Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Láma vagyok megin elakadtam :S
Lehet ebben van 1 kis SPOILER szal aki még nem tart itt (amiben kételkedem😊
az ne olvassa tovább)
Most le van tudva az az elkerített rész, beszéltem is egy feke öltönyös fickóval kifele menet a házból ahol a kocsi állt...
Az õr eltûnt és mikor kimennék az utcára látok egy fps nézetû videot, hogy valaki a háztetõrõl leskelõdik. És most elakadtam. Mit kell csinálni?
Egyik ajtó sem nyílik a városban :S Beszéltem már a nõvel a részeggel és a hotelessel is.
icewolf
KÖSZI!

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

SaS
Elakadtam én is, aki tud plíz segítsen 😊
A templomban vagyok, a harangokkal kinyitottam azt a titkos ajtót, lemegyek, de utána semmi. A széfet nem engedi kinyitni, azt a kereszt valamit nem tudom elforgatni kézzel, és nincs nálam semmi használati tárgy.

Mit kel csináni? <#conf>

Hinnye http://kac.duf.hu/sas

Csibe001
Nálam nagyon érzékeny a külsõ dolgokra pl alt+tab -nál kifagy, ha frissíti magát egy szoftver miközben jáccok akkor is kifagy.De amúgy semmi gond vele, isten játék eddig. 😊

toronyorat kell eltolni
a hangok.. a hangok szólnak hozzám!!
most értem a templom alatti részhez a kriptába és szegény jack már annyira meg van zakkanva, hogy folyton hallucinál 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

már szedem is, bár nem tudom milyen játék 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

bemegyek a jatek elejen a hazba, egyik szobaban ott doglodik a ficko az ablakban. Megvarom mig kimul, lehajolok hozza, use, es kilep a jatek. Ez nem tunik normalis dolognak. Masnal is van ilyen?
Mr_no_NaMe
Velem is így volt :-)
De sztem fogunk még nagyobbakat is parázni 😄
Hmuda
Na én is felraktam és átverekedtem magam a prológuson. Leszállok a buszról. Visszanézek...soffõr sehol. Nézem-nézem...kicsit oldalra fordulok és akkorát villant az a rusnya arca, hogy menten lefordultam a székrõl. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mr_no_NaMe
áá köszi szépen!
Hehe, elakadtam... A börtön irodájából kellene valamilyen széfet megtalálni, de nem találom sehose...
Seth
hova ment a játék tudja valaki? újra kell raknom a winfost,félre akarom rakni

PSN ID.: Beegabor

Bazz 1 pillanatig nem figyelek és kijõn! 😄
Seth
Huh van egy hangulata a game-nek. Lent a csatornában nem semmi inger érte szegény hõsömet 😄

pult mögöt a csapoajtónál használd a kallantyut"vasdarab" 😄
Mikor velveszed a piát, és a kulcsot, az egyik sarokban van egy lejárat! Fuss oda, és nyisd ki gyorsan, majd ugorj be!
Mr_no_NaMe
Amikor a városban lopakodni kell az õr mögött akkor mit kell csinálni?
Kikerülöm, elsurranok melette utána az ajtóhoz megyek a polcot elé húzom, bemegyek a másik szobába felszedem a medic ládát, utána a szétszagattott ajtón bemegyek és a széfbõl kipakolok mindent (egy üveg rum és vmi vasdarab).
És akkor hogyan tovább? Egyszercsak elkezd dörömbölni a nagydarab õr, beront a cuccokat elveszi engem meg kitessékel és kezdhetem elõrõl az egészet.
Mit kell itt csinálni?
grebber

Next PC upgrade: 2022

Csibe001
Jah, aggódni nem aggódom, mert élvezetes de tényleg nem illene ide egy hent.Akkor elvesztené a várzsát a játék szvsz. 😊

icewolf
nemtudjátok honnan lehet torrenten, és wanadoo-nkívül tölteni.. a wanadoo beállt.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Hehe! Nyugi, a játék 30%-felé lesz már shotgun... 😉 De még itt is sokat kell lopakodni! Szerintem ez a játék egyik lényege!
Csibe001
Tényleg nagyon hangulatos game.S annyira nem is csúnya mint hittem, hogy lesz 😊
Viszont remélem már nem sokáig kell lopakodni :\

Mr_no_NaMe
A városba mit kell csinálni? Körbejártam mindent de semmi...Azt láttam, hogy a hotelben ahol a csávesz áll ott van 1 kulcs meg lõszer de oda nem birok bejutni...
Nekem már van Shotgun+pistol, de ez nem akció játék!
gergou
remelem lehet majd nalunk originalban kapni, ez egy must buy jatek!

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Huh, nagyon tetszik a jatek, ajanlom mindenkinek!!!

Én már elég régóta játszok vele de eddig csak töltényt kaptam fegyverem nincsen. Ez inkább fejtörõs elbújós játék. Nagyon sokat kell sompolyogni.

PS4 ID: Vordengo

Csuhai G
Ez most akkor 1 kalandjáték? Vagy van benne sok lövöldözõs rész is? Vagy milyen game ez?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Na oké rájöttem már

Én meginnt elakadtam 😄 Egy újabb széf van. Itt meg vannak adva a számok sõt még az is hogy merre tekerjem de akkor se hajlandó kinyílni a széf. Próbáltam fordítva is minnt ahogy oda van írva de sehogy se nyílik 😞

STREEX
Én is ennél a rohadt trezornál járok.
A négy kód nem 2512?De milyen sorrendben és hogyan?Amikor valamelyik számhoz érünk le kell nyomni valami gombot?melyik irányba kell haladni??

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Dynamic
jaja, pont ezt próbáltam én is, de valamiért nem nyílott.
Totális Undying feeling!
Rettentõ cool!
Micsoda 7vége😊
gergou
uristen! fahtasztikus lett ez a jatek... Evek ota nem jatszottam ilyen minosegi stuffal... a grafika uberjo, annak ellenere, h a grafikus motor igen elavult, semmi hightech effekt, de valami hihetetlen muveszi... Vegre egy jo game 😊

ott a másik ajtó, kirohansz, becsukod magad mögött, elreteszeled, átszaladsz a következõ szobába, ott is elreteszeled az ajtót, eltolod a szekrényt, továbbfutsz, betolod a másik szekrényt az ajtó elé, eltolod az ablak elõl a harmadikat, kimászol, át a másik erkélyre, be az ajtón, végig a folyosón, le egy szintet, be a szobába stb.

Isten ez a játék.
Áz<#vigyor3><#eplus2>
Biztos a dvd protection jáccik be.

Dejó én már meginnt megakadtam. Épp kelek fel a szobában épphogy rám nem törik az ajtót és nem tudok semerre se menekülni. Valakinek ötlete?

Csuhai G
Azért sok benne a lövöldözés is? 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Igen tom,nemm kaptam meg amugy.
Mit kell csinálni a szobákban az elején?
Avatarodat megcsinálo mihelyt lesz egy kis szabadidõm.
Ramona szülinapja: 1912. február 6
Az angolban leírva: 02.06.1912. Ebbõl a kód: 2 6 1 2
Nulláról indulva: "D" gombbal eltekersz 2-re, "A" gombbal 6-ra, "D"-vel 1-re, "A"-val 2-re.

Jaja, mármint a hátrafelét az S-nek értettem, beidegzõdés rulZ<#idiota>
Seth
ja értem már, nem néztem a konfigot. Melyik hülye programozó volt aki ezt kitalálta 😄

Dynamic
A hátrafele gomb meg a use gomb külön van.Hátra:x, use:s
De át lehet konfigurálni ha valakit zavar.
Én átállítottam F-re a USE gomb-ot. Nem szórakázok ilyen hülyeségekkel hogy S betü legyen az USE 😊

Seth
értem, és miért így van,fene tudja???? 😄

A hátrafele gomb a USE gomb... ennyi.
Seth
Na én is kipróbáltam végre. A hangulat félelmetes, csak az irányítást nem vágom. Fura hogy ha hátrahuzom,akkor aktivál dolgokat. Pl az elsõ mentésnél ránézek, mennék hátra erre megint belemegy a menübe.Meg ajtókat most erre a hátramozdulatra nyitja, vagy csak egy egérkattintásra?? Fura na