208
VGA kártya húzása
-
Multitask #208 ÚJ Eredmények az eliteclockers-en, nézzétek meg :) -
#207 Az ati tray toolsot keverem az ati toollal:$
Elkezdem megnézni akkor, hogy mit lehet húzni ezen a trágyán:) -
#206 Kép megjelenítéséhez:jobbgomb kép megjelenítése és frissítesz egyet:) -
#205 Aha és melyik menüpontban van ez a 2 parancs?
-
Multitask #204 Egyszerű. Find max core és find max mem. gombok megkeresik a legmagasabb még stabil órajelet. Ez a művelet elég sokáig eltarthat.
De ha megnyitod és 0-át ír mindenhova, akkor nem ismeri fel és hamar véget vet a tuningodnak :( -
#203 Őőő nekem van ati toolom, hogy tudnám húzni vele ezt a csotrogányt? -
Multitask #202 ATIToolal tudjátok a legjobban és egyszerűbben tuningolni az Ati-s karikat.
Rohamsisak: nem valószínű, hogy úgymaradt volna, szerintem.
"Minek akarod húzni? Hátha leég? 4 éves kártyákat nem szokás húzni." - én az MX440et is akartam :D -
#201 Sziasztok! Olyan gondom van, hogy kipróbáltam az nvidia ntune nevű progit hogy mennyire tudom vele húzni a vid kártyát de sajnos nem akarja soha befejezni a folyamatot, az a kérdésem hogy ugye azért mert leállítottam attól nem kell tartanom hogy amiket állítgatott értékeket azok esetleg úgy maradtak, vagy hogy esetleg még csökkent is a teljesítmény? Köszi a válaszokat. -
#200 ujra testeltem nem is annyi,valamit elnéztem. 47 fokos -
#199 üdv
Geforce 8600 GT gigabye passive hűtéses
om van mag 700mhz memoria 490(ez nem eredeti már huzva van)
42 fokos windowson,3dmark test közbe 53-54 ez melegnek számit?
-
#198 ha ddr3-as verzio akkor tedd 1550Mhz-re,ha ddr2-es akkor mennyi alapba??? -
#197 rivatuner 2.08
GPU 640MHZ
RAM 1550MHZ
erre tedd fel... -
Direkt0x #196 Hi ATI X1650Pro karim van AGP-s
Szeretném húzni.
mivel?
hogyan?
mennyit?
THX -
#195 Hát igen talán gyorsítaná a másik beszerzését. -
#194 Minek akarod húzni? Hátha leég?
4 éves kártyákat nem szokás húzni.
-
#193 Van egy elég csotrogány kártyám és amíg meglesz az új gép addig szeretném meghúzni..ATI 9250 128mb PCI Express.Hogy tudnám?Lehetőleg gépházat ne kelljen lebontani[szoftveres lehetőség érdekelne] -
Multitask #192 Emberek! Nemrégen indult az oldalam, ahol tuningeredmények és tesztek megosztása van folyamatban. Arra kérem azt, aki húzott a vga-ján, hogy látogasson el ide: http://eliteclockers.extra.hu és ossza meg az ererdményét a többiekkel. Egyszerűen csak kitöltitek az űrlapot és már be is van küldve az eredmény.
Egyébként van értelme a vga húzásnak G18XM8-nak válaszolva, mivel ha 10FPSel többet kihozunk a VGAból, akkor már jó eséllyel nem fog szaggatni a gém sem :) -
#191 1% kb. -
#190 és mennyi az esély h jó lesz? -
#189 Rakj rá egy ventillátort.
Ha úgy is azt csinálja, akkor kuka. -
#188 PAAAAAAAAAAAAAAAAASZÍV HŰŰŰŰŰŰŰTÉS ezért lenne olyan egyértelmű h melegedés... -
#187 Ha nem poros a ventillátora akkor nem lehet melegedés.
Egyértelműen látszik, hogy a VRAM a rossz rajta.
Sajnos ez kuka.
Egyik tesztelő progi sem fog hibát találni szvsz. -
#186 azt mondtátok hibás ram nem? video stress memory testet futtattam egész hétvégén és nem talált hibát. ha ez nem jó diag progi tudtok jobbat v nincs baja és mégis melegedés??? -
#185 Nem érdemes... -
#184 ja főleg hogy ddr2-es így az oc nemsokat ér... -
#183 Sokat nem érsz a húzással.
Inkább cseréld le egy 9600GT-re. -
#182 Hi.
Jelenleg 8600 GT 512 MB DDR2es karim van, meddig tudnám húzni s hogyan is kell azt? :) -
#181 Tényleg kuka. :( -
#180 érdekes,mindenki mást mond azt mondják hardveres és dobhatom a kukába... -
Schelotto #179 Helóka. Szóval azt akartam pontosan kérdezni hogy rivatunerrel medig huzhatnám a kártyámat? (Asus 8600GTS Silent 675/1450, 1000mhz) Nem vagyok egy tul nagy műszaki zseni de egy kis plusz azért jól jönne. Köszi előre is a válaszokat. -
#178 nekem 775/2250@900/2750-ig ment gyári feszültségen gyáríhűtéssel -
#177 -
Én ez a kis tuning után 20fps dob átlagban minden játékba de ez azért egy 8500-nél nemjön ki anyira mert agyonOC-zva se fényes a teljesítménye -
JoinR #175 néha pár fps is szokat számít...és ha nincs jelentős hőmérsékletnövekedés (nem károsodik a kártya), akkor mért ne használnánk ki azt a pluszt, ami még benne van a VGA-ban? -
JoinR #174 jah az én esetemre visszatérve az még az érdekes, hogy felraktam a RivaTuner 2.00-ás (régebbi) verzióját, és meg egyszerűen nincs "customize" ikon, amire kattinthatnék, hogy húzzak a VGA-n...elég intereszting sztem. -
G18XM8 #173 Van értelme egyáltalán ennek a vga húzásnak? Lesz relatív teljesítmény növekedés? -
JoinR #172 ez inkább szoftveres hibának tűnik, mint hardveresnek, nem?
driverfrissítés, régebbi driver kipróbálása, játék reinstall, játék readme elolvasása, más játék kipróbálása... -
#171 mi okoz olyan grafikai hibákat egy új MSI NX7300GTnél, mint amik a linkelt oldalon látható képeken vannak??? több ötlet kéne!!!
http://www.rakitaweb.extra.hu/MSI_NX7300GT_256MB_DDR2_RAM/target0.html -
#170 rivatunerrel próbálkozz -
JoinR #169 Nyugi, az ATITool kompatibilis az nVidia kártyákkal is :) fel is ismerte meg minden...de mgé mindig hiába próbálkozom, nem engedi elmenteni a beállításokat, azaz visszaállít alapra...még ha lassabbra állítanám akkor is :(