48078
-
#43499 Miért nincs földi kép a Holdon hagyott cuccokról? -
#43498 Hja
A legcikibb gyártó a Hasselblad, a vita értelmetlen :DDDD -
#43497 Minden további komment: felesleges. Ez überelhetetlen. -.- -
#43496 -
#43495 Rokz. -
#43494 Lehet kapni kurvaországban 1/4"-os fotós csavart? -
#43493 -
#43492 Ezt úgyse lehet überelni.
-
#43491 Hja, tom, vicc az egész, akárcsak ezek -
#43490 Az oldal alján találjátok a történetet. -
#43489 link, történet? -
#43488 Életet menthet...
-
Lateralus #43487 EU-ban egy fehér, kék, meg egy piros változattal próbálkoztak, de úgy látszik bejött, mert ez a 8 új szín csak itt fog kijönni.
A Panasonic meg rózsaszínben hozza ki a GF1-et, szintén Európában. -
#43486 nemvagyokspániel :@ -
#43485 Természetesen, ha a Pentax bezár, és bevallottan a színes gépei miatt, akkor megfűzöm Daniellát, hogy stukkoljon le téged a hősök terén, miközben lila K-x-szel fényképezem az eseményt. -.-
GArch meg jöhet makrózni a magenta SX210 konpaktjával.
-
#43484 - hát próbálkozni lehet (de mondom, lehet okosabbak nálam :D)
- azokon is röhögök :) -
#43483 Fehér Pentax rúlzik szerintem. -
#43482 Jaja, valszeg azért hoznak most Európába még több színváltozatot.
Hagyjuk már ezt.
#43481: az már egyéniszocprob., de akkor röhöghetnél a Leica színes "szarjain" is, amiért ráadásul másfélszer annyi lóvét kérnek el, mint a mezei, baromi olcsó alapmodellekért. -
#43481 (de egy percre nem gondolom, hogy jobb marketinges/üzletember lennék mint a Pentaxnál dolgozók, csak részemről volt idő amikor még nem röhögtem fel ha vki a pentaxot emlegette) -
#43480 Csak japánon kivül mindenki röhög rajtuk, ergo némi presztizst és piacot vesztenek -
#43479 A japánok veszik, mint a cukrot, azaz a gyár kaszál. Problema? -
#43478 igen, mert egy ekkora cégnél nincs kapacitás arra, hogy fejlesszenek ÉS valaki elővegyen egy pantone-skálát... -
#43477 ja, de ahelyett, hogy valami új gépet dobnának piacra a régieket mártják festékbe. -
dbala #43476 Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet az a szivacs ami a 450D-m keresőjébe belenézve picit belóg a képbe felül. Körülbelül egy fél kör alak. Az elkészített képen már nem látszik. Mikor a tükör felcsapódik akkor azt is feljebb tolja, de gondolom ennek nem kellene belelógnia a kereső képébe, így picit zavar a kép komponálása közben. Hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát? -
#43475 ezek között több is van, ami teljesen vállalható, és jól is néznek ki. -
stain #43474 Pedig ezek nagyon jók ám. Példának okáért, ha egy canon telével elmész medvét fényképezni, akkor kell rá venned terepszínű huzatot, nehogy a medve észre vegye a fehét tubust, és megegyen. Hasonló a helyzet oroszlánnal és krokodillal is. Na most, ha netán mikulás ünnepségre vagy barbie-fesztiválra mennél, akkor hasonló kamuflázs szempontokból jól jöhet a piros vagy metál-rózsaszín váz. -
G_ArchAngel #43473 sosem akarom megtudni, milyen a Pentaxos eleterzes, ehhez en meg nem vagyok eleg nyitott es liberalis
-
#43472 E-TTL kábel, ha nem jó a manuálvakuzás. Ha igen, akkor rádiós kioldó.
Wireless E-TTL-re csak drága megoldás létezik. -
#43471 Sziasztok! Tud valaki valami olcsóbb alternatívát a Canon ST-E2 helyett? Előre is köszi! -
#43470 REZSÓJA. -
Lateralus #43469 Egy fokkal jobb annál a bandánál, aki csak zabálni jár ilyenekre. -
#43468 Egyszerre -
G_ArchAngel #43467 Ágyasa -
#43466 Apja. -
#43465 Haverod, főnököd, példaképed, idolod. -
#43464 Emlékeim szerint nem először fordul elő, hogy arról szól a termékbemutató, hogy mit kajáltak a sajtótájékoztatón :D
Legalább a képek jók! -
#43463 ...és nem utolsó sorban a mondatszerkezeti hibákra. -
#43462 Én ezt egyszerűen már nem bírom :)))))
Felhívnám a figyelmet a cikk szakmai hitelességére illetve hasznos információtartalmára annak tükrében, hogy tulképpen egy fotográfiai "szaklap" cikkét olvassuk...
-
#43461 És a filmet a szádban hagytad? -
dbala #43460 450D-vel nekem működött!