Görögöknek annyi?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
Témacímre válaszolva hát körülbelül...
DonnieBrasco
Ez volt az _egyetlen_ lehetõségük 😊

A ti kung-futok nem erős!

skorpio7
Na végetért az õrület !
Eltörölte a görög alkotmánybíróság ezt a halva született törvényt .

Részletek ITT .

( Link a GAMESTAR ONLINE-tól .Hasonló cikk olvasható a HARDWIRED-en is . )

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Inkábbb Amerikában kellet volna betíltani a számítógépeket(és ott is csak a dagadt 13éves kis kecseg amcsi gyerekeknek)!

\"Life is around you and in you.\"

Mike at home
jaja
pl elkergetik a kormanyt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DonnieBrasco
Egyik haverom exbarátnõje görög, már elindult a nyomozás. A hír, nagyon úgy tûnik, nem kacsa. www.cnet.com-on is fent van, és a petíciót a világ minden részérõl folyamatosan írják alá.

Nagyon durva.

Hmuda
Nagyon konnyen ki lehet deriteni, hogy igaz/e a hir. Itt vki irta, hogy vannak gorog rokonai. Felhivhatnaa oket es akkor kiderul, hogy mennyire kacsa.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hunnenkoenig
bazeg, ne a compikat tiltsak meg, hanem a modemeket, aszt akko nem kö fosni

KreeztalCODE
kubai
Melyik?
KreeztalCODE
"A ****i kormányzat betiltotta a számítógépek kereskedelmi forgalmazását, feltehetõen azért, hogy a polgárokat elvágja az interneten olvasható szabad sajtótól. A januárban titokban meghozott rendelkezés alól csak az kaphat felmentést, akinek "létszükséglete" a PC-használat, és errõl igazolása is van a Belkereskedelmi Minisztériumtól."

ez egy masik orszag ...
na kitalaljatok melyik? ^.^
DonnieBrasco
Ez egész egyszerûen egy ostobán fogalmazott törvény, amit át fognak írni, amilyen gyorsan csak lehet.
Ha szó szerint értelmezzük, görögországban nem játszhat elektromos autóval, babával, semmivel.
Marad a gumilabda a mászóka meg a homokozólapát. Bravó.

Blasta
Persze egy barom tény, az igaz...:-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
És? Miért lenne baromság???? Ez egy TÉNY!

Hunnenkoenig
Egyszer olvastam egy mondast: A jövö analfabetai azok, akik nem ertenek a szamitogephez.

Na görögök jo uton vannak a fele. Meg a windowsbol a kartyajatekot is ki kell szednie Billynek?? Kivancsi leszek hajlando lesz-e ra? Ha nem, akkor mindjart betilthatjak a Windowst is, meg az egesz internetet ugy ahogy van. Majd ugy lesz mint az arab allamokban, ahol központilag lesznek zarva a külföldi oldalak. Com-os cimet majd egyaltalan nem lehet nezni. Mondjuk mar a magyarok is arrafele haladnak, csak ök meg ott tartanak, hogy a külföldieket zarjak ki magyarorszagrol es nem a magyarokat külföldröl. Igaz a haverom külön fizet, ha com-os cimeket akar latogatni. Na ez legalabb olyan felhaborito es csak egy lepesre van a teljes betiltastol!!!

Janey
asszem a görögök rendeznék a 2004-es olimpiai játékokat, majd ellenõrizni fogják az eseményre összegyûlõ embertömeget???? vagy ellenkezõ esetben még a versenyzõk sem mennek ki az olimpiára, mert mondjuk Ian Thorpe ausztrál úszógép minden verseny elõtt mondjuk gémbojos Pokémonnal nyomja fel az adrenalinszintjét...majd aranyhalak úsznak versenyt és a biztonsági õrök pingpongoznak a üres stadionban

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

DonnieBrasco
Lásd még: Talibán

DonnieBrasco
Igen, megakadályozzák, hogy a gyerekek számítógépezéssel töltsék az idejüket, ahelyett, hogy az utcákon bandázzanak, drogozzanak és bûnözõvé váljanak !

Az évezred citromdíját a görög kormánynak !!!

Hunnenkoenig
waisting time on video games az joooo! :-))

Mifele demokracia az, amiben meghatarozzak nekem, mivel pazaroljam az idömet????

Blasta
Tegnap a hiradóban is beszámoltak a hírrõl. Ez full komoly....

vazz, ez hihetetlen, még meg is magyarázzák:
"With the same law, we both combat illegal gambling and at the same time we prevent our youngsters from wasting their time on video games."
nem találok szavakat: szánalmas, tragikus? 😞

DonnieBrasco
Még mindig nem tudom elhinni...
A velem együtt kétkedõknek:

http://www.netcafe.gr/modules.php?name=News&new_topic=35

DonnieBrasco
Nézz már körül:

http://gameland.simhost.co.uk/index2.htm

www.gameland.gr: itt megvan a törvény eredtije beszkennelve, és az angol fordítás is....

KreeztalCODE
majd ha lesz mas forras is mint ZDNet ...
DonnieBrasco
MENNYETEk Petíciót írni+olvasni !!!

http://www.petitiononline.com/comp5932/petition.html

DonnieBrasco
Nem kacsa. Olvastam a törvény angol fordítását. Szerintem a CNN meg a Reuters sem hiszi el, meg különben is mekkora ciki ! Ha az USA képesevoltak lenyomni a talibánt, akkor pár margarétametélõ meg vákuumbomba a görög parlamentnek is jár... játékot betiltani hát komolyan... welcome to stoneage.

huh milyen sikeres temat nyitottam thx Gorogorszag 😊)

skorpio7
Na ... akkor itt a szupergamezen is megnyílt a cikk fóruma .Lehet OTT is folytatni .
Hunnenkoenig
Hehe. Itt ausztriaban nincs cenzura, de sajna ha nemetül akarod megvenni a jatekot, akkor kenytelen vagy a nemet kiadast megvenni :-((

Meg jo, hogy vannak blood patch-ek :-)

Neha elöfordul, hogy a jatekot teljesen atszerkesztik, gyengitik. Akkor nem marad mas, mint az angol eredetit megvenni.

magus
nemetek bekaphatjak az osszes faszomat ruhellem az ossezs kis geci ujgazdag nemetet. nem akarok senki t sem megserteni de ruhellem a ruhes nemet turistakat es a ruhes bekepzelt nemet gamereket.

kreeztal nemtom eleg sok nagy portal lekozolte a hirt. lehet kacsa

zippofcy
Ratapintottal a lenyegre 😊 Lehet hogy a tanarok szakszervezete lobbizta ki a torvenyt? 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

KreeztalCODE
nemetek a zold veru quake-el ... hogy FF-t idezzem:

BEKAPHATJAK!
Hunnenkoenig
Hat mondjuk nemeteknel most jön ki egy olyan törveny (es ez igaz), hogy 18 ev alattiak nem mehetnek internet kavehazba es LAN-partykra (persze hivatalosakra, amik szervezve es ellenörizve vannak).

Gondolom el tudjatok kepzelni miert?

KreeztalCODE
na jo...

ha ez a torveny van es letezik akkor a Reuters vagy a CNN miert nem irt rola MEG MINDIG?

Mert kacsa.

Valami nagyon nem stimmel ezzel a dologgal.

Ilyen torvenyt nem hozhat egyetlen allam sem. Hisz a gazdasagra mernenek olyan sulyos csapast egy ilyen torvennyel, hogy azt tutira nem engedelyezne
1. az EU
2. a valasztopolgarok
3. a nagy multik (pl. Nokia, Nintendo stb stb)

Egy ilyen dontessel az informatika kb. 80%ban behalna ... hisz a Windowsban van aknakereso a telefonban Snake stb stb ... lehet hujek a gorogok ... de nem ennyire

Szoval gondolkodjatok mielott elhisztek mindent.

JAaaaa es azt tudtatok, hogy Jesus 'BMF' Christ magyar szarmazasu volt? Egyszer a Nahat! magazin lekozolt errol egy cikket.
Hunnenkoenig
Igazad van, azt elneztem hogy: ... in any other >public or private place<, is prohibited...

Az az izomerövel müködtethetö elektronikus jatek szerintem egy jatekautomata is lehet a jatekteremben, de ugyanugy egy nyerögep is, hiszen erövel kell meghuzni a kart, hogy megforogjanak a jelek. Söt a computer billentyüzetet is izomerövel kell ütögetni, meg a joystickot is avval kell rangatni. Tehat a törveny szart sem er.

The Garrett
jah ki kéne menni és eladogatni gameket 😄 tuti üzlet.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

magus
mire hazajovok a tabrobol mar romokban a gorog kormany epulete es jatekdobozokbol epitett var lesz ott karora huzva a kormanyfok feje. a gamerek meg eppen egy rakteavetovel robbantjak szet oket😊)))))

telleg meggyek oda megveszem az osszes jatekomat 50ftert. na abbol meg van par ezer

The Garrett
Hu bazzeg!! én görög származásu vagyok MOST ADOK HÁLÁT A SORSNAK hogy ide kevert...

Beszélek majd unokatestvéreimmel (õk ott laknak) és tavaj még nagyban gameltek... ha igaz a hír akkor ez a LEGNAGYOBB FASZSÁG AMIT CSAK TENNI LEHET.
mindenkinek joga van a játékhoz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

...nem jósolok hosszú életet ennek a törvénynek.. ha 1általán igaz az hogy az emberi hülyeség napjainkban ennyire határtalanná burjánz6ott.
...vagy kigubizni a kukából
rage
Amúgy most kell odautazni eredeti computer-játéot venni. Szvsz, jó olcsó lehet, pult alól a boltban.....

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ezt meg tudom magyarázni neked, hogy miért van.
Görögországban van egy törvény, hogy ha a házad nincs teljesen készen, addig nem kell fizetned adót utána.

De a görög nép élelmes, s a szép , kész hát tetejére mindenki épített egy alig elkezdett tetõteret/emeletet.
Ennyit az adóról😊)

Remélem, a görög playerek ebben is élelmesek lesznek, s kitalálnak valami megoldást.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Dikkma
De bazz.. azért ha az az indok, nem tudják elválasztani az erõszakos játékokat a többitõl (érdekes, más országban sikerült) azért a snaket a nokia telefonból durva betiltani.
Szánalmas.
Rigley
Naaa , azért nem kell õket annyira félteni. Ne, hogy máá pl. Komisz Marokbatosz nem fog titokban Quake-ezni a pincében... dehogynem. Max a játéktermek zárhatnak be, de olyan szerintem ott nincs is szóval mind1.

dddstudio.tk

Lammer
Ha igaz, én nem csodálkozom.
A népük olyan, mintha kb. Bulgáriát modernizálnák.
tódozás-fódozás, de az emeberek stílusa, életvitele nem változik 1könnyen. Görögök is kb 10 éve vannak bent,nem? Hááát ez nem láccik meg.
egy kicsit irigységgel tölt el enegem azé nem titkolom, hgy õk bennt vannak a jóban, tök prosztók így is, mi pedig (szerintem 60Xor jobban megérdemelnénk) itt sinylõdünk... baaah

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ezaz!!!!
Anyámék mesélték, mst voltak kinn, hogy undorítóak a házak, félig készen, az elsõ emelet tip-top xsili-vili, a második meg olyan mintha találatot kapott volna...
kb. jugó háburú feeling...
groteszk

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

I.C.ram
Ha a közõkorban is simán eléldegéltek anélkül, akkor menni fog nekik is.
Na, ha ez a hír igaz, akkor emigrálok oda, hogy be tudjam fejezni az iskolát! 😊))

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Akkor a Görög Gémerek kimennek az országból? Csak a birkák maradnak meg a dinnye😊

De azért ez nem sámli. Én már írnám is a végrendeletem. brutááál
igen, ez bennem is fogalmazódik... már azon is jókat derültem, amikor valamelyik arab országban betiltották a pokemon-t 😄

Oldal 1 / 3Következő →