Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Ott vagyok a hajón és az ágyunál nem tudok zoomolni az szigetre most mit csináljak? Már szinte mindent megpróbáltam.Valaki Help Please!
Qwerty4
Azért ez nem teljesen így van, én például többször használtam az ugrás funkciót és mégse haltam meg miatta.Sõt egy alagút vagy mi altt épp az segített mikor a föld alattam omlott.

Qwerty4

Kössz a segítséget! Sikerült végre átjutnom, és én úgy vettem észre, hogy egy bizonyos süvítõ hangnál kell ugranom, és csak akkor jutok át. De ez most nem is számít annyira, a lényeg, hogy sikerült. Még egyszer kössz srácok!

Ne haragudj hogy ezt mondom de az ugrálásnak semmi köze hozzá olyan egyszerû a dolog hogy csak az elõre gombot kell nyomni mert ha a többit megnyomod halálra vagy ítélve (ezt már korábban is kérdezték és meg is lett válaszolva )

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Qwerty4
Sokat kell ugrani menekülés közben és így nyerhetsz idõt, tehát futás és ugrás.Durva volt, én is szenvedtem vele. xD

Qwerty4

Segítsééég!
Elakadtam a játékban, és pont a végénél. Pontosabban a menekülõs résznél, miután kinyírtam Hydrat. Elindul a kõomlás, és megyek szépen amerre kell, és annál a résznél, ahol elkaptak, a rács eltûnt. Én szépen átmegyek a kis folyosón, hogy visszajussak a portálhoz, de ahogy a túlvégen kiérek meghalok. Mindenféle képpen próbáltam már, próbáltam kiugrani is az ajtóból, de a kövek mindig rám estek. A sok próbálkozás után már kezdem unni, hogy állandóan kipurcanok. Tudna valaki segíteni?

BaLeeX
Közben visszaolvastam és láttam, hogy más is találkozott ezzel a buggal. Nálam egyáltalán nem látszanak, se halványan se sehogyan. Eddig vagy 1 órát töltöttem azzal, hogy kerestem õket zoomban de nem látni semmit.

Esetleg ha valakinek fentvan még a game és mûködött nála a dolog megdobhatna egy privivel és átküldeném neki az állást, ha kilõné azt a 3 dögöt hálás lennék. <#vigyor3>

Más továbbjutási lehetõség nincs mivel patch nem jött a játékhoz sajnos.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Axon
Elvileg 3 varázsló lövi feléd a kék labdáikat (ezek a kék fények). Nagyon nehéz kiszúrni õket a mozgó hajó miatt. Én szinte vaktában lövöldöztem feléjük. Szerencsére a játék nem vár mértani pontosságú lövéseket, így nem túl nehéz eltalálni õket.

BaLeeX
Rendben, megyek próbálkozok még egy kicsit.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

_Atti_
tuti nemlehet kettõt zoomolni?
elvileg kéne látnod a fényeket.. probálj kicsit a sziget felé célozni aztán hátha sikerül véletlenbõl:/ mintha másnak is lett volna ezzel problémája egyébként..probálj meg esetleg más grafikai beállitást.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

BaLeeX
Vagy mégsem? <#wow3>

BaLeeX
Rendben azért kösz a tippet.
Reméljük benéz még valaki aki játszott vele. 😊

Qwerty4
Hát, mintha látnám a szigetet, de nem vagy elég közel hozzá.Szóval lehet még kell zoomolni vagy nem egyenesen a hajó orrával szembe nézel.Nem tudom...

Qwerty4

BaLeeX
A célzás gomb a zoom és csak egy alap és egy zoom állása van a lövegnek, a végigjátszás is csak ennyit ír. És amit kimentettem képet az maga a zoomolt állás.

Azt mondod lehet tovább zoomolni? Végigpróbáltam mindent de nekem nem sikerült.

Qwerty4
Lehet nagyítani (ne kérdezd melyik gombbal, mert nem emlékszem) is, hogy a szigetre láss!
Ez így tényleg kevés, hogy eltaláld a dögöket...

Qwerty4

BaLeeX
Eljutottam a hajós részig egészen odáig amikor az ágyuval kék fényeket kellene látnom a parton és azokat kilõni miközben jönnek a nagy hullámok. De nem látok kék fényeket. Ilyenkor mi van?

Hát kéne neki 😊

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

grebber
Ez a game fut Vistán?

Next PC upgrade: 2022

Kösz,ok megvan! igy már érthrtö volt😊

Axon
Két helyen lehet lemenni. Az egyik ahol te akartál, de ott még egyelõre a gõz miatt nem lehet közlekedni és van egy másik lejárat is. ha jól körbenézel hamar megtalálod. Ott tényleg lesz egybõl ellenfél.

Ahol Hoover lelövi az összeégett ügynököt onnan balra(de lehet hogy nem, hanem balra ) aszem van egy lefelé vezetõ bejárat ahogy lementél egybõl van ellenfél szóval innentõl egybõl tudod hogy az a jó irány.

hi,elakadtam mert a végigjátszásban nyilegyenest olyanrol van szo amit nem látok,ott akadtam el ahol az ügynökökkel bemegyek a gyárba és a generátort kéne megkeresni(javitani) ha lemegyek ahogy irják a göztöl nem tudok menni az ajto meg zárva,fentt meg megint nem tudok semmit csinálni.valaki pls help

Esrohnoil
Clive Barker féle Undying. 😊
A hangulata néha még fosatósabb, igaz, kevesebb a logikai rész és többet kell lõni, de lehet varázsolni. A története viszont szépen kidolgozott.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Qwerty4
Obscure 1 v. 2:Kell lõni is, de sok bennük a logikai/kaland elem.Bár nem FPS-nézetû.
A CoC-nál sokkal jobbak sztem.<#eljen>

Qwerty4

Sziasztok!
Nemrég találtam rá a játékra és nagyon tetszik. Nézegettem neten, hogy vannak-e még hasonlók, de nem igazán találtam. Nekem valamilyen hasonló, fps-nézetû, egy kicsit több logikai elembõl felépülõ, még esetleg néha úgy mint ennek az elején, lõni is lehessen, de ne azon legyen a hangsúly. Tudtok valami ilyesmit?
de ha itt tudok segítek

Bocs de szarakszik a netem

oké,próba-cseresznye<#buck>
Én felvettelek hátha sikerül segíteni.

Hali,aki tudna nekem intenzív segítséget nyújtani mikrofon segítségével az kérem vegyen fel msn-re citerofreemailhu<#alien2>
Ott akadtam el én is régen, nemlátam hogy kilehet lõni létrát,
hogy leereszkedjen. De egyszer sikerült észrevenem kis lakatot😊

Qwerty4
Na jó.Megvan. xD
Potyára gépelek itt...

Qwerty4

Qwerty4
Nem értem ezt a részt pedig nézem a végigjátszást is, ezt írja:
"Menj le a létrán, és át a termen; ehhez be kell csukni a kazánajtót (ha az elõbb elmaradt), de vigyázz, ne bántsd az elõtte lévõ kereket; ha eltekered, és a hajó rázkódni kezd, gyorsan zárd el!"

Na szóval kezdjük ott ha lemegyek a létrán nem tudok semmilyen termen áthaladni a tûz miatt.A felsõ szinten meg a gõz miatt lehetetlen a közlekedés.
Ha alul elforgatom azt a "kereket" akkor a hajó robban, azután hiába lehet a felsõ szinten eljutni a csapóajtóig.Ha meg nem forgatom a kereket sehol nem lehet átjutni.
Azt mondja, hogy csukjam be a kazánajtót😄e azt hogy?Hát nem igazán tudtam hozzáférni.Még teszek próbát ezzel. 😞

Qwerty4

XD XD

Kössz, ez is megteszi. 😊

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok, elakadtam az elején a széfes résznél, amikor a boltban ki kell szedni a széfbõl valamit, és állítólag a kislány születésnapja a kód.

Segítsetek légyszíves, hogy honnan tudnám megszerezni!

elõre is kössz.

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Qwerty4
Elakadtam.
A robbanást hogy a fenébe lehet megakadályozni a hajón?<#conf>
Van nálam egy feszítõvas, de azzal nem tudok semmit kezdeni.

Qwerty4

Qwerty4
Most sikerült.<#eljen>
Legutóbb (szep. v. okt.) elbénáztam, nem találtam meg a mentési pontokat.<#szomoru1>

Qwerty4

Ezaz végigvitem.
Szerintem nagyon jó játék, nekem minden téren bejött.
Jóvolna mégegy hasonló felépitésû játék jövõben😊

szjuca
Nem sértõdtem meg, és kösz.<#puszis>

Ismét csak vissza kéne olvasni!!!!Csak a "w"-t használd szigorúan csak azt és akkor simán kijutsz.

Na tuljutottam Hydrás részen is, de ez a meneküléS nem megy.
Nem látok logikát miért és mikor halok meg szikláktol, 1x rámesik
máskor meg nem, de azért is végigviszem😊

wedge31
Megdicsértelek ha nem tünt volna fel de ha ettöl morci leszel többet nem teszem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Dehogy kell egyfolytába ölni. Ha van hozá magyaritásod akor
csak kövesd amit mondanak, és végén csak 1-2 perc ölés.
Ha nincs szedd le valahonan.

Qwerty4
Addig kell lõni õket amíg el nem fogynak (sokáig).
Amúgy ez a rész sztem a játékipar egyik legalja.10-15 percig csak kell tápolni a halembereket, majd a "hullámkeltõket" a parton.Majd menekülni be és ott persze lefagy.És nincs mentés közben!<#duhos2>
Ekkora gyökérséget tényleg nem nagyon láttam még a már több éves játékos "pályafutásom" alatt.<#szomoru1>

Qwerty4

Axon
Sikerült befejeznem a 6 chaptert és rögtön egy hajón találtam magam. Elkezdtük öldösni a vízbõl kimászó halembereket. Végtelen mennyiségben jönnek. ha bemegyek a hajóba, akkor dumálnak, hogy a fedélzeten lenne a helyem a harcokban. Ott pedig elõbb-utóbb mindig meghalok. Tényleg a végtelenségig öldösnöm kell a szörnyeket, vagy közben kellene is csinálnom valami értelmeset?

Azzal sokat bajlódtam, de magamtól rájötem, csak vágigkelet gondolni
egészet. Viszont az gáz hogy legegySzerübb részeknél meg eleakadtam
pl. nem látam, hogy van retesz az ajton 😄
Senkise tud akor küldeni mentést nekem?

Esrohnoil
Nézd meg a jeleket a szobrok alatt, aztán a törött mozaikot a falon... onnan már egyértelmû. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Axon
Ez mindenesetre megnyugtató :-)