Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
82%-nál amikor van 2 levegõt fújó szörny én meg a peremen vagyok ott kell trükközni vagy csak lõni kell az áramozó puskával?
Vége videó
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
remelem megtalalom...
sajnos nem emlékszem merre van az a kúszónvény..de ha minden igaz arrafele ahol az õrök mögött lopakodtál be a pilléreknél.piros zászlók..nem tuti
megnézem, úgy, hogy mondtátok, ha nem megy, akkor megnézem mentéssel.
nagyon szépen köszi😄
84%-nal vok es van egy zold kovem, dagon-konyvem és egy zold szutyõben vmi növényírtó! mit kell itt tenni?
a novenyt es a moslékot mar az etetõbe tettem!
termeszetesen eloszora dagon-konyv hasznalata, majd medal berak és gomb megnyom és run!
Broken - ha esetleg megsem menne, akkor probald meg EZZEL A MENTÉSSEL!
ez pont a csapdanal van mentve...
Mindenesetre a Shadow out of time-ot is elolvasom, kösz az infot.
korábbi mentésrõl kezdés megszokta ezeket oldani általában?
(en siman odaertem és meg varnom is kellett az ajto nyílására!)
piros követ igaz, úgykell a helyére rakni, hogy bizbaz be a falba (foglalat vagy mijaz), gomb megnyom, rohan, termebe be és piros kõ berak mielõtt záródik a micsodája? de nekem nem úgytûnik mintha be lehetne rakni azt a medált vagy mit a helyére, mert ugyanúgy ott marad az inventoryban és a gomb megnyomására is ugyanaz a válasz érkezik.
azt irtad, hogy rá kell önteni a moslékot! A MOSLÉKOT NEM TALÁLTAM MEG!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki írja már le hogy a hajón hogy kell eljutni a cargo-ba a hegesztõ cumoért??! Mert akárhogy tekergetem a csapokat mindig megsülök!
Kicsit bosszantó!
tegnapelõtt olvastam el az árnyék innsmouth felettet..abból ezen a yithian szálból nem derül ki semmi..viszont a fejezet cime amikor mutatják a vizioinkat idegen szemszögbõl.Shadow out of time..van egy ilyen cimû novellája egyrészt(bár még nem olvastam van e köze hozzá) másrészt ez a naplobejegyzés neve is ami azt irja le hogy nem tudja mi történt a 6 évben..
szerintem ami történt: valamiért különleges Jack.az elején ugye mondja hogy épphogy karriert inditott máris több nehéz ügyet is megoldott..ezt szerencséjének tudja be. Az elején a kultusz segitségével(mert ugye õk akartak téged név szerint,valószinûleg ha nem lövik le maga vezet a kapuhoz a pali) a yithianokat beengeded a kapun és ekkor történhet az amiket azokban a shadow out of time os látunk...hogy elviziókban árulják nekünk hogy érkeztük elõtt már ott voltak a polipok és hogy harcoltak, bezárták õket stb..
azt persze nem tudom hogy ehhez hogy jönnek a mélységiek...dagon meg hydra..valószinüleg õk bolygatták meg az õsebb fajt? Innsmouth amolyan mellékhatása a nagyobb jelentõségû(világszinten) eseményeknek..a játék óta olvasgatok lovecraft novellákat és hasonlit a szemlélet..hogy megmutatja az embernek hogy innsmouth milyen borzalmas meg mnden azt hinné az ember ez a legnagyobb baj miközben mint a novellában is irja hogy vannak ennél sokkal õsibb,eldugottabb,hatalmasabb fészkei a gonosznak..
amikor az "öt-ujj" sziklárol leveszed a medált, akkor ugyebár mesz a sziklák szélén és van egy hely, ahol le is szakad, tehat ugrani kell! na kozvetlen ezutan, hogy beersz a peremrol balra van egy alagut ami levezet egy helyre: ITT KELL A MEDALT A FALBA TENNI! ekkor kinyílik vele szemben egy ajto es ott bent van a felakasztott csávó és a földön a kallantyú ami neked kell, hogy a szuronyok ne nyársaljanak fel!
a zöld nyílt követve...
...ehhez az ajtóhoz érek és bent vmi növény van...
remélem tudsz segíteni! hol van a moslék?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
köszi szépen a helpet 😊
amikor az "öt-ujj" sziklárol felveszed azt a medált, akkor azt, ahol egy ember van felakasztva, ott be kell tenni a falba és kinyilik egy ajto... azon belul ott van a kallantyú ami neked kell!
tehat akkor eloszor mindenkepp a moslékot kéne ráönteni az etetõben levõ növenyre?
ezt a moslékot 1Xûen fel lehet venni? vagy ez is be van oda zarva, ahova a nagy növény?
proteus - te mar megtaláltad a moslékot?