2691
-
Harkat 89 #2611 Ott akadtam el én is régen, nemlátam hogy kilehet lőni létrát,
hogy leereszkedjen. De egyszer sikerült észrevenem kis lakatot:) -
#2610 Na jó.Megvan. xD
Potyára gépelek itt... -
#2609 Nem értem ezt a részt pedig nézem a végigjátszást is, ezt írja:
"Menj le a létrán, és át a termen; ehhez be kell csukni a kazánajtót (ha az előbb elmaradt), de vigyázz, ne bántsd az előtte lévő kereket; ha eltekered, és a hajó rázkódni kezd, gyorsan zárd el!"
Na szóval kezdjük ott ha lemegyek a létrán nem tudok semmilyen termen áthaladni a tűz miatt.A felső szinten meg a gőz miatt lehetetlen a közlekedés.
Ha alul elforgatom azt a "kereket" akkor a hajó robban, azután hiába lehet a felső szinten eljutni a csapóajtóig.Ha meg nem forgatom a kereket sehol nem lehet átjutni.
Azt mondja, hogy csukjam be a kazánajtót:De azt hogy?Hát nem igazán tudtam hozzáférni.Még teszek próbát ezzel. :( -
grimm13 #2608 XD XD -
Extraneous #2607 Kössz, ez is megteszi. :) -
#2606 Végigjátszás. -
Extraneous #2605 Sziasztok, elakadtam az elején a széfes résznél, amikor a boltban ki kell szedni a széfből valamit, és állítólag a kislány születésnapja a kód.
Segítsetek légyszíves, hogy honnan tudnám megszerezni!
előre is kössz. -
#2604 Elakadtam.
A robbanást hogy a fenébe lehet megakadályozni a hajón?
Van nálam egy feszítővas, de azzal nem tudok semmit kezdeni. -
#2603 Most sikerült.
Legutóbb (szep. v. okt.) elbénáztam, nem találtam meg a mentési pontokat. -
Harkat 89 #2602 Ezaz végigvitem.
Szerintem nagyon jó játék, nekem minden téren bejött.
Jóvolna mégegy hasonló felépitésű játék jövőben:) -
#2601 Nem sértődtem meg, és kösz. -
grimm13 #2600 Ismét csak vissza kéne olvasni!!!!Csak a "w"-t használd szigorúan csak azt és akkor simán kijutsz. -
Harkat 89 #2599 Na tuljutottam Hydrás részen is, de ez a meneküléS nem megy.
Nem látok logikát miért és mikor halok meg szikláktol, 1x rámesik
máskor meg nem, de azért is végigviszem:) -
#2598 Megdicsértelek ha nem tünt volna fel de ha ettöl morci leszel többet nem teszem. -
Harkat 89 #2597 Dehogy kell egyfolytába ölni. Ha van hozá magyaritásod akor
csak kövesd amit mondanak, és végén csak 1-2 perc ölés.
Ha nincs szedd le valahonan. -
#2596 Addig kell lőni őket amíg el nem fogynak (sokáig).
Amúgy ez a rész sztem a játékipar egyik legalja.10-15 percig csak kell tápolni a halembereket, majd a "hullámkeltőket" a parton.Majd menekülni be és ott persze lefagy.És nincs mentés közben!
Ekkora gyökérséget tényleg nem nagyon láttam még a már több éves játékos "pályafutásom" alatt. -
#2595 Sikerült befejeznem a 6 chaptert és rögtön egy hajón találtam magam. Elkezdtük öldösni a vízből kimászó halembereket. Végtelen mennyiségben jönnek. ha bemegyek a hajóba, akkor dumálnak, hogy a fedélzeten lenne a helyem a harcokban. Ott pedig előbb-utóbb mindig meghalok. Tényleg a végtelenségig öldösnöm kell a szörnyeket, vagy közben kellene is csinálnom valami értelmeset? -
Harkat 89 #2594 Azzal sokat bajlódtam, de magamtól rájötem, csak vágigkelet gondolni
egészet. Viszont az gáz hogy legegySzerübb részeknél meg eleakadtam
pl. nem látam, hogy van retesz az ajton :D
Senkise tud akor küldeni mentést nekem? -
#2593 Nézd meg a jeleket a szobrok alatt, aztán a törött mozaikot a falon... onnan már egyértelmű. :) -
#2592 Ez mindenesetre megnyugtató :-) -
#2591 Őszintén megmondom, hogy én sem jöttem rá. Itt bogarásztam ki. -
#2590 Láttam, hogy ott van a teljes végigjátszás linke, csak azzal az a baj, hogy ha belenézek, akkor nem tudom abbahagyni az olvasását és végigolvasom, úgy pedig már nem lenne izgalmas a játék, ha pedig mégis félbe tudnám szakítani a tanulmányozását, akkor a legkisebb problémánál is belenéznék. -
#2589 Köszi, így már sikerült. Csak még arra lettem volna kíváncsi, hogy ezt honnan lehetett kideríteni a játékban. -
#2588 Nem nekem kellett volna ezt az üzenetet írnod. Ha ennyire fáj, hogy tudom, akkor nem írok többet ide. Így jó lesz? Szeretnéd? -
Harkat 89 #2587 Valaki nemtudna küldeni mentést azután hol legyőzte a bazi nagy
lényt üvegburokba, (minek sok melle van).Mert ott bugosodtam be,
és írták kezdjem ujra, de az sok idő, és kíváncsI vok mi a vége. -
#2586 Tökéletesen tudod mint mindig ,bár csak kettöt kellet volna vissza olvasni és ott egy teljes walkthrough a játékhoz... -
#2585 Dagon Hydra Dagon Chtulhu Dagon Chtulhu (asszem) -
#2584 Én most járok a 6. chapter vége felé. Mekit kiszabadítottam a börtönből. Felemelte az egyik szobában levő nagy kőlapot és lementem a lépcsőn a szentélybe. Ott lelőttem a két papot, akik tűzlabdát dobáltak és ott állok az ajtó előtt. A 3 oszlopon van 3 gomb. Már jópárszor végignyomkodtam őket találomra, de nem nyílik az ajtó. Hol lehet megtudni, hogy milyen sorrendben lehet lenyomogatni a gombokat? -
#2583 Hamarosan ezt is kéne folytassam, valahogy mostmár fog sikerülni a vágigjátszás.
A hajós részen nagyon kiakasztott + bugozott is. Valahogy csíttel megcsinálom ezt a részt.
Vagy segítsetek, mit csináljak mikor beérek asszem a kapitány szobája elé (persze zárt ajtó).Úgy emlékszem mintha haldokolt volna.Azután a szellőzőbe kell menni?Egyébként én oda mentem és ott fagyott ki a játék és akkor fogyott el a türelmem is... -
grimm13 #2582 Amugy ezt ajánlom mindenkinek http://www.pcguru.hu/pcguru/vegigjatszas/call_of_cthulhu_dark_corners_of_the_earth -
Saya #2581 1000 köszönet!Sikerült azon a részen túljutnom!:) -
#2580 Ki kell lőni a teherautót, ami keresztbe fordul előttetek az úton. Ne az embereket lődd, hanem a teherautót, az felrobban, és ott fogtok továbbmenni. NE SZÁLLJ KI! kb. 3-4 lövés kell neki. -
#2579 Mégegyszer leírom ,menekülés közben nem tudsz kiszállni.
Valszeg te ott nem tudsz továbbmenni ahol keresztbe áll egy autó és azért álltok meg de kiszálni akkor sem tudsz a teherautoból kell lövésekel megtisztitanod az utat.
Amikor tényleg megálltok azt mondani fogja a srác. -
Saya #2578 igen,akkor nemtudok kiszállni amikor megáll a furgon..:S -
grimm13 #2577 Amúgy kéne egy kis segítség:Asus P4P800-VM/S s478 alaplap elbírna egy Intel P4 2.8GHz/800MHz s478 1Mb Prescot processzort? Tudom hogy nem ide illő téma de sehol nem találtam olyan fórumot ahol segítettek volna !!
Választ nagyon megköszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
grimm13 #2576 Amúgy hol ír ilyet a végigjátszás? -
#2575 Nem kell és nem is lehet menekülés közben kiszállni.
Menj addig amig megnem áll a kocsival ,huzos rész. -
Saya #2574 Kérle segítsetek! Brianel vgyok,ő vezeti a furgont,és menekülünk ki a városból..Olvastam a végigjátszást,de nem segít,mert elvileg ki kénne szállni a furgonból és segíteni Brianek,de a srácom vagy elvérzik,mert nem maradt kötszere,vagy csak simán nemtudok kiszállni vele a furgonból...Szeretném ha elmagyarázná vki h hogy most mit kéne tennem?,vagy egy mentés ia jó lenne ha vki küldene..PLS!!!! -
#2573 Sikerült kivennem a kristályt és végre tú lvagyok a marsh finomítós pályán. Most éppen sikerült lelángszóróznom azt a szörnyet a jégbarlang bejáratában és a barlangban levő börtönben rátaláltan Mekire. Innen fogom folytatni. -
Harkat 89 #2572 Jó tanács még, ne nézd a szörnyet, hanem csak a padlót.
Én azért haltam sOkat mert megált a szivem ijedségben:)