2691
  • SötétBarom
    Aha.. okéj.
  • Hellsing47
    menj vissza oda ahonnan feljötél a lift aknábol és probáld meg kinyitni az egyik nagy ajtot..befog robbanni..ott keresel egy folyosot ami levisz egy kis terembe és ha ott is elakadsz majd irsz:D:P
  • SötétBarom
    Valaki infozza le h mi a rakot kell csinalni az aranytárolóban miután kivégeztem a sokszemű takonylényt.. Ott vergődik a pincében, és egy masszív kulccsal tudok nyitogatni gázszelepeket.. De WTF?
  • _Atti_
    irja is tippeknél hogy ha nagyon kész vagy ne tarts a kezedben fegyvert..nekem monduk nem sikerült lelőnöm magam..csak összeesni
  • grebber
    Jelenleg 2 projekt közül választhattok. Előreláthatóan a következő munkánk vagy a Serious Sam 2, vagy a Call of Chulthu: Dark Corners of the Earth lesz. Arról, hogy melyik fordítás valósuljon meg, Ti dönthettek!

info: magyaritasok.hu

Ez nagyon jól hangzik remélem a Cthulhu-t fogják forditani!
  • vonaltyin
    köszz a segítséget...
  • SötétBarom
    először <-, aztán ->, és így tovább.. Angoltudás nélkül ez a gém nem ér semmit...
  • vonaltyin
    hogy kell beírni a széf kódját, hogy kinyiljon!(2.pálya)
  • ThugEdge
    anyám ezt a beteg játékot
    nemtom írta má vki,de most volt egy olyanom,hogy a hajón gyakom dagont és valszeg túl sokat lacafacáztam(jó kis old school kifejezés:))és a kezemben lévő sátgán "ellenem fordúlt"
    hát így néztem...ez mi???istenség
    azt már eddig is láttam,ha túl nagy a stressz egyszerűen megfexik,de ilyen még nem volt
    grat a készítőknek
  • Hellsing47
    bár lehet hogy 1612!!nemtom vmelyik!!
  • Hellsing47
    3157
    DADA
  • vonaltyin
    Ki tudja mi a széf kombinációja a 2.pályán??
  • Madgamer88
    valaki tudna adni mentést végéről.
    Mert ha meglövöm gong, és irányítom szörny akkor mindig kifagy egy idő után.
    És szeretném tudni mi a vége.
  • SötétBarom
    Ja és amikor bemész, told az ajtó elé a szekrényt, h egy ideig feltartsa a yardot..
  • SötétBarom
    Ahol a boltban pikkeled a medkitet, na ott ha lenézel a lábadra, akkor egy csapóajtón állsz.. Az irodai széfben van hozzá a fa biszbasz amivel ki lehet nyitni.. Oda lemászol aztán a többi már jön magától.
  • vonaltyin
    hogy jussak be??valaki segítsen pls
  • vonaltyin
    az addig jó hogy be kell jutni,be jutni be tudok odáig hogy egy kis író asztal féeség van van,és ott tovább van még egy ajtó,amikor mennék be akkor mintha megállítana valami,és nem tudok be menni,mert jön az a ... rendőr!!!:S
    ilyenkor mit csináljak???
  • _Atti_
    a,használd a szótárt magadon aztán a tudást a játékon..sztem a játék héja nem ér tul sokat ha nem érted mi folyik körülötted..

b,a first national grocery storenak kell utánajárni(meglátod a feliratot), van ott egy sikátor ahol egy rendőr császkál..be kell jutni a boltba..
  • SötétBarom
    be kell surrani a first national grocery store-ba, hátulról, úgy, hogy ne szúrjon ki az ott sétálgató yard.
  • vonaltyin
    bocsi roszzul írtam,(ki szállok a buszból
  • vonaltyin
    Valaki segítsen mert elakadtam a 2. pályán:D,hogy ott ki szólok a bszból,és utána mi a szart kell csinálni??vagy nincs egy teljes magyar végigjátszás??
  • SötétBarom
    LOL amugy ez a mackey gyerek tiszta G-man.
  • SötétBarom
    3 1 5 7 asszem.. És óramutató járásával egy irányba indul a sor.
  • Vinsanity15
    Lécci vki
  • Vinsanity15
    Valaki tudna segíteni?Ott vok hogy a templomban a a kőtábla mellett milyen számokat kell beütni és milyen sorrendbe?
  • ThugEdge
    beteg játék,de jó:)
  • Agy Halott #1222
    koszonom a valaszt!
  • _Atti_
    a drug abuse(függőség) annak a mértéke hogy mennyi adrenalinet lőttél magadba
    a blood loss (vérveszteség) ezt szerintem a szivverések erősségéből lehet észlelni..a mértékét az határozza meg hog mennyire hagytad eldurvulni a sebeid, mennyit hagytál egy erős sebet vérezni stb.
    a mental condition hogy mennyit voltál durva dolgoknak kitéve (jele ugyebár a mosódás,magadbanbeszélés)

shots fired az kilőtt gyolyók száma, a hits hogy mennyi talált a kills hogy mennyit öltél, a headshot fejlövés, az accuracy pedig a lövéseid pontosságámutatja(gondolom a kilőtt gyolyok aránya talált a gyolyokkal)
  • Agy Halott #1220
    akkor egyaltalan az "A" rank teljesíthető? ...talán a 3 és 1/2 órás játékidővel, de az 5 mentéssel LEHETETLEN!

a tobbi szucspula mit jelent:
    - drug abuse?
    - blood loss?
    - shots fired?
    - shots hit?
    - enemy kills?
    - headshots?
    - weapon accuracy?
  • Agy Halott #1219
    Persze #1164 hsz-nál látható az első végigjátszásom végeredménye!
  • _Atti_
    azért első végigjátszásra kell neki ugy 10 óra simán..meg emelett ebben mennyi trial&error van:D nameg hány helyen akadnak el az emberek több óra gondolkodásra..
    A rankhoz amugy vagy 3 és fél óra alatt kell teljesiteni és használhastz viszonylag sok (manuális)mentést vagy nagyjábol hosszu idő alatt de akkor tán csak 5 mentést lehet használni:)
  • grebber
    Csak 4 óra???? Az kurva kevés :(
  • Agy Halott #1216
    nahh vegigvittem még egyszer, ez mar kicsit jobb lett!

• _Atti_
    az nem zavar hogy az egyik tiszt ott üvöltözik hogy kellene még lőszer nekik? :)

ha nem akkor arrol az emberről van szo aki a fedélzeten áll az ajtonál..ad egy kulcsot és azzal irány a lőszerraktár.
  • Czivil
    Hellosztok!!!
    Elakadtam!!! Tudnátok segíteni nekem? Ott járok amikor az Uránia hajón vagyok és elvileg vissza kéne vernem a mélységlakókat,De már vagy 10-et megöltem de ezek csak jönnek,jönnek és nem fogynak el.Mihamarabbi segítséget kösszönöm.
    Üdv:Czivil
  • Hellsing47
    óó!köszike!!!imába foglalom a neved...:D
    amint feljebb vettem a futás sebességét rögötn sikerült tul jutnom...:D
    még egyszer köszi!!!:DDD
  • _Atti_
    Malac Úr: Hiv. Forum technical support

talán van valami róla itt..én nem tudom mi lehet.

Patch/mod
    ezzel olyan dolgokat lehet csinálni mint a sebesség állitása vagy be lehet vele kapcsolni hogy minden cselekvésnél 'nyuljon ki a kéz a világba', mondjuk ajtonyitáskor..(aztmondják akadhatnak problémák vele, nálam ment rendesen)
  • kamui
    Hellsing próbáld meg ugy h a végén mindig az ut jobb oldalán mész szorosan(ne es le:D ) és kicsit cikázzál nekem ugy mindig sikerült de máshogy sosem
  • Malac Úr
    Még mindig reménykedve várom, hogy valaki megszán egy válasz erejéig...

"Üdv!

Tegnap kezdtem a játékot, de én is találkoztam a "villogással". Annyit találtam a fórum elején megoldásként hogy driver csere, de nekem jelenleg a legújabb nVIDIA driver van fent (GF6600GT). Megköszönném, ha valaki adna egy tippet a hiba megszüntetésére."
  • Hellsing47
    igen!!arra megyek én is deakármit csinálok nem tudok átmenni azon a részen ahol eddig be volt zárva a raáccsal!!a végén mindig rámomlik...akármit csinálok...
    lehet láma vok de melyik az a hiv forum???