48078
-
G_ArchAngel #42978 nem csak sznob kocsog, hanem elorelato...
van aki egy ido utan tovabblepne - Canon/Nikon/Sony es talan az Olympus (ha termeszetfotozni akar) lehetoseget ad ra... -
#42977 Aki csak a Nikont, és a Canont tartja fényképezőgépnek, az egy sznob köcsög!
Abban az árkategóriában bármelyik gyártó belépőszintű dslr-je közel ugyanazt nyujtja!
Minimális külömbségekkel találkozhatsz!
Menj el egy normális fotósüzletbe (nem Médiamárkt,meg saturn) és vedd a kezedbe a vasakat...ami jobb fogásra, jobban "testhezéll" a menüje, és jobban tetszik, azt vedd meg!
Nem fogsz csalódni, pláne ha fordítasz elegendő időt arra hogy megtanuld kezelni!
Ne akarj egyből mindent!
Csak szépen, lassan...ahogy a benyugtatózott csiga rohan a réten! -
G_ArchAngel #42976 koszi b+ -
G_ArchAngel #42975 htx! -
dbala #42974 Hali.
150ezer környékén tudnátok mondani valami fényképezőt amit megéri megvenni? Váz+kit obi, később majd ha tudom rendesen kezelni jöhetnek az újabb obik. Én canon 450D-re gondoltam, a nikonra később drágábbak lennének az objektívek. Pentaxot és oly-t semmiféleképpen nem szeretnék. A sonykkal is szemezgetek de legtöbb fotós oldalon a canont és a nikont szokták dicsérni és úgy nevezni mint fényképezőgép gyártók, a többi meg csak "játékszer". Légyszi erősítsetek meg a döntésben vagy cáfoljatok meg. Köszi. -
Aspyrin #42973 Olvass kicsit vissza itt. -
#42972 hát jó.
nem értem mi a baj a kérdéssel, más helyeken is összehasonlítják.
Én csak az itteni véleményekre vagyok kíváncsi. -
Aspyrin #42971 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#42970 melyik a jobb, illetve mi a különbség az sRGB és az Adobe RGB között? -
DecenS #42969 vótmá :P -
#42968 -.- -
CUCLI #42967 HBD! -
#42966 Háhóóógyne!
PS-ben vagy LR-ban véletlenül félrekattintok és máris "hibás" lesz a képem, de mégis jó (nem nagy az esély, de el tudom képzelni simán) -
#42965 azért valami RISK legyen már :Dés amugy is szerethetőek azok a hibák. nem ugy mint digitálisnál. van hogy a hiba teszi jobbá a képet, digitalisnal eltudod ezt kepzelni? -
#42964 Ja dehogy úgy is írtam, magasabb érzékenység. -
#42963 Jó akkor hosszabb záridő és magasabb iso, mert van, hogy nincs elég fény, (este előfordulhat), akkor kénytelen vagy iso-t emelni, ha nem akarsz félórás expót. -
#42962 Őőőőő, ezt nem nagyon értem.
Most vagy hosszú záridőt, vagy magas ISO-t nem? Állványnál adott a hosszú idő, állvány nélkül viszont cseszheti a fotót ha magas ISO-n tág rekesszel longexpozik, nem? -
#42961 LOL, ellenben van mási 1000 lehetséges eset-hiba-enberi tényező, amikor kurva könnyen semmivé válnak a képek. És ott még Undelete meg Smartdelete sincs :))) -
#42960 Ugyanaz.... -
#42959 áhhpicsába:)
elkúrtam a linket:D
szóval a javítot verzió:
ez különbözik valamiben ettől?
bocsika:) -
#42958 komoly a kérdés? :o -
#42957 ez külömbözik valamiben ettől? -
#42956 köszi, ilyet is találtam! -
#42955 köszkösz, kipróbálom, mondjuk mozgó járműnél érdekes lesz! -
#42954 Leginkább fényképezőgépet.
Hosszú záridő, magasabb érzékenység, tág rekesz.
http://fotovilag.hu/cikkek -
Lateralus #42953 ~11 mm, átlósan -
#42952 állványt+hosszabb záridőt -
Taki29 #42951 A mai válaszok szerint hosszú záridőt . -
Taki29 #42950 Valami kézzel fogható méretre gondoltam mikronban, milliméterben vagy literben . :) -
#42949 éjszakai, városi, fényképezéshez mit használjak? (pl egy tesco parkoló világítás, vagy városközponti forgalom)
tudtok valami tanácsot adni? egy képem sem sikerült így még korrektül... :( -
Lateralus #42948 Nem túl komoly képminőséget.
De szolgáltatásban oké ezé a pénzé. -
Taki29 #42947 Ennél a típusnál mit jelent az :Érzékelő mérete: 1/2.3 ?
A jó pap is holtig tanul jeligére -
#42946 igen én is azt néztem
honnan szerintetek? -
#42945 Fuji S2000 -
#42944 ezert szeretem en a filmet, nincs elektronikus hiba!(jo esetben :D) -
#42943 Találtam egy tökjó lapot. Megosztom veletek is, hátha még nem ismeri valaki. Ez... -
#42942 köszönöm szépen:)
ezt gondolom enm nekem akartad írni:) -
#42941 fakkivan, kint voltam fotózgatni, erre nem behalt a CF-em? :@
Szétver az ideg, formatálhatom le :( -
#42940 sziasztok
skacok!
max 50ért milyen gépet ajánlotok?
jólenne olyan helyen ahol hitelre is lehetne venni -
Aspyrin #42939