2691
-
Gorkyus #2651 Most tolom 3X
Bár sajnos egy pont után mindíg egy külföldi forumról leszedett mentésel kel folytatnom mert egy hiba miat lehal:(
Bár it mondjuk nem is a nehézség a lényeg. Inkább a sztori meg a hangulat:)
Ami nagyon ottvan:) -
grimm13 #2650 Ja sajnos az utóbbi időkben nincs túl sok téma amúgy hanyadszorra nyomod újra? -
Gorkyus #2649 Hali mindenkinek.
Látom sajna ez a fórum nem túl aktív:(
Pedig jó kis game:D
Most tolom újra:) -
axis6 #2648 THX!:) -
grimm13 #2647 Nemtom de a vista az vista ......
Szerintem még nem a legjobb op. rendszer úgyhogy én ezért nem használom ....Azért sok szerencsét hozzá ! -
axis6 #2646 Persze,hogy próbáltam de semmi változás:( Úgy látom reménytelen lesz így.Pedig mikor még xp-m volt akkor nem volt vele ilyen probléma mert emlékeztem,hogy lehet rendesen látni a sámánokat a szigeten,de most vistán veretem,és ha zoomolok(jobb klikk)akkor csak a szigetet nagyítja ki egy kicsit.Lehet,hogy a vista a baj?
-
grimm13 #2645 Nem azért de próbáltad hosszan nyomni a jobb egeret?Nem nézlek hülyének csak segíteni próbálok!! -
axis6 #2644 Tudom,hogy ott zoomolni kell de nekem nem reagál a jobb egérgombra,mert csak 1 kicsit zoomol rá annyira nem,hogy láthassam tisztán a sámánokat.A kérdésem az,hogy melyik gombbal kell zoomolni.Előre is thx mindenkinek. -
#2643 Én tudtam ott zoomolni, "digitális ágyú" biztosan nem volt, de távcső azért lehetett... Zoomolás nélkül elég nehéz lehet eltalálni a sámánokat. -
#2642 Nem is lehet akkor még nm volt digitális ágyú :P
A fényeket kell lőni (azok a sámán elvtársak, akik a hullámokat generálják) és akkor jó lesz. Egyébként én is ezen a tájékon akadtam el még anno, amikor követni és védeni kell a kapitányt... volt egy ajtó ahová nem tudtam bemenni, mert hamar becsukódott és megettek a szörnyek :/ -
axis6 #2641 Hello! Ott vagyok a hajón és az ágyunál nem tudok zoomolni az szigetre most mit csináljak? Már szinte mindent megpróbáltam.Valaki Help Please! -
#2640 Azért ez nem teljesen így van, én például többször használtam az ugrás funkciót és mégse haltam meg miatta.Sőt egy alagút vagy mi altt épp az segített mikor a föld alattam omlott. -
tKool #2639 Kössz a segítséget! Sikerült végre átjutnom, és én úgy vettem észre, hogy egy bizonyos süvítő hangnál kell ugranom, és csak akkor jutok át. De ez most nem is számít annyira, a lényeg, hogy sikerült. Még egyszer kössz srácok! -
grimm13 #2638 Ne haragudj hogy ezt mondom de az ugrálásnak semmi köze hozzá olyan egyszerű a dolog hogy csak az előre gombot kell nyomni mert ha a többit megnyomod halálra vagy ítélve (ezt már korábban is kérdezték és meg is lett válaszolva ) -
#2637 Sokat kell ugrani menekülés közben és így nyerhetsz időt, tehát futás és ugrás.Durva volt, én is szenvedtem vele. xD -
tKool #2636 Segítsééég!
Elakadtam a játékban, és pont a végénél. Pontosabban a menekülős résznél, miután kinyírtam Hydrat. Elindul a kőomlás, és megyek szépen amerre kell, és annál a résznél, ahol elkaptak, a rács eltűnt. Én szépen átmegyek a kis folyosón, hogy visszajussak a portálhoz, de ahogy a túlvégen kiérek meghalok. Mindenféle képpen próbáltam már, próbáltam kiugrani is az ajtóból, de a kövek mindig rám estek. A sok próbálkozás után már kezdem unni, hogy állandóan kipurcanok. Tudna valaki segíteni? -
#2635 Közben visszaolvastam és láttam, hogy más is találkozott ezzel a buggal. Nálam egyáltalán nem látszanak, se halványan se sehogyan. Eddig vagy 1 órát töltöttem azzal, hogy kerestem őket zoomban de nem látni semmit.
Esetleg ha valakinek fentvan még a game és működött nála a dolog megdobhatna egy privivel és átküldeném neki az állást, ha kilőné azt a 3 dögöt hálás lennék.
Más továbbjutási lehetőség nincs mivel patch nem jött a játékhoz sajnos. -
#2634 Elvileg 3 varázsló lövi feléd a kék labdáikat (ezek a kék fények). Nagyon nehéz kiszúrni őket a mozgó hajó miatt. Én szinte vaktában lövöldöztem feléjük. Szerencsére a játék nem vár mértani pontosságú lövéseket, így nem túl nehéz eltalálni őket. -
#2633 Rendben, megyek próbálkozok még egy kicsit. -
#2632 tuti nemlehet kettőt zoomolni?
elvileg kéne látnod a fényeket.. probálj kicsit a sziget felé célozni aztán hátha sikerül véletlenből:/ mintha másnak is lett volna ezzel problémája egyébként..probálj meg esetleg más grafikai beállitást. -
#2631 Vagy mégsem? -
#2630 Rendben azért kösz a tippet.
Reméljük benéz még valaki aki játszott vele. :) -
#2629 Hát, mintha látnám a szigetet, de nem vagy elég közel hozzá.Szóval lehet még kell zoomolni vagy nem egyenesen a hajó orrával szembe nézel.Nem tudom... -
#2628 A célzás gomb a zoom és csak egy alap és egy zoom állása van a lövegnek, a végigjátszás is csak ennyit ír. És amit kimentettem képet az maga a zoomolt állás.
Azt mondod lehet tovább zoomolni? Végigpróbáltam mindent de nekem nem sikerült. -
#2627 Lehet nagyítani (ne kérdezd melyik gombbal, mert nem emlékszem) is, hogy a szigetre láss!
Ez így tényleg kevés, hogy eltaláld a dögöket... -
#2626 Eljutottam a hajós részig egészen odáig amikor az ágyuval kék fényeket kellene látnom a parton és azokat kilőni miközben jönnek a nagy hullámok. De nem látok kék fényeket. Ilyenkor mi van?
-
grimm13 #2625 Hát kéne neki :) -
#2624 Ez a game fut Vistán? -
priluki #2623 Kösz,ok megvan! igy már érthrtö volt:) -
#2622 Két helyen lehet lemenni. Az egyik ahol te akartál, de ott még egyelőre a gőz miatt nem lehet közlekedni és van egy másik lejárat is. ha jól körbenézel hamar megtalálod. Ott tényleg lesz egyből ellenfél. -
grimm13 #2621 Ahol Hoover lelövi az összeégett ügynököt onnan balra(de lehet hogy nem, hanem balra ) aszem van egy lefelé vezető bejárat ahogy lementél egyből van ellenfél szóval innentől egyből tudod hogy az a jó irány. -
priluki #2620 hi,elakadtam mert a végigjátszásban nyilegyenest olyanrol van szo amit nem látok,ott akadtam el ahol az ügynökökkel bemegyek a gyárba és a generátort kéne megkeresni(javitani) ha lemegyek ahogy irják a göztöl nem tudok menni az ajto meg zárva,fentt meg megint nem tudok semmit csinálni.valaki pls help -
#2619 Clive Barker féle Undying. :)
A hangulata néha még fosatósabb, igaz, kevesebb a logikai rész és többet kell lőni, de lehet varázsolni. A története viszont szépen kidolgozott. -
#2618 Obscure 1 v. 2:Kell lőni is, de sok bennük a logikai/kaland elem.Bár nem FPS-nézetű.
A CoC-nál sokkal jobbak sztem. -
Davidxxx #2617 Sziasztok!
Nemrég találtam rá a játékra és nagyon tetszik. Nézegettem neten, hogy vannak-e még hasonlók, de nem igazán találtam. Nekem valamilyen hasonló, fps-nézetű, egy kicsit több logikai elemből felépülő, még esetleg néha úgy mint ennek az elején, lőni is lehessen, de ne azon legyen a hangsúly. Tudtok valami ilyesmit? -
grimm13 #2616 de ha itt tudok segítek -
grimm13 #2615 Bocs de szarakszik a netem -
tihOp #2614 oké,próba-cseresznye -
grimm13 #2613 Én felvettelek hátha sikerül segíteni. -
tihOp #2612 Hali,aki tudna nekem intenzív segítséget nyújtani mikrofon segítségével az kérem vegyen fel msn-re citero[at]freemail[dot]hu