48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • Bruk
    Köszi, gondoltam hogy kb ennyit érhetnek csak hát nem értek hozzá. Mondjuk teljesen mindegy mennyit érnek. :)
  • Dzsini
    ráadásul mivel sokak számára elég nagy érzelmi értéket képviselnek (ezen tanultak meg fotózni, családi örökség, stb.) ezért túl is árazzák őket - amennyit kizárt, hogy kapnak érte.
  • Lateralus
    A Smena kb. 2ezret érhet, a Kiev nagyjából 5-öt. Állapottól is függhet. Ha nem működnek, akkor csak töredékét. Ha szinte gyári új állapotban vannak, évtizedek óta vitrinben, akkor egy-két ezressel többért is elmehet.

Már ha el akarnád adni. Viszont elég elterjedt gépek itthon, telített a használtpiac, és kevesen vesznek filmes gépet. Nem lenne könnyű túladni rajtuk.
  • DecenS
    1-2ezer forintos tételek...
  • Bruk
    Hali!
    Van két elég régi gépem, amiknek kíváncsi lennék az értékükre. Igazából nem áll szándékomba eladni őket csak érdekel. Ha esetleg nem idevaló a kérdés akkor bocsi. :)

gép1

gép2

Azt nem tudom hogy működnek-e...
  • DecenS
    közeleg az uborkaszezon, ilyenkor jellemzően nem szoktak gépeket bejelenteni, legalábbis nem tömegével, max elvétve.
    a nyaralás-időszak alatt meg nap-nap után van valahol valamilyen termékre árcsökkentés vagy "kihagyhatatlan" akciózás, stb...
  • Tetsuo
    Az £500-700 koruli gyengebb DSLR-ek piacan nem lesz mostanaban valtozas? Mit gondoltok? Uj termek, arcsokkenes v vmi..
  • 5Dani
  • G_ArchAngel #43971
    NoBoDy?
  • Blasta
    NBD=HBD

sry :)
  • Blasta
    NBD a Dénáj
  • G_ArchAngel #43968
    HBD.ani
  • Jano
    Vaterán érdemes körülnézni, ott elég sűrűn előfordulnak, azok alapján be lehet lőni a hozzávetőleges értéküket.
  • auto6
    a segítségeteket szeretném kérni. Van egy Jupiter 135mm f4 és egy Industar 50mm f2.8 obim bakelit tokjában új állapotban. Mennyit kérhetnék értük reálisan?
  • stain
    Ha jól sejtem, akkor belebuherált valami point and shoot kamerát a házba. Így persze csak dizájn az egész, de ha tényleg lenne benne egy ff szenzor, az kúl lenne. Asszem még a dslr hőskorában voltak olyan próbálkozások, hogy filmes dslr-hez gyártottak spéci hátlapot, ma már csak középformátumban van ilyen.
    Sziasztok.Van 1 Fuji FinePix S5800-as gépem,beakartam kapcsolni de nem megy.Áramot kap a zöld led folyamatosan világit (leirásban azt írja hogy fókusz rögzitve), kijelző sötét és nem reagál semmire.Találkozott már valaki ilyen hibával,mielőtt szervizbe küldöm (gari lejárt fél éve) nem tudom érdemes vele foglalkozni.

üdv:süvi
  • 5Dani
    Régen Prakticába akartam webkamerát rakni, szerencsére nem tettem meg.
  • Lateralus
    Egy Canon SD850 IS-t.
  • G_ArchAngel #43961
    CS5 trial
  • Blasta
    Mekkora fasság :)
    Mit tettek bele, valami A sorozatú kompaktot?
  • Lateralus
    Canon AE-1 Digital
  • Lateralus
    LINK
  • Timber
    en egy Leica M9 Clint Eastwood bekaphattya versiont szeretnek :)
  • Blasta
    "The Jackie Chan kit includes a Canon EF-S 180145MM lens"

EZ KELL!!!!!!!!!!!!!
  • DecenS
    az a transzformersszel jött, meg a hello kittyvel...

különben is, ki vesz pentaxot.
  • Tikal #43954
    A pentax már kijött vele...
  • Galy
    naja, az állítólag csepp-, por-, ütés-, és roundhousekick-álló lesz, megéri megvárni!!
  • DecenS
    én minimum a lady gaga edition-ig várok vele :)
  • Lateralus
    A limitált Chuck Norris széria piacra kerüléséig nem vagyok hajlandó 550D-t venni!
  • oroy_
    Canon 550D Jackie Chan Edition
  • DirtyGab3sz
    Ebben az árkategóriában ugyanmindegy...ugyanazt a szolgáltatást kapod szinte.
    ha én választanék, a Fujira tenném a voksom, de csak a szinek matt...nekem volt Fuji kompaktom, valahogy a szinei szebbek...:D
  • valaminick
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy digi gépet, de nem tudok dönteni melyik lenne ez a 3 közűl a legjobb. Számomra a képminőség, illetve a hibalehetőségek minimalizálása lenne a lényeg kép készítés közben.
    Fujifilm FinePix JZ300 52990
    Lumix dmc fs11 54990
    Lumix TZ6 59990
  • DirtyGab3sz
    Ugyanebből a Tamront vedd meg szerintem..mindkettő szar, de a Tamron egy hangyányival talán kevésbé..:D
  • stain
    Nekem van ilyen Canon EF-ben. Mivel ez teleobjektív, minden kisszenzoros gépen működik. Amúgy elég gagyi, és gyenge a képminősége.
  • acsati
    ez a sigma objektiv jó d3000-re vajon? mármint müködne az autofokusz? mert nem látok AF-S jelzést. amugy jó objektiv ez?
  • Skynet85
    Kössz mindenikek a segítséget, most jön magamban való gyötrődés, hányok vetek azt veszek vmit:D
  • Dzsini
    B záridő, jó sötét, és valaki, aki egy lámpával körbesétálja a gépet... plusz egy csomó próbálkozás, mire rájössz, hogy milyen rekesz kell (elég szűk, mert az egész gép éles)
  • repvez
    ilyeneket szeretnék késziteni
    Ehhez nagy vonalakban milyen beállitások kellenek , hogy ne égjen be meg ne is legyen sötét és szép éles tiszta kép legyen.
  • Dzsini
    csillagfotózáshoz szerintem pont a lehető legalacsonyabb ISO kell (zajmentes), és szép hosszú záridők - és ha nem csíkokat akarsz az égre, akkor forgatómotoros állvány :D
  • repvez
    Akkor ez nem a legjobb nekem :(

Amugy az normális hogy majdnem annyi idö kell a gépnek megjeleniteni a képet mint amennyi idö alatt készült?mert "B" állásba ha csinálok egy képet mondjuk 10mp-es záridövel akkor ennyit kell várnom arra mig a monitoron is megjelenik a kép , azt még nem probáltam, hogy addig tudnék e ujabb képet is készitenni vagy addig le van foglalva .

Olvasgattam neten hogy éjszakai fotozáshoz fel kell huzni az isot a legmagasabbra, de akkor már annyi sok zajpötty lesz a képen hogy szinte a csillagok elvesznek tölük.