48078
-
stain #44059 Az egy szörnyeteg. -
#44058 Pentacon Six TTL -
stain #44057 Van a 645-ös mamiya, de az redőnyzáras, és inkább csak újabbakat árulnak, azok nem nem túl szépek, szvsz. Néztem még 6x6-os Bronica-t, de azt meg nem gyártják már, és nem tudom, hogy mennyire van hozzá alkatrész, meg milyen minőségben mondjuk a mamiyához képest. Amit láttam, hogy szinte csak 220-as hátlap létezik hozzá, de olyan film meg már nincsen. A 6x7-es nagy mamiya túl nagy, én szeretném vinni erre-arra. Ráadásul azt hallottam, hogy azokat általában studióban használták, úgyhogy a használt darabok széjjel vannak hajtva. Meg 6x7-est nem tudok nagyítani sem, csak 6x6-os nagyítógépem van. Igazából ami érdekelt volna, hogy ki mit tud a redőnyzáras 6x4.5-esekről, van-e akkora előrelépés a kisfilmhez képest, hogy megérje. Végülis hasselblad is akad 500 dolcsi körül, de azok öregebbek nálam, ami mondjuk nem para, ha jól működik... A régi típusokra (500C/M meg annál régebbi) fel lehet tenni fénymérős prizmát?
Vadkeleti fényképezőgép próbálkozásokkal nem igazán akarok szívni. -
G_ArchAngel #44056 Kicsit bovebben irhatnal, hogy milyen igenyeid vannak, mert nekem pl. Hasselblad kell, amit nem fogok ennyiert talalni... -
#44055 A lomography cimszo alatt talalhatsz occsot.. -
#44054 Yashica Mat-124 fix obi,többi Mamiya RB67 Pro, stb. drágább kategória főleg az objektívek miatt. Vannak meg orosz típusok is például KIEV-88 TTL objektívek és pár alkatrész passzol a Hasselblad -tol hozza úgy lemásoltak :) Egy időben én is akartam vásárolni de lemondtam róla az előhívás miatt. -
stain #44053 Oké, akkor tegyük fel, hogy ezt már megtettem, és tudom az opciókat... Mindegy, nem kérdeztem semmit. -
G_ArchAngel #44052 beirod ebay-en keresobe, akkor meglatod, hogy nagyon sok opciod nem marad, foleg objektivekkel egyutt:) -
stain #44051 Milyen középformátumú filmes gépet vennétek $500 körül? -
#44050 Vegyél tölthető akksit..azzal nagyobb sikereket érsz el! -
#44049 -
#44048 -
#44047 Elemet nem lehet tolteni.. LOL -
JD6820 #44046 Szevasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen tipusú elemtöltő kell egy Olympus(FE46) tipusú fényképezőgéphez? Mert már próbáltam pár töltőt, de semmit nem kezdtek az elemekkel. -
#44045 tökmind1 szerintem, nincs vele probléma ha szállítással veszed akkor sem. -
dbala #44044 Canon EF50 1/1.8 II objektívet érdemesebb személyesen megvenni mint szállítással? Természetesen újonnan. A kérdésem arra irányul, hogy ennek az objektívnek van-e valami gyakori hibája amit vásárláskor, kipróbálva meg lehet állapítani. Mint néhány sigmnál a rossz helyre fókuszálást? -
eendi #44043 Sziasztok!
Újszerű (fél éves) állapotban eladó egy Canon Kiss X3 (EOS 500D) váz + EF-S18-55 IS és EF-S55-250 IS objektív.
- Canon Kiss X3 (EOS 500D) + EF-S18-55 IS : 129000 Ft
- Canon Kiss X3 (EOS 500D) + EF-S18-55 IS, EF-S55-250 IS : 179000 Ft
- Összes gyári tartozék
- Védőfólia a kijelzőn
Érdeklődni endi kukac freemail.hu címen vagy PM-ben lehet.
-
#44042 Sziasztok!
Rég jártam erre.
Ismerős akar venni 40ezer forint körüli digitális fényképezőt!
Mit ajánlotok neki?Kéne rá neki a nézőke, ragaszkodik hozzá!
Nézelődtem én is, de nem találtam olyat amin van ez a kukucskáló csak a kijelző azt kész. -
#44041 Ha csak ebben kulonbozik, a 105-nek jobb a minosege. nem igy van? :) -
#44040 szerintem 135... -
auto6 #44039 Szerintetek Nikon 18-105-öt, vagy 18-135-öt érdemesebb inkább venni? (gyors válasz kéne, előre is köszi) -
#44038 KÉP..talán most jó... -
#44037 Jah...így mutat a cuccos... -
#44036 Ahtungahtung!:)
ELADÓ egy Case Logic SLR Pro fotós-hátitatyesz!
Sajna kinőttem,így meg kell válnom tőle!:S
Belefér:váz+nagylátóobi
6 db obi (akár 300-as tele is)
1 laptop
oldalán kártyának,pótakksiknak hely,kívülre állvány felrögzíthető!
Minimális sérülés van sajna a belső hálón,de nem befojásolja a minőséget!
Ideális természetfotósoknak, mert kényelmes,jól terhelhető,időjárásálló!
Árban megegyezünk,igérem alkalmi vétel!!
Emilben zaklasson akit érdekel: gabeszfoto(kukac)gmail(dot)com -
#44035 Ez csak abban az esetben normális, ha bevan kapcsolva a hosszú záridős zajszűrés. Olyankor készít egy másik képet is a gép zárt redőnnyel és a második kép zajszintjét kivonja az első képből.
Ha idegesít kapcsold ki, viszont zajosabbak lesznek a nagyon hosszú expós képeid. -
#44034 igen -
#44033 az normális jelenség ha "b" állásban készitek képet vagy csak hosszu záridövel akkor majdenm annyi idöbe telik megjeleniteni a képet mint amennyi a készités volt?És addig nem is lehet ujat késziteni.
Mert egy perces záridönél ujabb 1percet kell várni mire ujra aktiv a gép.(P200D)
-
Dénes é #44032 észre lehet venni a különbséget már a d90-nél is egy lassabb és egy gyorsabb kártya között, ha meg egy nagyobb teljesítményű géped van akkor egy lassabbal ki sem tudod használni -
#44031 sziasztok
ha vkinek van használt, de kifogástalan állapotú Nikon 55-200mm AF-S objektíve, akkor az legyen szives jelezze felém. köszönöm -
#44030 adnak hozzá mindent, dobozt, elő-hátlapot is. -
#44029 Ezt vagom, de milyen az arany? nehany szazalek, vagy tenyleg megeri?
Magyarul: milyen gyors memoriat javasoltok egy fenykepezogepbe (pl Nikon D90)?
-
#44028 elsősorban mentési (írási) sebesség - akkor számíthat, ha nagy felbontású videót rögzítesz vagy sorozatot fényképezel, mert ott esetleg több adat keletkezik 1 másodperc alatt, mint amennyit ki tud írni a gép. -
#44027 Az SD memoriakartyaknal mi az hogy class 5, class 16?
SDHC, SDHX.. a marketingen kivul melyiket erdemes fotozashoz? -
Dénes é #44026 azért ennyire ne. adnak. -
dbala #44025 Hello
Szerintetek az lehetséges, hogy 220volt árúházban nem adnak a canon 50 1.8 objektívhez első és hátsó objektívsapkát?
Itt a link az objektívhez. És a javasolt termékek között ezek ott vannak... Lehet, hogy dobozt se adnak, csak nesze itt az objektív és kész? -
#44024 Vagy IKEAs lakáshoz -
DecenS #44023 LOL! Köszi :) -
G_ArchAngel #44022 RGB kodokat? -
#44021 ennél mit írnak a forgalmiba a "jármű színe" bejegyzéshez? -
#44020 Benetton Polo-hoz passzol