Call of Cthulhu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Qwerty4
Elakadtam a játékban, és pont a végénél. Pontosabban a menekülõs résznél, miután kinyírtam Hydrat. Elindul a kõomlás, és megyek szépen amerre kell, és annál a résznél, ahol elkaptak, a rács eltûnt. Én szépen átmegyek a kis folyosón, hogy visszajussak a portálhoz, de ahogy a túlvégen kiérek meghalok. Mindenféle képpen próbáltam már, próbáltam kiugrani is az ajtóból, de a kövek mindig rám estek. A sok próbálkozás után már kezdem unni, hogy állandóan kipurcanok. Tudna valaki segíteni?
Esetleg ha valakinek fentvan még a game és mûködött nála a dolog megdobhatna egy privivel és átküldeném neki az állást, ha kilõné azt a 3 dögöt hálás lennék. <#vigyor3>#vigyor3>
Más továbbjutási lehetõség nincs mivel patch nem jött a játékhoz sajnos.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
elvileg kéne látnod a fényeket.. probálj kicsit a sziget felé célozni aztán hátha sikerül véletlenbõl:/ mintha másnak is lett volna ezzel problémája egyébként..probálj meg esetleg más grafikai beállitást.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Reméljük benéz még valaki aki játszott vele. 😊
Qwerty4
Azt mondod lehet tovább zoomolni? Végigpróbáltam mindent de nekem nem sikerült.
Ez így tényleg kevés, hogy eltaláld a dögöket...
Qwerty4

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A hangulata néha még fosatósabb, igaz, kevesebb a logikai rész és többet kell lõni, de lehet varázsolni. A története viszont szépen kidolgozott.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A CoC-nál sokkal jobbak sztem.<#eljen>#eljen>
Qwerty4
Nemrég találtam rá a játékra és nagyon tetszik. Nézegettem neten, hogy vannak-e még hasonlók, de nem igazán találtam. Nekem valamilyen hasonló, fps-nézetû, egy kicsit több logikai elembõl felépülõ, még esetleg néha úgy mint ennek az elején, lõni is lehessen, de ne azon legyen a hangsúly. Tudtok valami ilyesmit?
hogy leereszkedjen. De egyszer sikerült észrevenem kis lakatot😊
"Menj le a létrán, és át a termen; ehhez be kell csukni a kazánajtót (ha az elõbb elmaradt), de vigyázz, ne bántsd az elõtte lévõ kereket; ha eltekered, és a hajó rázkódni kezd, gyorsan zárd el!"
Na szóval kezdjük ott ha lemegyek a létrán nem tudok semmilyen termen áthaladni a tûz miatt.A felsõ szinten meg a gõz miatt lehetetlen a közlekedés.
Ha alul elforgatom azt a "kereket" akkor a hajó robban, azután hiába lehet a felsõ szinten eljutni a csapóajtóig.Ha meg nem forgatom a kereket sehol nem lehet átjutni.
Azt mondja, hogy csukjam be a kazánajtót😄e azt hogy?Hát nem igazán tudtam hozzáférni.Még teszek próbát ezzel. 😞
Qwerty4
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Segítsetek légyszíves, hogy honnan tudnám megszerezni!
elõre is kössz.
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
A robbanást hogy a fenébe lehet megakadályozni a hajón?<#conf>#conf>
Van nálam egy feszítõvas, de azzal nem tudok semmit kezdeni.
Qwerty4
Legutóbb (szep. v. okt.) elbénáztam, nem találtam meg a mentési pontokat.<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
Szerintem nagyon jó játék, nekem minden téren bejött.
Jóvolna mégegy hasonló felépitésû játék jövõben😊
Nem látok logikát miért és mikor halok meg szikláktol, 1x rámesik
máskor meg nem, de azért is végigviszem😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
csak kövesd amit mondanak, és végén csak 1-2 perc ölés.
Ha nincs szedd le valahonan.
Amúgy ez a rész sztem a játékipar egyik legalja.10-15 percig csak kell tápolni a halembereket, majd a "hullámkeltõket" a parton.Majd menekülni be és ott persze lefagy.És nincs mentés közben!<#duhos2>#duhos2>
Ekkora gyökérséget tényleg nem nagyon láttam még a már több éves játékos "pályafutásom" alatt.<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
egészet. Viszont az gáz hogy legegySzerübb részeknél meg eleakadtam
pl. nem látam, hogy van retesz az ajton 😄
Senkise tud akor küldeni mentést nekem?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.