Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Ezt néztem is ok, de, ez hogy függ össze azzal, hogy nem tudom megütni a kapcsolokat?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Légyszi majd írj, hogyan kell megcsinálni, hogy ne legyen bugos...
Köszi

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Vki segíthetne, mert már megõrülök, visszaolvastam de a megoldást enm találtam szóval, a játék legvégén vagyok, amikor az anya-hidrát kellene kinyírni, ott tartok, hogy átalakultam a "deep ones"-á és a szobrokon kellene a karokat +húzni, de nem megy, hiába ütõgélem a támadás gombbal nem sikerül, már mindent megpróbáltam! (egy végigjátszásból néztem ki, hogy így kellene csinálni)
Vki légyszíves kérem segítsen és írja le részletesen mi a megoldás, mert már nagyon szeretném a game-t végigvinni, elõre is nagyon köszönöm...

Shep
Ez is le lett már írva jópárszor, olvass vissza, egyébként bugos szóval próbálkozni kell egyszer majd csak sikerül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja hogy még a szellõzõt sem robbantttad fel a dinamittal, az más, ezek után majd csapóajtó aztán meg #659

Agy Halott
Én egy kulcsot szereztem a kapitany kabinjaban, de azzal a lõszerraktárat nyitottam ki, ahol két szörny támadt rám! Senkitõl semmilyen más kulsot nem kaptam! Jahhh, van még egy dinamitom, azzal sem tom mit kell csinalni!
Hogy tom kinyitni a csapoajtot, ha nem kaptam meg a kulcsot?
A játék végén,amikor elkezd összeomlani a barlang merre kell futni mert akármerre megyek rámomlik.
Glpetyus
Köszi,akkor még próbálkozom ha hazaértem 😊
Tegnap ott hagytam abba egyébként,mert beszorúltam a korlát mellé,aztán se ki,se be..

Agy Halott
Nekem elsore sikerult! 2 lejáro van a lépcsõnél, ahogy azon a zold szoban atjossz és kiersz a körfolyosóra, majd elindulsz a lépcsõ felé, nem az elsõ lejaron probálkozz, hanem menj tovabb es ott... vannak szekek a szekrenynél, eloszor arra ugorj, majd onnan a kisebbik szekrényt mar simán atod ugrani!
Agy Halott
Akkor ez bug lesz, mert telleg volt egy kulcsom, de azt mar felhasznaltam és a csapoajto nem nyilik! Ugye nem kell ujrakezdenem a gammát? Mi a megoldás?
Glpetyus
<#wow2>
Legalább 20x próbáltam ott átugrani... :I

Glpetyus
Ugyanitt akadtam el.
Legalább 2 órát szenvedtem vele,mielött kiléptem....Ezek a részek nálam el is b@sszák a játékot.

Shep
Csapóajtón kell lemenni érte, a csóka adott hozzá kulcsot.

Agy Halott
hol találtál te hegesztõt? Én sehol nem találok!
Agy Halott
A kék fényt csak ugy tod eltuntetni, ha megtanulsz "idegen" nyelven, azt pedig ugy tod megtanulni, hogy az emeleten levo kotablanal hasznalod a tekercset!
A lépcsõn pedig at lehet ugrani a szekrényeket, de csak az egyik oldalrol: ahol székek vannak! Legelõször ki kell nyitni a széfet, majd a "nyelvtanulás" utána szabadísd ki a csávót, utana lehet kinyitni a kék fénnyel lezárt ajtókat!
Volt egy csapóajto, de az becsukódott, a épcsõt meg eltorlaszolja 2 szekrény,amiken nem tudok átugrani.Lõdörgök mindenfelé de nem nagyon akar kijutni az eberkém.Viszont van egy ajtó, a tekerõs szobától jobbra rögtön.Onnan motyognak az ürgék hogy "hallottad?Miez?", de nem nyilik az ajtó!Ötlet, tanács, segitség?5 órája nyomom, de itt akadtam el egyedül.
de az emeletrõl nem tudok lemenni sehogyse!Vagy ugorjak le?😊
Meg az ajtókon miért van ez a kék fény?Azt mivel lehet eltüntetni?
Agy Halott
Eloszor a bortonbol kell kiszabaditani a csavot; õ fogja neked felemelni és ugy tudsz ala bemenni!
hello!Egy kastélyba vagy mibe vagyok, ahol egy szeánszot kéne megakadályozni, de elakadtam, ahol egy kerek követ kell felemelni egy tekerõs hülyesékkel, de nem jó a fékje és ezért mindig visszaesik.Kérdés:Hol van hozzá valami "megoldás"?Valamivel le kéne fékezni, de nem találok semmit.Az elõszoba túloldalán meg va negy pódium, ahova könyvet vagy lapokat kéne tenni, de azt se találtam meg (bár lehet hogy ez utána van).Elõre is kösz a segitséget!
Csibe001
Ez is egy vélemény 😊
Elõször nekem sem tetszett a lopakodós rész de végül sztem illett a játékba.

Sajnos nekem csalódás volt a játék...az az idióta lopakodós rész, semmi logika nincs benne szerintem. Addigra már több helyen is lehetett volna fegyvert szerezni, aztán ha valaki fegyverrel támad rám, ugyan miért ne lõhetnék vissza?
Köszi! betesztelem...
Seth
nem kell kivenni a zöld követ. A földön világító piros köveket kell követned, hogy eljuss a piros kõ tartójához,abba kell beleraknod a pirosat. Alig látszódik az a párkány,amire át kell ugranod az elsõ földben lévõ piros kõvel szemben,onnan a híd maradványára, kisebb labirintus rákokkal (célszerû elõször lelövöldözni õket, csak utána megnyomni a gombot)

PSN ID.: Beegabor

JackDaniels
Bug.😊 Elég ha felfelé nézel, úgy szállj be.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Srácok! Ruth cumoját berakom a helyére! megnyomom a gombot! Ott elkezd alakulni valami! Aztán kikapom a zöld kavicsot, de a pirosat nem tudom berakni! A tuloldalon meg világit a földön valami! Mit ki kell itt tennem, hogy tovább jussak?
_Atti_
valahol olvastam ilyen bugrol...vissza kell menni a csilléknek a kapcsolojához és 2szer ki kel mondatni vele hogy 'i've allready done that'

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Én meg bemászni nem tok. Neked hogyan sikerült? Lehet, hogy bug miatt copok? Elõre is thx!
Hi!
Marsh Refineryben v'ok, sikerült elindítani a generátort, de a köcsög bucketba nem t'ok beszállni, holott míg állt, simán sikerült. Mintha vmi üvegfal lenne elõttem. Bocs, ha má volt a kérdés. Pls segíccsen vki! Elõre is 1000 thx!
Agy Halott
Koszonom!
Thx sikerült
Shep
#659, de ez is lel ett már írva egy párszor, ezen az oldalon is.

THX
JackDaniels
Csald a hajó orrához, oszt ha ott van, akkor lõdd az ágyúval.

Sziasztok! Ujra a segitségeteket kérem! Van az a nagy pusztulat-szörny! A hajon! Mit kéne csinálnom? (de tényleg orbitális. Rázza összevissza a hajot meg csapkod engem)
JackDaniels
Elõször is sztem zárd be a kazán ajtaját, utána nézz be mindenhová, figyelj meg mindent és majd adja magát.😊

Agy Halott
#862 mar ujabb... Ott mit kell csinálni?
Most is csak addig jutottam
Csak egy emelettel megyek lejjebb és jön egy ember lentrõl a lépcsõn és az állja el az utat
nem kell fullosan lemeni egy emeletel lejeb kell mened balra a fólyoson végig balra be a szóbába ne foglalkoz a szõrnyel csapogy be a másik szóbába más ki az abalkon ugrorj át a létrára a párkány szélröl mász fel ha még minig nem érden nem tom ez van leirva a végigjátszásba
Tudod ha egy órán keresztül megy ez... szóval ideges vagyok
Please adj egy mentést?
JackDaniels
Ha csak egy emeltnyit mész lejjebb, ott nincs senki sem.

Olyan mintha már ott várna alapból.
Nem tudok mert mindig jön egy ürge fel a lépcsõn.Ha akarom ha nem mindig ott van és elállja az utat.Nem tudok tõle bemenni az ajtón!!!
JackDaniels
Ezt hirtelen nem vágom, hogy hol jársz.😊<#fejvakaras>

Agy Halott
Nahh tuljutottam, de itt a kazánnál mi a teendõ?

JackDaniels
Egy emeletnyit menj lejjebb csak, ott pedig be az egyik szobába.

Valaki tudna feltenni egy mentést a fishermanok témadása után?
Amikor felébredek a szobában.
Eljutok a másik házban az alatta levõ szintig de ott valamiért mindig jön egy ember és elállja az utat újra meg újra.Szaerintem vmi bug lesz.
Please help me!!!
Agy Halott
koszi! ez lehetetlen, mikor a szornyek elol kell menekulni és csukogatni kell az ajtot, majd a tat-ra kimenni, mikor kimegyek mindenki eltunik... mit kell ott csinalni, mert a szornyek utolernek!