2691
  • Esrohnoil
    Viszont a lentebb írt 84%-88%-os problémámra még mindig nem tudom a választ. :)
  • SG
    Na végigjátszottam. Mit is mondhatnék, nagyon jó kis játék volt, tele jobbnál jobb ötletekkel. Beszarás és rejtvény megfelelő arányban keverve. Aki meg lövöldözni szeret az is metalálhatja benne a számítását. Ajánlott mindenkinek, csak megfelelő türelem és kitartás szükséges hozzá.
  • Esrohnoil
    Igen, azoknál tudsz menteni. :)
  • Qwerty4
    Mármint a mentésre???
    Csak kipróbáltam, az igazi játszást későbbre hagyom, de valószínű észrevettem volna hogy hogyan kell menteni...
  • Esrohnoil
    Arra ott vannak a falon a krétával rajzolt jelek. :)
  • Qwerty4
    kipróbáltam...elég érdekesek a félig zombi emberek, meg a hangulata is bejön, addig haladtam amíg ott egy lejárót ki kellett nyissam, amit hiányolok belőle az a mentés akármilyen formája
  • Esrohnoil
    Ilyen sokan teljesítették 100%-ra? :D
  • Esrohnoil
    Érdekes kérdésem lenne.
    Az utolsó fejezetnél tartok Private Detective fokozaton, és a fejezet elején 87%-os teljesítményt ír a statisztikáknál. Végigjátszásban néztem, és ott úgy volt írva h. itt 88%-nak kellene lenni ahhoz h. a végén 100%-om legyen.
    Az utolsó előtti fejezet utolsó mentésénél (Hidden Shelf) 84%-om volt, és a végigjátszásban is csak ennyi szerepel, szal elvileg vmit ezután szúrhattam el, de nem jövök rá h. mit.
    Van vkinek ötlete? Esetleg ha van vki aki 100%-ra tudta teljesíteni, elmondhatná h. mit csinált a Devil's Reef nevű szigeten az utolsó mentés utáni részben, mert nálam 1% vhogy hiányzik, bármit is csinálok.
    Egyébként mi a legújabb patch hozzá? Csak mert az alap verzióval játszom ha minden igaz...
  • hykao #1639
    Kicsit off, de nem nagyon: új Sherlock játék lát napvilágot nemsokára (kaland, de teljesen 3D-s), amiben ütköztetik a Sherlockos elemeket a Cthulhu mítikummal. Szóval Cthulhu (és Sherlock) rajongóknak kötelező! :)

A játék hivatalos oldala: http://www.sherlockholmes-thegame.com/
    (az sg-s topik pedig ITT található)
  • SG
    Köszi szépen !
  • csabooooo
    Van bizony! A lényeg meg kell várni még elkezdenek fedezni az ügynökök (puffogtatnak), aztán átrohansz a legközelebbi fedezékhez,kerüld meg a fadobozokat, várd meg megint a fedezőtüzet, aztán átfutsz a másik oldalon lévő ügynökhöz, mögötte van a ládák között egy kis lyuk alul, azon átmész, onnan már fogod tudni.
  • SG
    THE MARSH REFINERY=ennek a résznek az eleje .
  • SG
    Sracok, van valami trükkje, hogy lehet a folyamatosan tüzelő géppuskán túljutni ? Ez a játék felénél lehet kb. amikor az FBI-os kocsiból ki kell pattani, közben szemből megállás nélkül lőnek, az ügynökök meg fedezékből pufogtatnak.
  • csabooooo
    ÁÁÁhhh! Megvan! Végre. Kösz a segítséget. Kicsit nehézre sikerült ez a vége, vagyis nem is az nehéz, hanem rájönni erre a tökéletes ív dologra.
  • wedge31
    Semmi extra, az a nehézség,hogy csak a tökéletes iven való futás ad elég idöt a kijutásra.
  • csabooooo
    Hali! Elkelne egy kis segítség! Szóval, már a végén tartok, amikor menekülni kell a lezuhanó sziklák elől. De annál az átjárónál, ahol régebben már fogságba esett Jack, mindig behalok. Kell valami extrát csinálni, hogy átjussak? Szeretném végre befejezni a játékot.
  • daskal
    Sziasztok! A hajós pálya végén vagyok & egy kis segítség kellene. A legvégén ugyebár Dagon megtámadja a hajót & a fedélzeti ágyúval kellene kicsinálni ezt a rohadékot... ez még önmagában nem is lenne nehéz. számomra a problémát az jelenti, hogy Jack egyfolytában becsavarodik... sorozatosan öngyilkos lesz vagy szimplán megőrül ennél a résznél. Hogyan lehetne ezen a részen túljutni? Van vmi mód arra, hogy ne csavarodjunk be ennél a résznél??
  • Esrohnoil
    Én a hajós résznél tartok most. Ez az egyik legnagyobb kitolás a játékban ha 100%-ra akarom teljesíteni. :D
  • Esrohnoil
    Sajnos úgy néz ki h. azt várhatod...
  • smithi26
    Szia.Ok,kösz sikerült.Végig vittem 93%-al.Mindenkinek kösz a segítséget!
    Várom a folytatást!!!!!Csao
  • wedge31
    Löj bele a medencébe full energiával /amikor piros a fegyver kijelzöje/
  • smithi26
    Szia.Meghúztam mind a négy kart a szobrok mögött,de nincs agyam hogy rájöjjek mi a következő lépés!Légyszi írd meg!Előre is kösz.
  • wedge31
    Ahogy bemész a terembe mögöted egy emelvényen van egy szobor a hátán van a kapcsolo nyomd le és akkor már lesz viz a medencében és át is fogsz alakulni.A lövésnél teljesen állj a gong ellé amennyire tudsz és csak akkor löj ha már pirosan jelez a fegyver.
  • smithi26
    Szia.Nem tudtam megoldani a feledatot.Meglőttem többször a kongot hogy sípolt a fülem,utána egyszerre szaladtam a medencéba de semmi sem történt.Ja csak annyi hogy jött egy szörny akit kinyírtam.
  • smithi26
    Ok,kösz!Megpróbálom.
  • _Atti_
    na ez az a pont amire nemtudom hogy lehet rájönni millió próba meg végigjátszás nélkül de:

üsd meg a kongot energiával ugy hogy belesüketülj, aztán irány a medence..itt átváltozol mélységivé egy időre és felugorhatsz ilyen állapotba a szobrokhoz amik hátán át kell csapkodni a kapcsolókat..ha mind megvan(többször kell majd változni valszeg) akkor utána már sejteni fogod a köv lépést..
  • smithi26
    Sziasztok.Ha valaki tudja mit kell csinálni a vége felé annál a négymellű dögnél írja meg légyszi!Előre is kösz.
  • pszaki
    Mia széf kod a bolben? köszi
  • nagyba
    Hi all! újra itt :( Valaki plz küldjön egy mentést rögtön azután, hogy a hajóról szétlődözte a 3 mágust!!! Naon hálás lennék Hozzáteszem, önhibámon kívül nem tudok továbbjutni! E-mailem: [email protected] Előre is köcce!
  • _Atti_
    szurd hátba(onnan is fejbe) ugy egy szurás elég volt asszem.
  • smithi26
    Hm.Ennyit tudok már megint,hogy ilyen dolgokra nem jövök rá!Kösz szépen!Csá
  • wedge31
    Nyomj jobb egérgombot és ugy kétkézel fogod a kést ergo nagyobat sebzel.
  • smithi26
    Szeva.Ok köszi arra rájöttem közben,de hogyan mi a trükk?Köszi csao
  • smithi26
    Szeva.Ok köszi arra rájöttem közben,de hogyan mi a trükk?Köszi csao
  • wedge31
    Az asztalon van egy kés azzal tudod kinyirni.
  • smithi26
    Szeva!A The Air-Filled Tunnels-ben vagyok.Annál a résznél vagyok amikor,leszakad a rács amin kihalgatom a két gonoszt.Amikor leesek egyszerően nincs időm rájönni mit kell csinálni mert az a szemét kinyír.Mit kell csinálni?Előre is kösz!!!
  • rf adam
    Na hy mindenki!Szóval:Párszor előfordulnak nagy hibák a játékban,DE még nem játszottam soha ilyen játékkal ami ennyire megfogott volna az ötletességgel,és nehézségi fokával!Számomra hatalmas élmény volt, és mindenkinek aki még tolja azt üzenem,hogy ne adja fel mert érdemes végignyomni!!!!!
  • rf adam
    Hy!Még nem!Az utolsó előtti pálya végénél járok!Itt is elég izmos a helyzet!Van mit matekozni!Írj ha elakadsz,ha tudok segítek!!Csá!!
  • smithi26
    Szeva.Ok kösz megvan!Amúgy te már befejezted?Csao
  • rf adam
    Arra figyelj,hogy az ajtót zárd be,ne a csapot ami mellette van mert akkor felrobbansz!Zárd be az ajtót,aztán tovább,asszem föl a létrán és találsz egy pirossal megvilágított lejárót amit nyit a kulcsod!!