Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lényt üvegburokba, (minek sok melle van).Mert ott bugosodtam be,
és írták kezdjem ujra, de az sok idõ, és kíváncsI vok mi a vége.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A hajós részen nagyon kiakasztott + bugozott is. <#violent>#violent>Valahogy csíttel megcsinálom ezt a részt.
Vagy segítsetek, mit csináljak mikor beérek asszem a kapitány szobája elé (persze zárt ajtó).Úgy emlékszem mintha haldokolt volna.Azután a szellõzõbe kell menni?Egyébként én oda mentem és ott fagyott ki a játék és akkor fogyott el a türelmem is...
Qwerty4
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Valszeg te ott nem tudsz továbbmenni ahol keresztbe áll egy autó és azért álltok meg de kiszálni akkor sem tudsz a teherautoból kell lövésekel megtisztitanod az utat.
Amikor tényleg megálltok azt mondani fogja a srác.
Választ nagyon megköszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Menj addig amig megnem áll a kocsival ,huzos rész.
Én azért haltam sOkat mert megált a szivem ijedségben😊
A hajó orrába kell futni. Ha ott jön fel a víz alól, akkor bele tudsz lõni az ágyúval, kb 4-5 alkalommal kell eltalálni.
Ha rángatja a hajót, meg kell kapaszkodni egy rúdban, ami a kabinajtóval szemben van.
Sok sikert!
Az inekciót bekell adni a csávónak és akkór gyorsabban megy.
De lehet hogy már megfejtettétek.
Én is itt járogatok.-> A szörnyel szembelévõ emelvényre felmentem és megnyitottam a vizet. (Utána követtem amit leírtatok, de nem jó) A gongba löttem, elszédûltem, megsüketûltem és beleállok a vízbe de nem alakúl át! Már észrevettem asszem a 4 helyet is ahová elkell jutni, de nem tom hogy. Ha tudna segíteni valaki jó lenne.<#conf>#conf>Kössz.
Bár nekem vannak hibák a játékba->eltünik a táj, de miért? És alig jön vissza. Segítsetek. Kössze
se F betüvel, se ha ütöm õket.
Ekkor felszaladsz belelépsz a vizbe és átalakulsz ,ebben a formában már nagyot tudsz ugrani és igy a négy szobor hátán lévö kapcsolot tudod kapcsolni.
Ha megvan mind a négy szobor akkor egy lövés a vizbe pirosan jelzö idegen fegyverel és kész.
megölni aki burokba van. Már a kart meghuztam mi vele szemben van
az emelvényen és víz indult a mederbe. Na itt akadtam el.
Hallotam, meg sejtem is, hogy kell megölni; mikor irányitom a lényeket
kell a máSik 4 helyrõl vizet inditanom, de sehogy se tom a karokat
lenyomni vagy akármi.PLS valaki sEgitsen.
De úgyse akarja megõlni õket, vagy meghalok.Tud valaki könnyíteni a helyzetemen.Kössze!
???
Asszem mindenkit kinyírtam a pályán. Van egy gyomírtóm és egy zõld kövem( mint az elején ). Ott mit kell csinálni. Van egy út a vízesés közelében, de nem tudok arramenni a tengericsillagok miatt. Néha ha elõre megyek, megrezzen a fõld és néhány szõrny jön felém. Mit kéne csinálni... ha valaki tudna segíteni az jóóó lenne. Kössz!!!<#help>#help>
Azokat kell helyes sorrendbe benyomni.
Asszem ez lesz az:
Dagon-Hydra-Dagon-Cthulhu-Dagon-Cthulhu
A sorrendet ne rontsd el.Próbálkozz!!!<#wave>#wave>