Betiltották az elektronikus játékokat Görögországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kell félni !:)
primitív állatok a politikusok nagytöbbsége talán egy két ritka kivételel
A törvény a GÖRÖG bíróság szerint is alkotmányellenes, ár kell fogalmazni :))
Vajon a 30x ezer petíció számított ?
A ti kung-futok nem erõs!
"A görög kormány a törvényt az illegális szerencsejáték ellen hozta." Legálisan meg Athen mellett az egyik legnagyobb kaszinójuk van (vagy volt?) Európában. Igaz lehet jönni azzal a dumával, hogy az nem elektronikus és nem illegális. Szerintem ez a jövõben nem maradhat ennyiben. Az EU biztosan beleszól a dologba és a játékgyártók (SONY, MICROSOFT, stb.), hardvergyártók is lobbizni fognak, mert -ha ugyan kicsi is de- piac számukra ez az ország is.
Enterprise: Te már elég szépen amerikanizálódtál! Részben egyetértek azzal amit leírtál, de az az ország vagy kormány, aki különbözõ hangzatos szöveggel lerohan egy országot illetve próbál a "világ rendõrsége" lenni ("rákényszerítve" akaratát más országokra) szerintem egyre jobban eltávolodik attól, amit te leírtál.
Se TV-n, se rádión, se netten!
Sõt az eredményeket titokban tartják és csak 3 nap késéssel hozza nyilvánosságra a sajtó nehogy szerencsejátékot üzzenek vele.
Meg az összes többi sportot. Sõt aztán a híradót, a híreket meg az idõjárásjelentést se! Mert arra is fogadni lehet.
Utána jön az összes TV mûsor beleértve a reklámokat, stb. :)
De meg inkabb mi van azokkal a gorogokkel, akiknek esetleg ilyen telefonjuk van, amiben van jatek is? Azok birtoklasa hirtelen torveny ellenes lett?
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Mar petíciót aláírni, a görög gamerek szopnak míg ti okoskodtok.
Nem itt kéne, na.
DB
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
Na mentem war3-azni ;)
Mér csinálták egyáltalán? Ez vmi vallási cucc?

Hogy is mondjam: segg hülye vagy.
Attól mert egy társadalom rabszolgatartó, még lehet demokrácia, persze nem a rabszolgák számára. Angliában igen, volt parlament. De a demokráciát sem az usa tojta, mint ahogy a napot sem. Gusztustalan amikor kinn élõ hazánkfiai csontig nyalnak az usának, és nem lévén annak történelme, mindent neki tulajdonítanak. usa-ban is volt rabszolgatrtás, mind a mai napig elnyomják a négereket (egyes államokban bizonyosan) És ha már itt tartunk hamarabb volt demokrácia a vikingeknél, skótoknál, angoloknál, franciáknál, mint körbelihegett usadban, akkor ott még az indiánok szaladgáltak, és nem lovon, mert az akkor még nem volt ismert.
Attól pedig, hogy egy kormány betilt vmit, még nem fasiszta, csupán alkalmatlan.
ívégezetül: hadd gratuláljak, adtad a szokásos szinvonalat: ordibálás, félrebeszélés, maszatolás, nyáladzás. Menj aztán nyalogasd tovább Billikéd án****át
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Köszi a támogatást ! :)
Vannak benne kifejezetten jó dumák:)
Remélem, hamarosan meggondolják azért ezt a törvényt....
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
írtam egy emailt a budapesti görög nagykövetségnek, mellékelve elküldtem a petíciót elindító, az ellenállást képviselõ görög gameland honlapnak... (elküldtem a görög parlament központi emailcímére is).
Erre jött a srác (Whacker) válasza, ami ennyi volt:
MAIL OF THE DAY !
És kikerült a honlapjára:
http://gameland.simhost.co.uk/index2.htm
:)) Híres lettem... csak bajom ne legyen belõle :)
caddie
Más. Egy csokorra való hülye törvény a világ más tájairól: (nem kamu!)
Kanada: az országutakon, a forgalom biztosításának érdekében tilos a vadon élõ állatoknak az úttesten párosodni (igen, egy törvény a szarvasok ellen)
Németország: uszodákban tilos hangosan rockzenét hallgatni (de pl. Mozartot kétszáz decibellel is hallgathatsz)
USA: St. Louisban a tûzoltók csak olyan személyt menthetnek ki egy égõ házból, aki fel van öltözve. (de jó...)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
És dilisek is! (az eretediben azt hiszem, hogy ezt a kevésbé vulgáris kifejezést használta Obelix)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Az emberi hülyeség határtalan:
Még mindig nem tudom elhinni...
A velem együtt kétkedõknek:
http://www.netcafe.gr/modules.php?name=News&new_topic=35
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Eddig a görögöket normális népnek tartottam. De ahogy látom tévedtem. Ezek után valahogy nem igazán vágyom a görög tengerpartra sem.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
http://www.petitiononline.com/comp5932/petition.html
Hogy a telefonomba ne lehessen snake, az azért már durva.
Hogy németoban kiveszik HLbõl kommandóst meg két évvel a megjelenése után betiltják UT-t jólvan, lásd csávó aki halomra lövi tanárait; de ez.. pf.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
caddie
merre megy ez a világ???
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De azért nem semmi ez a szöveg:
"tiltott mind közösségi, mind magánterületen, és birtoklása vagy használata." Megveszi a mobilt kilép a boltból és a zsaruk rögtön elfogják.