356
Mit lehet ellene tenni ? Kinek hogyan jelentkezik ? Mi is valójában ?
-
#236 Nézz át "A SÖR" topicba. :D -
#235 ki az az allat ilyenkor? -
#234 konnyen lehet -
#233 Nyomják a kaputelefont. 3 perce. De nem veszem fel. -
#232 Lehet, hogy már elérted képességeid határát az okosság terén? -
#231 aha
mondjuk sokkal okosabb nem lettem
de erdekes okfejtes -
#230 Ezt a gondolatmenetet indirekt módszerrel bizonyítom. A zplayer vagy galocza nickből nem asszociálsz a dick szóra. Rólam igen. Akkor..? :) -
#229 Nevem Dick Dickenson (mostantól dikki dickenson ) a szó a dikkmá mutter dróton dzsáll a petró! ból jött; dick=prick=fasz.. lehet, ezért asszociáltál a dick-re :) -
#228 eleg mazochista nev
es mi volt a "ma"? -
#227 talán, mert a dick szóból származik. -
#226 Neeem, Dikkma nem tűnik el, csak mondjuk suliban leszek mindig dikki*yysw, otthon meg Dikkma (moderátori jogok miatt). -
#225 nemtom nekem a nicekedrol mindig a dick jutott eszembe
(mar ne vedd sertesnek) -
#224 Már csak logó kéne. -
#223 el nem hiszitek, mennyivel jobb! másfél évig néztem a Szia Dikkma! feliratot; namost, ugye a Dikkma az nagy betű. és az úgy gáz. egyszerűen eljárt a nagy betűs nevek felett az idő.
most meg kisbtűst nézhetek!
pl. [CsIrA]Dikkma helyett mennyivel menőbb x-csira][dikki ? -
#222 egesz allam? -
#221 bar mondjuk meloval is hasonlokeppen vagyok
nagy lazasag, aztan ha nyakamon a hatarido akkor nuku alvas -
#220 királyság vagyok. -
#219 Vizsga: erettsegin meg a kezem is remegett rendesen. Ma mar... :)
a nagyobbik gaz, hogy mindig utolso pillanatra hagyok mindent. Utana megfogadom, hogy soha tobbet, aztan megint ott vagyok, hogy hat igen, bazze mar csak ennyi van, ez a konyv meg de vastag, legalabb 1x el kene olvasni :)))
Mielott megkerditek: most eppen nem tanulok, de asszem elobb-uitobb igen, mert ez igy nagyon uncsi, csak a melo, meg a langyos pisi -
#218 Nagyszeru otletem tamadt: aki depis, es ongyin gondolkodik, fagyasztassa le magat. Vegul is mit veszithet, egy probat meger -
#213 matfiz (gimis és mondjuk 1etem első 1-2 félév)-vel nincs gondom. -
#212 beszétem matektanárommal, hát ha akár infó szakra is mehettél volna a felvételiddel akkor eléggé vágod a reál témát :D -
#211 egy érettségi összesen nem igényel annyi tanulást mint 1 bme-s vizsga... és ha ügyes vagy, csak hetente 2 vizsgád van, darabjára a napi 24 óra tanulás is kevés lehet... :) -
#210 bocs, két vizsga -
#209 nem, de egy héten keresztül mindennap egy vizsga. azért az is durva! -
#208 nekem volt, hogy aznap délelőtt hívott haver, hogy aznap vizsgázok-e... tökre nem tudott idegesíteni már akkor se... :) most meg főleg :) abszolut nem kell túllihegni a dolgot, nincs az égvilágon semmi ami miatt megérné az idegeskedést. -
#207 Nekem beszélsz, vagy csak rágózol? :D -
#206 ...és aha, értem, mondjad csak :D -
#205 ...akkor te tudod, hogy nem a vizsga előtt egy nappal "jé vizsga van!" és ezt konstatálva el is feledkezel róla... -
#204 98ban felvételiztem - és az akkori feladatsor igencsak finom volt :) főleg a fizikás... -
#203 mikor volt az az akkoriban...csak mert megkérdezek arcokat, h. akkor milyenek voltak a felvételi viszonyok BME-n ! -
#202 nem infora jártam(járok), de egy vizsgaidőszak mindenhol ugyanaz. csak más a tantárgyakkal.
amúgy elméletileg oda is bejutottam volna akkoriban. -
#201 ...vagyis infó szakra v. mi a halálnak hívják.
oda ma szinte lehetetlen bekerülni... -
#200 Bejutottál BME-re, mint informatikus ? -
#199 Dikki: nekem a BME volt.
és a yysw - az a "igen, igen, persze, hogyne..." című, és "beszélj csak, úgyse értesz semmit, meg azt se tudod mit mondasz" hozzáállást próbálja leírni... hidd el, tudom mit érzel, és tudom, hogy lehet másképp is élni, mint gondolod. -
#198 És mit akarok én elérni, do? -
#197 azmi? -
#196 Gondolol nem BME volt. -
#195 én az első vizsgámnál, nagyon izgultam, de később már csak a vizsga előtti nap jöttem rá, hogy "jé! vizsga van", és ezt konstatálva el is feledkeztem róla (de csak majdnem). persze egy kis drukk azért volt! -
#193 vizsgaidőszak fun... a drukkról már anno a gimiben leszoktattak, meg amúgy sincs min idegeskedni... ami sikerül az heppi, ami nem, az meg úgy jó...
Dikki te meg próbálj meg legalább elgondolkodni azon, amiket itt mások leírtak, és nem a yysw hozzáállást előadni, mert akkor nem fogsz elérni semmit...
(yysw - yeah,yeah,sure,whatever) -
#192 Banyek. El akarok járni társastáncra. Nem nyősz? New York