2691
-
SkYPeT #1488 A Magyarítás még készül...sajna -
#1487 Nem tud valaki egy jó magyarítást, vagy magyar nyelvű végigjátszást? Mert az biztos, hogy ehhez a játékhoz sokat kell olvasni is játék közben :D -
SkYPeT #1486 Ha a videókat is megnézem az is beleszámit az időbe? Tod ha a legjobb befejezést akarod. -
#1485 Már megnéztem a naplót, de semmi. Most eljuttattam Burnham-t a garázsba, meg ott találkoztunk is Mackey-jel, és most egyedül vagyok itt az örsön, a többiek a garázsban vannak. Van Burnhem cellája mellett egy másik is, ahol egy elmebeteg tartózkodik, és az ágyán van valami fénylő tárgy, amit nem tudom, hogy fel kell-e venni, vagy csak ott van, mindenesetre nem tudom kinyitni a celláját. Ja és bocs a tegnapi kissé ideges hangnememért, azért volt, mert már nagyon idegesített ez a dolog, most reggel már nyugodtabb vagyok.(mert még nem játszottam vele) :) -
#1484 azt mondja hogy még nem tudod a kódot..előbb találkoznod kell a nyommal amiből kiderítheted a kódot.Huhh nem tudom mire gondolhat de ha nem tetted még meg akkor fedd fel a második spoilerdobozom..hátha -
#1483 Van még egy kis gond: nem enged hozzá nyúlni a széfhez. Azt mondja talán később. De mi később? :) -
#1482 köszi -
#1481 vagyis Brian Burnham :)
Azt mondta menj vissza a börtönbe Ruth(?) cuccáért
további segitség:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahol a puskát találtad, a könyvespolc mögött van a széf
ha még mindig van kérdés:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kód az év amelyben Obed Marsh megalapította a rendet..asszem..nm biztos.. de mindenesetre a naplóból lehet kiszedni amelyik az egyik cellában van ha jól emlékszem
-
#1480 + nem tud valaki egy magyar nyelvű végigjátszást? -
#1479 bocs, nem Brian, hanem Burnham :) -
#1478 Mikor kiszabadítjuk a börtönből Brian-t, akkor mit kell csinálni? Mert mond valami olyasmit, hogy vezessük el egy garázshoz. Elvezetem, de be van zárvba az ajtaja. Onnan mit kell csinálni? Meg van egy sarok, ahol ha befordulok, akkor látok egy autót, mellettte egy emberrel, aki nem tom mér, de egyből kinyír messziről 2 lövésre kb. De én nem tudom megölni, akármennyi töltényre se. -
#1477 Ez az aranyfeldolgozó üzemes rész? -
#1476 sokan vagyunk így ezzel :)
papíron azért mégis sokkal jobb -
#1475 Van egy csomó lovecraft novellám gépen! :) ha vkinek kell >> msn : [email protected] -
#1474 sp2, .net 2.0 keretrendszer és a legújabb catalyst megoldotta a problémát, ha valakit érdekelne a későbbiekben. -
nagyba #1473 Igen, oda tettem....amúgy köcce a fordítást ;) majd írok h van-e vmi. -
#1472 az első mentési pontnál szénné fagy a játék, valami megoldás van erre? (használtam a keresőt, nem dobott ki semmit, videókártyám drivere új) -
#1471 a játék mappájába tetted? ha igen mást nem tudok mondani:\ -
#1470 ha csak elbujsz az nem megoldás, menj át egészen a sziklafalig aztán jól vesd meg a lábad és az energiafegyverrel full piros villogós töltéseket osszál a szájukba. -
#1469 Szíveséget kérnék, mivel elszállt a vinyóm, magával vitte a mentéseimet is :(
Arra kérnék egy segítőkész emberkét, hogy küldje már el ide: [email protected] azt a mentését, ahol a /spioler zsarukkal visszamegy a hősünk /spoiler.
Köszöntem -
#1468 Ezt már beírtam egyszer, de választ nem kaptam, de azóta sem tudom megoldani:
Én most ott vagyok elakadva, ahol egy vékony kis úton kell átmenni a szakadék felett, ahol jön két oldalról az a két nagy dög "kukac". Ahol a nagy szakadékon kell átmenni a vége felé...
A leírásban az van, hogy el lehet bújni előlük, mert van olyan helye, ahol nem látnak és nem tudnak lefújni, de én nem találom ezt a helyet. -
nagyba #1467 net 1.1 letöltve, installálva, patch ugyanúgy nem műxik. Ugyanazt a hibaüzenetet írja ki. -
#1466 ugy hogy a köv pályán kezded..
de jobban jársz ha kérsz egy mentést.. ha nem tudsz angolul akkor írd le priviben mit irnál be és lefordítom neked. -
#1465 kell hozzá net 1.1
irtam is asszem, vagy ha nem a hiv oldalon a topicjában írják -
nagyba #1464 de nekem még a videm is integrált. állítóleg nem szereti a videm és a monitorm egymást, ezért sötét a kép... -
nagyba #1463 _atti_ a patchel hogy tudnék továbbjutni ezen a "hibán"?? meg amúgysem működik. kell hozzá vmi? vagy hozzá kell rendelni vmihez? -
#1462 Nekem is 15-ös és semmi baj nincs vele. Közelebb kell ülni -
nagyba #1461 Már próbáltam. nekem amúgyis fel kell húzni a fényerőt, mert sötét a játék. 15"-s monitorom van...de próbáltam úgy is h kontrasztot is felhúzom maxra de semmi....feladom. ennyi. elbuktam egy ilyen xaron -
#1460 Nincs mit...esetleg próbáld feljebb állítani a fényerőt és a kontrasztot, hátha azért nem látszik... -
nagyba #1459 igen, tudom h ívesen lő...észrevettem hála a jó Istennek.....de párszor eltaláltam az egyiket. nah de próbálgatom még hátha véletlenségből eltalálom őket. azért köcce a segítséget! -
#1458 Pedig ott vannak szépen elosztva, a dombok közepén a világoskék kis fények...kicsit föléjük kell lőni mert az ágyú ívesen lő. -
nagyba #1457 A patch nem működik. azt írja ki h az alkalmazás inicializálása nem megfelelő. Az a megoldás lesz h elviszem majd valakihez, és ott megpróbálom megcsinálni. -
#1456 nyulj a patchhez...ne kinozd tovább szerintem, vagy kérj állást a hivatalos forumon rögtön az ágyús rész után..ott biztos van olyan ember aki még játszik..ha akkor kértél volna mielőtt elkezded előlről mostanra tuti lenne. -
nagyba #1455 A ***** ****** ****** **!!!! Ilyen nincs. Atisz! El tudnád nekem magyarázni pontosabban h hol vannak a fények? Van az Ördögzátony. ott van a part, a domb, és a dombon, felül még több domb. bal oldalt 3 domb, ami elég "észrevehető". Ott keresgéljem? Mert a 3 domb közül a jobboldalin mintha véltem volna felfedezni egy kis fényt, de hiába találtam el vagy 2x, még mindig ott van!!! PLz help! -
nagyba #1454 köszönöm!megpróbálom szétlődözni a dombokat! -
#1453 A dombok oldalán vannak, 3 gyengén világító kék fény... -
nagyba #1452 Mégis hol vannak azok a kék fények?? A vízbenv agy az Ördögzátonyon??? azon belül hol? 2 szélen? középen? a parton v a hegyekben? -
Louis Cyphre #1451 Itt lehet megnézni a játék legjobb befejezését:
http://www.youtube.com/watch?v=_H6WGSVMGOA -
#1450 Lécci! Fontos lenne! -
#1449 Hellosztok!
Nagy bajban vagyok az összes Cthulhu mentésemet letörölte vmiek nagyokos itthon. Ha vki el tudná küldeni az övéit nagyon megköszönném! Ott tartottam, amikor a csajszit lementem a tetőről, és bevisznek megkínozni a zsaruk, aztán pedig mentünk a bányába! Aztán még beindítottam a csilléket és aztán kiléptem. Másnap meg nem volt sehol a mentés. Plíz küldjetek! Címem: [email protected]