RACER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Calibra esetleg?
kapsz egy ilyet^^
Ezzel a gammaval mar eleg regota tolom.Az ujabb D1 Grand Prix nagyon asz benne.De a tobbi drift machine is eleg jo.
jajaja. lfs modolás nekem is eszembe jutott már. hamar unhatók azok a pályák, autók:S gondolom ha lehetne, már átnyomtak volna pár dolgot innen-onnan. csak skin cserének meg értelmét nem látom..😊
ezeket a pályákat és verdákat nem lehetne átkonvrtálni a LFS-be??? 😊)) úgy sokkal nagyobb lenne az érdeklõdés😊
a legújabb Racer-el sokaknak problémája volt külföldi fórumokon is, meg itt is (0.5.3 beta 2.1), szal inkább belinkelném az egyel elõbbi verzsönt. ez faszántos.
0.5.3 beta 2.0
bár ahogy nézem, iszonyú nagy az érdeklõdés..😄
0.5.3 beta 2.0
bár ahogy nézem, iszonyú nagy az érdeklõdés..😄
nah még 2, csak hogy legyen😄 ezeket egy MAGYAR embörke csinálta -> bloom
Alfa Romeo 147
pár + szín hozzá😊
színZ
Ferrari 360 Spider
Alfa Romeo 147
pár + szín hozzá😊
színZ
Ferrari 360 Spider
a hangján lehetne mit csiszolni, kissé tetü, de azért nem rossz😊) az 1.1-es peccs után árnyéka is lesz^^
'57 Chevy Bel Air
1.1 update
ezek meg ha kellenek..😊
rusty skin + PSD
PSD
'57 Chevy Bel Air
1.1 update
ezek meg ha kellenek..😊
rusty skin + PSD
PSD
ehhe, elfelejtettem, hogy rsc-rõl nem fogok tudni csak úgy képet linkelgetni..
szal dózenberg pix újra

szal dózenberg pix újra

áp^^
ezt lessétek meg. simán benne van az eddigi legjobb pályák közt, és egyre jobb. az elõzõ verzióhoz képest jóval nagyobb már a placc. vannak kis települések, benzinkút, 2x 2-3 sávos autópálya (befejezetlen) stb. gecijó😊
Polish Roads ver 2.0

ezt lessétek meg. simán benne van az eddigi legjobb pályák közt, és egyre jobb. az elõzõ verzióhoz képest jóval nagyobb már a placc. vannak kis települések, benzinkút, 2x 2-3 sávos autópálya (befejezetlen) stb. gecijó😊
Polish Roads ver 2.0
Megejelent a Racer v0.5.3 beta 2.1 verziója.
mennye nfsu2-zni meg colin 5ozni.. hess :>
tudja vki, hogy ebben az új racerben (Racer 0.52.79) hogy lehetne megoldani, hogy ez a retek egér ne maradjon a jobb alsó sarokban? hiába tolnám odébb, visszaugrik.
már megint elhamarkodottan kérdetem <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
szóval ez ingyenes??
és valaki olyant is írt,hogy egy nagy határ szar... táélleg igaz ez?
szóval ez ingyenes??
és valaki olyant is írt,hogy egy nagy határ szar... táélleg igaz ez?
áp uhh elég sokat fejlödött a game,még az elején probáltam akkor nagyon gáz volt,de már türhetö,még mindig igen bugos,de már már játszhato kezd lenni😊)idöt hogy lehet mérni mert nem indul el a time
az az 1 baj van vele,hogy ha ilyen ütemben fejlesztik,soha nem lesz kész
az az 1 baj van vele,hogy ha ilyen ütemben fejlesztik,soha nem lesz kész
Autot hohy lehet beletenni ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
nah ezt kéne beleszerkeszteni ebbe. 

ehhh... csak úgy kérdezni akartam 😊
multiba próbáálta már valaki?
multiba próbáálta már valaki?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mar elegregen csinaljak😞 Lasssan keszul. A fizika tenyleg jo lesz, de meg vannak komoly problemai. Az automegjelenites es a shaderek mar szepek😉) De van hozza 158 eleg jo minosegu letoltheto auto, es 52 hasznalhato palya.
hmm... én kipróbáltam - kormánnyal - nem olyan vészes elég jó autók vannak már hozzá meg pályák - sajna külön kell letölteni - viszont van hozzá alapból egy rakat editor - pálya, autó, fizika stb. - szal el kényelmesen el lehet vele lenni. Az alakíthatósága engem teljesen megfogott...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
LFS fanek gyertek a Magyar LFS szerber topikba, ha van kedvetek egy online bajnokságba beszállni!
Riszpekk
hat meg az lfs 😊
amugy az miert van hogy ha elinditom a versenyt akkor a toltes utan egybol visszadom a menube????
http://www.racer.nl/