208
VGA kártya húzása
-
Arti #47 Van valakinek 6600-as geforca? Az enyém órajele 500 és a memória órajele 600MHz.
Ha valaki huzta már meg az ilyen kártyáját az irja már le menynit tudott kihozni belőle max. THX. -
#46 kösssz :) -
#45 Használd az ATITool nevű progit!
Szerintem nagyon jó és "hülyebiztos".
Van automata tuning órajel meghatározó funkciója.
Ezzel szerintem nem nagyon tudod elcseszni a kártyát. -
#44 Ha nem ismered a progit, nem értesz a tuninghoz, akkor nem árt ha tudsz angolul és logikusan gondolkozol. Így nem okozhat gondot a használata. -
#43 kössz,
tudnál vmi leírás mutatni hozzá? vagy vmi tanácsot adni? -
lord nihilus #42 bármilyen vidi karihoz jó -
#41 Atik-hoz kifejezetten Radlinker,én ezt használtam még Ati 9200-ashoz !!! -
#40 a riva tunner ati 9600-os is jó? -
Zsoldos #39 Es ez lenne a legjobb progi megtalalasanak tuti modszere? -
#38 rivatuner jobb a 6600 vga-hoz..powerstrip felett eljárt az idő... -
#37 itt még leírást is találsz a használatára -
Arti #36 PowerStrip sztem a legjobb progi. Én is ezt használom mióta eszemet tudom. Próbáltam már mást is de nemjöttek be.
Van valakinek sima Geforce 6600-as kártyája?
Kiváncsi lennék mennyit préselt ki belőle. -
#35 azis egy progi? és h aaz akkor honnan szedhetem le? -
#34 gpu többet ér... -
#33 Ati hoz is? :-/ -
lord nihilus #32 RivaTuner a jó progi -
#31 Srácok, Asus Radeon 9600XT 128mb-osat, hogyen/melyik progival tudom húzni? és melyik erősebb hűtő jó rá?
-
lord nihilus #30 nékem is voltak hasonló kérdéseim, a memó freki többet ér
ez a hűtő jó szerintetek?
-
Friday #29 Kifelejtettem valamit:
"Kiprobáltam többféleképpen de amit kitudtam belöle hozni az 596/1100,de ezzel plusz kb 100 pontot kaptam"---itt már teszteken észrevettem hogy furcsán viselkedik.
-
Friday #28 Nah a progit ismertem eddig is (forceware coolbits).Alapbol ugye a 6600gt 500/1000 es.Igy kaptam 2003 3dmarkal 7980 pontot.Felhuztam a 550/1100ra igy 800 pontal többet kaptam,ez nekem már megérte.De probálgattam még tovább is,mégpedig:azt olvastam hogy álltalában ezeket a kártyákat 600/1200 ra leehtséges felhuzni,de addig nem tudtam (a modositások tesztelésében nem engedte).Kiprobáltam többféleképpen de amit kitudtam belöle hozni az 596/1100,de ezzel plusz kb 100 pontot kaptam.Az lenne még a kérdésem hogy a belsö orajelet vagy a memoria orejelet fontosabb feljebb huzni?
Nah gondoltam megosztom veletek..irjatok véleményt...üdv -
#27 Sőt, asszem már az S3 Virge-emnél is próbáltam :D -
#26 Minek ez a sok szar alternatív megoldás?
Én a Riva TNT-m óta Powerstrip-et használok.
Soha nem használtam semmi mást.
Ez tökéletesen megfelelt. -
#25 Hát egy kis sebességpluszt lehet elérni !Jó hütéssel még többet !! -
izb #24 az egy jó kis funkció.
nekem bevált -
tj1105 #23 Szerintem nemnagyon hoznaki jobb eredményeket ezek a húzások ,vagy valaki cáfoljon meg esetleg tapasztalatok? -
lord nihilus #22 az optimális frekvenciák észlelése gomb megbízható? -
izb #21 kinyírni nem nagyon tudod.
ha hibázik,akkor vedd lejjebb... -
#20 Ameddig nem fagy le / hibázik a kép minusz 10%...eddig húzzad és nem lesz baj. -
#19 Hi!
probáld meg a RivaTuner nevü progit.
Hütés?a hömérségletet figyeld. -
Friday #18 Hali!
Az lenne a kérdésem hogy meddig huzhatom a vidikarim(inno3d 6600GT (500/1000)),hogy ezzel ne tegyek kárt benne? -
TomBond #17 én fehúztam a videókártyámat és bizonyos programokban akad (pl: MotoGP), meg a 3dMarkban is.
Lehet ez a felhúzás miatt?
A kártya Inno Gef3 Ti200 (most 220/460-on megy) -
bRaZiL #16 Akinek nVidia alapú card-ja van, annak ajánlom az nVHardPage nevű programot, amivel tökéletesen lehet húzni nVidia-s kártyákat. Innen lehet letölteni a progit: http://www.guru3d.com/nvhardpage/ -
TheZsenyka #15 Mit rötyögsz? Az ATX alaplapok folyamatosan áram alatt vannak. Elképzelhető hogy a kártyádnak valamilyen inicializációs problémája van. Mi ebben a vicces? -
[Walaki]D`Lair #14 VAGY: Fogd meg a gépet, átramtalanítsd, vedd ki a kártyát és meg se állj vele a kukáig! :DDD -
mtubi #13 ????????? :DDDDDD -
TheZsenyka #12 Én a helyedben uninstallálnám a tweaker cuccokat, kikapcsonám a gépet, áramtalanítanám a cuccot, kivenném a kártyát, visszatenném a cuccadékot a gépbe és újraindítanám a gépet... -
mtubi #10 THX Sati a linkeket!!! -
atee #7 Fasza madzagot kotsz ra es huzod amilyen gyorsan csak akarod -
#5 Nemtudja valaki,h egy Thermaltake Gef4 coolert rá lehet-e szerelni egy Gef3-ra ? -
szasza_1 #4 Had kérdezzem meg, hogy te miért akarod huzni azt a kártyát?? Mi nem fut el rajta??? Meg milyen procid van???