Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=o4iJJceQmkI
Cradle Of Filth - Cthulhu Dawn (by Arlekin)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ekkor felszaladsz és igy már sikerülni fog az átalakulás ,ebben a formában már nagyot tudsz ugrani és igy a négy szobor hátán lévö kapcsolot tudod kapcsolni.
Ha megvan mind a négy szobor akkor egy lövés a vizbe pirosan jelzö idegen fegyverel és kész.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
azsem megint elakadtam, 9.chapter, nem sikerül béka-emberré változnom , a hydra templomában vagyok ahol szjuca is elakadt, megengedtem az középsõ szoborral a vizet, le is térdelek a vízbe, de azt mondja nem tud koncetrálni a jajveszékelés miatt. Gondoltam a gongot kell megütni hogy ne haljam, vagy a morfiumot benyomni de eddig egyik sem vált be.
hogy kell béka emberré változni? észre veszem ha az lettem?
amugy angol végig játszás linke:
http://faqs.ign.com/articles/665/665079p1.html
de ez sem segitett vhogy nekem mondjuk csak alap fokon tudok😊
kössze csá
foldi6! Írd le, hogy hol van az utolsó mentésed. Skype-d van? Ha van, írd meg, mikor érsz rá, elvileg még nekem is megvannak az ottani mentéseim, és átsegítelek. 9 körül visszanézek
<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
Akkor nem 1 generátorról beszélünk. Én most járok 1-nél a MArsh refineryben. A generátor maga egy ketrecben van, az indítója mellette kívül. Ebbõl a helységbõl ki lehet menni egy trepnin egy indító panelhez. Ott ki kell lõni a középsõ gomb üvegét, úgy indulnak el azok a függõ miazistenek. A generátor szbában van egy ajtó, ami reteszelve van, de azt ki tudod nyitni, mert belül van a retesz. Ha ezen a dupla ajtón esetleg kívül vagy, másik útvonalon kell megkeresni ezt a helységet.
Youtube-n keresd ezt: Call of Cthulhu Dark Corner of the Earth Hydra fight <#wow1>#wow1>
Ha az a generátor beindul, olyan függõ szállító dobozokat indít el, már biztos jártál abban a teremben, ahol az ajtóval szemben van egy dótkerítésszerû nyílás, ami mögött van egy ilyen szállító doboz. Ebben a teremben az ajtótól jobbra van egy lépcsõ is lefelé, és a menteni is lehet.
foldi6! Nézd meg mid van az inventoriban, asszem ott van vmi, amivel elindul. Ha az az a generátor, amire én gondolok.
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Mindegy, túljutottam, a Marsh Refineryt kezdem. Még az a hajós rész amin már jó lenne túljutni, borzasztó sokat görcsöltem ott, mire egyáltalán rájöttem hogy a parton kell kilõni azokat akik a hullámokat gyártják.
Waffy neked sikerült-e vmi?<#vigyor2>#vigyor2> Bírom ezeket a szmájlikat, egy-kettõt igaziból is elfogadnék. :-)
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
6 oldal 2007-es bejegyzés.
Újra kezdtem a játékot, nem tom mikor jutok oda vissza. Most menekülök a Gilman hotelbõl, ezt a pályát úgy utálom.
Sok sikert neked.<#integet2>#integet2>
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6