48078
-
#42738 New Kids Angebot d-.-b -
#42737 Éwégi kiárusítás @ Spániel. -
#42736 -
Camera Armor 30D-hez eladó.
[email protected]
302858505
3000 Ft -
#42734 Teljes kockát. -
stain #42733 Ez zsírság, de csak full-frame-en van értelme. Ugye a 16mm teljes kockát rajzol, és nem kört? -
#42732 Anna és a kázijó -
Zenitar 16mm/2.8 halszem. Sapkával, cirill betűs kézikönyvvel, M42 menettel. Van hozzá jófajta "vállas" EOS adapter (blendepöcköt betolja), fókuszvisszajelzést szolgáló csippel. Hal: 35e, adapter: 5e. Külön csak akkor, ha az obi elment.
302858505
[email protected] -
Aspyrin #42730 Mivel a Pentaxnak nincs hazai szervízhálózata, így egy darabig búcsúzz el a géptől, ugyanis utazni fog Németországba. Firmware még nincs hozzá. -
#42729 Köszi! Sejtettem! -
#42728 A HAMA gagyi, nekem ingyen sem kellene, de nem mindenki gondolkozik íg :) -
#42727 Sziasztok! Ez megér szerintetek egy ezrest, vagy nagyon gagyi cucc? Köszi -
#42726 ha meg garanciális ne gondolkozz sokat rajta vidd vissza, semmi értelme találgatni mi baja lehet, hívd fel edigitalt és majd ok megmondjak hozajuk vagy máshova kell elvigyed. -
#42725 tudnátok nekem segiteni?Mi lehet a hiba olyankor ha a gép Megtalálja az AF-et és fel is csapja a tukröt, de a kép mégsem készül el?
Ma voltam egy eseményen és sorozatnál lemerült a masina és a tükörfelcsapást folyamatosan folytatta még akkor is amikor kikapcsoltam a gépet és csak akkor ált le amikor kinyitottam az akku fedelét.Ezután elemcsere és minden müködött hibátlanul még vagy 100 képig ezután történt az amit elösszörre irtam.Ja és az akksit is hamar lemeritette.
Majd hazaérve behajoltam a hordtáska fölé és olyan hang jott ki a teljesen kikapcsolt gépböl mint egy mutatos karora mp mutatoja.akksikivételével megszünt a hang.
Még garanciális a gép ugyhogy érdekelne, hogy a Pentaxokat hol szervizelik ill. mennyi az átfutási idö ha elviszik javitásra.
Az e-digitalnal vettem ha oda visszaviszem akkor foglalkoznak vele vagy máshova kell bevinnem.Ill. az is normális jelenség ha képkészitéskor merül le az aksi akkor fennakadva marad a tükör amig nem kerül uj akksi a gépbe?Mert ha csak késöbb tudok cserélni benne akkor az nem tesz jot neki ha feszitett állapotban marad gondolom.
Esetleg uj firmware segitene a problémán ha van?K200D-hez. -
TomBond #42724 Én szeretem a Canon-t, de inkább a Panasonic TZ7. -
#42723 hello!
egy Canon PowerShot SX200-as fényképező vásárlásán gondolkozom
érdemes szerintetek megvenni? -
#42722 Hasselblad multishot
és a datasheet
A Foveon-ék most tartanak a 3x12MP terveknél :( -
gabatika #42721 küldtem neked reggel mailt, hogy hozzunk össze egy találkozót a napokban :P -
#42720 okés, köszi. akkor 220voltrol rendelem az olcsobb -
#42719 Akko elkezdem árulni vaterán -
#42718 egy stabilizátoros, másik nem. (az utolsó 2 egyforma) -
#42717 lenne mégegy kérdésem ahogy nézegettem az árakat. mi a különbség objektiv terén ez, ez és e között? -
#42716 (amúgy elég nagy rá a kereslet, szerintem lesz még pár darab kb 2 hét múlva) -
#42715 gabati: tuti kell a kioldó? flikárról megajánlottak már 8-at is, de ugye lestoppoltad, vissza kéne írnom neki valamit. -
#42714 szvsz ezt firmware update nem oldja meg, de egy próbát megérhet, abból baj nem lesz
Mondjuk az a gáz, hogy az A560-hoz firmware-t én sem találtam.
itt kerestem -
MasterJay #42713 zoom közben megáll, aztán továbbmegy, hirtelen nem tudja mit kell csinálni, újra kell miatta zoomolni. Néha nehezen talál fókuszt. -
#42712 Definiáld: "összezavarodna" -
MasterJay #42711 Egy picit mintha összezavarodna néha, főleg a zoom használata közben! -
#42710 Miért? -
MasterJay #42709 Üdv!
Szeretném frissíteni a fényképezőgépem ( Canon PowerShot A560) FirmWare-jét vagy akár lecserélni a mostanira is akár.
A gyártó oldalán nem igazán találtam semmit.
Tudna valaki ebben segíteni? -
#42708 ingyen postáznak, kb 5 nap amig ideér, már nagyon sokat rendeltem tőlük, nem csak memoriakártyát, rengeteg kiegészítőjük van... -
#42707 vagy fontold meg ezt... árban ez a legjobb vétel :) -
#42706 okés, köszi -
#42705 Ha ez már túl van a kereten akkor jó lesz az is. -
#42704 mondjuk ez? -
#42703 Igen jó
De inkább nézz 4GB-os SDHC-t, hogy megfelelően gyors legyen a képek mentése/visszajátszása -
#42702 sziasztok
tervezek venni egy nikon d3000-et és memoriakártya ügyben szeretném azt kérdezni hogy ez a kártya jó hozzá, ugye? csakhogy ne ezen muljon :D -
Lateralus #42701 Igen...az a boldog 2008-as esztendő. :P -
Lateralus #42700 Mode1: folyamatosan megy a stabilizátor. Nagyobb zoomnál jó, mert nem remeg az élőkép az LCD-n.
Mode2: csak az expo gomb lenyomásakor indul a stabi. a hatását az LCD-n nem látod, de egy kicsit jobb hatásfokú az előzőnél. -
#42699 Na jah, azok még más idők voltak :)