116
-
end #116 HAMAROSAN ITT IS BE FROGJÁK VEZETNI!
nem kell félni !:)
primitív állatok a politikusok nagytöbbsége talán egy két ritka kivételel
-
#112 http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/2249656.stm
A törvény a GÖRÖG bíróság szerint is alkotmányellenes, ár kell fogalmazni :))
Vajon a 30x ezer petíció számított ? -
AtisH #109 Hülyeségért a görögöknek sem kell a szomszédba menni!!!
"A görög kormány a törvényt az illegális szerencsejáték ellen hozta." Legálisan meg Athen mellett az egyik legnagyobb kaszinójuk van (vagy volt?) Európában. Igaz lehet jönni azzal a dumával, hogy az nem elektronikus és nem illegális. Szerintem ez a jövőben nem maradhat ennyiben. Az EU biztosan beleszól a dologba és a játékgyártók (SONY, MICROSOFT, stb.), hardvergyártók is lobbizni fognak, mert -ha ugyan kicsi is de- piac számukra ez az ország is.
Enterprise: Te már elég szépen amerikanizálódtál! Részben egyetértek azzal amit leírtál, de az az ország vagy kormány, aki különböző hangzatos szöveggel lerohan egy országot illetve próbál a "világ rendőrsége" lenni ("rákényszerítve" akaratát más országokra) szerintem egyre jobban eltávolodik attól, amit te leírtál. -
Inquisitor #104 Ezután az Olimpiát se lehet majd elektrónikusan közvetíteni!
Se TV-n, se rádión, se netten!
Sőt az eredményeket titokban tartják és csak 3 nap késéssel hozza nyilvánosságra a sajtó nehogy szerencsejátékot üzzenek vele.
Meg az összes többi sportot. Sőt aztán a híradót, a híreket meg az időjárásjelentést se! Mert arra is fogadni lehet.
Utána jön az összes TV műsor beleértve a reklámokat, stb. :) -
#94 Dav: a mustangok még vélelenül sem őshonosak. Az EURRÓPAIAK által behozott lovak közül sok elszökött, és elszaparodtak a prériken, ami (főleg a bölények kiirtásával) teljesen ideális lakhelyükké vált. Így keletkeztek a musztángok....
-
Frenzy #92 Mi van a mobiltelefonokkal? Abban is vannak jatekokt. Ha most en bemegyek egy ilyennel az orszagba, lecsuknak?
De meg inkabb mi van azokkal a gorogokkel, akiknek esetleg ilyen telefonjuk van, amiben van jatek is? Azok birtoklasa hirtelen torveny ellenes lett? -
#90 Mar=mars -
#89 Mi a pöcsről folyik itt nagyba szó ?
Mar petíciót aláírni, a görög gamerek szopnak míg ti okoskodtok.
Nem itt kéne, na.
DB -
#86 B+! Ezt a szívást. Háromszor olvastam végig a cikket mert nem akartam elhinni amit ír! Azért azt nem gondoltam volna, hogy a mai világban még meg lehet tenni ilyesmit. Na az már biztos, hogy Görögországban sem fognak többé EarthQuake selejtezőt rendezni. :-) -
#85 Bocsika -
#82 Bazzeg ez durva. .-))) -
Yfel #79 Minek elektronikus játékok egyébként is? Minden lyátékos hüje
Na mentem war3-azni ;) -
#78 A MIÉP ehhez képest egy géniuszokból álló csoport
Mér csinálták egyáltalán? Ez vmi vallási cucc? -
#73 Ezt a szívást gecc :)))) -
Turmoil #72 Nekem csak egy dolog jutott eszembe, ha azért született a törvény, mert nem tudják ellenőrizni a játékok legális származását. Vajon hogyan fogják ellenőrizni a törvényük betartását??? -
#66 Enterprise, nehát már megint!
Hogy is mondjam: segg hülye vagy.
Attól mert egy társadalom rabszolgatartó, még lehet demokrácia, persze nem a rabszolgák számára. Angliában igen, volt parlament. De a demokráciát sem az usa tojta, mint ahogy a napot sem. Gusztustalan amikor kinn élő hazánkfiai csontig nyalnak az usának, és nem lévén annak történelme, mindent neki tulajdonítanak. usa-ban is volt rabszolgatrtás, mind a mai napig elnyomják a négereket (egyes államokban bizonyosan) És ha már itt tartunk hamarabb volt demokrácia a vikingeknél, skótoknál, angoloknál, franciáknál, mint körbelihegett usadban, akkor ott még az indiánok szaladgáltak, és nem lovon, mert az akkor még nem volt ismert.
Attól pedig, hogy egy kormány betilt vmit, még nem fasiszta, csupán alkalmatlan.
ívégezetül: hadd gratuláljak, adtad a szokásos szinvonalat: ordibálás, félrebeszélés, maszatolás, nyáladzás. Menj aztán nyalogasd tovább Billikéd án****át -
#65 Örvendek, én írtam a lenti levelet :) kösz hogy beraktad, de sajnos kiderült hogy te sem olvasol végig egy (bármilyen rövid) topicot mielőtt hozzászólsz ;-))))
Köszi a támogatást ! :) -
Devla #63 Erre mar volt egy link par hozzaszolassal lejjebb... -
Cölöpverő #60 Jól megaszontad nekik:)) ..igazi magyaros stílussal. -
#56 Kösz :) gondoltam, hogy nem lehet nagyon rossz, ha már kirakta :) -
#55 A leveled tetszik.
Vannak benne kifejezetten jó dumák:)
Remélem, hamarosan meggondolják azért ezt a törvényt.... -
#54 :)))
írtam egy emailt a budapesti görög nagykövetségnek, mellékelve elküldtem a petíciót elindító, az ellenállást képviselő görög gameland honlapnak... (elküldtem a görög parlament központi emailcímére is).
Erre jött a srác (Whacker) válasza, ami ennyi volt:
MAIL OF THE DAY !
És kikerült a honlapjára:
http://gameland.simhost.co.uk/index2.htm
:)) Híres lettem... csak bajom ne legyen belőle :) -
Pöty #48 17215 Signatures Total. Csatlakozzatok minél többen! -
#47 Laci tenyleg sok hulye torveny van, pl a St. Louisi az nagyon durva, es sztem nem is tartjak bent, mindenesetre felsorolt torvenyek azort kozel sem olyan sulyos kovetkezmenyekkel jarnak (foleg a szarvasos rank nezve) mint ez az idiotasag a gorogoknel. -
QuakeSkull #45 Laci :DDD -
Yfel #44 Ezek is elvesztették a következõ választást... -
#42 Nézzük csak meg, mi is áll valójában ennek a törvénynek a hátterében. A törvény látszólag a szerencsejátékok ellen kíván fellépni. Tudni kell ehhez, hogy a szerencsejátékok a világon mindenhol szigorú engedélyhez és előírásokhoz kötött játékformák. (Pl. nem lehet a sarokra kiállni "itt a piros, hol a piros"-ozni, ha pénzben játszod) Mint már írtam, Görögország szigorú ortodox hagyományú ország - amit mesterségesen is "szítanak" bizonyos politikai csoportok. A második világháború után Görögo. kis híján kommunista ország lett, jelentős szélsőbalos csoportok át kívánták venni a hatalmat. Az angolok segítségével leverték a lázadást, és hatalomra került egy erősen, sőt majdhogynem szélsőségesen radikális jobbos, katonai vezetés. Az ő legfőbb támaszuk az ortodox vallás - igaz azóta jelentősen enyhült, demokratizálódott a görög jobboldal. De az ortodox hagyományok tisztelete, néha jelentős túlkapásokkal tarkítva megmaradt (lásd előző hozzászólásom a műholdas televíziózás betiltásáról). A törvényhozók a görög fiatalságot, de méginkább a hagyományaikat féltik az "erőszakos" játékok elterjedésétől. Ravasz módon egybefűzték a szerencsejáték elleni törvénnyel, így nehezen támadható. Én úgy vélem belső nyomásra lehet csak igazán jelentősen ezen törvény ellen lépni.
Más. Egy csokorra való hülye törvény a világ más tájairól: (nem kamu!)
Kanada: az országutakon, a forgalom biztosításának érdekében tilos a vadon élő állatoknak az úttesten párosodni (igen, egy törvény a szarvasok ellen)
Németország: uszodákban tilos hangosan rockzenét hallgatni (de pl. Mozartot kétszáz decibellel is hallgathatsz)
USA: St. Louisban a tűzoltók csak olyan személyt menthetnek ki egy égő házból, aki fel van öltözve. (de jó...) -
#36 :-DD
És dilisek is! (az eretediben azt hiszem, hogy ezt a kevésbé vulgáris kifejezést használta Obelix) -
TheZsenyka #35 Üdítő ez a hír. Végre valami radikális lépés. -
#31 Meg ez a görög kormány sem -
#30 Nem hiszem el, még mindig, és íme, MÉGIS..
Az emberi hülyeség határtalan:
Még mindig nem tudom elhinni...
A velem együtt kétkedőknek:
http://www.netcafe.gr/modules.php?name=News&new_topic=35 -
#29 Mivel Görögország EU tag, lesz az EU-nak egy-két keresetlen szava az ügyben. De az emberi joiaknak is. Nem lesz hosszúéletű a törvény -
Gabo #28 Vissza a sötét középkorba... Először csak a játékokat, aztán a szabad vallás gyakorlatot tiltják be. Megszüntetik az áram és a telefon szolgáltatást. Majd visszaállítják az inkvizíciót és megint elkezdik a boszorkány égetéseket.
Eddig a görögöket normális népnek tartottam. De ahogy látom tévedtem. Ezek után valahogy nem igazán vágyom a görög tengerpartra sem. -
#26 Hurrá, hurrá, csatlakozzunk a "fejlett" Európához:P -
Gabest #25 Eh, drákói szigor rúlz. Ezek a görögök már csak ilyen innovatívak. -
#24 Petíció:
http://www.petitiononline.com/comp5932/petition.html -
#23 Akkor most az elemes baba és az elektromos sakk is be van tiltva? -
#18 Nem mondom, hogy LOL, mert első reakció ez lenne, de belegondolva inkább elképsztő, és hihetetlen.
Hogy a telefonomba ne lehessen snake, az azért már durva.
Hogy németoban kiveszik HLből kommandóst meg két évvel a megjelenése után betiltják UT-t jólvan, lásd csávó aki halomra lövi tanárait; de ez.. pf. -
QuakeSkull #17 A hitetlenkedőknek: minden külföldi oldal a zdnettől a cscentralig erről hírez, icqn kerestem gorog embert és ő is alátámasztotta. Szomorú az igazság, de létezik ilyen. -
#13 O.K. bejött, de nagyon lassan, úgy lászik mindenki oda ugrott.