2691
  • _Atti_
    menj fel hiv forumra van ott egy olyan topic hogy dcote patch.. azt leszeded felteszed és felviszed a karakter sebességét egy picit..
    állitolag bizonyos konfigokon sehogy se lehet jo időt futni..

de azért leirom merre menj mert lehet azt rontod el (bár nem nagyon lehet mit rontani rajta)..

robban a torpedó elindulsz előre..utána mindig jobbra kanyarodsz aztán elérsz majd ahhoz a részhez ahol anno be volt zárva ráccsal, a laborhoz vezető járattól feljebb.
    ott be és majd balra..másfele nem is igen lehet..medált használni kapun beugrani ennyi.
  • Hellsing47
    ááá...ezt nem lehet megcsinálni...folyton rámomlik...akármit csinálok...
  • Hellsing47
    elirtam!!azaz nagyon NEM kell nyirni..:D
    senki nem tud segiteni??? #1199 HELP!!!:D
  • Hellsing47
    hát az..asszem..de nagyon kell nyirni...:)
    nem igazán tok angolul..az alap kifejezséket nagyjábol megértem..de nehezebb dumálásnál eléggé gondolkodoba esek..:D
  • deda
    angolul tudsz?
  • deda
    az már a főellen?
  • Hellsing47
    nemtom kicsoda van benne,de van benne egy nagy behemót szörny...:)
  • deda
    pont most vagy itt te is :D
  • deda
    Dagon is benne van a játékban? csak annyit mondjatok, hogy igen vagy nem, azt ne hogy mikor és hol!!! :)
  • Hellsing47
    vki segitsen már...nem birok elmenekülni a törmelékek elöl..mindig rám szakad..arra megyek amerre fogságba estem..szal ahonnan a pálya elejéröl indultam..de ott mindig rám szakad a pafon..neki estem 6szor egymás után de folyton ez van..:(
    vagy rossz irányba megyek???
    HEELLLPPP!!!:D
  • Hellsing47
    ááá....ez a játék hülye!!a föpöcsnél egyszerüen csak ugy magátol kilép!!!azt hittem ketté töröm a monitort!!!
  • deda
    Szeretnék megvenni egy gyűjteményt, de nem tudom lehet e kapni :(
  • _Atti_
    én már olvasgattam..amiket olvastam az a: Dagon, Cthulhu hivása,árnyék innsmouth felett, az őrület hegyénél,szin az űrből, patkányok a falban, az alkimista.

ezekből leginkább az innsmouthos, az őrület hegye, a szin az űrből meg a patkányok a falban tetszett.
  • deda
    http://hplovecraft.uw.hu/ - itt találtok egy csomó lovecraft novellát többek közt a Call of Cthulhu-t is, és magyarra is le van fordítva!
  • Hellsing47
    én 3-at találtam!!!vagy egy kétszer jött rám???
    azért kösz!!megprobálom
  • _Atti_
    eleve kettő darab van belőle..max töltésel kell lőni őket(amikor már pirosan villog a fegyver)

tipp: ha nem akarsz sokat szivni akkor gyorsan átfutsz a hidon és ott egy stabil pozíciot nézel magadnak és onnan operálsz
  • Hellsing47
    lehet láma vok de hogy kell kinyirni azt a 3 lebegö vmit a barlangaban??folyton fujja rám a levegöt és kinyuvadok!!!2-t általában sikerül kinyirnom de az utolso azaz a 3-ik mindig vagy lelök vagy megöl...:(
    azzal az elektro fegyverrel mek...
  • deda
    jah a végén amugy a rangod attól is függ hogy megtaláltál e minden könyvet
  • Hellsing47
    hát ruth az meghalt...:D
    nem is probáltam ujra mert azt hittem hogy meg is kell halnia..:D
    könyvet nem hiszem ogy elhagytam,mindig alaposan körül néztem!!!bár lehet...:D
  • _Atti_
    ha kisebb a százalékod az vaószinüleg azért van mert elhagytál valami könyvet vagy hagytad meghalni ruthot..vagy mindkettő:)
  • Hellsing47
    pont most jött válasz!!!!:D
    kösz megnézem!!!
  • Hellsing47
    kösz csak az a baj hogy nem nagyon tudok angolul!!meg ott azt irja hogy 88%-nál van auto save!!de nálam 80%körül volt!!!!szal nem vágom!!:(
    de azért köszi!!!:)
  • _Atti_
    a kertnél(ahol a mérgező virágot is összeszedted)a deszkáknál kell bebujni(van ott egy idegen szöveg is)..ott van bent egy csarnok zöld kristályokkal..onnan a zöld kristályt kibányászod a véső/kalapáccsal..
    utána

van egy veszélyesnek tűnő növény én már nem emlékszem hol de leirták visszább :

"Visszamész a bőrtön szintre és ott lesz v.hol egy nyitott cella, maiben egy hatalmas indás dudva van"
    nah ezt leöntöd szépen a gyomirtóval és felmászol rajta..
  • deda
    Sajna ott még nem járok, de talán tudok segíteni! mondjuk már biztos ezerszer belinkelték ezt az oldalt, de hátha még nem láttad! Ez a végigjátszása, csak sajnos angolul, magyar még nincs :( Ha magyar végigjátszásokat kerestek nézzetek el ide www.reller.freeweb.hu

Ez pedig az angol Cthulhu végigjátszás:
    http://cheats.1up.com/do/userFAQ?cId=6484784&cmId=2019173

I'a I'a Cthulhu Ftaghn (Cradle of Filth - Mother of Abomination).
  • Hellsing47
    nincs mit!!nem vittem még végig!most is elakadtam:( amugy 82%-nál járok:)
    aki tud az lécci segitsen!!mit kell csináli és hol azzal a 3 tárgyal???egyszerüen nem jövök rá:/
  • deda
    Tudtál és 1000 kösz érte!!! amugy te hol jársz? végigvitted?
  • Hellsing47
    jajj elöbb rosszra nyomtam!!!az elözö neked szolt deda!!:D
  • Hellsing47
    nyisd ki mindet!!!teljesen mindegy milyen sorrendben!!majd menj vissza oda ahova feljöttél a liftaknábol és az egyik nagy ajtot probált kinyitni a kapcsoloval...berobban,be mész oda a nagy terembe(egyszer már jártál ott elözö misszioban) és keresel egy folyosot ami levisz egy terembe...ott az ajto bezárodik mögötted és ami középen van oszlop rajta egy piros gyémánttal azt kell tologatni amig a szobor szeméböl kijövö fény rá nem tükrözödik az ajto feletti ékkőre....a szobor mellett van a gomb amivel elinditod a fényt...ha sikerült akkor kinyilik az ajto és jönek az zsaruk és onnan már kész is...remélem tudtam segiteni..:DD
  • deda
    annál a résznél amikor soggoth-ot kell "leönteni" gázzal, akkor mindegy hogy milyen sorrendben nyitjuk ki a csapokat a csavarkulccsal? És utána merre kell menni?
  • Hellsing47
    azt a szörnyet (asszem talán vmi pap féleség) a barlangban hogy kell legyilkolni???én csak 1 kést találtam az asztalon de akárhyányszor közel mek hozzá mindig elkezd csapkodni és kinyuvadok...nincs még vmi más fegyver is???
  • JackDaniels #1178
    A fejére célozz.
  • Malac Úr
    Üdv!

Tegnap kezdtem a játékot, de én is találkoztam a "villogással". Annyit találtam a fórum elején megoldásként hogy driver csere, de nekem jelenleg a legújabb nVIDIA driver van fent (GF6600GT). Megköszönném, ha valaki adna egy tippet a hiba megszüntetésére.
  • Hellsing47
    áááhhh....folyton meghalok!!!mindig megsvez annyira hogy belehaljak...és oda ahova sebez meg pont nincs több gyógyszerem!!!pedig 3szor is meglöttem és nem hal bele...de 4-et már nemtok löni mert leáll a szive Jack-nek..nem tud vki rögtön ezután egy mentést adni???vagy van vmi cheat hozzá???
  • Hellsing47
    okés!megprobálom!kösz:D
  • JackDaniels #1174
    Csald a hajó orrához, amikor ott előjön, futás az ágyúhoz. 2-3 lövés és kész is.:)
  • Hellsing47
    vki pls segitsen!!!
  • Hellsing47
    azt a nagy monsztát a hajon hogy kell kinyirni??az ágyuval probálkoztam de ha oldalt kapja el a hajot akkor nem fordul el odáig...és ha nem lövöm le az ágyuval akkor vagy megcsap vagy rángatja a hajot és viszi le az életem...vagy csak én vok béna???
  • pitlord
    Mégvalami van a játékhoz hunosítás és ha igen akkor egy linket is lökjetek plz!
    Thx Elöre is!
  • pitlord
    Sziasztok én most kezdtem a gamet de elég fura ugyanis az egér mozgatásra kb 1 sec késéssel reagál a game ? van valami fix patch amivel ezt lehet orvosolni vagy ilyesmi?Ha van akkor plz valaki irja le thx!
  • Agy Halott #1169
    inventoryban van a dagon konyv... azzal megfejthető az idegen iras...