48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • G_ArchAngel #44019
    Boldog szuletesnapot, orulunk, hogy ma is az SG-t valasztotta reggeli kikapcsolodaskent...
  • DecenS
    köszönöm!
  • GregSB
    Lol, wut?

• Loál János #44016
    BSzN DecenS.
  • Loál János #44015
    Jaaaaa.
  • oroy_
    ez nagyon szép!
  • BiG G
    lehet fokozni

• popzu
    ezt találtam ha megteszi
  • joshua
    Üdv mindenkinek.
    Nikon d60-hoz van portrémarkolat? Mert igazából sehol sem találtam. De azért hátha:D
  • Blasta
    Akkormár tessék tisztességesen, exkluzív teszttel együtt linkelni, ahogy én teszem E!
  • Loál János #44009
    Sony újít.
  • Tetsuo
    jaja de ugyerti hogy alvanyt nem helyettesiti csak kiegesziti..
  • 5Dani
    Inkább telénél csodaszer, nem?
  • DecenS
    gőzöm sincs, nem ismerem a nikon kitobikat - de az azért nagy valószínűséggel predesztinálható, hogy a sigma zúmnál nem rosszabbak...
    nagy hátrány-e, hogy nem stabis? ha nem restellsz állványt cipelni magaddal, amikor már kevés a fény ahhoz, hogy kitartsd a cuccot, akkor nem hátrány. egyébként a vr sem csodaszer - teléknél különösen nem.
    (mellesleg, ha jól tévedek, a sigma sem vr...)
  • acsati
    és a nikon 55-200 zoomok jobbak? az nagy hátrány ha nem VR-es?
  • DecenS
    szigma zúmokat 1-2 kivétellel jobb, ha gyorsan elfelejted: olyan, mintha olcsó kompakttal fotóznál. ebből a 70-300-ból inkább a tamron által gyártottat keresd. egy fokkal jobb, bár csodát az sem jelent!
  • andrejfej
    Sziasztok, kis segítség kellene. Nem profi kérdés, csak olyan mazsola... Sony DSC-S90-hez milyen számítógép-átjátszó kábel használható? Mármint tudom, hogy VMC-14UMB2, de ez USB to ? Használhatok helyette utángyártottat, vagy saját Sony szabvány?
  • acsati
    Sziasztok!
    Mi a véleményetek erről az objektívről? Apróhirdetések között találtam 35.000 ft-ért. Kezdő vagyok még, azért kérdezlek meg titeket.
    Sigma 70-300mm f4-5.6 APO DG MACRO
    Köszi előre is.

• ivjoe
    Jameg D60-ból nem is lehet kirakni szépenhogy Danie, szal 7D rulzik. :)
  • G_ArchAngel #44000
    Tudtam, hogy racsapsz, mint gyongytyuk a takonyra...
  • Timber
    A D60 mar reg kint van (tobb mint 1 eve) :D
  • Timber
    Oi! Az FZ8 nem bovitheto csak maximum elotetlencsekkel (mint pl. a Raynox DCR-250 makrozashoz) amik, minosegtol fuggoen tobbe-kevesbe rontjak a kepminoseget. Az igazan jo minoseguek (foleg a Raynox vagy a Kenko amit erdemes hasznalni, a nevesincs kinaiaktol ovakodj) egy FZ8 kaliberu kamera eseten szinte alig befolyasoljak a kepminoseget, azokat nyugodtan hasznalhatod es az elonyuk, hogy ha kesobb gepet valtasz akkor ezeket tudod azzal is hasznalni.

A fotoid amiket linkeltel egesz jok (mondjuk mind a ketto dol egy picit :D) ha komolyabban erdekel a fotozas akkor visszaolvasva ebben a forumban talalsz linkeket ahol kulonbozo leirasokat talalsz a fotozasrol.
  • REPS0L
    kész konditerem :)
  • G_ArchAngel #43996
    augusztusban kellene jonnie D60-nak, de szvsz gyujtsel 7D-re:)
  • Tetsuo
    LOL
  • Tetsuo
    Nikon D90 vs Canon 50D?
    Vagy mikor lesz a Photokina uj gepekkel? :)

• G_ArchAngel #43993
    85/1.8 vagy 100/2, hasznaltan 80e korul...
  • REPS0L
    canon 50mm 1.8 ^^
  • REPS0L
    canon 50mm 1.8 :)
  • RaST
    Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni (nem pedig leugatást, lehülyzést.)
    Szóval. Tulajdonosa vagyok egy Panasonic Lumix DMC-FZ8 tipusú fényképezőgépnek. Jelen esetben még nem sajátitottam el minden csinnyát- binnyát, viszont érdeklődni szeretnék, hogy bővithető e objektivvel? Ha igen, milyet érdemes hozzá? Illetve, hogy amatőr fotózáshoz milyen beállitásokat ajánlatok ? Akinek esetleg van ilyen gépe segithetne.

Két fotó tőlem, esetleg véleményezhetnétek. Köszi, sziasztok!

1, http://imagerz.com/QEMVUEtvAwJWA11PEgVR
    2, http://imagerz.com/QEMVUEtvAwJWA11PGAVR
  • Runtime eRRor
    portrézáshoz ki milyen obit tud ajánlani 200-ig? canon bajonett
  • Jano
    Lecserélni a kitobit fényerős fixre.
    Elhessegetni a légköri zavarokat.
  • repvez
    Lehet valahogy azon változtatni hogy ne legyen olyan lágy a kép?Mert iso100-on készitettem mostanában pár képet közelit távolit is és nem olyan határozottak a konturok, pedig nem mozdult be e kép de mégos olyan mintha lenne egy kis elmosodás rajta és enyhény szemcsés.
  • Blasta
    17-40 F4L
    esetleg megpróbálhatod a 17-85-öt is, de az nem L-es, gyengébb képminőségű mint a 17-40 de a kitobinál tuti jobb
    és olcsóbb a 17-40-nél, igaz nem olyan sokkal emlékezetem szerint
  • Jamirofan89
    Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni objektívvel kapcsolatban Canonhoz.Szeretnék a 70-200mm F4 L-es optikához hasonló minőséget kapni,DE rövidebb gyújtótávolságú obival (pl.: 17-70mm) és nem negyed / fél millás kütyüre gondolok.Tudnátok ajánlani ilyet? Úgy gondolom,hogy a kit az 500d-hez valami borzalmasan gyenge.Előre is köszi!
  • Bruk
    Egy ilyen volt az áldozatom...
  • Bruk
    A filctollat? :D
  • Tetsuo
    pedig azt inni kell, nem firkalni!
  • Bruk
    -alkoholos
  • Bruk
    Na igen, láttam ilyeneket. Igaz mondhatni nekem is ez családi örökség, 1-2 hete találtam rájuk a kamrában... De elméletileg van még egy-kettő. Az egyik talán itt van a lakásban (költözéskor még nálunk volt) csak az a gond hogy kiskoromban alkoholos alkoholos filccel összefirkáltam kicsit...