Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Köszi
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Vki légyszíves kérem segítsen és írja le részletesen mi a megoldás, mert már nagyon szeretném a game-t végigvinni, elõre is nagyon köszönöm...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy tom kinyitni a csapoajtot, ha nem kaptam meg a kulcsot?
Tegnap ott hagytam abba egyébként,mert beszorúltam a korlát mellé,aztán se ki,se be..
Legalább 2 órát szenvedtem vele,mielött kiléptem....Ezek a részek nálam el is b@sszák a játékot.
A lépcsõn pedig at lehet ugrani a szekrényeket, de csak az egyik oldalrol: ahol székek vannak! Legelõször ki kell nyitni a széfet, majd a "nyelvtanulás" utána szabadísd ki a csávót, utana lehet kinyitni a kék fénnyel lezárt ajtókat!
Meg az ajtókon miért van ez a kék fény?Azt mivel lehet eltüntetni?
Elõször nekem sem tetszett a lopakodós rész de végül sztem illett a játékba.
PSN ID.: Beegabor
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Marsh Refineryben v'ok, sikerült elindítani a generátort, de a köcsög bucketba nem t'ok beszállni, holott míg állt, simán sikerült. Mintha vmi üvegfal lenne elõttem. Bocs, ha má volt a kérdés. Pls segíccsen vki! Elõre is 1000 thx!
\"Never say never!\" W Churchill
Amikor felébredek a szobában.
Eljutok a másik házban az alatta levõ szintig de ott valamiért mindig jön egy ember és elállja az utat újra meg újra.Szaerintem vmi bug lesz.
Please help me!!!