Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg kell kongatni a gongot a lehetõ leghangosabban (kis idõre meg is süketül a karakter).
Utána be kell szaladni a Hydra elõtti kis medencébe.
Amikor megidéz egy halembert, azt elvileg megszállod és te tudod irányítani. Fel kell vele ugrálni egy szoborhoz, a hátulján van egy kapcsoló, azt nyomd meg! 4 kapcsolót kell átállítani.
Sok sikert!

Axon
Abból a szobából, ahol felteszem a szijat, abba a helyiségbe jutok, ahol a kapcsoló tábla van, amin megnyomtam a gombot, hogy elinduljhanak a csillék, de ott túl messze vannak a csilék és mindig lezuhanok a mélybe.

Hi all
elakadtam ott ahol a Hydra van es van 4 gáz szelep es szereztem egy csavarkulcsot amivel tudom nyitni/zarni a gázt de nemtom h mit kell pontosan csinalni pls help
wedge31
Abbol a szobábol ahol felteted a szijat kilépve a legegyszerübb belépni a csilékbe aztán azok visszek beljebb a finomitóban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

szjuca
Ahol a peremen ki tudsz menni arra a szertartásos helyre,azzal szembeni sziklán is van egy perem, ott kell tovább menni. Ide jobb oldalon tudsz menni a peremen, tovább pedig a kiinduló helytõl balra, ugyan úgy a peremen. Azon a sziklán fel kellet venni egy fémbõl készült korongot v. mit. Azt ne felejtsd el, mert kelleni fog.

Asszem igen ott, járok.
A parton felébredek, és vannak a pályán csapdák is. Ott járok, ahol a földbe var rakva 2kör beton, és ha rálépek meghalok. Na, ott mit kell csinálni. Fent van a sziklán egy bemélyedés, és ott kel valamit csinálni gondolom. Ha tudna valaki pontos leírást adni mit kell csinálni az jó lenne. kössz.
Axon
De felmerült bennem és volt is egy kétségbeesett nekifutásos ugrásom, ami halállal végzõdött a mélyben. Én ott próbáltam beleugrani egybe, ahol az indító gomb volt. Ott viszont le van szakadva a rámpa és nem lehet a csillék közelébe jutni. Ezért próbálkoztam egy ugrással messzirõl.

szjuca
Az a hely az, ahol ki tudsz menni egy sziklára a peremen, ahol szertartásokat tartanak?

szevasztok, azon a pályán járok amikor kivetõdtem a partra a hajóról.
Mit kell csinálni azon a pályán. Valahol van egy sziklába mélyedt lyuk.
Alatta 2 sziklakör van, ami megöl.Ott mitkell csinálni. Részletesen ha tudna valaki segíteni. Kössz
wedge31
Elinditotad a csilléket és fel sem merült hogy beszállj valamelyikbe ?

Randal
Pedig valamit csinálni kell. valamerre el kell indulni vagy kapcsolgatni vagy ilyesmi. nézd meg fennt hátul a liftnél. talán le kell guggolni vagy nemtom. Nem emlékszem már rá.

Axon
Természetesen.

Magyarítást ugye feltetted? 😊

Axon
Azon a szinten, ahol elõször bemegyünk a felügyelõvel, tényleg van valami liftszerûség, de indításnál mindig jelzi, hogy még nem lehet használni. Azt hittem, hogy ha beindítom a generátort, akkor majd mûködni fog, de sajnos nem.

Randal
Fú, a finomító az érdekes pálya. Nem is emlékszem már mit kell ott csinálni. Talán aliftet kell megnézni vagy ilyesmi.

Axon
Mindenesetre a hétvégén kipróbáltam és tényleg könnyebb a célzás. Bár egy célkereszttel nem ér fel, de ez is nagy könnyebbség.
Éppen a finomítóban bolyongok. Elindítottam azt a szerkezetet ami azokat a csüngõ kis ketreceket mozgatja a plafonon levõ sínpályán. Megöltem vagy 200 õrt, de folyamatosan újratermelõdnek. Most viszont nem tudom mit kell csinálni, csak kóricálok össze-vissza.

wedge31
Hogyne tudnám ,ha felolvasod a széfben talált spell scroll-t a kéken villodzó lezárt ajtó elött a varázs megtörik és letudsz menni a ritual chamber szintre itt lesz a kulcs.

Pedig ott van a bill. beállításoknál.
Randal
Kb a játék 3/4-éig én se jöttem rá, hogy így kell célozni:S

Wedge31:?
De hol a kulcs, Mackey-nek a börtönének a kulcsa?
Ha tudod kössz.:-)
Sziasztok!Elakadtam a templom alatti széfnél ,ugyanis a kombinációt 1000 féle képpen lehet értelmezni..valaki tud egy kis segítséget nyújtani?
wedge31
Oda kell kisérned Mackey-t majd ö tekeri fel amig te lemész.

Szervusztok, kéne megint segítsék! (Ha tudtok)
1.Azon a pályán járok, amikor "Macky"-t kel kiszabadítani a bõrtönbõl...
Van egy szerkezet amit kézzel tekerni kell, és ha elengedem visszafelé pörög.Egy nagy kerek betont kel felemelni. Mit kell csinálni v. mivel kell kitámasztani.
2.És utána, hogy jutok le a fõldszintre, mert csapóajtón jöttem fel, de vissza már nem took menni.Elõre is kössz!!!
Axon
Na ezt kipróbálom.

Kössz, sikerûlt!!!!!!!!!!!<#nevetes1>
Seth
Úgy kell kinyitni mint egy széfet 😊
jobbra 1-ig,balra 8-ig,jobbra 4-ig,balra 6-ig

PSN ID.: Beegabor

Szevasztok, kéne 1 segítség!!!
Amikor a bõrtönbõl kell kiszabadítani Burnham-et, kiszabadítom, elviszem az autóhoz és mondja, hogy nyissam ki a széfet és vigyem vissza ami neki kell. De, hogy kell kinyitni a széfet? Hogy kell forgatni a zárat hogy kinyíljon. Elvileg a kódot tudom, de abba se vagyok biztos.(1846) Ha tudtok segítsetek.Sûrgõs. Kösz szépen elõre.
wedge31
Nyomj jobb egérgombot és már nem is tudsz hibázni.

Axon
Nincs ehhez a játékhoz valamilyen célkereszt cheat?

Most járok a finomítós pályán. Éppen leküldött a felügyelû megbabrálni valamit a gyár alsó szintjére. Megint egy rakás õrbe ütköztem, akiket nem lehet kikerülni, hanem le kell õket lõni. Rengeteg lõszert elpocsékolok amely nem találja el az ellenséget. Ezért kellene egy célkereszt. Nem szoktam játékokban cheat-et használni, de úgy érzem, hogy most ennyi hátszélre szükségem lenne.

szjuca
Okés!

Axon
Csak holnap tudok beszámolni mivel napközben dolgozom és csak esténként tudok játszani. Az elõbbi "élménybeszámoló" is a tegnap esti játékból van. Esténként tolom és ha problémám van, akkor másnap itt kérdezek.
Otthon nincs internetem.

szjuca
Itt leszek még majd számolj be légyszi.

Axon
Értem, úgy lesz.

szjuca
De igen, le kell lõni õket, de onnan le fogod tudni mindet, mert fedezékbe tudsz húzódni.

szjuca
de elõször "szárazon" nézd meg, hogy utána célirányosan oda tudj szaladni, ha jönnek.

Axon
Na majd megkeresem azt a búvóhelyet. Ez azt jelenti, hogy nem is kell leöldösni õket?

szjuca
Az az a rész, ahol a kulcsot elveszed és utána jönnek sokan?
Ha igen, mielõtt elveszed a kulcsot nézz szét. Ha jól emlékszem a kulcsos oszloptól középtájon indulj hátrafelé, ott a dobozok közt majd el tudsz bújni ha jönnek, az ott egy jó fedezék és nem lõnek szarrá.

Axon
Na tegnap átverekedtem magam a teherautós üldözõs részen. Legalább tizenötször nekivágtam. Mindig szitává lõttek a platón. Elhasználtam mind az 5 tû-cérna párost, 4 sint meg 5 kötszert mire a városba értem és igazán semmilyen taktikázásra nem volt lehetõség a platón kuporogva. A városban meg rögtön rám rohant vagy 6 szörnyeteg fegyverekkel. Itt is állandóan meghaltam. Nagy nehezen elvergõdtem egy konzervgyárba, ahol kitörtem az ablakot és végre menthettem egy szemnél a falon. Eddig megöltem vagy 20 ellenséget és elhasználtam egy tonna lõszert és szinte az összes egészségügyi cuccot.
Most ott vagyok egy elborult létránál és a kiscsaj fent van az emeleten. erre rámront megint vagy 10 faszi géppuskával, szóval esélyem sincs. Kezd nagyon nem tetszeni ez a játék. Már órák óta csak menekülés van a sok ellenség elõl, semmi kaland, logika vagy misztikum.
Néhány hete olvastam egy játékismertetõt errõl a játékról valamelyik újságban. Ott az emberke határozottan állította, hogy alig van benne harc, töltényt is csak elvétve kapunk egyet-kettõt, de itt fõleg a lopakodáson és a logikán-taktikán lesz a hangsúly. Hát lefogadom, hogy csak az elejét játszotta ki a lusta cikkíró, mert itt bizony kõkemény harc van és szerencsére lõszert is adott - eddig - bõségesen. Amikor pedig minden pillanatban csapatostul rontanak rám a szörnyek, akkor szó sem lehet lopakodásról. Még ott sem lehet lopakodni, ahol egyébként nem támadnak meg egybõl, mert valahogy át kell haladni bizonyos részeken és úgyis észrevesznek akárhogy is próbálnék lopakodni.

szjuca
Határeset. Az a hely egy viszonylag bonyolult labirintus, lehet kódorogni benne, elõbb-utóbb megleli az ember fia.

Axon
Nehéz megtalálni?

szjuca
Az Air filled tunnels részben van egy új fegyver, az nem fogy ki sosem.

szjuca
Én ott olyat nem találtam. Nekem 93%-ra sikerült.

Axon
A játék végin csinál egy százalékos értékelést. Ahhoz, hogy 100% legyen mindenféle extra dolgokat is meg kell csinálni. Többek között valahol meg kell keresni egy rejtett fegyvert a "rafineryben".
Hol van ez a fegyver? Megtalálta már valaki?

szjuca
Az nem jelent semmit. Én ott még ezt sem vettem észre. :-)

Axon
Arról a fürdõszobás vízvezeték-csaptelep forgatós részrõl nem tudsz mondani valamit?

szjuca
Igen belelõsz. Aztán uzsgyi!

Axon
Tehát belelövök a teherautóba és az felrobban?
Mindenesetre nem lesz könnyû, mivel ha jól láttam ketten is álltak a teherautó mellett, na meg mindenfelöl szaladnak felém a mandrók.

Köszi az infot!

szjuca
Amikor megálltok a teherautóval, s egy másik teherautó állja el az utat, azt ki kell lõni. Nem az embereket, a teherautót. Arra fogtok tovább menni.

Axon
Azon a pályán vagyok, ahol ki kell szabadítanom a boltost a börtönbõl. A börtönben sikerült elõször fegyvert szereznem. A börtönben az emeleten van egy fürdõszoba. Van itt egy kád tele vízzel amiben bõrdarabok úszkálnak, meg van egy mozsdókagyló tele vízzel. A mozsdó mellett megy két csõ rajtuk van két elfordítható kar. Mit kell ezekkel csinálni? Az egyik elfordítására nem csöpög tovább a mozsdókagyló csapja, a másik elforgatására látszólag nem történik semmi.

Másik problémám. Kiszabadítottam a srácot, megjavította az autót. Én felmásztam a teherautó platójára és elindult a menekülés. Mindenfelõl lõnek, így nagyon könnyen sérülök, aztán megállunk az autóval mert eltorlaszolták az utat és jön felém rengeteg ellenség. Na itt mit kell csinálni. Lelõttem vagy 2-3 ellenfelet, de a többi agyonlõtt.

szjuca
Ki kell menni egy trepnin egy külsõ indító táblához, ahol a középsõ indító gomb üvegébe bele kell lõni, megnyomod, és akkor indul el az a csilleszerû kalitka. Nem tudom már melyik helységbõl tudsz kimenni, asszem a generátorosból, amire a láncot v mit kellett feltenni.
De ezt már asszem írtam neked.