Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Never say never!\" W Churchill
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
valaki megmondaná nekem hogy van-e a játéknak uninstall exe-je,mert nem tudom eltakarítani a géprõl még a vezérlõrultból sem😞
a saját uninstallját meg nem lelem!
Kérdésem: csalogatni kell az õröket, vagy pedig haladni elõre ???
Úgy tûnik hogy hátul áll egy kocsi mögötte vmi sniper szerûség mert mindig kiszed, tudok csalogatni, de mintha nem fogynának el...Kérdésem tehát elfogynak ???
Amikor kiszabadítom a faszit a fogdából,ott van egy széf. Azt vágom,hogy 1846 a kód (?),de fél órát tekergettem,mégsem nyílt ki <#wilting>#wilting>
Más használható dátumot nem olvastam, + itt is olvasom,hogy az a jó kód....vagy mégsem?
Én is ilyen 32-33x-ra csináltam meg, de istenigazából
nem csináltam semmit máshogy mint az elõzõ próbálkozásoknál.
PSN ID.: Beegabor
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Mondjuk nem kimondottan kell a nyelvismeret, én sem vagyok tolmács, csak kicxsit gondolkodni is kell játék közben.😊)) Nem olyan nehéz ez.😊)
Mar visszamentem es felvettem mindent amit lehet... de a szörnyek csak jonnek és jönnek! Azt mondjatok, amit tenni kell, hogy csak lõni és lõni? Semmi más?
PSN ID.: Beegabor
itt a hajón mit kell csinálni? csak ugralnak felfele a fedélzetre a szörnyek es a löszerem kifogyott! amit irtatok gong-ot azt nem lehet megkondítani a hajo oldalán...
neptum - abban a szobaban van egy ablak és elotte egy szekrény azt is eltolod es kimaszol az erkélyre majd atugrassz a szemközti részhez és be az ajtón és azonnal gugolj le és ugy haladj elõre!
továbbra is rámomlik az egész fos, 20ból 20x... feladom.. szerettem volna többször végignyomni nagyobb szinten is, de ez ugrott így.