2691
-
nagyba #1408 kiegészítésként: ne csk a saját szobád ajtaját hanem a szomszédét is reteszeld. aztán scene aztán futás :) -
inaj #1407 köszi -
#1406 ajtó bereteszel aztán használd az ágyad. -
inaj #1405 de mit kell csinálni?
-
#1404 hát aminek felmentél..aludni. -
inaj #1403 sziasztok! tudna valaki segíteni? mikor a széfet kinyitom és visszamegyek aszálodába és a portás felvisz 1 szobába mit kell csinálni mert nem tudok kijönni? -
nagyba #1402 ok. azért kösz! ma megpróbáltam a találomra lövöldözős megoldást, sztem a sziget 70% lyukból állt,de még mindig jöttek a hullámok... -
#1401 Azt nem sajnos.
-
nagyba #1400 thx _Atti_! Sysfox te tudsz adni képet a fényekről? mármint h merre találhatóak? -
#1399 A hajós rész nekem is bugos volt, igaz én nem ezzel szenvedtem. -
#1398 hiv forum/tech support -
nagyba #1397 hol van hivatalos forum? vagy mi? Már elég idegesítő h nem tok semmit se csinálni. átugrani meg nem akarom a pályát. de azért köszönöm a segítséget!! majd egyszer hátha sikerül... -
#1396 hát nekem nincs már fent nincs meg egy mentésem se de talán próbálj kérni a hivatalos forumon csak ad valaki egyet rögtön utána.
beirod lent keresőbe itt hogy patch és akkor meglátod egy hszmben a forumot(ott volt a patch is) -
nagyba #1395 Jah és igen, próbáltam újrakezdeni a hajót. először csak a hajó elejétől, nem vettem észre változást. azután az előző pálya utolsó mentésétől, de úgysem sikerült. lehet h ehhez a patch-hez kell folyamodnom -
nagyba #1394 _Atti_ én is gondoltam erre a kártyás dologra. Az igazsághoz hozzátartozik az h a monitorom 15" a vid meg integrált. ezért powerstripet kell használnom a fényerő növelésére. a kontrasztot is növeltem, a szín telítettséget is, de semmi. mintha nem lenne ott a 3 varázsló.Volt már hasonló problémám más játéknál is, de az a régi gépnél volt. Alakot sem látok. Sem vízben, sem a zátonyon.Egyébként a vízben van?
Esetleg ha valakinek ez segít: mikor a shoggoth kergetőzött ez egyik pályán, ott is gyorsnak kell lenni. aminél azt vettem észre, h ha a földre nézek, úgy gyorsabban futok. Nekem csak így sikerült ezt a részt megcsinálni.Esetleg ez működhet a végén is (úgy látom ez sokaknak okoz problémát). egy próbát megér. -
#1393 Amugy nincs banner egy ideje, ki kéne javítani..akkor alá mehetne be a patch is a rossz futóknak:) -
#1392 gondolok esetleg arra hogy a particle effektet(füst,eső,óceán permete ilyesmi) eltúlozza vmiért a kártyád és nem látod tőle..vagy netán a fényt nem hozza rendesen, nem látod az alakokat? próbáld meg ráadni a kontrasztot..
ha az sem jo akkor:
DCOTE PATCH ( Kell hozzá a .NET 1.1/gugli/ )
Ezt letöltöd aztán beállitod hogy te állitsd a kezdőpályát és ráállitod a köv pályára.(bár még sok van a hajóból, kár lenne érte) Próbáltad visszatölteni és ujrapróbálni az egész hajót?
jah és ha a játék végén az időremenő feladatot nem tod megcsinálni akkor ezzel felviheted majd a sebességed:) csak igy előre is..minden második embernek szarakodik. -
nagyba #1391 izsook szivesen! _Atti_ a többszörös zoom nem műxik. jobb klikkel zoomol 1x. ha mégegyszer klikk, akkor visszavált a sima nézetre. már ezt is próbáltam. létezik olyan, h az előző részeknél vmit kihagytam és ezért nem látszanak a fények "büntetésből" vagy bug vagy csak egyszerűen szivat? nekem egyszer kihozta a képet itt fent (amit én raktam fel). remélem vki tud segíteni valahogy, mert már 3 napja idegbeteg vok emiatt... -
#1390 zoomolj jobban..lehet rosszul emlékszem de többször is lehet talán..
Amugy a képed itt nem tölti be, ezért tájékozódok vakon. -
#1389 Köszi szépen mindjárt jól ki is próbálom. ;) -
nagyba #1388 Luckysenna ha megnézed a képet, amit feltöltöttem, akkor látod h középállásban van az ágyú, zoom-al és sehol semmi fény. csak az Ördögzátony és a víz. amúgy az Ördögzátonyon vagy a vízben vannak a fények??? Lehet h ez egy fajta bug??? Eléggé frusztráló számomra, h emiatt nem jutok tovább. esetleg valami patch létezik már?
izsook: a követ az ajtó felé told. az ajtó felett van egy szintúgy vörös kő, amibe a lézernek bele kell találnia. ha beletalál a lézer, kinyílnak a karmok és kiveheted a követ. -
#1387 A gyárban bekerültem egy Cthulhu szentélybe, ahol egy gombnyomásra valami lézer eltalál egy drágakövet lehet tologatni is, de nem tudom hova kell tolni a leírást is megnéztem és az azt írja, hogy 5 lábra kicsit vicces, de nem megy valaki esetleg? -
Luckysenna #1386 képet nem tudok küldeni. ha beszállsz az ágyúba és nyom,sz egy jobb klikket, akkor zoomolsz. és akkor már látnod kell, mert kb középállásban pont odalátsz. eléggé észrevehetőek. -
nagyba #1385 luckysenna: elvileg az ágyúval kell kilőni (bár itt még nem járok). te nem tudnál képet mellékelni amin rajta vannak a kék fények? vki segítsen plz!!!! -
Luckysenna #1384 sikerült! köszi! most meg az a hatalmas viziszörny a gondom, amelyik egyfeszt rángatja a hajót. azt a fedélzeti ágyúval kell kilőnni??? ha igen az elég szar ügy. vagy van valami egyszerűbb út??? -
nagyba #1383 _Atti_ megnéztem újra h zoomoltam-e. és igen, használtam a zoomot. a képen is látszik h csak az Ördögzátony és a tenger látszik, a hajóból semmi. tudsz nekem mutatni egy képet, amin látszanak a fények? vagy legalább be tudod nekem jelölni ezen? nagyon hálás lennék -
nagyba #1382 A kép, amit mellékeltem, az zoomal van. Jobb klikkel zoom, ballal lő. ezt tudom. A hajó elején lévő lámpa sem látszik a képen. zoom nélkül pedig benne van. ez a kép szinte a teljes szigetet mutatja (az analog rész mutatja, h középen van). Először én is azt hittem h a zoom a hibás és lehet még jobban zoomolni, de nem. semmi... egyszerűen semmi kék fény nincs sehol. -
#1381 zoomolj akkor látod..nem tudom melyik a zoom gomb de talán jobb klikk -
nagyba #1380 -
nagyba #1379 Hi all! Valaki segítsen plz! A hajón vagyok, a hullámos résznél. Addig oké, h ágyúhasználat és 3 kék fényű varázslót kell kilődözni, de a gond ott kezdődik, h nincs semmiféle kék fény se a vízben sem pedig az Ördögzátonyon! Valaki be tudná nekem jelölni egy képen h hol találhatóak a varázslók? Vagy vmi segítséget kaphatok? Lécciléccilécci! Előre is köszönöm! -
#1378 Igen löni kell aztán löszert hozni majd megint csak lődőzni. -
Luckysenna #1377 Sziasztok!
valaki segítsen! a hajón egyszerűen addig kell lőni a szörnyeket, amíg el nem fogynak??? vagy itt is valami trükköt kell véghezvinni? -
#1376 Persze, majd' 10 éve olvasok Lovecraftot, szinte mindent olvastam, ami itthon megjelent tőle. Nincs is különösebb gond, csak szerintem kicsit eltúlozták a "fishmanek" karakterét. -
#1375 asszem tervben van de még semmi kész termék -
#1374 Magyarítás One ? -
#1373 ismered az árnyék innsmount felett-et?
szerintem jól eltalálták a lakosokat -
#1372 Mostanában kezdtem el a játékot, először nem tetszett, egészen addig a jelenetig, amíg el nem kezdesz vízionálni meg haluzni, és figyelni kezdenek Innsmouthban a szektamókusok. Azóta nemtom abbahagyni, nagyon eltalálták a hangulatot, valahogy így képzeltem én is a novellák olvasása közben, és mikor a "hagyományos" kocka/papír verziót nyomtam annak idején a srácokkal. Bár az Innsmouth -ban élő karakterek kicsit meseszerűen hatnak, de a hangulatot nem rontják el szerencsére. A hangok, a zörejek elképesztően jók lettek, az pedig, hogy nincsen HUD, szerintem kiváló ötlet, ezáltal sokkal jobban bele tudom élni magam a karakter bőrébe. A grafika nem egy vászisztdász, de ez játék közben fel sem tűnik, a hangulat mellett minden hiányosság eltörpül.
Qrvajó lett a játék, megyek is vissza oszt' szájoncsapkodom Nyarlathotepet gyorsan. :) -
#1371 A földön van egy összetört kőtábla, azt fejben próbáld meg összeilleszteni.. (vagy papíron..) azon van a megoldás. ;D Sok sikert. -
texasranger #1370 Valaki segítsen! :)
Én annál a résznél akadtam el ahol Mackey rámzárja a csigalépcsős rész kőtetejét.
Lemegyek leölöm a 3 papot vagy mik azok és a szobrok mögött találok még nyomodható köveket de azt akárhogy mixelem az ajtó zárva marad. -
#1369 Ott sajnos nem tehetsz mást mint futsz, pillanyatnyi megállás nélkül a lehetö legideálisabb útvonalon.