2691
-
#2531 Pedig valamit csinálni kell. valamerre el kell indulni vagy kapcsolgatni vagy ilyesmi. nézd meg fennt hátul a liftnél. talán le kell guggolni vagy nemtom. Nem emlékszem már rá. -
#2530 Természetesen. -
Szeszmester #2529 Magyarítást ugye feltetted? :) -
#2528 Azon a szinten, ahol először bemegyünk a felügyelővel, tényleg van valami liftszerűség, de indításnál mindig jelzi, hogy még nem lehet használni. Azt hittem, hogy ha beindítom a generátort, akkor majd működni fog, de sajnos nem. -
#2527 Fú, a finomító az érdekes pálya. Nem is emlékszem már mit kell ott csinálni. Talán aliftet kell megnézni vagy ilyesmi. -
#2526 Mindenesetre a hétvégén kipróbáltam és tényleg könnyebb a célzás. Bár egy célkereszttel nem ér fel, de ez is nagy könnyebbség.
Éppen a finomítóban bolyongok. Elindítottam azt a szerkezetet ami azokat a csüngő kis ketreceket mozgatja a plafonon levő sínpályán. Megöltem vagy 200 őrt, de folyamatosan újratermelődnek. Most viszont nem tudom mit kell csinálni, csak kóricálok össze-vissza. -
#2525 Hogyne tudnám ,ha felolvasod a széfben talált spell scroll-t a kéken villodzó lezárt ajtó elött a varázs megtörik és letudsz menni a ritual chamber szintre itt lesz a kulcs. -
torokandras #2524 Pedig ott van a bill. beállításoknál. -
#2523 Kb a játék 3/4-éig én se jöttem rá, hogy így kell célozni:S -
szmeag1992 #2522 Wedge31:?
De hol a kulcs, Mackey-nek a börtönének a kulcsa?
Ha tudod kössz.:-) -
torokandras #2521 Sziasztok!Elakadtam a templom alatti széfnél ,ugyanis a kombinációt 1000 féle képpen lehet értelmezni..valaki tud egy kis segítséget nyújtani?
-
#2520 Oda kell kisérned Mackey-t majd ö tekeri fel amig te lemész. -
szmeag1992 #2519 Szervusztok, kéne megint segítsék! (Ha tudtok)
1.Azon a pályán járok, amikor "Macky"-t kel kiszabadítani a bőrtönből...
Van egy szerkezet amit kézzel tekerni kell, és ha elengedem visszafelé pörög.Egy nagy kerek betont kel felemelni. Mit kell csinálni v. mivel kell kitámasztani.
2.És utána, hogy jutok le a főldszintre, mert csapóajtón jöttem fel, de vissza már nem took menni.Előre is kössz!!! -
#2518 Na ezt kipróbálom. -
szmeag1992 #2517 Kössz, sikerűlt!!!!!!!!!!! -
#2516 Úgy kell kinyitni mint egy széfet :)
jobbra 1-ig,balra 8-ig,jobbra 4-ig,balra 6-ig -
szmeag1992 #2515 Szevasztok, kéne 1 segítség!!!
Amikor a bőrtönből kell kiszabadítani Burnham-et, kiszabadítom, elviszem az autóhoz és mondja, hogy nyissam ki a széfet és vigyem vissza ami neki kell. De, hogy kell kinyitni a széfet? Hogy kell forgatni a zárat hogy kinyíljon. Elvileg a kódot tudom, de abba se vagyok biztos.(1846) Ha tudtok segítsetek.Sűrgős. Kösz szépen előre. -
#2514 Nyomj jobb egérgombot és már nem is tudsz hibázni. -
#2513 Nincs ehhez a játékhoz valamilyen célkereszt cheat?
Most járok a finomítós pályán. Éppen leküldött a felügyelű megbabrálni valamit a gyár alsó szintjére. Megint egy rakás őrbe ütköztem, akiket nem lehet kikerülni, hanem le kell őket lőni. Rengeteg lőszert elpocsékolok amely nem találja el az ellenséget. Ezért kellene egy célkereszt. Nem szoktam játékokban cheat-et használni, de úgy érzem, hogy most ennyi hátszélre szükségem lenne. -
#2512 Okés!
-
#2511 Csak holnap tudok beszámolni mivel napközben dolgozom és csak esténként tudok játszani. Az előbbi "élménybeszámoló" is a tegnap esti játékból van. Esténként tolom és ha problémám van, akkor másnap itt kérdezek.
Otthon nincs internetem. -
#2510 Itt leszek még majd számolj be légyszi. -
#2509 Értem, úgy lesz. -
#2508 De igen, le kell lőni őket, de onnan le fogod tudni mindet, mert fedezékbe tudsz húzódni. -
#2507 de először "szárazon" nézd meg, hogy utána célirányosan oda tudj szaladni, ha jönnek. -
#2506 Na majd megkeresem azt a búvóhelyet. Ez azt jelenti, hogy nem is kell leöldösni őket? -
#2505 Az az a rész, ahol a kulcsot elveszed és utána jönnek sokan?
Ha igen, mielőtt elveszed a kulcsot nézz szét. Ha jól emlékszem a kulcsos oszloptól középtájon indulj hátrafelé, ott a dobozok közt majd el tudsz bújni ha jönnek, az ott egy jó fedezék és nem lőnek szarrá. -
#2504 Na tegnap átverekedtem magam a teherautós üldözős részen. Legalább tizenötször nekivágtam. Mindig szitává lőttek a platón. Elhasználtam mind az 5 tű-cérna párost, 4 sint meg 5 kötszert mire a városba értem és igazán semmilyen taktikázásra nem volt lehetőség a platón kuporogva. A városban meg rögtön rám rohant vagy 6 szörnyeteg fegyverekkel. Itt is állandóan meghaltam. Nagy nehezen elvergődtem egy konzervgyárba, ahol kitörtem az ablakot és végre menthettem egy szemnél a falon. Eddig megöltem vagy 20 ellenséget és elhasználtam egy tonna lőszert és szinte az összes egészségügyi cuccot.
Most ott vagyok egy elborult létránál és a kiscsaj fent van az emeleten. erre rámront megint vagy 10 faszi géppuskával, szóval esélyem sincs. Kezd nagyon nem tetszeni ez a játék. Már órák óta csak menekülés van a sok ellenség elől, semmi kaland, logika vagy misztikum.
Néhány hete olvastam egy játékismertetőt erről a játékról valamelyik újságban. Ott az emberke határozottan állította, hogy alig van benne harc, töltényt is csak elvétve kapunk egyet-kettőt, de itt főleg a lopakodáson és a logikán-taktikán lesz a hangsúly. Hát lefogadom, hogy csak az elejét játszotta ki a lusta cikkíró, mert itt bizony kőkemény harc van és szerencsére lőszert is adott - eddig - bőségesen. Amikor pedig minden pillanatban csapatostul rontanak rám a szörnyek, akkor szó sem lehet lopakodásról. Még ott sem lehet lopakodni, ahol egyébként nem támadnak meg egyből, mert valahogy át kell haladni bizonyos részeken és úgyis észrevesznek akárhogy is próbálnék lopakodni. -
#2503 Határeset. Az a hely egy viszonylag bonyolult labirintus, lehet kódorogni benne, előbb-utóbb megleli az ember fia. -
#2502 Nehéz megtalálni? -
#2501 Az Air filled tunnels részben van egy új fegyver, az nem fogy ki sosem. -
#2500 Én ott olyat nem találtam. Nekem 93%-ra sikerült. -
#2499 A játék végin csinál egy százalékos értékelést. Ahhoz, hogy 100% legyen mindenféle extra dolgokat is meg kell csinálni. Többek között valahol meg kell keresni egy rejtett fegyvert a "rafineryben".
Hol van ez a fegyver? Megtalálta már valaki? -
#2498 Az nem jelent semmit. Én ott még ezt sem vettem észre. :-) -
#2497 Arról a fürdőszobás vízvezeték-csaptelep forgatós részről nem tudsz mondani valamit? -
#2496 Igen belelősz. Aztán uzsgyi! -
#2495 Tehát belelövök a teherautóba és az felrobban?
Mindenesetre nem lesz könnyű, mivel ha jól láttam ketten is álltak a teherautó mellett, na meg mindenfelöl szaladnak felém a mandrók.
Köszi az infot! -
#2494 Amikor megálltok a teherautóval, s egy másik teherautó állja el az utat, azt ki kell lőni. Nem az embereket, a teherautót. Arra fogtok tovább menni. -
#2493 Azon a pályán vagyok, ahol ki kell szabadítanom a boltost a börtönből. A börtönben sikerült először fegyvert szereznem. A börtönben az emeleten van egy fürdőszoba. Van itt egy kád tele vízzel amiben bőrdarabok úszkálnak, meg van egy mozsdókagyló tele vízzel. A mozsdó mellett megy két cső rajtuk van két elfordítható kar. Mit kell ezekkel csinálni? Az egyik elfordítására nem csöpög tovább a mozsdókagyló csapja, a másik elforgatására látszólag nem történik semmi.
Másik problémám. Kiszabadítottam a srácot, megjavította az autót. Én felmásztam a teherautó platójára és elindult a menekülés. Mindenfelől lőnek, így nagyon könnyen sérülök, aztán megállunk az autóval mert eltorlaszolták az utat és jön felém rengeteg ellenség. Na itt mit kell csinálni. Lelőttem vagy 2-3 ellenfelet, de a többi agyonlőtt. -
#2492 Ki kell menni egy trepnin egy külső indító táblához, ahol a középső indító gomb üvegébe bele kell lőni, megnyomod, és akkor indul el az a csilleszerű kalitka. Nem tudom már melyik helységből tudsz kimenni, asszem a generátorosból, amire a láncot v mit kellett feltenni.
De ezt már asszem írtam neked.