Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
ahha..köszi szépen😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

JackDaniels
Ne a mélységbe, hanem a faládákra sétálj a leszakadt lépcsõktõl kissé arrébb.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

_Atti_
marsh refineryben a csillébõl gondolom ott kell kiugarni ahol a leszakadt fémpalló folytatódik..de hogyan kell? ez valami bug mert már szórakozok egy ideje de nem tudok kiugrani csak lesétálni róla..a mélységbe egyenest..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

tovább jutotam most ahova az órát kellet tolni ot rám törték az ajtót de tom mit kell csinálni mert van végigtjátszásom 😊😊😊
Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mi a pály neve ??? akor tok segiteni 😊
JackDaniels
Valszeg valamelyik csövön van egy repedés aztat kellene beheggeszteni, majd újraindítani a hajó motorját, sztem, de ez nem biztos.😊))

Srácok! A hajon amikor megszerzem a heggesztõcumot vagy lángvágo? Szoval a kisköcs nem enged vissza a szobába a fenti ajto meg titántorz! Mit kéne csinálnom?
JackDaniels
Túl vagy a felén, de egyébként megnézheted a statisztikáknál, ha nyomsz egy szünetet.

Agy Halott
szted hany %-nal jarhatok?
JackDaniels
Nem mondtam, hogy könnyû, de ezért is jó ez a játék.😊)

Agy Halott
most megoltem a papokat és ujra jonnek azok a szornyek, menekulni kell gondolom és az ajtokat zarogatni, de eleg nehez...
JackDaniels
Pedig az ágyút még kell majd használni.😊)))

Agy Halott
jaja kaposzkodtam, de erre az agyus balhera nem jotem volna rá! koszi
JackDaniels
Erõsen kapaszkodni, amikor szólnak, amikor pedig elcsitul a hullám, akkor az ágyúval kilõni a parton a kék fényt adó papokat.😊

Agy Halott
Amikor a hajon vok es a tobbiekkel az ugráló szörnyeket kivegezzuk (hozok loszert es eletet a csavonak) utana mit kell tenni? a 4 ajtonal IT'S LOCKED-et ir és a hajo allandoan a tatjara all én meg meghalok! pls...
egy haver tart itt azt neki segitetem én egy idõre abba hagyom a gamet
kösz a helpet
Shep
1, lõjél nyugodtan, lesz lõszer dögivel, nem kell csalogatni, arra ahol kilõnek, meg nem kell menni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sziasztok!
valaki megmondaná nekem hogy van-e a játéknak uninstall exe-je,mert nem tudom eltakarítani a géprõl még a vezérlõrultból sem😞
a saját uninstallját meg nem lelem!

eben tudnátok nekem segiteni Tiszta gázban vagyok, ell kell c salogatni az utcában sötét helyre az õröket és kiütni mikor azok nem látnak.Brian Burnham-et kiszabadítottam velem van a sikátorban.Van már lõfegyverem is, de inkább spórolok marad a half-life -os pajszer
Kérdésem: csalogatni kell az õröket, vagy pedig haladni elõre ???
Úgy tûnik hogy hátul áll egy kocsi mögötte vmi sniper szerûség mert mindig kiszed, tudok csalogatni, de mintha nem fogynának el...Kérdésem tehát elfogynak ???
Glpetyus
Na,elakadtam <#wilting>
Amikor kiszabadítom a faszit a fogdából,ott van egy széf. Azt vágom,hogy 1846 a kód (?),de fél órát tekergettem,mégsem nyílt ki <#wilting>
Más használható dátumot nem olvastam, + itt is olvasom,hogy az a jó kód....vagy mégsem?

Shep
akkor én a kb 5-10-el szerencsésnek mondhatom magamt? 😄

Az a rész szerintem is jó eséllyel bugos.
Én is ilyen 32-33x-ra csináltam meg, de istenigazából
nem csináltam semmit máshogy mint az elõzõ próbálkozásoknál.
Meg talltam a negoldást 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
meg nincs semmi más game a gépen 😞😞😞 ami meg még van azt meg már megcsináltam
nem az a bajom jó a brobléma megoldo képeségem csak nincs zár az ajto azt nem tom mit tegyek 😞
Shep
Ha az nem megy, szerintem hagyd abba ettõl csak nehezebb részek lesznek.

azt mindg kinyírnak már kász vagyok nagyon tiszta ideg meg minden
hali elolvastam mit üzentetek hog csinájam meg de nem tom vagy én vagyok hülye vagy lassu de nem tim eltolni a szekrényt az ablak elöl ha nem tul nagy kérés valakinek nincs az az utáni részröl mentése ???????
Agy Halott
koszi a valaszt!
Agy Halott
Akkor nem lenne beszúrva 40szer!
Seth
szerintem csak kicseréli a képeket az újabbakra, a link címe viszont ugyanaz lesz. Majd nézd vissza , ha új képet rakbe, az összes elõzõ meg fog változni. Értelmes 😄.. -_-

PSN ID.: Beegabor

Mersant
mi lenne ha nem szúrnád be ugyanazokat a képeket 40szer?<#falbav>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

JackDaniels
Nem elég csak elhozni, oda is kell adni neki.😄DD
Mondjuk nem kimondottan kell a nyelvismeret, én sem vagyok tolmács, csak kicxsit gondolkodni is kell játék közben.😊)) Nem olyan nehéz ez.😊)

Lõni, hozni az armoryból afaszinak lõszert.. aztán kötszert a gyengélkedõbõl. Aztán tartani a hajót. Utána megint fogsz jönni kérdezni 😄
Agy Halott
bõ a szókincsed bammeg!
Agy Halott
Ja én tom, hogy mindent leirnak es elmondanak, de hat ez van!

Mar visszamentem es felvettem mindent amit lehet... de a szörnyek csak jonnek és jönnek! Azt mondjatok, amit tenni kell, hogy csak lõni és lõni? Semmi más?
Shep
Biztos bug, de jó pár embernek sikerült megcsinálni én is káromkodtam meg minden, de végül csak sikerült.

Nem nehéz bammeg! Egyszerûen nem is lehet megcsinálni, szerintem ez bugos. Optimális íveken haladok, a lehetõ leggyorsabban, és rámdõl a barlang mindig. Nem talál el semmi.
Shep
Azért elég gáz, hogy nem tudsz angolul, mert a csóka mindent a szádba rág.

Seth
ott nem kell harangozni,vissza kell menni elõször az armory ba lõszerért, utána meg majd az infirmary ba medikit-ért

PSN ID.: Beegabor

Agy Halott
Az gáz, hogy pont ott nem tudja megcsinálni!

itt a hajón mit kell csinálni? csak ugralnak felfele a fedélzetre a szörnyek es a löszerem kifogyott! amit irtatok gong-ot azt nem lehet megkondítani a hajo oldalán...

Shep
ahol õ jár azok már az utolsó lépések 😊

Agy Halott
hol jarsz? ennyire nehéz?
Agy Halott
Koszi!

neptum - abban a szobaban van egy ablak és elotte egy szekrény azt is eltolod es kimaszol az erkélyre majd atugrassz a szemközti részhez és be az ajtón és azonnal gugolj le és ugy haladj elõre!
A szekrényt tolod az ajtó elé. Mindig mindent zárj amit tudsz, és haladj folyamatosan.

továbbra is rámomlik az egész fos, 20ból 20x... feladom.. szerettem volna többször végignyomni nagyobb szinten is, de ez ugrott így.
hali elkadtam ott ahol a hotelböl kell szökni ott mit kell csnálni adig meg van hogy az elsõ szekrényt eltolom át megyek egy szóbába feéveszek valami töltényt jóvan át megyek a másik szóbába de ott nincs semmi záro de és rám törik az ajtót mit tegyek???????
Shep
A szobrok hátán vannak gombok azokat kell megfelelõ sorrendben nyomkodni, Dagon, Hydra, Dagon, Cthulhu, Dagon, Cthulhu.

Agy Halott
Uncsi tom, de itt mit kell csinálni? Megolom a DAGON-t, CTHULHU-t és a HYDRA-t, de se a piros követ, se a dagon-könyvet nem tom sehol alkalmazni ebben a helységben. visszamenni se tok, mert a tetõt visszaeresztette a csávó, akit kiszabadítottam a börtönbõl!