33
Black Hawk Down
-
#33 A magyar szerverre hoyg lehet csatlakozni???
Pls help! -
Coco #32 hát ja a single elég gáz :)
-
#29 Nah leszedtem. Istenkirály. A borzalom multi után üdítő a cucc. Jó a zene, ahogy azt már a filmben megszokhattuk. Faxa akció, egyszóval rlz! Jöhetne már a full! -
#27 Tudod ha még lecsrélnéd a videokártyát (4600) , majdnem csúcsgéped lenne..még jó, hogy fut ilyen gépen :(((( -
Lantee #25 Demot még nem láttam, de mivel a kedvenc filmemről van szó, természetesen a játékot is nagyon várom!
A film simán lealáz minden közelmúltban megjelet háborús próbálkozást (talán Ryan Közlegényt nem).
A Soundtrack pedig annyira komoly, hogy sokszor csak azt hallgatom a kocsiban! -
#23 A film része igaz!
Nálam ha betőltöm a küldetést megy mint az állat, csak kb 5 perc múlva indul újra a gép!
Bakke lefut a kötelező hibakeresés és....kék háttér, fehér betük, anyázás!
Nézem, és a kábelkapcsolatomat is hazavágta!
Konnektor ki, vár, restart, test....online! Király!
UNINSTAL!!!!!!!!!!! -
#22 Valami ilyesmit akartam írni....ajánlom mindenki figyelmébe....."tőcsed-bontcsad" -
Nyiri #21 Nekem a demo nagyon bejott!!!
A Grafikatol rosszabbat vartam (Novalogic) de siman elviselheto, az akciok meg kiralyak, tenyleg azt erzem hogy kurva nagy a tulero es kurvara kell figyelni mindenhova, a film pedig egy alapmu :) Ridley Scott az isten :D -
#20 nyah mindegy lejött, go the test -
#19 én nemtom mert nalam azota is ujraindul a gép ha betölti a mapot, de sztem igen -
#18 Érdemes leszedni? -
#17 én is várom gámát de a teljest és abba én moslak le a szinről Klán testvér
Muhehehehehe -
#16 ehhh de figyelmetlen vagyok. bocsi maxxx 13-as hozzászolásodat nem vettem észre valahogy -
#15 Maxxx a multi demo valoban szar volt ezt a készitök is észrevették ezért is csuszik jo fél évet a gém! sztem érdemes lesz azert odafigyelni rá! ne itéljunk egy alfabétagamma demo alapján!!
Titán te meg miert nem sofozol gyakrabban bratyóddal? tán féltek hogy elkenem a szátokat?:))))) -
#14 Én láttam és nagyon király volt a film! -
Maxxx #13 bár állítólag próbáltak rajta sokat javítani... -
Maxxx #12 ...hát...
A multi beta demó után ez természetes, ami a közepesen szar és a borzalmas között volt...
-
#11 látom nemsokmindenki érdeklődik a gém után:(((( -
#10 amugy filmet láttátok? szerintem nagyon jo és minden katonai fps szerelemsének kötelezö darab -
#9 nyah kijött a single demo is végre de sajnos nálam minden indok nélkül ujrainditja a gépet, amikor betölti az elsö küldetést!! ha kiproszáltátok vagy tudnátok orvosolni a problémámat ne kiméljetek!! -
#8 hali -
#7 nagyon gyenge a játék egyébként, igy elrontani egy jo témát nem tudom hogy lehet. uninstall... -
#6 pl novalogic.com :) -
#4 magyar server van?????? -
#3 én most telepítem kiváncsi vagyok
-
#2 még nem de már szedem is le:) -
#1 Kijött a multi demo kipróbálta már valaki?