4-5.6 APO DG+
    sigma 18-50mm 3.-5.6 dc +
    sigma 28-135mm 3.8-5.6 marco + van hozzá 1 uv szürő
    Van hozzá 5db akumlátor az is benne van az árban. Együtt tervezem eladni a gépben kb 15000 expo van. . Hibátlanul müködik , jelenleg is ezzel fotózom. Doboza mindegyiknek megvan. Van hozzá magyar nyelvű leírás e-digitálos vásárlás volt még anno.
    uj ára egyben minden :160000 Ft
    obik együtt :55.000 Ft
    gép+ markolat + aksik : 105.000 Ft)

Ha valakit érdekel akkor mail vagy 06-20-555-76-45
  • Blasta
    Itt van olcsóbbér is, csak háromszá!
  • DJ RX7
    köszi!
    36é van itt.
  • 5Dani
    Tripontnál, Manfrotto cucc.
  • DJ RX7
    Dani: az a tapadókorongos cuccot honnan vetted? esetleg ebay-en belűl? mire keressek rá?
  • Blasta
    EOS 1D mk IV előzetes @fototv.hu
  • Blasta
    LOÁL :D
  • G_ArchAngel #42508
    hasznald a win-t ha akarod, a SnowLeo konstans, hetek mulva sem kell ujrainditanom a PS-t, a win meg jol megpakolja a memoriat es elverzik:)

mindenkinek van eselye elbaszni az eletet: Te a Windowst valasztottad erre, en a pizzafutarkodast;)
  • 5Dani
    ez fotosopp
  • oroy_
    akkor használd azt :) én maradok a mac os x-nel
  • Blasta
    MUHÁHÁ

"Az igazán nagy falatot, a Photoshop CS4 trial verzióját tehát a wifihez közel töltöttük le a gépekre, mert a gigabájtos adatforgalomba Windows alatt beleőszültünk volna 35 méterre a routertől. Márpedig ezt a fordulót már csak azért is kötelező volt elvégezni, mert régóta tartja magát az elképzelés, hogy az igazi photoshopos platform a Mac, kíváncsiak voltunk hát, mire lesz képes ellene a Windows. Ehhez egy számos szűrőből, renderelésből álló Actiont töltöttünk be a programba, ami 15 lépésben veszi igénybe a processzort és a grafikus magot. Az első feladatokat Snow Leopard alatt határozottan gyorsabban végezte el a Mac, összesítettben azonban alaposan lemarad: a Windows 15 százalékot vert rá. Igazság szerint két fordulóban vérzett el az Apple operációs rendszere, ha csak a maradék 13-at vesszük figyelembe, már a 10.6-os előnye nő 10 százalékosra, de mi inkább mind a 15 action eredményére koncentrálunk, és összesítettben bizony a Windows végzett hamarabb:"

Win7 vs. hópárduc cikk
  • Tikal #42504
    hm.. akkor lassan aperture 3nak is jönnie kell...
  • Tomo15
    Nagyon szépen kezeli a zajt
  • G_ArchAngel #42502
    Lightroom3 beta
  • Tikal #42501
    csak kamu reg :)
  • Higany
    Köszi a tippet! Jó hétvégét!
  • HTS s3rg1nh00
    azokat meg se próbáld...igazából fater azt mondta,hogy vagy valami ilyesmit érdemes venni ami talán megtartja a cuccot,bár meg kell nézni mennyire stabil,vagy pedig valami olyat ami fémből van,de az meg minimum ennek a kétszerese(és mivel nekem sincs ennyi pénzem,úgy látszik muszáj lesz ennél a kategóriánál maradnom...)