NHL 2003

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
tudom hogy régen irtak ide de nem baj. a jobb alsó sarokban mi az az izé?az megy fel. arra gondoltam hogy a játékosok fáradtsága de hiába cserélek sort nem változik. segitsetek.kösz

Felraktam a 2004 et,és visszhangzik meccs közben a kommentár meg minden.Mi lehet az oka?Audigy 1 esem van.Legújabb patch felrakva és úgyis csinálja.Td valaki segíteni?Köszi

AdaKiller
köszi szépen

Steam Nick: adakiller

Rudee
Sajna én se tudom. Index.hu fórumába van pár NHLes aki régebb óta foglalkozik ilyenekkel, ott kérdezd meg.

Szar Bayern, szar Bayern :)

AdaKiller
PLS

AdaKiller
Sziasztok.

Leszedtem az 1.01-es patchet, és az NHL-PATCH.RTP, fájlt, ki tudtam csomagolni az nfs underground patcher fájl-ával, de az nhl2003-en-us.rtp, azt nem tudom. Azt írja ki, hogy nem találja az autorun.exe-t, ha azt felmásolom a cdrõl, aki az autorun.cfg nem egyezik.
Érdekelnek. hogy egyáltalán mit tartalmaz ez a 40 mb-os fájl, ha már leszedtem az 56k-s modemmel.
Meg van vmi nhl.cab fájl is azt hova kell rakni?
Akinek van vmi ötlete, azt nyugodtan megoszthatná velem.
Elõre is kösz

CS@
Mindent átírhatsz. Kukkants el ide és a downloadból szedd le az editort+upgradet.
Bár nem sokat foglalkoztam vele ,de elsõ pillantásra marha egyszerûnek tûnt.

Buddy
jo kerdes.....de szezononkent magatol is valtozik.....ha sokat jatszik fiatal, javulni fog, akit meg a tarcsiban rohasztasz, az romlik

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Nem lehet valahogy a játékosok rosterét átirni? pld. speed vagy endurance
Buddy
ezzel kapcs. az is alt. igaz, hogy golt szinte mindenkepp fogsz kapni /jonnek az ilyen 4-1, 5-1, 6-1, 7-1-es eredmenyek......ilyen esetekben egyet azert kapsz/

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Lehet hogy igazad van buddy,az egyik meccsen 6-1 re vertem a tampa bayt a másik meccsen meg már kikaptam a bostontól 4-1 re. Amit az elõzõ meccsen 100 százalékban megcsináltam, az itt sem jött be.
Botond
ja,mint easy fokozaton 20 gólig minden bemegy,aztán utána meg a legjobb kombót is kifogja a kapus...
Buddy
neha viszont azt veszem eszre, hogy a progi vhogy ugy van megirva, hogy ki KELL kapnod, es akkor semmi nem jon be, es jon egy ilyen rovid kis szeria......de lehet csak bekepzelem

Buddy
egyebkent a detro kibukasa utan en is a dallasnak kezdtem szurkolni......de ez az anaheim nem tudom mit csinal...😞

nhl-ben termeszetesen realisan lejatszom a 82 alapmeccset es utanna a 4 gyozelemig tarto parharcokat
1. szezon : 82+20=102 meccs /elso playoffban es a dontoben is 2-szer kikaptam/
2. szezon : 82+16=98 meccs /csontra vegig a playoffban/
3. szezon : most folyik, ez nem lesz olyan konnyu, mint a 2., mar latom

Buddy
en a Detroittal nyomom, en is atomnehezen, most vagyok a 3. szezonomban /a tavalyi szezon durva volt, ilyen 50 folotti gyozelem/.....erdekesseg, hogy mindket elozo szezonban a dontoben a New Jersey jutott be keletrol......lassan vonulnak vissza a jatekosok is, es izgi, hogy igazolasnal egyaltalan teged valaszt-e az adott jatekos

CS@
Tudtommal 03.14.-ei az utolsó amit csinált.
Azt itt találod.
Talán nem is a beállításokon van a hangsúly (azt te is megtudnád csinálni egész könnyen) inkább magán a rosteren.

lee86
macphisto beállításai? el tunnád küldeni? vagy estleg megadnál egy letöltési linket? érdekel a dolog!

¡Hala Madrid!

CS@
Icingel kapcsban : Pont a pálya kellõs közepét kell átlépted utána már lõheted ,nem lesz icing. Emberhátrányban nincs icing (kétvonalas van).
Csak PlayNow-ot és szinte csak ANA-val játszom (úgyhogy a mostani valós szereplésük után nagy a boldogság).
MacPhisto Rosterével és beállításaival legnehezebb fokozaton (difficult –on) játszok.

lee86
Dallas Stars -nagyon keményen (asszem azt very difficultnek hívják) alapszakasz: 40-13-valamennyi-valamennyi
most kezdem a rájátszást, a vancouvert kaptam, és remélem jobban járok, mint a valós csapat 😞(((((((((
és Te kikkel nyomod?

¡Hala Madrid!

Buddy
ti kivel jatszotok, hogyan es hol tartotok?

Buddy
icing - tulutes : ha palankra bikazod es ugy megy at a tuoldalra, akkor nincs icing, ha pedig passzolnad es atcsuszik, de elered, akkor 2 vonalas lesz belole....ez a mindegy kategoria, mert igy is, ugy is a kapud elott dobjak fol a pakkot

Buddy
meg szerencse......ilyen faszsagot remelem nem is tesznek a tobbibe sem

lee86
nincs 😞(

¡Hala Madrid!

Botond
ja,2k2 üt,2k3ban is benne van még eza kártyagyüjtõsdi btw?
lee86
2 line pass:
passzolsz és a korong két vonalon is átmegy (kék-piros)
icing😞hát az egy picit furcsább)
ha belövöd az ellenfél harmadába a pakkot jó messzirõl, akkor egy játékosodnak sietni kell, hogy elérhesse a korongot, mert ha az ellen szerzi meg, akkor tilos felszabadítás (icing) van.

picit komplikált szabályok, elmagyarázni (mint mindig 😄D ) nehéz, de élesben már érthetõbb!
😉)

¡Hala Madrid!

Má bejött,kosz lee.De nem csak azt, hanem mind az 5 Eng fájlt át kellett nevezni. Kezdõ vagyok még benne, az icing és a 2 line pass szabály mit jelent?
lee86
1000200300400000004904
de ne hagyd el! 😉

¡Hala Madrid!

Nem sikerült, átneveztem de nem volt jó. Nincs valami honlap?
lee86
remélhetõleg ez segít:
menj a játékod LOCALISE könyvtárába, és ott lesz egy olyan fájl, hogy front.cze, meg egy olyan, hogy front.eng! töröld ki a front.cze-t és a ftont.eng-et nevezd áz front.cze-re!
így most olvasva biztos értelmetlen, de a mûvelet fél perc alatt megva!
amugy meg beragadt a CapsLock-od! 😄DDDDD
😉

¡Hala Madrid!

NINCSEN HOZZÁ ANGOLOSÍTÁS, VAGY MAGYAROSÍTÁS MERT KÉNE MERT NEKEM CSEH NYELVÜ. HA VAN PLÍZ ÍRJÁTOK MEG
Joke
Hát nem tom, nekem emgy Xp-vel. lhet hogy codec hiba, próbáld leszednia a feleslegeseket, ás úgy. ha meg enm , akkor lehet szar a cd.

dtk1985
nekem nem indul a jatek. xp-m van. ha elinditom akkor elfeheredik a kepernyo es kidobja hogy, nhl2003.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience...
Mitol van ez. Razor cracket hasznalok, de probaltam a gimpsRus-félét is

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Buddy
hogy lehetne megnehezíteni a játékot?

lee86
nálam az a gond, hogy nem lép ki a játékból! szóval állandóan ctrl+alt+del, és így ki tudok lépni!
Erre nincs megoldás?

¡Hala Madrid!

cypher
megoldódott,egy codec nem tetszett neki
cypher
Ui.:elõtte ok. volt!
cypher
Senkinél nincs olyan gond,hogy újratelepítés után(crack megvolt!!)kilép winfosba??
Szal nem akar indulni a gáma..
Ramore
Red Wings a király!
Iori
JA

I love this game!

KeKKSZike
Ez NHL 2003 Iso??

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Sziastok!

Nekem az a problémám,hogy nem fut a játék teljes képernyõn és nem tudok rájönni hogy miért.Tudja valaki a megoldást?Már a menü a fele kb sem látszik,magyarul lelóg a képrõl...
Nem tudom hogy aki itt irta hogy online jatek részét fejlesztették ahelyett hogy a jatek többi részére koncentráltak volna, az kiprobálta-e egyáltalán. Amugy az online játék része nem jobb és nem is rosszabb, egyszerüen nem müködik.Jo internet kapcsolatnal (ADSL , kábel) is szaggat, van olyan hogy egesz meccsen az egyik játékosnak szinte billentyüzára van hoyg minden 4. gombnyomast erzekeli. Netes ligaban a szerverröl lehetetlenseg disconnectlani, csatlakozni is csak ha semmi mas nem megy. Sokszor szakad vagy visszaugrik elözö faceoffhoz, ma a Montreal elleni netes meccsem kb 20szor probaltam meg lejatszani de egyszer se jött össze. Oylan is volt hogy egyik pillanatban epp a jatekban voltam a következöben meg mar a desktopot láttam...hogy mi törtent azt nem tudom de a tisztelt ellenfelemmel is ugyanez törtent.
NA jo kb ennyi elelg is hogy lassatok ez közel nem az online jatekreszröl szol söt azt inteztek el a legjobban😞
Nekem is csalódás a játék. Menü egyáltalán nem tetszik + az sem, hogy mindig be kell állítani, hogy Manual Line Change legyen. Nálam valamiért mindig visszaugrik Automatic-ra. Játék közben botrányos a kis kijelzõn a Power Play jelzésére használt piros pötty. Nagyon konzolos feelingje van az egésznek. Idén szvsz EASports eddig megjelent(PC-s)tagjai közül a Madden 2003 sokkal jobban sikerült mint az NHL 2003.
Nem kicsi a kép a képernyön hanem a képernyön nem az egész látszik olyan mintha nagyobb lenne a kép mint a monitor s lelog rola full képernyön megy de a menü fele látszik az alját nem is látom pl...

Nekem az a bajom,hogy a game nem fut teljes képernyön s nem tudok rájönni miért...Valaki tudja a megoldást?Már a menü se teljes a fele kb nem látszik ugymond lelóg a képrõl...

Ramore
Szerintem pont elég intronak az, ami a 2003-ban van. Minek foglaljon több helyet, engem a játék érdekel és az legyen 100%-os. Márpedig a game cool!
ubi
kajak crack miatt nincs intro? szerintem ez nem igaz, mert a 2002es játékokban sem volt intro!
átneveztem, de csak villan egyet a képernyõ és semmmmmi.
Megoldás:
crack.exe-t nevezd át nhl2003-ra. Utána be kell másolni a C:-n található Program Files/EASports/NHL2003 könyvtárba.
na srácok tényleg mi a szar lehet? lehet a razoros törés fos megint?
Oldal 1 / 4Következő →