208
VGA kártya húzása
-
#168 hát azért nmolyan retek kártya igaz az árát tekintve neméri meg de +25%-ot kb tuti -
Schelotto #167 Heló sziasztok! Egy Asus EN8600GTS Silent- ből mennyi pluszt lehetne kihozni? Tudom hogy egy retek kártya de mégis... Köszi! -
#166 hát nvidiát sztem ne atitoolal próbálkozz:D vagy rivatuner vagy nvtune-t szed le
8500GT jó tuningalany csak az a baj tuningolva is rohadt lassú -
JoinR #165 sziasztok,
van egy Gigabyte 8500GT-m, és már egy csomó programmal próbáltam húzni (RivaTuner, ATITool, nTUne), de egyikkel sem sikerül, nem állít az órajelen semmit, mintha valami letiltaná. Valaki tudja mért van ez, és hogyan lehetne kiiktatni? -
#164 Nekem Gainward 8600gt 785/1000 -en még szépen futott... -
#163 inno3d-s geforce 8600GT-t =256mb) meddig lehet húzni??? -
alex9292 #162 ja akkor ez lama kérdés volt xD :D -
#161 Windowsból kell húzni. pl. RivaTuner, AtiTool -
alex9292 #160 a VGA-t is a bioszban kell huzni?És ha igen mit kell beálitani?:D -
#159 -
#158 A videókarin a szorzót hogyan tudom állítani ha eggyáltalán lehet e.
Én azthalottam hogy lehet. -
#157 Bocs nemminden játéknál de pl crisys full highon 1024ben no AA 15 19 fps az előtt meg volt olyan 10 16.
És az miért lehet hogy pl a pro streetben van 20 21 fps-em és a játék nem szaggat?
Szinte minden játéknál ezvan. -
#156 +20 fps -
G18XM8 #155 És szemmel látható teljesítménynövekedést tapasztaltál? -
#154 Hi all!
Nekem GF8500gt 512mb os karim van.
Ezt felhúztam úgy hogy alapbol a gpu 459mghz-en müködött.
Azt most felhúztam 594-re.
A shadert pedgi 918-rol felhúztam 1188ra.
és így a kari stabilan tartja az 52 fokot.
Terhelés alatt 62 fok max.
Az jó? -
#153 jah épp ma találtam meg a bobbácsi oldalán,aszerint csináltam minden, rivával csináltam,be is fagygatott a dolog botoloás után :D azért köcce még probálkozok -
#152 Szia! Szerintem max sima 6600ast tudsz csinálni belöle.GT nehezen fog menni mert azon DDR3as ramok dorombolnak rajta, de meg kell probálni a ramokat 900mhz-re huzni mivelhogy ez nVidia referenciája.
A másik az meg a gpu-ban be e lehet kapcsolni a maradék futoszalagokat.
6200es 4, 6600 ill. GT meg 8at tartalmaz. De kevés 6200re került teljesértékü 6600as mag. Ha szerencséd van akkor sikerülhet ,onnantolkezdve lehet huzni 500mhz-re + egy kis vmod.
A rivatuner neveztüvel tudod aktiválni a futoszalagokat. Sok szerencsét
-
#151 sziasztok,olvastam hogy "GF 6200-ból lehet 6600GT varázsolni"és csak a 128-biteset.Ha ez igaz lécci segítsetek,Előre is kössz!megjegyzem ezt a karit nyugodt szivvel huzom mert cod4/prostreet egyéb finomságok alatt max 45-50fokon van!! -
#150 Toldsd le a rivatunert es huzd meg a csuszkat...:) Nekem is olyan kartyam van csak a bliss version.. Azt olvastam a tied felmegy 800 kornyekere.... -
#149 8800GTS-t mennyire lehet húzni? -
#148 :D:D:D:D lkisvonat...:D ja és kösz mycso a bobbácsi oldalt:D -
#147 Nagyon durván lámi ennek a totyiknak a címe.
:DDDD
végéa kártya húúúúúzása
:FFFFF
Rá kell kötni egy madzagot, azt húzhatod mint egy kisvonatot... -
#146 Bobbácsi oldala ;) -
#145 hi all
vhol le van irva a rivatuner használati kezelése???vagy nem tudtok egy oldalt ahol lev an irva mert szeretném huzni a karim -
#144 Hali, van egy Gainward 8600GT GoldenSamplém, és szeretném egy kicsit meghúzni, de nem tudom, hogy kell. Valaki tudna pár tanácsot adni? -
#143 Márka különbség...
Hz mb vagy egyébb adatokban különbözhet a kettő egymástól....
Nézd meg a dobozán az adatokat...Ha viszont más márkájúak, akkor nincs min csodálkozni.... -
Gáborka17 #142 hali!
Szentetek az gáz hogy van ahol egy ASUS 8800gtx 100ropi, és van ahol 130?
Ez mi ez ez?:S
vadi új mind2!
PLS!Vki világositson már fel! -
nova2323 #141 Sziasztok!
Csak néha-néha olvastam bele a hsz-be, de konkrétan arra ami az én problémám orvosságot nem találtam ha mégis vhol van itt akkor azért bocsánat, de inkább megkérdezem. Lenne egy nagy kérdésem vagyis ha VGA karit szeretnék húzni akkor annak mi a hátránya ezt arra értem, hogy húzás nélkül talán több ideig bírja a kártya? A másik hogy hogyan tudom húzni a kártyát azt persze tudom, hogy nem egy csavart kell mint az akciós IKE-ás bútorban, de mégis milyen programmal vagy minden kártya seriára más program vagy, hogy is van ez. Nekem egy 8600 Gt volna. A választ előre is köszönöm. bye -
#140 939 es foglalatban van ennél erősebb proci? ha igen, melyik?, esküszöm köv héten beszerzem! -
#139 Én nem húznám, felesleges, kicsi hozzá a proci.De a DIRT alapból mindenkinél szaggat(maxon, akármilyen gép van alatta), szóval emiatt ne aggódj :)
emi1986: Oké, remélem összefutunk MSN-en...
-
#138 Nálam is ugyanez van...
terád bízom a döntést, de szerintem nem sok különbséget fogsz tapasztalni....
Én felhúztam mindkét értéket 10%-al....jah és én meglepődtem először, mert a memory értéket felezve írja ki a csúszkára.... -
#137 colin mcrae dirt minden fullon, ha többen vagyunk a pályán akkor beszaggat egy picit -
#136 Háát szerintem tök felesleges egy csúcskártyát megpiszkálni....
A mai játékok közül melyik nem megy nálad? -
#135 sziasztok! ha a mostani vga-mat akarom húzni sztetek elég a gyári hűtés? sztem a 8800gtx-nek elég jó a hűtése alapból, hogy egy picit kihuzassam, nem? -
emi1986 #134 Dede!!! Én vagyok az Eagle:)Segíts nekem lécci!!!!!!!!!!!!
Látod az alap megvan. Sőt a progit is leszedtem. De én inkább a cataliston belüli húzást szeretném kivitelezni. Állítólag az biztonságosabb. Na majd msn-en. Okés?? -
#133 Cool... -
#132 Nem lett rossz :)
Atitool nevű progit felrakod, és máris húzhatod.(nem a hamachiból vagy emi1986? :D ) -
emi1986 #131 Azért van különbség nem??
-
emi1986 #130 -
emi1986 #129