RACER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nna ezt most meg nem mondom hogy hívják. két különbözõ pályán készültek a képek, de gondolom az alsó érdekelne inkább^^ nekem sajna már nincs meg, de megpróbálom összelopni.
hát õõõ.. némelyikhez vagy az rsc forumon, vagy a magában az autó könyvtárában van egyéb színválaszték, de ezt még csak vagy úgy változtatod, hogy átmásolgatod ezeket az eredeti helyére, vagy pedig ennek segítségével.
gondolom egyszer megoldódik, hogy játékon belül lehessen választani, de szvsz ez nagyon nem lényeges még^^
gondolom egyszer megoldódik, hogy játékon belül lehessen választani, de szvsz ez nagyon nem lényeges még^^
És az autók színeit h tudom változtatni?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nemszoltam 2.0as verzioval mar tokeletes
nalam vmi iszonyuan szaggat ez a map nincs vmi otleted? 3000+ amd 64 radeon 9600xt 1 giga ram
Hy
Egy olyan kérdésem lenne h-h tudok belsõnézetre váltani?
Egy olyan kérdésem lenne h-h tudok belsõnézetre váltani?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ezt a hihetetlenül kreatív, meglehetõsen bonyolult szín- és formavilággal rendelkezõ bannert az elõbb mékeltem pipilés után-.- jójez ide? vagy egyéb ötlet?^^

Nekem jó lett <#finom>#finom>
Elkell balra tekerni a kormányt, ott kell tartani egy kicsit majd vissza 0 ra.
Jobbra ugyan igy.
Elkell balra tekerni a kormányt, ott kell tartani egy kicsit majd vissza 0 ra.
Jobbra ugyan igy.
nekem meg régi trustmaster és simán mûxik....
én anno még az elsõdleges verzióknál átírtam a controls.ini-ben...
én anno még az elsõdleges verzióknál átírtam a controls.ini-ben...
nekem saitek, ha számít de nemtom,
néha bevesz vmit, de akkor meg fordítva megy
néha bevesz vmit, de akkor meg fordítva megy
BMW 325 iX Rallye Car :)
ezzel kormány nem menéssel megakasztottatok^^ nem mondanám, hogy tapasztaltam ilyet (momo, ha számít vmit).
Hali!
Végig olvastam a hozzászólásokat és én is kormány bajjal szenvedek.Nekem se a gáz pedált se a fékpedált nem veszi be + a kormány mozgatást se.
Ha valaki tud errõl többet az szoljon
Végig olvastam a hozzászólásokat és én is kormány bajjal szenvedek.Nekem se a gáz pedált se a fékpedált nem veszi be + a kormány mozgatást se.
Ha valaki tud errõl többet az szoljon
olyasféle, csak bétás de mindig fejlesztgetik, rohadt régóta tologatom így már 2 gb lett a "game"...csekkold meg, ha szimbuzi vagy tetszeni fog..
csm: akkor nemtom mijafasz van...
csm: akkor nemtom mijafasz van...
Ez milyen játék ? Szim ? 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
kalibrálásnál húzd el a kormányt vmilyen irányba és tartsd ott egy kicsit, majd húzd vissza középre
de mit kell átírni?
mer amikor a játékban bekalibrálnám a jobbra-balra kanyarodásirányt, egyszerûen nem veszi be
mer amikor a játékban bekalibrálnám a jobbra-balra kanyarodásirányt, egyszerûen nem veszi be
BMW 325 iX Rallye Car :)
a controls.ini-ben (lehet nem ez a neve) át tudod írkálni és akkor kormánnyal tod nyomni..
mi nem megy?
mi nem megy?