Nem húzza keresztbe az ATI terveit a DirectX 9 késése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt el lehet várni, hogy a DX9 késését beleszámolták a dologba... a Microsoftban nem nagyon lehet megbízni a termékek kiadási idõpontját illetõen 😊
Laci73
Hello Gz8!

Egy kis hardver-ismeret 😊
Külön dolog magát a 9700 chipet elõállítani, és külön dolog kártyára építve (memória, AGP busz, cooler stb) komplett termékként, már jóval drágábban eladni. Amit írsz, az valóban igaz, de a gyártónak állandó pénzbevétel kell, a magas költségek (leginkább a hosszú kutatás-fejlesztés)
miatt. Ezért a magas induló ár.
Más. Még a DirectX 8-as szabvány sem terjedt el igazán, máris itt a DirectX 9. Ezután két generációt is ugrunk közel egy év alatt? Nagyon jó a Radeon 9700, és tavasszal ilyet veszek én is - de nem szeretnék úgy járni vele, hogy jövõ õszre már elavult vas lesz...

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

gz8
Egy kis közgazdaságtan 😊
Ha egy terméket x forintért tudsz eladni, N ember veszi meg, de ha x-n forintért adod (n pár százaléka x-nek), akkor N+sok emberke fogja a terméket megvenni, és az (x-n)*(N+sok) jóval nagyobb bevételt jelent, mint az x*N.

Gondolom te is úgy vagy vele, hogy nem veszed meg kapásból a legújabb 3 gigás P4-est, hanem vársz még egy kicsit, amíg elfogadhatóbb ára lesz.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Szerintem ez a mondat mindent elárult.:'A Radeon 9700 Pro iránt mutatkozó óriási keresletet bizonyítja egyébként, hogy a gyártó ATI a napokban jelentõs többletrendelést adott le a chipeket szerzõdéses partnerként készítõ tajvani TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) felé.
'