Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szjuca
Õszintén megmondom, hogy én sem jöttem rá. Itt bogarásztam ki.<#guluszem1>

Axon
Láttam, hogy ott van a teljes végigjátszás linke, csak azzal az a baj, hogy ha belenézek, akkor nem tudom abbahagyni az olvasását és végigolvasom, úgy pedig már nem lenne izgalmas a játék, ha pedig mégis félbe tudnám szakítani a tanulmányozását, akkor a legkisebb problémánál is belenéznék.

Axon
Köszi, így már sikerült. Csak még arra lettem volna kíváncsi, hogy ezt honnan lehetett kideríteni a játékban.

szjuca
Nem nekem kellett volna ezt az üzenetet írnod. Ha ennyire fáj, hogy tudom, akkor nem írok többet ide. Így jó lesz? Szeretnéd?

Valaki nemtudna küldeni mentést azután hol legyõzte a bazi nagy
lényt üvegburokba, (minek sok melle van).Mert ott bugosodtam be,
és írták kezdjem ujra, de az sok idõ, és kíváncsI vok mi a vége.

wedge31
Tökéletesen tudod mint mindig ,bár csak kettöt kellet volna vissza olvasni és ott egy teljes walkthrough a játékhoz...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

szjuca
Dagon Hydra Dagon Chtulhu Dagon Chtulhu (asszem)

Axon
Én most járok a 6. chapter vége felé. Mekit kiszabadítottam a börtönbõl. Felemelte az egyik szobában levõ nagy kõlapot és lementem a lépcsõn a szentélybe. Ott lelõttem a két papot, akik tûzlabdát dobáltak és ott állok az ajtó elõtt. A 3 oszlopon van 3 gomb. Már jópárszor végignyomkodtam õket találomra, de nem nyílik az ajtó. Hol lehet megtudni, hogy milyen sorrendben lehet lenyomogatni a gombokat?

Qwerty4
Hamarosan ezt is kéne folytassam, valahogy mostmár fog sikerülni a vágigjátszás.<#gonosz1>
A hajós részen nagyon kiakasztott + bugozott is. <#violent>Valahogy csíttel megcsinálom ezt a részt.
Vagy segítsetek, mit csináljak mikor beérek asszem a kapitány szobája elé (persze zárt ajtó).Úgy emlékszem mintha haldokolt volna.Azután a szellõzõbe kell menni?Egyébként én oda mentem és ott fagyott ki a játék és akkor fogyott el a türelmem is...

Qwerty4

Amugy ezt ajánlom mindenkinek http://www.pcguru.hu/pcguru/vegigjatszas/call_of_cthulhu_dark_corners_of_the_earth

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

1000 köszönet!Sikerült azon a részen túljutnom!😊
szjuca
Ki kell lõni a teherautót, ami keresztbe fordul elõttetek az úton. Ne az embereket lõdd, hanem a teherautót, az felrobban, és ott fogtok továbbmenni. NE SZÁLLJ KI! kb. 3-4 lövés kell neki.

wedge31
Mégegyszer leírom ,menekülés közben nem tudsz kiszállni.
Valszeg te ott nem tudsz továbbmenni ahol keresztbe áll egy autó és azért álltok meg de kiszálni akkor sem tudsz a teherautoból kell lövésekel megtisztitanod az utat.
Amikor tényleg megálltok azt mondani fogja a srác.

igen,akkor nemtudok kiszállni amikor megáll a furgon..:S
Amúgy kéne egy kis segítség:Asus P4P800-VM/S s478 alaplap elbírna egy Intel P4 2.8GHz/800MHz s478 1Mb Prescot processzort? Tudom hogy nem ide illõ téma de sehol nem találtam olyan fórumot ahol segítettek volna !!
Választ nagyon megköszönöm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Amúgy hol ír ilyet a végigjátszás?

wedge31
Nem kell és nem is lehet menekülés közben kiszállni.
Menj addig amig megnem áll a kocsival ,huzos rész.

Kérle segítsetek! Brianel vgyok,õ vezeti a furgont,és menekülünk ki a városból..Olvastam a végigjátszást,de nem segít,mert elvileg ki kénne szállni a furgonból és segíteni Brianek,de a srácom vagy elvérzik,mert nem maradt kötszere,vagy csak simán nemtudok kiszállni vele a furgonból...Szeretném ha elmagyarázná vki h hogy most mit kéne tennem?,vagy egy mentés ia jó lenne ha vki küldene..PLS!!!!
Axon
Sikerült kivennem a kristályt és végre tú lvagyok a marsh finomítós pályán. Most éppen sikerült lelángszóróznom azt a szörnyet a jégbarlang bejáratában és a barlangban levõ börtönben rátaláltan Mekire. Innen fogom folytatni.

Jó tanács még, ne nézd a szörnyet, hanem csak a padlót.
Én azért haltam sOkat mert megált a szivem ijedségben😊

De tudom.

A hajó orrába kell futni. Ha ott jön fel a víz alól, akkor bele tudsz lõni az ágyúval, kb 4-5 alkalommal kell eltalálni.

Ha rángatja a hajót, meg kell kapaszkodni egy rúdban, ami a kabinajtóval szemben van.

Sok sikert!

Sziasztok.Nem tudjátok,hogy a hajón hogy kell legyõzni a viziszörnyet.Itt sajna elakadtam
Axon
Huhh, kösz, erre nem is gondoltam. Na akkor már alig várom, hogy újra nekikezdhessek.

Nem az f-el hanem ugy mint a szekrényeket nekimész és attól eltolódik!

Axon
Azt lehet tologatni? Mikor odamentem mindig azt mondta, hogy a kristályt nem tudja kivenni, de egy szót sem szólt az állvány tologatásáról. Na mindegy, este kipróbálom.

Az állványt kell tologatni amíg a falon lévõ kristályt el nem éri a piros lézer!Utána ki lehet venni !

Axon
A Marsh finomító legvégén vagyok. Egy szoba közepén egy kristály van valamilyen foglalatban. Nem messze tõle van egy kapcsolótábla egyetlen gombbal. A kristályt nem lehet kivenni. Ha megnyomom a gombot, akkor két piros lézer megvilágítja a kristályt, de mire odaszaladok kialszik és nem tudom továbbra sem kivenni a kristályt. Mást nem lehet csinálni ebben a szobában. Mi a teendõ?

Hello nem tudja valaki hogy lehet 100%-an végigvinni?

Ja és olvastam itt, hogy valaki nem tudja hogy kell sietni.
Az inekciót bekell adni a csávónak és akkór gyorsabban megy.
De lehet hogy már megfejtettétek.
Szevasztok(megint)<#szomoru1>
Én is itt járogatok.-> A szörnyel szembelévõ emelvényre felmentem és megnyitottam a vizet. (Utána követtem amit leírtatok, de nem jó) A gongba löttem, elszédûltem, megsüketûltem és beleállok a vízbe de nem alakúl át! Már észrevettem asszem a 4 helyet is ahová elkell jutni, de nem tom hogy. Ha tudna segíteni valaki jó lenne.<#conf>Kössz.
Bár nekem vannak hibák a játékba->eltünik a táj, de miért? És alig jön vissza. Segítsetek. Kössze
Az baj nekem is ilyen volt egy újratelepítés nekem megoldotta!

Ezt tudom, csak az a gond nem tom kapcsolokat bakapcsolni
se F betüvel, se ha ütöm õket.

wedge31
Oda állsz a gong elé és belelösz az idegen fegyverel mikor az már pirosan világit a gong hangja átmenetileg megsüketit igy nem halod a kántálást.
Ekkor felszaladsz belelépsz a vizbe és átalakulsz ,ebben a formában már nagyot tudsz ugrani és igy a négy szobor hátán lévö kapcsolot tudod kapcsolni.
Ha megvan mind a négy szobor akkor egy lövés a vizbe pirosan jelzö idegen fegyverel és kész.

Hello. Már a játék vége felé tartok, ott mikor a 4 mellü lényt kell
megölni aki burokba van. Már a kart meghuztam mi vele szemben van
az emelvényen és víz indult a mederbe. Na itt akadtam el.
Hallotam, meg sejtem is, hogy kell megölni; mikor irányitom a lényeket
kell a máSik 4 helyrõl vizet inditanom, de sehogy se tom a karokat
lenyomni vagy akármi.PLS valaki sEgitsen.

Kössz mindenkinek... Megpróbálom majd, de remélem nem fognak addigra megõlni.<#pardon1><#falbav>
wedge31
Az idegen fegyverel löd öket de várd meg mig feltöltödik / amikor pirosan villodzik / és ugy löj.

Aha... akkor csak a villámfegyverrel kell õket lõni?
De úgyse akarja megõlni õket, vagy meghalok.Tud valaki könnyíteni a helyzetemen.Kössze!
szjuca
Az idegen fegyverrel kell kilõni õket.Asszem 3 vagy 4 van belõlük. Utána tudsz az indán felmenni, ha kilõtted õket.

Szerintem lõdd le õket azzal a sugárfegyverszerûséggel.

Szervusztok, ott járok amikor egy nagy barlangban vagyok. Egyik oldalról a másikra kell mennem, de megzavar 2 giliszta fejû repülõ izéé. Asszem tudom hogy merre kell mennem(Az indán felmászni). De nem lehet tõlük mert mindig lefújnak. Ha tudvalaki segíteni elfogadnám<#nevetes1>Kössz!!!!
Axon
Valahogy ösztönösen ott sikerült kiugranom. nem tudom mi lett volna ha tovább megyek? Talán titkos helyik, titkos fegyverek tömkelegével :-)

szjuca
Igen tégy úgy ahogyan wedge31 írta. Ez a hely a börtönöknél feljebb lévõ szinten van, abból a "középsõ" helységbõl jutsz fel arra a szintre és ott vmelyik helységben van az a indaszerû növény. Na ott pricceld rá a mérget, az elhal és fel tudsz mászni rajta.

szjuca
Úgy emlékszem a második megállás után, kb azon a helyen egy kicsit túl, ahol a kapcsolótábla van, aminek be kellett lõni az üvegét, na ott kell kiugrani a csillébõl, van ott egy eü doboz is, az segít meglátni a helyet.

wedge31
Használd a gyomírtot abban a helységben ahol felfutnak a falon az indák utána már feltudsz mászni rajtuk és arra lesz a fegyo is.

Kössz, de hol az új fegyver:-)
???
Axon
Négy mélybezuhanás után feladtam a próbálkozást a csilékbe való ugrálással kapcsolatban. Elkezdtem másfele is mászkálni és találtam egy helyet, ahol a csilék megállnak közvetlenül a padló mellett. Itt is ugrani akartam és nem sikerült. Ugrorva nem lehetett a csilékbe jutni, viszont simán rá lehetett sétálni. Kis csilézés után kiugrottam a vezérlõteremben és egy kis mászkálás után sikerült elzárnom egy szelepet, amely egy másik lejáratnál levõ csõböl kiáramló gõzoszlopot irányít másfele, így megnyílt egy újabb út.

szjuca
Az lesz a tovább út, ahol a sok csillag van. Az új fegyverrel lõlj a vízbe. Vigyázz, te ne legyél benne, mert téged is megráz. Csillagok elpusztulnak, te mehetsz tovább. <#wave>

Szevasztok, ott járok amikor a barlangba kikellet szabadúlni a cellából.
Asszem mindenkit kinyírtam a pályán. Van egy gyomírtóm és egy zõld kövem( mint az elején ). Ott mit kell csinálni. Van egy út a vízesés közelében, de nem tudok arramenni a tengericsillagok miatt. Néha ha elõre megyek, megrezzen a fõld és néhány szõrny jön felém. Mit kéne csinálni... ha valaki tudna segíteni az jóóó lenne. Kössz!!!<#help>
Szervusz, ha jól emlékszem a szobrok hátulján van 1féle gomb.
Azokat kell helyes sorrendbe benyomni.
Asszem ez lesz az:
Dagon-Hydra-Dagon-Cthulhu-Dagon-Cthulhu
A sorrendet ne rontsd el.Próbálkozz!!!<#wave>
udv all megin elakadtam 3 szobor van elottem Dagon,cthulhu,Hydra es alattuk van vmi symbolum es nemtom mit kell csinalni pls help