Görögöknek annyi?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltörölte a görög alkotmánybíróság ezt a halva született törvényt .
Részletek ITT .
( Link a GAMESTAR ONLINE-tól .Hasonló cikk olvasható a HARDWIRED-en is . )
"A BC a jobbik csapat jutalma."
\"Life is around you and in you.\"
pl elkergetik a kormanyt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nagyon durva.
A ti kung-futok nem erős!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ez egy masik orszag ...
na kitalaljatok melyik? ^.^
Ha szó szerint értelmezzük, görögországban nem játszhat elektromos autóval, babával, semmivel.
Marad a gumilabda a mászóka meg a homokozólapát. Bravó.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Na görögök jo uton vannak a fele. Meg a windowsbol a kartyajatekot is ki kell szednie Billynek?? Kivancsi leszek hajlando lesz-e ra? Ha nem, akkor mindjart betilthatjak a Windowst is, meg az egesz internetet ugy ahogy van. Majd ugy lesz mint az arab allamokban, ahol központilag lesznek zarva a külföldi oldalak. Com-os cimet majd egyaltalan nem lehet nezni. Mondjuk mar a magyarok is arrafele haladnak, csak ök meg ott tartanak, hogy a külföldieket zarjak ki magyarorszagrol es nem a magyarokat külföldröl. Igaz a haverom külön fizet, ha com-os cimeket akar latogatni. Na ez legalabb olyan felhaborito es csak egy lepesre van a teljes betiltastol!!!
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Az évezred citromdíját a görög kormánynak !!!
Mifele demokracia az, amiben meghatarozzak nekem, mivel pazaroljam az idömet????
"With the same law, we both combat illegal gambling and at the same time we prevent our youngsters from wasting their time on video games."
nem találok szavakat: szánalmas, tragikus? 😞
A velem együtt kétkedõknek:
http://www.netcafe.gr/modules.php?name=News&new_topic=35
http://gameland.simhost.co.uk/index2.htm
www.gameland.gr: itt megvan a törvény eredtije beszkennelve, és az angol fordítás is....
http://www.petitiononline.com/comp5932/petition.html

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Meg jo, hogy vannak blood patch-ek :-)
Neha elöfordul, hogy a jatekot teljesen atszerkesztik, gyengitik. Akkor nem marad mas, mint az angol eredetit megvenni.
kreeztal nemtom eleg sok nagy portal lekozolte a hirt. lehet kacsa
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Gondolom el tudjatok kepzelni miert?
ha ez a torveny van es letezik akkor a Reuters vagy a CNN miert nem irt rola MEG MINDIG?
Mert kacsa.
Valami nagyon nem stimmel ezzel a dologgal.
Ilyen torvenyt nem hozhat egyetlen allam sem. Hisz a gazdasagra mernenek olyan sulyos csapast egy ilyen torvennyel, hogy azt tutira nem engedelyezne
1. az EU
2. a valasztopolgarok
3. a nagy multik (pl. Nokia, Nintendo stb stb)
Egy ilyen dontessel az informatika kb. 80%ban behalna ... hisz a Windowsban van aknakereso a telefonban Snake stb stb ... lehet hujek a gorogok ... de nem ennyire
Szoval gondolkodjatok mielott elhisztek mindent.
JAaaaa es azt tudtatok, hogy Jesus 'BMF' Christ magyar szarmazasu volt? Egyszer a Nahat! magazin lekozolt errol egy cikket.
Az az izomerövel müködtethetö elektronikus jatek szerintem egy jatekautomata is lehet a jatekteremben, de ugyanugy egy nyerögep is, hiszen erövel kell meghuzni a kart, hogy megforogjanak a jelek. Söt a computer billentyüzetet is izomerövel kell ütögetni, meg a joystickot is avval kell rangatni. Tehat a törveny szart sem er.
telleg meggyek oda megveszem az osszes jatekomat 50ftert. na abbol meg van par ezer
Beszélek majd unokatestvéreimmel (õk ott laknak) és tavaj még nagyban gameltek... ha igaz a hír akkor ez a LEGNAGYOBB FASZSÁG AMIT CSAK TENNI LEHET.
mindenkinek joga van a játékhoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Görögországban van egy törvény, hogy ha a házad nincs teljesen készen, addig nem kell fizetned adót utána.
De a görög nép élelmes, s a szép , kész hát tetejére mindenki épített egy alig elkezdett tetõteret/emeletet.
Ennyit az adóról😊)
Remélem, a görög playerek ebben is élelmesek lesznek, s kitalálnak valami megoldást.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szánalmas.
dddstudio.tk
A népük olyan, mintha kb. Bulgáriát modernizálnák.
tódozás-fódozás, de az emeberek stílusa, életvitele nem változik 1könnyen. Görögök is kb 10 éve vannak bent,nem? Hááát ez nem láccik meg.
egy kicsit irigységgel tölt el enegem azé nem titkolom, hgy õk bennt vannak a jóban, tök prosztók így is, mi pedig (szerintem 60Xor jobban megérdemelnénk) itt sinylõdünk... baaah
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Anyámék mesélték, mst voltak kinn, hogy undorítóak a házak, félig készen, az elsõ emelet tip-top xsili-vili, a második meg olyan mintha találatot kapott volna...
kb. jugó háburú feeling...
groteszk
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De azért ez nem sámli. Én már írnám is a végrendeletem. brutááál