48078
-
#47597 Ezt probálnám igen én is ha a maradékot le tudnám szedni akkor kapna egy formázást. egyébként már régebbi a kártya edig nem volt ilyen probléma vele. -
#47596 Ez új kártya, vagy régebben rendesen működött?
Én leszedném róla az 1000 képet (amúgy sem bátortalan dolog rajta tartani szvsz), aztán kipróbálnám, hogy úgy látja-e a végét. -
#47595 Persze látja a kártyát és csak az utolsó 1 honap termését nem látja kb 300kép a többit látom és tudom is másolni róla. -
#47594 A kártyát egyébként látja a számítógép, megjelenik a drájvok között? A kártyaolvasón van-e LED, pislákol-e?
Másik gépen próbáltad már? -
#47593 Valaki tudja mi lehet a probléma ha 8gb os SD kártyáról ha rádugom a gépre a Fotógépet nem tudom átmásolni a képeket ?
A PC-n nem lehet megtalálni viszont a fotogépen meg lehet nézegetni. Kártyaolvasonál is hasonló a helyzet. Van rajta vagy 1000 kép és még tudnék 200 körül rátenni,de igy nem merek ha nem tudom lementeni a kártyáról.
Pentax K200D scandisk 6gb os SD kártya. V1.0ás firmware a gépen ha számit. És win7 64bit a Pc-n -
#47592 üdvözlet mindenkinek! :)
kb. 4-5 éve jártam itt utoljára, de most megint vagyok...
használt gépben gondolkodnék, mennyi expo szám az, ami még tűrhető ilyen téren (ne legyen agyonhasznált), esetleg más amire figyelni kell még?
ahogy elnézem a használtakat pl. már egy "Sony DSLR-A230 DT 18-55mm Kit Makulátlan állapotban!" ilyet kapni 65e forintért... tényleg ennyire olcsón mennek, vagy mi a helyzet az árakkal, gép tudásával?
megmondom őszintén hogy nem nagyon állítgatnám a dolgokat (persze ezt csak azért mondom, mert nem volt még komolyabb gép a kezemben, de még belépőkategóriájú dslr sem), inkább valami automatikus módot használnék pár egyéni beállítással... szilveszterkor volt alkalmam kattintgatni egy EOS 1100D-vel, és iszonyatosan megtetszettek a képek... az ár mondhatni mindegy 100-ig (körülig), az is hogy új vagy használt, utóbbit azért gondoltam mert azon lehetne spórolni...
szerintetek? köszönöm a válaszokat előre is -
dbala #47591 Ha a használt árakat nézzük akkor nincs olyan nagy különbség. A stabi jó, de például mozgó témáknál a f4 jobban jön. Nézegettem egy csomó képet meg teszteket. Inkább a 70-200 lesz nem hiszem, hogy fog hiányozni az a 100mm. -
Lateralus #47590 70-300 IS
Előnyei:
- olcsóbb
- nagyobb átfogás
- optikai stabilizátor
70-200 L
Előnyei:
- fentieken kívül minden más -
dbala #47589 Volt már téma itt a Canon 70-200 F4 vs Canon 70-300 F4-5.6 EF IS ?
Ha még nem akkor jöhetnének az érvek és ellenérvek, egyik-másik mellett/ellen. -
#47588 Koszonom a segitseget, remelem sikerulni fog megtalalni, csak azt gondoltam hatha van valaki, akinek pont ilyen tipusu gepe van es neki van hozza hasznalati utmutatoja es esetleg felteszi valahova, ahonnan letolthetnem. En sem talaltam csak kulfoldi nyelven az utmutatot hozza eddig. -
#47587 Magyart nem biztos hogy fogsz találni. Én megtaláltam 9 nyelven, de magyarul sajnos nem. Csak azért írtam le, hogy tudd, van aki keresi, nem halott a topic. -
#47586 Sziasztok! Tud valaki segiteni nekem egy Kodak EasyShare Z740-es fenykepezogep magyar nyelvu hasznalati utmutato letoltesi linkjevel? mert a google-ban nem talaltam. -
#47585 Üdv,
Szerintem egy kisebb csoda lenne, ha az MZ-S itthon elmenne ennyiért. Inkább ebay kéne neki, és esetleg az indexre is beszúrhatnád. -
#47584 'reggelt!
Van két kitűnő állapotú, eladó Pentax filmes fényképezőgépem, egy MZ-S és egy 67II. Itt a hirdetés. -
DecenS #47583 szerintem ne vegyél x200-at az elején, mert a bevezető árú termékek mindig túl vannak árazva, drágák. inkább várd majd ki, amíg egy kicsit konszolidálódik az ár. mondjuk akkor meg már azért ne vegyél, mert küszöbön lesz az x300 bejelentése. szóval akkor érdemesebb lesz kivárnod azt. de az elején az is drága lesz. szóval akkor inkább várj tovább az x400-ra... esetleg az x500-ra. az biztos jóval fejlettebb is lesz.. -
#47582 Sziasztok! Múltkor kikértem a véleményetek Sigma DP2-vel kapcsolatban és hosszas keresgélés után elhatároztam,hogy beruházok egy Fuji X100-as gépre.
Azonban külföldi oldalon olvastam olyan kommentet amiben egy srác lebeszéli az embereket az X100-ról,mert hogy jövőre jön az X200 és hamarosan rohamosan lecsökken a jelenlegi modell ára.
Mégis milyen árkategóriához fog tartozni az új gép?
Valaki meg tudná mondani azt is,hogy 2 évvel ezelőtt milyen áron volt az X100?
Boldog Karácsonyt!
-
#47581 Amilyet a pénzed megenged. -
#47580 Sziasztok
Fényképezőbe milyen sebességű (class) memókártyát érdemes beletenni, mi az a minimum ami kell bele? -
#47579 ok köszi -
#47578 #47344 -
#47577 Szia!
Ezek lettek kinézve: Sony Cyber-shot DSC-S5000, Olympus VG-160, Nikon COOLPIX S2600, Olympus VR-320, Olympus VR-340, Olympus VR-360, Fujifilm FinePix T210
Ezek közül melyiket ajánlanád? Illetve melyik a legjobb ár-érték arányú?
Előre is köszi! -
#47576 rendben köszi -
#47575 Ott valami más gond lehetett, az Olympus egyébként teljesen rendben van.
De ne az legyen a lényeg, hogy kinek milyen tapasztalata van vele, hanem hogy neked melyik tetszik - menj el egy ilyen stílusú szaküzletbe, és vegyél kézbe minél többet, próbálgass. -
#47574 1 méteres közelségből is már nagyon elmosódott képet készít, egy 2 megapixeles telefon jobb képett csinál ugyanolyan fényviszonynál. Beállítási gond lehet, vagy hogy Olympus..? Félek is olyat venni, jó márka az? -
#47573 Fényképezésnél - ilyen méretben is - amit a vaku bevilágít az használható lesz, azon kívül nincs igazán esély - a sok fényhez nagy méretű optika vagy hosszú idő (remegésmentes kéz) kell. -
#47572 Rendben köszi! Olympussal nekem rossz a tapasztalatom, ismerősnek olyan van(ilyesmi árkategória), és ha már egy kicsit is sötét van nagyon nagyon rossz képet csinál, és nemnagoyn tud állítgatni sem rajta hogy jobb legyen. Ez minden ilyen árkategóriájú gépnél így van, vagy csak ennél? -
#47571 #47344 -
#47570 Sziasztok!
20-30 ezer ft között szeretnénk fénylépezőgépet vásárolni. Mit ajánlanátok? -
#47569 Az oroszlánok Canon-t vennének. -
#47568 azt nem probaltam mert az szamomra teljesen egyertelmu, hogy RAW :D -
#47567 Yeee, rögtön az első, amire rákattintottam: "You tried going to http://www.prophotolife.com/2008/04/29/tech-raw-vs-jpeg-the-real-story/, and it doesn't exist. All is not lost! You can search for what you're looking for. " -
#47566 Tutorijalsz angliusul. Szerintem hasznos lehet valakinek aki nem csak en. :D -
#47565 Thx! -
#47564 http://olegkikin.com/shutterlife/canon_eos1000d.htm -
#47563 Canon vs Nikon -
#47562 Egy Canon 1000D zárszerkezete mennyit bír kb? Mennyi az élettartama? -
#47561 Használtan csak "gyakorlott" jószemű fotóssal ess neki a vásárlásnak!
Kenon,Nikon,Pentax,Sony...egyremegy belépőszinten kb ugyanazt a minőséget kapod,kis extraszolgálltatás-eltérésekkel.
Index fórumain kutatgass, vannak releváns topikok,ott segítenek az emberkék.
Konkrét javaslatot ne várj normális fotóstól...szerintem....mert mindenki a saját márkáját sztárolja!:)
Mégvalami...írod: "A Nikonokba nem nagyon folytam bele, mert mindenhol drágábbnak tűnt, mint a Canon."
Ezt vetítsd ki az objektívekre és egyéb tartozékokra is, és gondold át a dolgot mégegyszer!:)
Lehet a váz olcsóbb az XY márkánál, de vakut horror áron veszel hozzá, amíg a ZY márka váza drágább, de fillérekért vehetsz hozzá esetleg objektívet...
Erre gondoltam.:)
-
ba32107 #47560 Sziasztok,
Entry-level DSLR-t vásárlásán gondolkozom. A teteje olyan 130 körül lenne (esetleg 140). Amit eddig nézegettem, az a Canon EOS 1100D, erről mi a véleményetek? Amit igazán szeretnék, az az 550D, de ezt csak nagyon drágán láttam. Mindenképpen obival szeretnék venni egyben. Mit javasoltok? A Nikonokba nem nagyon folytam bele, mert mindenhol drágábbnak tűnt, mint a Canon.
Használtan is vennék, megbízható eladótól. Tudtok jó oldalakat, vagy esetleg más módot, ahol lehetne kifogni jó vételeket? -
#47559 igen ezt hallottam en is. De igy legalabb le tudtam alkudni 30%-ot az arbol :D -
#47558 Ki kell tenni napra, kifehérül.