208
VGA kártya húzása
-
Cobraz #87 A 7600gt-t 610 fölé ne húzzam? Memória? -
vtechonda #86 Sziasztok.Nem tud valaki oilyan emberkét aki javít VGA kártyát?Inno 3d 6800 gt-vel van probléma.El se indul vele a gép -
#85 oks, köszi! -
#84 Nekem AGP-s sima Gainward 7600GT-m van. Ennek a Golden Sample változatának 1,2ns a ramja, hardveresen ez az egyetlen különbség van. Szoftveresen nagyobb órajelen fut. Azt nemtom meddig lehet húzni, az én AGP-s simámat 560/1400MHz -ról 700/1620 MHz körülre sikerült felhúznom, de a PCI-E-set jobban lehet húzni tudtommal. -
Madmano #83 Sziasztok!A segítségetek kérném:van nekem egy Palit márkájú geForce 6600as karim.Nincs is vele semmi gondom.Eldöcög az alap órajeleken.De most láttam a Palit honlapján,hogy van egy"Palit VDO Tool"nevű progi,amivel lehet húzni,meg asszem egyéb dolgokra is jó.De ahogy kihámoztam,a mostani videokarik telepítőlemezén adják ezt.A kérdésem az,nincs-e vkinek meg a telepítője ennek a proginak? -
#82 csáó! A Gainward golden sample 7600gt tényleg sokkal jobban tuningolható, mint a sima Gainward 7600gt? Mert kisebb késleltetésű ram van rajta, és nagyobb a hűtés. Józan paraszt ésszel gondolom jobban tunningolható, de próbált már valaki golden sample-s 7600gt-t húzni, hogy igaz-e?? thx -
#81 hy azt a VGA-t én elcserélném egy kiflire inkább :D na de komolyan azt a karit nemérdemes tuningba vágni mivel alapból rohadt buta kari DX7 támogatás stb...5 éves kártya. -
#80 hi all geforce 4 mx 440 es vgat szerintetek érdemes húzni????? -
#79 nekem van egy s3 (mostmár) virage dx videokártyám és szeretném egy kicsit húzni. mit tegyek? -
#78 ....... -
#77 Köszi, akkor nem is szerentcsétlenkedek vele:) -
Inquisitor #76 Mennyire jó? Újkorában is lassú volt, meg hát a DirectX7 is elég régi amit támogat, de legalább azt is lassan. Mondjuk az UT2004 még elég jól elfutogat vele ... Szerintem halál nem éri meg húzni, ami nem megy rajta normálisan, az utána se fog. -
#75 Szia mindenki! egy kérdésem lenne : van egy GeForce mx 440 -es VGA-m. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt lehet e húzni, és egyáltalán azt is szeretném megkérdezni, mennyire jou kártya ez. (tudom, nem a legújabb, de tv kártyára, meg diablo 2 re elég:) ) -
#74 amúgy az mér van hogy ati toolsal (atim van) se feljebb, se lejjebb nem tudom venni az értéketet, mert kikapcsol a monitor!
Asus EAX550 -
Andretti #73 ezeknél nincs ilyen hogy jobb meg rosszabb... csak jó vagy nem...
mindkettő hasznos próbáld ki mindkettőt... atihoz általában az ati tools megfelelő... az nvidiához meg a rivatuner...
néha tiltják a tweaket és néhány program ezt nem szereti... a registryben ezt ki lehet iktatni, de így hirtelen nem ugrik be hogy hogy...
a fent említett programokat elvileg nem... ezekkel próbálkozz sok sikert hozzá... ja és olvass utánna pár fórumon hogy az adott kártyát ki meddig tudta húzni... sok információra szert tehetsz... -
#72 powerstrip vagy az ati tools a jobb?? egyébként én ps-ben nem tudtam felhúzni, mert szürke volt a csík, az miért van? -
Andretti #71 próbálkozz még a riva tunerrel... nekem simán feltolta volna (elvi alapokon) akár 1000/2000-re is a "régi" 7600GT-met... telepítsd újra a rivatunert... ha nem oldaná meg a gondot tedd vissza a régebbi forcewaret... ha azzal jól ment eddig... ezután is jól fog... -
peter01 #70 hi all az lenne a problémám hogy volt egy régebbi nvidi driverem és annak volt 1 olyan opciója hogy órajel túlvezérlés és ott az nv 7600GST-et 500/700-ról fel tudtam húzni 550/800-re megjelent 1 újabb driver abba viszont már nincs ez a lehetőség. Próbálkoztam riva tunerrel de azal csak 530/700-nál tovább nem engette. -
#69 Itt találsz mindent -
#68 Itt találsz mindent -
#67 Itt találsz mindent -
#66 Hi!
Hogyan lehet kártyát moddolni?mindössze arra vagyok kiváncsi hogy hova menjek,ás mit nézzek meg...
előre is kösz a segítséget. -
#65 csoki! szerintetek az 0422AA magos x800 pronál érdemes megpróbálni a tiltott 4 pixel futószallag aktiválását? nem tudom levan irva milyen tipusokkal érdemes de sztem ez azoknál yóval újabb.. valami 0416AA meg 0414AA-t említenek.. valakinek esetleg nincs tapasztalata ezzel kapcsolatban? yó lenne mertmost fölöslegesen lusta vagyok áthidalni azt a két kis pontot de ha van értelme akkor megpróbálom.. ya és azt akarom még kérdezni hogy ez mennyit javítana a kártya teljesítményén? sacc/kb fps
-
Andretti #64 GeForce kártyához én a rivetunert ajánlom... a 2.0 nagyon jó... -
#63 hy sztem ne az ATI toolsal próbálkozz mert a nevéből sztem az Atihoz van én ATI-hoz a Radlinkert ajánlom Geforce-hoz pedig pl Powerstipet
nekem 9550-es VGA-m van és 524Mhz-en fut a magja tovább sajna a cooler nem bírja.Szte a 600-asodat is simán föltolod egy GT szintjére de ugyse lessz az GT mert hát különbözik. -
bbccc #62 Sziasztok!!
Nekem egy Nvidia GeForce 6600-asom van 256 mega memóriával. Szeretném egy kicsit húzni,mivel csak 300 MHZ a magórajel. Szerintetek mivel érdemes húzni, és ha érdemes valamivel,akkor azt hogyan? Ati Tools-t pl feltenni se tudom,mert telepítéskor kiír egy oan hibaüzit,hogy állítsam le az ATI Tools-t és csak ugy folytassam a telepítést. :S:S:S:S plssss HELPPP -
Andretti #61 Nekem sikerült szert tennem egy MSI 7950GT vt2d512ez-re... És több helyen olvastam hogy az 1600MHz-es (800MHz) memory clocknál már instabil... utánna olvastam hogy lehet voltmodolni is (ekkor eget rengető magasságokba húzzák a kártyát 800-900+), de mivel ez már fizikálisan történik ebbe nem mennék bele... A kérdésem pedig az lenne hogy ez megoldható bármilyen softwarerel? -
zoolee #60 ATiTools -al.
De ha jobban akarod húzni akkor menny és végy egy tuningbarát cpu hűtőt.
Azt felfaragod a karira.
Fogod benyomsz egy findmax core/memory.
Nyomsz egy tesztet .
ha nem szemeteli tele a képet pixel csíkokkal és nem akad akkor kilépsz a progiból és élvezed a + 10-15 százalékot. :))) -
inter0015 #59 hellosztok kérlek titeket hogy ha tudnátok légyszives mondjátok már el hogyan húzzam és mivel az abit radeon 9250-esemet légyszives thx! -
Arti #58 Van valakinek x1600pro kártyája? Leirná meddig tudta húzni? THX -
modernslave #57 sziasztok...nekem annyi lenne a kérdésem h ha ati tools-al az autómata mem és core-ral felhuzatom az biztonságosan megy a gyári hűtéssel?
ati9250-en van -
#56 és mit keressek ott? :?: -
#55 Nem HZ, hanem Mhz! Csak, hogy tisztán láss!
Ez az eredmény nagyon hasonlít egy 9600XT-éhez. :DDD
Amúgy passz, '03ban nem vok jártas (de a +20% szép).
Szerintem keresgess a Futuremark.com-on! -
#54 Asus radeon 9600XT 128mb, alap: chip500HZ meory:297HZ 3dMark '03 pont: 3676 húzás után: chip: 607HZ memory:324HZ 3dMark '03 pont: 4446 ( szigorúan egy erőseb hűtővel !! pl: Zalman VF700-AlCu)
sztem egész jó eredmény :)
valaki megtudja, mondani, h ez egy milyen kártyának felel meg? ( milyen olyan kártyának ami nincs húzva persze :) -
#53 wow :D geforca 2-est meddig lehet húzni szerintetek? :P -
#52 thx... -
#51 Még bőven van benne lehetőség!
Ajánlom figyelmedbe (no meg annak is, aki szeret jó kártyákról órákat olvasgatni) a köv linket:
Itt van ASUS teszt is. Azt írja a srác, hogy neki 594/333-on állt meg.
Hajrá! -
#50 én az asus radeon 9600xt 128mb-osnál, redkiller-el 500HZ-ről 580HZ-re emelve, 3dmark '03-ommal +370 pontot értem el. szerintetek ez jó? vagy vagyek rá jó hűtőt és küldjem még?
( jelenleg eredeti hűtő van, és a memória nincs húzva picit sem) -
Arti #49 Thx taaz. Legalább már tudom mennyi kb a kártya vége. -
#48 Arti! Általában 580 körül van a gpu vége de láttam már 615mhz is menni.Nekem 2ns samsung ram van rajta. nálam 119x a vége. Utána már szemetel. Bövebben: itt