Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de hogyan kell vissza menni???a csapo ajton amin feljöttem nem lehet vissza menni mert nincs ezen az oldalán fogantyú...a lépcsö meg elvan barikáldolva...szal akor hol kell megint lejutni??? én nem találtam másik utat...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

hellsing azt a kart hagyad csak azután kell azzal baszakodni miutánkiszabadítod mackey-t.azt ugy éred el h kinyitod a széfet a földszinti szobában.a kombináció Marsh naplójában van 1878 asszem de nem vagyok benne biztos
JackDaniels
Kiszabadítod a palit a börtönbõl és majd segít, ha akar.😊 Csak szépen beszélj vele.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Agy Halott
koszi, nem vettem eszre!
Közben rájöttem...
Kibaszott jó ez a játék,van HANGULATa!!!
A refineryben hogy kell megmenekülni a szörny elõl,folyik utánam a folyosón és mindig utolér.
hali!!mit kell csinálni abban a templomban(?),rögtön a barlang után amikor megtekerünk egy kart és egy teremben egy kis abalakon át lehet hogy emelkedik egy lápaszerü vmi...és alatta csiga lépcsö van...de akárhányszor tekerem meg a kart mindig visszamegy!!!mivel kell kitámasztani??vagy mit kell csinálni??segitsetek please!!<#help>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sziasztok a börtönös résznél vagyok és ki nyirtam az összes zombit csak az a rohadt egy rendör él és lõ rám és nem tok vele mit kezdeni ja és az utsó rabot sem tudtam kiszabadítani gondolom köze van a széfhez mert azt se tudom ki nyitni😊
_Atti_
picit lentebb le volt irva de:

szoval ebben én nem fedeztem fel logikát de ha a kongot közelrõl süketülésig meglövöd és utána a középsõ medencébe állsz amig sipol a füed akkor ideiglenesen szörnnyé leszel..mivel ngyot tudsz ugrani mehetsz a többi szoborhoz(a gombokat püfölni kell,nem use)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Agy Halott
#1133-ra valaszolhatna vki legyen szíves! mit kell ott csinalni?
Shep
El kell menni jobbra a ládák mögé ott várni egy kicsit majd le a lépcsõn

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy nagy szörny állja el az utamat,a refinery-ben ,és valami biztosítékot kéne kicserélni. Tudja valaki mit kell csinálni,mert nem tudok rájönni.
JackDaniels
Célzáshoz haszmáld a jobb egérgombot, amikor pedig jön a hullám hátra kell szaladni a korláthoz és megkapaszkodni, a másik tengerész mellett. Kis türelemjáték és kész is.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Olvastam mar szamos problemat a gameval kapcsolatban, nekem is van egz ahonnan nem tudok tovabbjutni. Igaz erre is olvastam mar leirasokat itt, de nem vagom a dolgot. A hajon vagyok, amikor az a kek feny a tengeren fel felvillan es allitolag ki kellene loni a hajon talalhato agyuval. Ezzel csak ket problemam van. 1: az agyubol nezve nem latom a fenyt, mert a hajo orra belog a kepbe. 2: kb egy hullam es taccsra vagja az egeszsegi allapotomat, utana ha nem gyogyitok, akkor belehalok, ha gyogyitok, akkor meg kb a kovetkezo hullamig vegzek is a mutettel magamon, aztan akkor halok meg.
Van erre valami ertelmes megoldas, vagy valahova el lehet bujni esetleg a serulesek elol, de hogy oszinte legyek egy elmentesnek is orulnek, mert nem keves ideje szivok ennel a resznel. Eddig minden soman ment, vagy legalabbis kisebb nagyon gondolgozas megoldotta a dolgokat...
pedig sztem lehet látni nagyjábol...egy nagy monster hatalmas szemekkel..😄
és összevissza kalimpál...😄
elektrosok-kal kell kinyirni...egyet már kivégeztem!!

Csak nagy sötétséget látok:-(
hello!!!itt most mit kell csinálni??(52% Marsh Refinery)
a biztositékot vinném vissza de ez az "izé" elállja az utamat...és igy nemtok tovább menni!!vagy nem erre kell???
vki segithetne!!!Kösz
bocs ha szar minöségü a kép...

Sziasztok!

Tom gáz de már az elején elakadtam fel vettem minden tárgyat két lapot és két kulcsot de nem tudom hogyan tovább a házban:-( Mit kell még csinálni a házban?
Feri a végén ahol rád szakad(ahol az elején elkaptak) menj az utnak a jobb részén és kicsit zikázzál.nekem akkor sikerült
hali! régen olvastam vissza és akkor még kérdés volt, hogy hogyan lehet megmenteni Ruth-ot.
Nekem összejött, de nem nagy kaland...
Sziasztokmit kell csinálni a végén mert én akárhogy megyek akármilyen iven akármennyire gyorsan már szinte csukott szemmel a plafon akkor is rám szakad😞((((((((Valaki segitsen pls!!!!!!!!!
Agy Halott
akkor sikerult?
bennem van a hiba. lõszernek néztem az ékszíjjat az inventoryban...
azért kössz Kamui
két szörny van.az egyik a jobb a másik a bal oldalról jön
a Marsh Factoryban merre van az ékszíj a generátorhoz, egyszerûen sehol nem találom...
Agy Halott
huhh sikerült! most itt vagyok, minden papot megoltem és mit kell csinalni? fent a szobor hatuljan a kart meghuztam...

Agy Halott
minkét??? nalam a mélységbõl csak egy jön fel...
_Atti_
mindenképp elpatkol de a rankal hosszabb a végsõ anim

elméletileg az indán kell felmászni. Megölted mind2 szörnyet?
Agy Halott
#1119-ben nekem is segíthetne vki!
abban a szobában ahol a csapóajtó van van egy mellékhelység ahol találsz piát meg egy kis vackot vagy mit.azzal kitudod nyitni a csapóajtót
raven87
Én még csak most kezdtem el a játékot és már lehet hogy volt ez a kérdés, de annyit nem tudok vissza olvasni. Még a játék elején a First National Grocery Store-be vagy mibe hogy lehet kinyitni a csapóajtót? Vagy mit kéne itt csinálni? Mindenkivel beszéltem a városba, de senki se volt túl segítõkész.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

nah sikerült.a végén elkeztem cikcakozni és csakjó lett.a játék amugy végzõdhet másképpen is?nekem 93%os lett D Rank és szegény csávó elpatkolt a végén
_Atti_
nem szabad megállni megakadni..menj a legrövidebb iveken.. nekem vagy ötödszörre sikerült..oyan is volt hogy a ráolvasásnál szakadt rám a plafon..aztán miután egyszer sikerült és ujra meg akartam nézni a végét akkor simán ment elsõre..
ha végképp nem megy nézd meg a hiv forumon találtak megoldást a karakter sebességének növelésére.

a dögöt kinyírtam de a barlangos rész tetején én is elpatkolok.próbáltam morphiumal fegyver nélkül teljesen egészségesen de sehogy sem megy.ha valaki tudja mi a logika az egészben léci írja le
_Atti_
SPOILer:

bár hogy erre hivatalosan hogy lehet rájönni azt nemtom de ahogy mondja lõdd meg energiafegyverrel ugy hgy belesüketülj egész közelrõl és utána a hidra elõtti medencébe állva szörnybõrbe bujhatsz..(ami ugye magasat ugrik..a többit sejtheted)

lehet h ez már elhangzott de a templomban amikor meglövöm azt a nagy korongot akkor ott milyen ajtó és hol kéne kinyíljon?
rájöttem
Nem fogjátok kitalálni én is elakadtam...
Brian-t kell kiszabadítani,de nem tudom mit kell tenni,h bízzon bennem. Meg vannak rendõrök akiket le tudok lõni,de van egy amelyik elbújik egy autó mögé és mindig leszed,ez gondolom nem véletlen. Szóval mi csináljak,asszem voltam mindenhol. Pls help
Agy Halott
most ott vok amikor egy torott kotablan kell leugrani es van egy kohíd. amikor rálépek elkezd remegni minden es egy nagy bazi szorny jon fel a melysegbol; amit szépen ki is nyírok az elektromos fegyverrel, DE utanna mit kell tenni? a kohid masik vegen vok es van egy inda amin csak felig tud felmszni, mert mindig visszaesik
Na figyi! Ugye a tengeralatt járó kilövi a torpedót, akkor futás egyenesen mindig adott az út mert a sziklák úgy esnek hogy elzárják a másik utakat. Tehát egyenesen lehetõleg ne akadj el egy sziklában se miközben futsz! kiérsz onnan ahol a torpedót látod ott jobra futsz és ugrasz mer leszakad, majd megint jobbra és lefele rohansz majd ott felefele rohansz arra ahol elfogtak. ott egyenesen ahol van egy híd a végén egy zöld kapu ott ermolmol valami hókusz pókuszt aztán ennyi! Én nem nagyon figyeltem az ívekre. Fegyvert eltettem Y al élet maxra del és futás!
Pretorian
Ki fogom.
A játékmenet mihez hasonlítható? Az elõzetesek és videók alapján olyannak tûnt, mint egy kalandelemekkel felboostolt Condemned. Közel járok?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Gamekapocs.hu-n pedig igen jó kritikát kapott és aki ír ebbe a fórumba szvsz. azoktól az emberektõl is jó kritikát kap😄 Igatából nemtudom miért szidják a grafikát, ehez a játékhoz ez a grafek kell, sztem a falak meg deszkák textúrája teljesen okés, még közelrõl se pixeles. az emberek is rendben vannak. a hangulata meg utánozhatatlan. de próbáld inkább ki😄
Pretorian
Milyen lett a Cthulhu játék? A HCgamer.hu- n elég lesújtó kritikát olvastam róla, de azért kíváncsi vok rá, mert már vagy 5 éve várom a játékot.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Neked hogy sikerült kijutni a sziklaomlás elõl, mert próbáltam több ívet is, de úgy halok meg, hogy az egész rámomlik elõtte meg simán kikerültem az összeset, de azon a helyen ahol a rács volt azelõtt, bemegyek és csak egyenesen tok menni és akkor puff. (tudom, hogy már kérdezték párszor, de sehogyse tudom ezt a részt megcsinálni)
Sziasztok!

Én is végig toltam.3x ra sikerült kifutni a barlangból! Nekem 92% complete lett! Olvastam hogy attól függ a vége hogy hogy teljesítettünk hát nálam lehúzta a rolót! Na mind1 szerintem nagyon állati volt végre gondolkodni is kellett egy gamában!
Agy Halott
ok koszi, mar nezem is! telleg ott volt az arcra tapado gyilkos csillag!
na megnéztem mégis😄
Visszamászol a vízeséshez, van egy barlang mainek a vége korábban zárva volt, tele van ezekkel az arcratámadós bizbaszokkal. odaállsz a ví elé FONTOS:ne állj a vízbe! és belelõssz a sugárfegyverrel (magyarán belevzeted az áramot és így felrobban a barlang másik vége. átmész, lesz egy kõhíd, azon is (ez leomlik) és let's Go következõ pályára.
Huh pedig alig 2 napja csinálta meg, de alig rémlik valami. holnap megnézem neked v.melyik mentést mer már kéne menni alszani. (ha csak addig egy gyorsabb emberke le nem írja, de azt csak megköszönni tom 😄 )
Agy Halott
sikerult, megszerezte a fegyveret es visszajottem ide a bortonhoz, de csak jottek ujabb szornyek es nem tortenik semmi!