48078
-
#43699 -
DecenS #43698 2011...2019 -
G_ArchAngel #43697 Pentax 645D-nek mi az aktualis megjelenesi datuma?
-
#43696 Hello mindenki!
Kinéztem magamnak egy gépet, nevezetesen: Panasonic Lumix DMC-FS30
Nincs valakinek véletlenül ilyen gépe, esetleg ismeri? Mert pl Lumix 10-esről vagy hányasról hallottam hogy szar a lencséje mert néha nemfókuszál rendesen és túlzottan elmos dolgokat... Szóval nem tudja valaki, van-e ennek valamilyen típushibája, problémája?
A másik kérdésem pedig, hogy mivel ez egy újabb kiadású gép(asszem januári), így nem-e lehet, hogy az elkövetkezendő 3hónapban jelentősebb mértékben csökkenni fog az ára? Mert akkor érdemes lenne várni, viszont ha max 3-4ezret megy lejjebb, úgy nincs értelme halogatni a dolgot...
Előre is kösz! -
#43695 Hello!
Kinéztem magamnak egy gépet, nevezetesen: Panasonic Lumix DMC-FS30
Nincs valakinek véletlenül ilyen gépe, esetleg ismeri? Mert pl Lumix 10-esről vagy hányasról hallottam hogy szar a lencséje mert néha nemfókuszál rendesen és túlzottan elmos dolgokat... Szóval nem tudja valaki, van-e ennek valamilyen típushibája, problémája?
A másik kérdésem pedig, hogy mivel ez egy újabb kiadású gép(asszem januári), így nem-e lehet, hogy az elkövetkezendő 3hónapban jelentősebb mértékben csökkenni fog az ára? Mert akkor érdemes lenne várni, viszont ha max 3-4ezret megy lejjebb, úgy nincs értelme halogatni a dolgot...
Előre is kösz -
#43694 Meg is van. Ma mentem érte. :) -
#43693 Ha a fenykepezogep sem ismeri fel akkor nagy valoszinuseggel valamifele serules erte a kartyat. Ha szerencsed van akkor csak a FAT serult meg es az adatok rajta vannak, ergo valamilyen data recovery software-rel vissza tudod hozni a FAT-2 alapjan. Nekem erre az EASEUS Data Recovery volt ami bevalt amikor sikeresen toroltem egy fontos particiot.
Ha nincs szerencsed es nem FAT problema akkor nem sok jora szamithatsz. -
TomBond #43692 Nem konkrétan ide tartozik, de hátha tudtok segíteni! Van egy SD kártya ami valamiért nem igen akar működni. Van rajta kb. 60 db fontos kép, de sem a fényképezőgép, sem a kártyaolvasó nem ismeri fel (megkérdezi hogy formázza-e).
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
#43691 -
Lateralus #43690 Vagy az ott élő nyenyecek... -
#43689 Az en belga barataim pedig vallonok es rohadtul utaljak ha Belgium nyelvezetenek a flamandot emlitik :) De a franciakat is utaljak mert azok meg tul sznobok nekik :) Es amennyire kivettem ez altalanosan igaz a vallonokra :) A flamand belgak azok akik altalaban beszelik mind a ket nyelvet :) -
G_ArchAngel #43688
(belga barataink, akik 10 even keresztul minden nyaron lejartak hozzank a balatoni hazba hollandul (azaz flamandul) es franciaul (vallon) beszeltek...) -
#43687 ha ezt most a vallonok latnak... -
DecenS #43686 ez elég konkrét ahhoz, hogy megértsd :D :DD -
Lateralus #43685 Ne is! Nem tudunk flamandul. -
DecenS #43684 hát erről most egy belga-idézet jutott az eszembe... de inkább -
#43683 Esélyes, hogy drágább lesz ebayen, mint az azonos objektív. -
#43682 -
#43681 Canon és humor? Új marketingesük van? [#wow#2] -
#43680 -
#43679 -
#43678 Zsírfasza!!!
De a Pentax menőbb, ők ilyet osztogattak az olimpián -.-
-
#43677 A Canon a téli olimpián osztogatta a sajtófotós központban... úgyhogy ha lesz is eladó, szép pénzt fognak elkérni érte. -
#43676 Canon 70-200 L sorozatos fehér...
utazó bögre.
forrás -
#43675 -
#43674 Elvittem, bevették. Ingyen megcsinálják. :)
[örül]
Köszönöm még egyszer! :) -
#43673 Én a Canon S1-el voltam így az is típushibás volt. Nekem is cserélték, talán SX110-re. Öccsém még jobban járt, ő S5-öt kapott helyette. Mondjuk nekem akkor már megvolt a d40x azért nem problémáztam. -a S1 meg ez a SX110 nem volt egy kategória. -
#43672 Hát ez tényleg úgy tűnik!
http://camerakft.hu/szerviz.html
-
#43671 Tök mindegy hol vetted, gariidőn túl is cserélik, nem tudom ennek mennyi a felső korlátja. -
#43670 Igaz, anyázni lehet 20 év után is. :) -
#43669 Amúgy sajna (vagy épphogy nem) nem vagyok 'anyázós' típus. :(
Amúgy a cég, ahol vettem már 3 éve nem létezik. :) -
#43668 Akkor is, ha 6 éves? :o -
#43667 Ezért kérdezem, mert ez szerintem CCD hiba, ami (bár kicsit másképp szokott jelentkezni) ennek a szériának a típushibája volt, Sony szenzor amúgy, a Canon ezeket elvileg térítésmentesen cseréli, úgyhogy ha a fizetős választ te a Camera Kft-től kaptad, akkor ismételten a kurva anyjukat :)
Olvass utána az esetnek, nyilván találsz nálam hitelesebb forrást is, amivel lehet menni balhézni. -
#43666 Ebben is van valami.
Ennek a hátránya az, hogy lehet, hogy kompakt gépet nem kapok ilyen minőségűt (már nem az ilyen rosszat, hanem amikor a meglévő még jó volt ). Ha meg nem Canont veszek, akkor a kártyák, akksik valószínűleg nem lesznek kompatibilisek, így azokat is venni kell.
Éppen ezek miatt vacillálok. -
#43665 Város. -
#43664 Tudod, ha tudnám.. .)
A képek minősége romlott. Mintha a gép visszadegradálódott volna kábé 1 mexapixelre. Rózsaszín sáv van a képek egyik oldalán végig. A fehér részeknek rózsaszínes árnyalata van.
Itt van két kép. Olyan szépet tud csinálni, mint amin a kutyus van. És pár hete olyan randát, mint amin az Auchan van:
Eliot a kutyus
Auchan -
#43663 Mibaja? -
#43662 vegyél újat, vegyél jobbat.
sztem nem érdemes javíttatni ennyiért. -
#43661 Sziasztok!
Van egy Canon A80-as típusú digitális fényképezőgépem, melyet 2003 decemberében vettem (azaz most 6 éves). Egyik napról a másikra megromlott. A szerviz azt mondja, hogy 21-23e HUF lenne a javítás.
Szerintetek mit tegyek?
Szereltessem meg? Kérdezzek meg más szervizeket? Vegyek újat? Vegyek jobbat? Vegyek használtat?
Köszi,
Catti -
#43660 Pentsux K-x @ FotoTV