48078

Attól még én vagyok a ZÚR :P (amse)
ui: meg a Jenő
  • stain
    Az egy szörnyeteg.
  • Timber
    Pentacon Six TTL
  • stain
    Van a 645-ös mamiya, de az redőnyzáras, és inkább csak újabbakat árulnak, azok nem nem túl szépek, szvsz. Néztem még 6x6-os Bronica-t, de azt meg nem gyártják már, és nem tudom, hogy mennyire van hozzá alkatrész, meg milyen minőségben mondjuk a mamiyához képest. Amit láttam, hogy szinte csak 220-as hátlap létezik hozzá, de olyan film meg már nincsen. A 6x7-es nagy mamiya túl nagy, én szeretném vinni erre-arra. Ráadásul azt hallottam, hogy azokat általában studióban használták, úgyhogy a használt darabok széjjel vannak hajtva. Meg 6x7-est nem tudok nagyítani sem, csak 6x6-os nagyítógépem van. Igazából ami érdekelt volna, hogy ki mit tud a redőnyzáras 6x4.5-esekről, van-e akkora előrelépés a kisfilmhez képest, hogy megérje. Végülis hasselblad is akad 500 dolcsi körül, de azok öregebbek nálam, ami mondjuk nem para, ha jól működik... A régi típusokra (500C/M meg annál régebbi) fel lehet tenni fénymérős prizmát?

Vadkeleti fényképezőgép próbálkozásokkal nem igazán akarok szívni.
  • G_ArchAngel #44056
    Kicsit bovebben irhatnal, hogy milyen igenyeid vannak, mert nekem pl. Hasselblad kell, amit nem fogok ennyiert talalni...
  • Tetsuo
    A lomography cimszo alatt talalhatsz occsot..
  • oroy_
    Yashica Mat-124 fix obi,többi Mamiya RB67 Pro, stb. drágább kategória főleg az objektívek miatt. Vannak meg orosz típusok is például KIEV-88 TTL objektívek és pár alkatrész passzol a Hasselblad -tol hozza úgy lemásoltak :) Egy időben én is akartam vásárolni de lemondtam róla az előhívás miatt.
  • stain
    Oké, akkor tegyük fel, hogy ezt már megtettem, és tudom az opciókat... Mindegy, nem kérdeztem semmit.
  • G_ArchAngel #44052
    beirod ebay-en keresobe, akkor meglatod, hogy nagyon sok opciod nem marad, foleg objektivekkel egyutt:)
  • stain
    Milyen középformátumú filmes gépet vennétek $500 körül?
  • DirtyGab3sz
    Vegyél tölthető akksit..azzal nagyobb sikereket érsz el!
  • BiG G
  • REPS0L
  • Tetsuo
    Elemet nem lehet tolteni.. LOL
  • JD6820
    Szevasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy milyen tipusú elemtöltő kell egy Olympus(FE46) tipusú fényképezőgéphez? Mert már próbáltam pár töltőt, de semmit nem kezdtek az elemekkel.
  • REPS0L
    tökmind1 szerintem, nincs vele probléma ha szállítással veszed akkor sem.
  • dbala
    Canon EF50 1/1.8 II objektívet érdemesebb személyesen megvenni mint szállítással? Természetesen újonnan. A kérdésem arra irányul, hogy ennek az objektívnek van-e valami gyakori hibája amit vásárláskor, kipróbálva meg lehet állapítani. Mint néhány sigmnál a rossz helyre fókuszálást?
  • eendi
    Sziasztok!

Újszerű (fél éves) állapotban eladó egy Canon Kiss X3 (EOS 500D) váz + EF-S18-55 IS és EF-S55-250 IS objektív.

- Canon Kiss X3 (EOS 500D) + EF-S18-55 IS : 129000 Ft
    - Canon Kiss X3 (EOS 500D) + EF-S18-55 IS, EF-S55-250 IS : 179000 Ft
    - Összes gyári tartozék
    - Védőfólia a kijelzőn

Érdeklődni endi kukac freemail.hu címen vagy PM-ben lehet.
  • berczely
    Sziasztok!

Rég jártam erre.
    Ismerős akar venni 40ezer forint körüli digitális fényképezőt!
    Mit ajánlotok neki?Kéne rá neki a nézőke, ragaszkodik hozzá!

Nézelődtem én is, de nem találtam olyat amin van ez a kukucskáló csak a kijelző azt kész.
  • Tetsuo
    Ha csak ebben kulonbozik, a 105-nek jobb a minosege. nem igy van? :)
  • DirtyGab3sz
    szerintem 135...
  • auto6
    Szerintetek Nikon 18-105-öt, vagy 18-135-öt érdemesebb inkább venni? (gyors válasz kéne, előre is köszi)
  • DirtyGab3sz
    KÉP..talán most jó...
  • DirtyGab3sz
    Jah...így mutat a cuccos...
  • DirtyGab3sz
    Ahtungahtung!:)

ELADÓ egy Case Logic SLR Pro fotós-hátitatyesz!
    Sajna kinőttem,így meg kell válnom tőle!:S
    Belefér:váz+nagylátóobi
    6 db obi (akár 300-as tele is)
    1 laptop
    oldalán kártyának,pótakksiknak hely,kívülre állvány felrögzíthető!
    Minimális sérülés van sajna a belső hálón,de nem befojásolja a minőséget!
    Ideális természetfotósoknak, mert kényelmes,jól terhelhető,időjárásálló!
    Árban megegyezünk,igérem alkalmi vétel!!
    Emilben zaklasson akit érdekel: gabeszfoto(kukac)gmail(dot)com
  • Blasta
    Ez csak abban az esetben normális, ha bevan kapcsolva a hosszú záridős zajszűrés. Olyankor készít egy másik képet is a gép zárt redőnnyel és a második kép zajszintjét kivonja az első képből.
    Ha idegesít kapcsold ki, viszont zajosabbak lesznek a nagyon hosszú expós képeid.
  • oroy_
    igen
  • repvez
    az normális jelenség ha "b" állásban készitek képet vagy csak hosszu záridövel akkor majdenm annyi idöbe telik megjeleniteni a képet mint amennyi a készités volt?És addig nem is lehet ujat késziteni.
    Mert egy perces záridönél ujabb 1percet kell várni mire ujra aktiv a gép.(P200D)
  • Dénes é
    észre lehet venni a különbséget már a d90-nél is egy lassabb és egy gyorsabb kártya között, ha meg egy nagyobb teljesítményű géped van akkor egy lassabbal ki sem tudod használni
  • acsati
    sziasztok
    ha vkinek van használt, de kifogástalan állapotú Nikon 55-200mm AF-S objektíve, akkor az legyen szives jelezze felém. köszönöm
  • REPS0L
    adnak hozzá mindent, dobozt, elő-hátlapot is.
  • Tetsuo
    Ezt vagom, de milyen az arany? nehany szazalek, vagy tenyleg megeri?
    Magyarul: milyen gyors memoriat javasoltok egy fenykepezogepbe (pl Nikon D90)?
  • Dzsini
    elsősorban mentési (írási) sebesség - akkor számíthat, ha nagy felbontású videót rögzítesz vagy sorozatot fényképezel, mert ott esetleg több adat keletkezik 1 másodperc alatt, mint amennyit ki tud írni a gép.
  • Tetsuo
    Az SD memoriakartyaknal mi az hogy class 5, class 16?
    SDHC, SDHX.. a marketingen kivul melyiket erdemes fotozashoz?
  • Dénes é
    azért ennyire ne. adnak.
  • dbala
    Hello
    Szerintetek az lehetséges, hogy 220volt árúházban nem adnak a canon 50 1.8 objektívhez első és hátsó objektívsapkát?
    Itt a link az objektívhez. És a javasolt termékek között ezek ott vannak... Lehet, hogy dobozt se adnak, csak nesze itt az objektív és kész?
  • Tikal #44024
    Vagy IKEAs lakáshoz
  • DecenS
    LOL! Köszi :)
  • G_ArchAngel #44022
    RGB kodokat?
  • Dzsini
    ennél mit írnak a forgalmiba a "jármű színe" bejegyzéshez?
  • 5Dani
    Benetton Polo-hoz passzol