2691
  • Atisz #1448
    Ezek pici fények és jól körbe kell skubizni...próbálj meg mindenfelé elzoomolni a löveggel.
  • nagyba
    Újra eljutottam a hajóig. újra az a köcsög hiba! Ilyen nincs! Mééé nincs nekem kék fény???? nemhogy 3, egy se!! Vki küldjön képet erről a részről plz!!!!!
  • nagyba
    á...már ott járok mikor gázosítani kell a shoggoth-ot.de ha megint bugos lesz a hajó, összetördelem a CD-ket...
  • Sysfox
    Mennyit szívtam én is ott...
  • Neoncsoves
    ja nem szóltam bocsi
  • Neoncsoves
    nem úgy irják hogy Chutulu? :P
  • nagyba
    _Atti_ lehet h még addig sem jutok el, ameddig először eljutottam. most opatnak az autós-menekülős résznél. mindig lelődöznek. nemtom először hogy sikerült...na de majd minnyá'
  • dankokaka
    azért kössz a segitséget ezer thx
  • sorrow

Akkor nem tudok segíteni, ez valami windows hiba. Próbáld újratelepíteni, bár GeForce MX 440 -on nem valószínű, hogy fut.
  • dankokaka
    ha a patc-re godolsz azt nekem megse nyiissa meg hibaüzenet hogy az alkalmazás inicalizálása nem megfelelő (0*00001223) vagy mi ijesmi számsok és hogy a bef-hez kattintson okra
  • sorrow

A lényeg az, hogy katt az .exe-re majd a Load fülre ott megkeresed a játék mappájába a megfelelő fájlt (CoCMainWin32) és betölteted vele.

Utána aktívak lesznek a funkciók.

Remélem csak este játszol, különben oda a hatás nagy része.

• dankokaka
    ahogy fejteggettem a forumokat vmi olyat szürtem le hogy a készitők nem tették kompatibiliisá az mx-es kártyákhoz?! kérem vki erősitse meg hogy jól fejttetem-e meg a leírtakat(ua.volt a heroes 5-nél is nekem mármint a kártyám le volt tiltva de azt egy kkülön ijen célra készitett exe fájlal orvosolni lehetett nincs erre is vmi ijesmi előre iss köcc)
  • dankokaka
    bocccsa a duplázásért nem direkt volt és sorrow köcc a linket
  • dankokaka
    http://callofcthulhu.com/forums/index.php?showtopic=2967
    itt talán megoldás lenne a problémámra csak hát nem tok angolul legalábbis nem sokat megkösszöném ha vki aki többet tud megnézné és elmondaná
  • dankokaka
    http://callofcthulhu.com/forums/index.php?showtopic=2967
    itt talán megoldás lenne a problémámra csak hát nem tok angolul legalábbis nem sokat megkösszöném ha vki aki többet tud megnézné és elmondaná
  • dankokaka
    ááá letöltöm inditanám és alkalmazás hibát ír vki esetleg help ja és k
  • sorrow

Szivesen segítek de isten módra ne használd, azt nem szabad.

Link

• dankokaka
    linket tudnál adni mert keresgéltem de nem találtam meg olyan oldalakat addot ki amiknek a nyelv nekem idegen előre is köcce
  • nagyba
    Nyugi! Ezt én is sejtem, de azért egy próbát megér. Max sikeresebben jutok el idáig. De ha tényleg nem működne a dolog, akkor van felesleges klaviatúrám+egerem! :) Bár nem ajánlom neki, h megint ne sikerüljön. Valahogy imádom az olyan bug-okat vagy hibákat,ami csak nálam fordul elő és nincs rá megoldás, kivéve ha lecserélem az egész gépet pfff...
  • sorrow

Bár nem ajánlatos de van buherálő program a game-hez ha minden kötél szakad, ezzel nagyon sok mindenen változtathattok futás sebessége, sebzés, unlock-ja az extrákat és még rengeteg minden: neve:DCoTEPatch.exe
  • dankokaka
    hello all egy kis help kéne már egy korábban is emlitett próblémám van a vid kártyám GeForce MX 440 és azt irja ki a game inditásakor hogy:"failed to friend a suitable video setting" tom régi kártya de vki tudna vmi carcket vagy ymit amivel orvosolhato előre is thx
  • _Atti_
    Csak készitsd be pár ütnivaló párnát vagy nyugtatót amikor arra a részre érsz :)
    Van egy olyan érzésem hogyha a pálya előlről kezdése, régebbről ujrajátszás nem segített, ez sem fog.
  • Lobsterman
    Aha. Köszi, megpróbálom
  • nagyba
    Lobsterman: Jobb oldalt (a lépcsővel szemben) vannak dobozok. bújj el mögéjük, aztán mikor Jack mondja h minden ok, nem lát a shoggoth, akkor le tudsz menni a lépcsőn(nem kell futni). "futás-gomb" pedig nincs, és nincs is rá szükség (de a végén sokan elakadtak emiatt ). ha esetleg néha túl lassan menne Jack, akkor próbáld meg azt, h "lehajtod" Jack fejét. Nekem így sikerült elmenekülnöm a shoggoth elől (ez a rész majd nemsokára lesz). Egy próbát megér.
  • Lobsterman
    Kérdésem lenne. Újra elkezdtem tolni a játékot(anno a csille-bugnál feladtam. túlságosan felidegesített :)), és most a Shoggoth rémisztget a plafonról. innen hogyan tovább? Már végigjátszást is olvastam, az azt írja fussak le a lépcsőn. De elkezdek lemenni,és a dög odadobja elém az egyik csápját, kikerülni meg nem lehet. A másik irányban is van egy csáp(az fix) az ajtó meg zárva van. Hogyan lehet lemenni a lépcsőn úgy hogy a csápocska ne kólintson fejbe? Van egyébként valami futásgomb? Mert a beállításoknál nem láttam, eddig meg elég volt az alapsebességem
  • nagyba
    _Atti_ megpróbálok még egy "tippet", hátha megoldódik. elkezdtem elölről, eggyel magasabb szinten játszani. hátha így jó lesz. de azért így már könnyebb. :)
  • Sysfox
    Én most ott vagyok elakadva, ahol jön két oldalról az a két nagy dög "kukac". Ahol a nagy szakadékon kell átmenni a vége felé...

A leírásban az van, hogy el lehet bújni előlük, mert akkor nem tudnak lefújni, de én nem találom ezt a helyet.
  • Big Head
    Nha végigvittem másodjára is. Így már sokkal könyebb volt azt meg kell hagyni. Egészen gyorsan sikerült.
  • sorrow

"Fussatok bolondok" ...Gandalf....
  • sorrow

Tényleg nehéz a vége, de a lényeg, hogy nagyszerű horror game a Silent Hill óta a legjobb.

Mikor magában beszélt..., hát szóval gyakran rám is rámragadt az őrülete.
    Ha nem figyeltem rá és fejbelőtte magát. na én akkor azt megkönnyeztem.
  • inaj
    futni hagyan tudok?
  • Big Head
    Ne megtörtént végre végigvittem. CSak nagyon a külső peremen kellet futni. Hihetetlen hogy enyin mult az egész.
  • Csibe001
    A Capslock-al biztos nem...
  • inaj
    SZIASZTOK! MEGINT ELAKADTAM A KRIPTÁBAN HOGY NYITOM KI A SZÉFET?
  • Big Head
    Vázolom akkor az egészet. Meghalt a nagy dög (Hyrda) aztán elindulok fölfelé. Nem a gong irányába. Kiérek a csarnokba ahol leltem a Kar98-ast ott bead egy bejátszást a tengeralatjáróról meg a torpedójáról akkor elkezdődik a barlang beomlása. Futok végig kerülgetve a leomló sziklákat átugrom a beszakadt alagutat nem tudok semerre sem elemeni még a labor felé sem megteszem a nagy kerülőt a labor felé az egyetlen hagyott úton aztán ahogyan beérek a két fa rácsos kapu közé vége a játéknak mert rámszakad a mindenség. A leírásban pedig az szerepel hogy ott tovább tudok menni aktiválok valamit azzal az amulettféleségel amit a hydránál szereztem és vége a játéknak.
  • Big Head
    A leírás is atr mondja amit te Sorow dw sajna nem müködik a dupla rácsos fakapuknál mindig lejár az időlimit és Kampec. Nem tudok eljutni a második ajtóhoz pedig max futási sebeségel megyek nem vagyok lesérülve meg semmi. Sajna nem tudom mit ronthattam el.
  • Big Head
    Sajna nem működik mert ott ahol fogjulejtenek a rácsosajtóknál mindig lejár az időlimit és meghalok.
  • sorrow

de van végigjátszás is itt:link
  • sorrow

Miután kinyírtad a melákot az akváriumban csücsül és pszhi-vel bombáz.
    Hátrafordulsz ki az ajtón (nem a csövön ahol bejötél) és vége a játéknak.
  • Big Head
    Én mindig a 92%-nál vagyok elakadva nem tudok kifutni ebből a városból. Lejár az időlimit és meghalok. Nem tudjátok hogy Hydra kinyírása után merre kell menni mikor megtorpedózák a vízalati várost. Jól jönne a segítség mert ezzel szívok már jó pár napja.