2691
  • Agy Halott #808
    ok koszi!
  • Shep
    Ne bohóckodjál már, az emeleten van az egyik szobában a tábla aminél a tekercset kell használni, meg a dagon -os könyvet.
  • Agy Halott #806
    A minimum alatti szint....

erre az írásra gondolsz? ebbol talaltam 2-t (egy az emeleten és egy a fsz-en), de a tekercset nem alkalmazza egyiknél sem! melyik szobában van ez az írás a falon?

• Shep
    Akkor csak próbálkozz tovább egyszer sikerülni fog.
  • himpike
    A rácsos résznél ahogy átérek a 2. ajtón meghalok. Jobbra valami szakadék van, próbáltam hogy lehúzódok és nem az úton futok de semmi változás :(
  • himpike
    A tekercs kell hogy az egyik szobában meg tudd fejteni az írást a falon... Már nem haragudj, de tudsz te akár egyetlen szót is angolul? Mert a legnyilvánvalóbb helyeken akadsz el... a pisztoly mag Mackey-é, mellesleg rá is van írva, neki kell majd visszaadni ha kiszabadítod.
  • Agy Halott #802
    Pfff ez hihetetlen, kinyitottam széfet es ezt a két tárgyat kaptam, de semmi nem változott! Nem nekem való ez a game... Mit kell tenni? pls...

• Agy Halott #801
    Köszi mar nezem is!
  • Shep
    #669,

himpi, a rácsos résznél egyből húzz jobbra
  • Shep
    Oda nem 1846 a kód hanem 1878
  • Agy Halott #798
    Ok értem!

Hallod a kód nem jó amit adtál a széfhez! A parirt megszereztem ami kell hozzá, hogy egyáltalán tudjak forgatni számot, de nem veszi be az 1846-os kódot, pedig próbátam, hogy A D A D, majd D A D A! HELP!
  • himpike
    Egy románt kérdeztem meg anno, hogy mondaná azt hogy "szopdkifaszt". Ezt válaszolta, szóval nincs okod kételkedni :)

Továbbra is rámomlik ez a kibaszott barlang... ennél gyorsabban kizárt hogy bárki végigfutna.
  • Evin
    Most kezdtem játszani, de vibrál a kép, ha a fényre nézek. Mintha villámlana, csak vonalakban. Ez normális, vagy csak beállítás kérdése?
    (írtak valami figyelmeztetést az elején, hogy "bla bla nem a gép rossz". ez lenne az?)
  • GodGamer
    Az Air filled tunnels pálya végén-ott ahol van egy gong is-,hogy kell megölni azt a búrába zárt főboss szerűséget.(Hiába nyitom meg a vizet,és nyomom bele a az áramot,nem akar kinyúvadni.)
    PLÍZZZ HELP!!!
  • Agy Halott #794
    koszi, akkor lehet keresgélnem!
  • Agy Halott #793
    a román-ban nem kételkedem, de...
  • himpike
    Nah, a végén vagyok. akárhogy futok, mikor a dombtetőn átmegyek azon az ajtón ami be volt rácsozva, rámomlik az egész cigánytanya. Egyelen kő se esett rám, és a legoptimálisabb íveken futottam végig, nincs sebem, tehát maxos sebességgel haladtam. WTF???!
  • himpike
    szucspúla románul van és azt jelenti "szopj le"
  • himpike
    Amíg nem találod rá se tudsz próbálni.. asszem 1846 volt amúgy.
  • Agy Halott #789
    Ha szépen megkérlek elárulod ennek a kódját?

• Agy Halott #788
    ja télleg a dinamit... köszi!
  • Shep
    Akkor azzal kell kinyitni a raktárat, ill tároló helyiséget
  • Shep
    robantani kell a hordóknál
  • Agy Halott #785
    Na és itt a barlangban mi a teendő? Van egy nagy bronz kulcsom és a börtönben ott a csávó, egy masik zarkaban pedig egy krákógó szörny! Ezek a csillagok meg az arcomra ugranak...

• MaggotCorpse
    ahha megvan
  • Agy Halott #783
    jahh de suttyó vok... KÖSZÖNÖM!
  • Agy Halott #782
    Wazzeg télleg van olyan ajtó.... Ilyenekre hogy lehet rájönni?
  • Shep
    menj vissza a legelejére és ott van egy rossz ajót ami ha megnyomod agombot csak szikrázik, a többit gondolom kitalálod, (gyúlékony a gáz)
  • Agy Halott #780
    ja ok! ez csak azert van mert angolul nem tok!

Mar sikerult atfutnom es ezt a csavarkulcsot taliztam, amit tok is hasznalni, mert ugyebar 4 gázcsap kozul hármon nincs tekerő... és itt jön a DE! Mit kell csinálni? Mind a 3 csapot kinyitom, a 3 ajtót becsukom... azt hittem el kell gázosítani, de nem pusztul a genya! Ugye a 4. csapot, amin a tekerő van azt nem kell kinyitni, mert azt nem is lehet, akkor nem tok atmenni a függőhídon!

• Shep
    Át kell futni, aztuná, hogy rádtámadott. Szerintem elnéztél vmit mert a végén D vagyis elég gyenge minősítést kaptam, az a 94% a teljesített játékrész lesz.
  • Agy Halott #778
    94%-osra teljesítetted mediumon? GRatula!

Ok megprobalok arra menni, van vmi extra, hogy sikerüljön; vagy csak at kell futni?

Szucspula szó eredetét nem ismerem (sztem lengyel), de haveromtol hallottam és "szar"-t jelent, átvitt értelemben. Arra mondom ami tré, gagyi!
  • Shep
    A szucspula mit jelent, "brazilul" van nem?
  • Shep
    Arra kell pedig.
  • Agy Halott #775
    Na jó, de nekem ez a 3. jatek, ami alt+tab-bal kifagyott... és nem 10, és nem 20 jatekot nyomtam mar!

A képen látható nyíl iranyaba kell tovabbmenni, (ott van 1 ajtó) mert ha igen, akkor az nagy szopacs, ez a zöld szucspula elkap!

• Shep
    Na valami szakavatott tegye be a banner alá, hogy, hydra megölése a végén a #669-ben, meg az alábbi linket a fagyósoknak, gépújratelepítősöknek stb.
    mentések a végéről
  • Shep
    Rozsdás kulcs megvan már?
  • Seth
    gongot muszály azzal a fegyóval lőnöd, úgyhogy ez szopacs. Sajna még mentést sem tudok küldeni azutánról, hogy megölted a dögöt, már letöröltem
  • himpike
    Szétbasz az ideg lassan. Ahogy elsütöm az idegen fegyvert, akkor fagy ki mindig, úgymarad a kép és felakad a hang, kész, csak reset marad :@ Próbáljam végigcsinálni valami verebészpuskával? Az a baj hogy a gongnál akkor is beszophatok..
  • MaggotCorpse
    de nem tudok felmenni sehogy:(
  • Shep
    Minek alt+taboztok, egyébként akkor volt hogy kifagyott, de hát ez nem meglepő.