260
Codemasters:Prisoner Of War
-
M.A.D. #112 De térjünk vissza a gammára....látta valaki DC-n. Mert én még sehol. :(( -
M.A.D. #111 Sephi...nekem kábé 2 éve volt meg az Indiana Jones...Rip-ben 180MB volt. Azt kibontva...950MB!!! asszem full volt.
Brutál tömörítő volt..az szent. még az akkori gépemen ment vagy 3 órát az unpack!
-
#110 hangulatosss -
#109 nadon jó a gamma:) -
spR #108 Megadnád nekem is az FTP-t?
-
#107 Hat nekem bejott az teccik hogy mindig mast csinalnak az orok amit kene :))) -
#103 Komolyan?:)
Aze kicsit extreme... nah ha tudtam volna :(
Nyiri1 bocsi kerlek :(
Csak tok ideg vagyok hogy nem tudom jaccani...
Egyebkent errol van film? Mert a boriton az tuti Hogy Ruppert Everett -
#98 Jah de akkor aruld mar el nekem hogy a rip miert 165 mega es full 800 ?:)
z is lehet hogy be van csomagolva de akkor se lehet 800 megat 165 be csomagolni nemdebar? A logok meg nem lehetnek tul nagyok szal..
Nah de mindegy halistenek leltem egy jo embert aki kepes volt adni nekem ftp nem mint egyesek:)
Agyo -
#93 Akkor ő az aki 25 zsetonért elmondja, hogy mit kell csinálni? -
#90 Namost a szallagot hol lehet megszerezni?? -
#88 milyen ez a game? -
#85 Jovan ma! Rip! Mit csinajak vele? Nezzem? Szerinted csak ugy akarom jaccani hogy semmi mozi semmi hang? Mar meg ne haragudj baaz.
Pls egy ISO letolto helyet. Hamar letoltom naah! -
Sir IvanHoe #82 En meg felirtam es szarul nem indul el. Hanyas clonecd-el kell felirni? -
#76 Nema hogy senki nem tudgya feltenni valahova... gyorsan letoltom nah. Pls pls! -
#74 OK a teherautoba, hogy tudok bemászni??? -
#72 Ja és a másik dolog. Melyik ajtót feszítem fel????? -
#71 Az első pályán amikor a teherautóra fel kell mászni. Az utón ezek a szemét nácik mindig észrevesznek vagy az egyik vagy a másik -
#67 Hmmm ez nem megy az őrök állandóan észrevesznek. Biztos, hogy az úton kell végigmenni, hogy eljussak a teherautóhoz???? -
#65 köszi a választ megvan, mostmár nekem is csak ez a teherautos rész maradt -
#59 De miért van zárva az ajtó a german store-nál????? -
#43 Plus, neked meg van ez a gama?
Azonnal.....
Varia -
#42 Erre is van megoldás, legalábbis nálam ez működik. Két exe file van a játékban. az egyik Colditz néven fut a másik pedig prisonerlaunchenglish. Ugyebár ebben a file-ban lehet elintézni a különböző beállításokat (grafika billentyűzet stb). Ha ezt elindítod akkor nem működik sem az egér sem a billentyűzet. Ezt úgy tudod kiküszöbőlni, hogy elötte elindítod a Colditz exe-t. Ekkor bejön a játék de a leggagyib beálításban. Ha bejött lépj ki a játékból és indísd el újra a prisonerlaunchenglish exe filet, és már lesz egered és billentyűzeted is. Ezt a műveletet csak egyszer kell elvégezned utánna már normálisan el lehet indítani a játékot, illetve akkor kell megismételned, ha bármilyen konfigurációs változtatást akarsz eszközőlni. -
#38 Ajánlom a warezcenter.warez.hu oldalt -
M.A.D. #37 ja...és a szoba closed....szóval..
oda meg nincs most bejutásom. -
M.A.D. #36 a gáz az, hogy 4 emelettel feljebb van.....azt nem én vagyok a rendszergizda....
a kis ravasz.:)) jogosultságok....
Mindenesetre kössz. Akkor hagyjuk. Majd meprób.DC-ről....ha nem megy...akkor hétfőn eszközlünk egy kis segítséget.
-
M.A.D. #34 tűzfal? -
M.A.D. #33 mit???? -
KeFe #32 Tud vki Prisoner.Of.War-FLT -hez linket? (uw meghalt) mar csak par file hianyzik -
M.A.D. #24 nekem ma feltölti...........a munkahelyi szerver gépre az ISO-t.
remélem -
#23 Oo agyon mar valaki telalo helyet. nem igaz hogy pont az a jatek ami a legjobban kell nem tudom megszerezni oszes tobbi hulyeseg meg mar megvan :((
Plspls!
-
#21 Köszi, lehet hogy átgaloppozok! :) -
#20 binary.uw.hu ? -
#19 akkor van velkinek valahol ez a gama? pls pls valaki link vagy ftp! -
M.A.D. #18 Ja....Dakota genny
nálam volt 10GB gamma azt nem kértem érte pénzt (ftp)
FUCK YOURSELF Dakota -
#17 semmit nem segitett:( -
spR #16 Nézz át a Programok beszerzése/0day FTP part III topicba
-
#15 neked mennyivel jon le a dakotarol a cucc? -
#14 Jah valaki agyon mar a nemfizetos linket vagy valami :) -
KeviN #13 ceno : ne szenvedj vele, mar lejott, ha kell gyere majd at erte :) -
#11 Srácok. Ha mondtok egy gyors helyet, szivesen átrakom nektek az este folyamán.