48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Lateralus
    Nézz ki valami Panasonicot ilyen árban, általában tudják. Többnyire a Canon kompaktjai is. Boltban úgy is ki tudod előtte próbálni.
  • acsati
    vkinek van ehhez tapasztalata, tanácsa?
  • Bencee7
    Fujinál is maradhatsz pl: S1500fd(10mpixel, 40k újonnan), S2000HD(10mpix,új is 47k)...
    nem ismerem annyira a Fujikat, de nem nagyon hallottam róluk rosszat! pixinfon olvass róla tesztet és dönts
  • biomage
    akkor esetleg valami más? :)
  • Bencee7
    Hopp,ezt benéztem
    mikor év elején el akartam adni az enyémet, még 50-60 ért volt a legtöbb...
    már nem forgalmazzák, lehet h ezért ilyen magas az áruk, és kevés is van belőle...
  • biomage
    ezt az árat honnan nézted?

Én csak az fölött találtam használtat.
  • Bencee7
    Vegyél FZ50-et! Nem villámgyors, bár sztem ha gyorsaság, akkor inkább tükrös kéne.
    FZ50--> nagy objektív(ekv 420mm), nem is olyan lassú, szép képeket csinál,10mpixel, nekem is volt nemrég cseréltem le tükörreflexesre.
    Használtan találsz 50ért, vagy FZ30 ami majdnem ugyanaz.
  • biomage
    Látom nagyok az igényeim
    Rendben
    Jelenleg egy Fujifilm Finepix A800 om van, és leszeretném egy sokkal jobbra cserélni.
    Ez a fénygép olyan szar hogy elegem van, 1mp kell várnom a fókuszra, és 10böl minimum 3x hibásan fókuszál, főleg olyan helyen ahol rosszul van megvilágítva.
    Olyan fénygép ajánljatok ami stadionos rendezvényen szar megvilágítás mellett is szép képet csináljon, ez lenne a legfontosabb + legyen gyors a fókusz idő, mármint amikor megnyomom a gombot szinte azonnal készítsen képet, és jót.

Remélem ere már jönnek ajánlatok

Ja és azért, nem olyan rossz a fujifilm, elég szép képet lehet csinálni természetben vagy közeli képet.
  • biomage
    nem kösz.elég a fénygép is
  • stain
    Valami videókamera, esetleg?
  • acsati
    néztem most használtban ezt a sigma objektivet. Sigma AF 70-210 F3.5-4.5D. Viszonylag elég olcsón. Véleményetek róla? Ja és ezzel működik az autofocus D3000-rel, ugye?
  • biomage
    Hali

Ajánljatok olyan digifényképezőgépet ami videó felvétel közben tud zoomolni.

Van rá kb 40 lepedőm max 50

Ja és rendezvényekre kell a fényképező gép.
  • Atika :o)
    koszi :)
  • DJ RX7
  • Atika :o)
    Sziasztok meg tudna nekem mondani valaki annak az oldalnak a cimet ahol kulombozo obikkal vannak kepek keszitve ami alapjan el lehet donteni, hogy milyet erdemes venni?? Koszi
  • HTS s3rg1nh00
    tipp:ha már 28-105,akkor nézz inkább 24-105-öt,minőségileg ugyanolyan,de beltérben emberek fotózásához jól jön az a kis plusz(néha nekem még így sem fér bele minden amit akarok,de ezt majd egyszer egy nagylátóval megoldom:))
  • Tikal #43883
    Akkor nyiss egy ingyenes számlát... :)
    bár továbbra se értem miért nem a családban oldod ezt meg, egyszerűbb mint egy idegent megkérni...
  • Csacsi
    Nem azért nincsen számlám, mert még nem lehet, hanem azért nincs, mert nem akarok a bankoknak fizetni azért, hogy kezeljék a pénzem. Ilyen egyszerű.

Köszönöm a tanácsokat.

ha valakit tényleg érdekel egy kis plusz pénz semmi rizikóért, és könnyű munkáért, akkor priviben írjon.
  • Tikal #43881
    Kérd meg szüleidet vegyék meg neked, nekik csak van bankszámlájuk/bankkártyájuk...
  • DJ RX7
    szerintem elég bemenni a bank-ba és a megadott számlaszámra elküldeni a pénzt. bár én nem értek igazán hozzá. ebay-ről még soha nem rendeltem.

majd valamelyik guru biztosan fog segíteni. :)
  • acsati
    köszi szépen!
  • Csacsi
    Angolul még csak csak tudok, de bankszámlám az nincsen :) Ezért is kértem a segítséget rendeléshez.
  • DJ RX7
    tessék neked is:
    vatera 1
    vatera 2
    vatera 3

sample-ket ezekhez is találsz itt.

[apro] sorry a flood-ért.
  • DJ RX7
    ebay 3
    ebay 2
    ebay 1

angolul meg csak tudsz. :)
  • DJ RX7
    maximum használtan. vaterán vagy ebay-en nézz szét.
  • Csacsi
    Sziasztok. Az alábbi objektíveket keresném.

Minolta 70-210/F4 "Beercan"
    Minolta 28-105 F3.5-4.5 XI
    Minolta fix 50mm f1.7

Ha valakinek van ötlete, akkor szóljon. Külföldi beszerzés is érdekel, de mivel nem vagyok jártas az ilyesmiben szívesen rádobnék pár ezer forintot a közvetítőnek.

Köszönöm előre is.
  • acsati
    aha, köszi a képeket. és igy 30 körül nem is igazán kapok jobbat, ugye? néztem 55-200mm nikon-t az már 80k, ami nekem sajnos nagyon sok
  • DJ RX7
    én a helyedben még gyűjtenék egy kis pénzt mert ennek az objektívnek kuka minősége van, minden szempontból. itt nézhetsz sample-kat ami ezzel a obival készültek.
  • acsati
    sziasztok

vennék egy új teleobjektivet nemrég vásárolt nikon d3000-res gépemhez és szeretnék tanácsot, véleményt kérni tőletek erröl az obirol: ezt néztem ki. Ez ugye jó lenne a d3000-re? az a baj hogy nincs több pénzem komolyabbra.

köszi előre is!
  • DJ RX7
    rendben, köszi! meg is rendelem.
  • 5Dani
    30D-hez még használtam utángyártottat, semmivel nem tudott kevesebbet, mint a gyári, én az egy nagyobbat venném.
  • DJ RX7
    szeretnék venni 400D-m hez akkut a vateráról. kettőt néztem ki: ez 1000mah a másik 2db, de csak 680mah.
    a kérdésem a következő: mennyire "igaz" ez a 1000 mah az után gyártott akkuk szempontjából? a mostani gyári akksival kibír kb. 450-500 expot ha nagyon spórolok vele. érdemesebb-e az ezrest megvenni?
  • Dzsini
    sorozatra állítva kicsit több, mint másfél perc
  • BiG G
    inkább csak egy
  • stain
    Minek vesz az ilyen fényképezőt? 600 expo az max három nap, ha utazom...
  • oneal1
    600 expo van benne, el is hoztam:)
  • Higany
    Sziasztok! Egy panasonic tz5-t szerintetek mennyiért érdemes eladni, minden gyári tartozékával és karcmentesen, stb..? Köszi!
  • oneal1
    köszönöm!
  • Nuki
    Sziasztok!

Kompakt kis Cannon fényképezőgépem azt csinálja, hogy teszek bele elemet, és 1-2 óra használat után azt írja le fog merülni az elem, pedig újonnan vásárolt duracell. Cseréltem benne egy kis elemecskét is újra, ami a memóriakártya mellett van.
    Van ismerősöm más is akinél ugyanezeket a tüneteket csinálja!

Segítsetek kérlek mi lehet a baj!

Köszönöm!
  • stain
    Annyit garantál a canon, hogy egy évig semmi nem romlik el a gépben, vagy ha igen, akkor megjavítják. Azon túl szopi van.