NHL 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Leszedtem az 1.01-es patchet, és az NHL-PATCH.RTP, fájlt, ki tudtam csomagolni az nfs underground patcher fájl-ával, de az nhl2003-en-us.rtp, azt nem tudom. Azt írja ki, hogy nem találja az autorun.exe-t, ha azt felmásolom a cdrõl, aki az autorun.cfg nem egyezik.
Érdekelnek. hogy egyáltalán mit tartalmaz ez a 40 mb-os fájl, ha már leszedtem az 56k-s modemmel.
Meg van vmi nhl.cab fájl is azt hova kell rakni?
Akinek van vmi ötlete, azt nyugodtan megoszthatná velem.
Elõre is kösz
Steam Nick: adakiller
Bár nem sokat foglalkoztam vele ,de elsõ pillantásra marha egyszerûnek tûnt.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
nhl-ben termeszetesen realisan lejatszom a 82 alapmeccset es utanna a 4 gyozelemig tarto parharcokat
1. szezon : 82+20=102 meccs /elso playoffban es a dontoben is 2-szer kikaptam/
2. szezon : 82+16=98 meccs /csontra vegig a playoffban/
3. szezon : most folyik, ez nem lesz olyan konnyu, mint a 2., mar latom
Azt itt találod.
Talán nem is a beállításokon van a hangsúly (azt te is megtudnád csinálni egész könnyen) inkább magán a rosteren.
¡Hala Madrid!
Csak PlayNow-ot és szinte csak ANA-val játszom (úgyhogy a mostani valós szereplésük után nagy a boldogság).
MacPhisto Rosterével és beállításaival legnehezebb fokozaton (difficult –on) játszok.
most kezdem a rájátszást, a vancouvert kaptam, és remélem jobban járok, mint a valós csapat 😞(((((((((
és Te kikkel nyomod?
¡Hala Madrid!
passzolsz és a korong két vonalon is átmegy (kék-piros)
icing😞hát az egy picit furcsább)
ha belövöd az ellenfél harmadába a pakkot jó messzirõl, akkor egy játékosodnak sietni kell, hogy elérhesse a korongot, mert ha az ellen szerzi meg, akkor tilos felszabadítás (icing) van.
picit komplikált szabályok, elmagyarázni (mint mindig 😄D ) nehéz, de élesben már érthetõbb!
😉)
¡Hala Madrid!
menj a játékod LOCALISE könyvtárába, és ott lesz egy olyan fájl, hogy front.cze, meg egy olyan, hogy front.eng! töröld ki a front.cze-t és a ftont.eng-et nevezd áz front.cze-re!
így most olvasva biztos értelmetlen, de a mûvelet fél perc alatt megva!
amugy meg beragadt a CapsLock-od! 😄DDDDD
😉
¡Hala Madrid!
Mitol van ez. Razor cracket hasznalok, de probaltam a gimpsRus-félét is
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Erre nincs megoldás?
¡Hala Madrid!
Szal nem akar indulni a gáma..
Nekem az a problémám,hogy nem fut a játék teljes képernyõn és nem tudok rájönni hogy miért.Tudja valaki a megoldást?Már a menü a fele kb sem látszik,magyarul lelóg a képrõl...
NA jo kb ennyi elelg is hogy lassatok ez közel nem az online jatekreszröl szol söt azt inteztek el a legjobban😞

crack.exe-t nevezd át nhl2003-ra. Utána be kell másolni a C:-n található Program Files/EASports/NHL2003 könyvtárba.