Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Pedig ott vannak szépen elosztva, a dombok közepén a világoskék kis fények...kicsit föléjük kell lõni mert az ágyú ívesen lõ.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

A patch nem mûködik. azt írja ki h az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ. Az a megoldás lesz h elviszem majd valakihez, és ott megpróbálom megcsinálni.
_Atti_
nyulj a patchhez...ne kinozd tovább szerintem, vagy kérj állást a hivatalos forumon rögtön az ágyús rész után..ott biztos van olyan ember aki még játszik..ha akkor kértél volna mielõtt elkezded elõlrõl mostanra tuti lenne.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

A ***** ****** ****** **!!!! Ilyen nincs. Atisz! El tudnád nekem magyarázni pontosabban h hol vannak a fények? Van az Ördögzátony. ott van a part, a domb, és a dombon, felül még több domb. bal oldalt 3 domb, ami elég "észrevehetõ". Ott keresgéljem? Mert a 3 domb közül a jobboldalin mintha véltem volna felfedezni egy kis fényt, de hiába találtam el vagy 2x, még mindig ott van!!! PLz help!
köszönöm!<#worship>megpróbálom szétlõdözni a dombokat!<#vigyor2>
Atisz
A dombok oldalán vannak, 3 gyengén világító kék fény...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mégis hol vannak azok a kék fények?? A vízbenv agy az Ördögzátonyon??? azon belül hol? 2 szélen? középen? a parton v a hegyekben?<#conf>
Itt lehet megnézni a játék legjobb befejezését:
http://www.youtube.com/watch?v=_H6WGSVMGOA

PSN ID: Lord_Mortanius

robie18
Lécci! Fontos lenne!

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

robie18
Hellosztok!

Nagy bajban vagyok az összes Cthulhu mentésemet letörölte vmiek nagyokos itthon. Ha vki el tudná küldeni az övéit nagyon megköszönném! Ott tartottam, amikor a csajszit lementem a tetõrõl, és bevisznek megkínozni a zsaruk, aztán pedig mentünk a bányába! Aztán még beindítottam a csilléket és aztán kiléptem. Másnap meg nem volt sehol a mentés. Plíz küldjetek! Címem: [email protected]

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

Atisz
Ezek pici fények és jól körbe kell skubizni...próbálj meg mindenfelé elzoomolni a löveggel.

Újra eljutottam a hajóig. újra az a köcsög hiba! Ilyen nincs! Mééé nincs nekem kék fény???? nemhogy 3, egy se!! Vki küldjön képet errõl a részrõl plz!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#help>
á...már ott járok mikor gázosítani kell a shoggoth-ot.de ha megint bugos lesz a hajó, összetördelem a CD-ket...<#bohoc>
Sysfox
Mennyit szívtam én is ott...<#hehe>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

ja nem szóltam bocsi

nem úgy irják hogy Chutulu? 😛

_Atti_ lehet h még addig sem jutok el, ameddig elõször eljutottam. most opatnak az autós-menekülõs résznél. mindig lelõdöznek. nemtom elõször hogy sikerült...na de majd minnyá' <#gun>
azért kössz a segitséget ezer thx

Akkor nem tudok segíteni, ez valami windows hiba. Próbáld újratelepíteni, bár GeForce MX 440 -on nem valószínû, hogy fut.

ha a patc-re godolsz azt nekem megse nyiissa meg hibaüzenet hogy az alkalmazás inicalizálása nem megfelelõ (0*00001223) vagy mi ijesmi számsok és hogy a bef-hez kattintson okra

A lényeg az, hogy katt az .exe-re majd a Load fülre ott megkeresed a játék mappájába a megfelelõ fájlt (CoCMainWin32) és betölteted vele.

Utána aktívak lesznek a funkciók.

Remélem csak este játszol, különben oda a hatás nagy része.

ahogy fejteggettem a forumokat vmi olyat szürtem le hogy a készitõk nem tették kompatibiliisá az mx-es kártyákhoz?! kérem vki erõsitse meg hogy jól fejttetem-e meg a leírtakat(ua.volt a heroes 5-nél is nekem mármint a kártyám le volt tiltva de azt egy kkülön ijen célra készitett exe fájlal orvosolni lehetett nincs erre is vmi ijesmi elõre iss köcc)
bocccsa a duplázásért nem direkt volt és sorrow köcc a linket
http://callofcthulhu.com/forums/index.php?showtopic=2967
itt talán megoldás lenne a problémámra csak hát nem tok angolul legalábbis nem sokat megkösszöném ha vki aki többet tud megnézné és elmondaná
http://callofcthulhu.com/forums/index.php?showtopic=2967
itt talán megoldás lenne a problémámra csak hát nem tok angolul legalábbis nem sokat megkösszöném ha vki aki többet tud megnézné és elmondaná
ááá letöltöm inditanám és alkalmazás hibát ír vki esetleg help ja és k

Szivesen segítek de isten módra ne használd, azt nem szabad.

Link

linket tudnál adni mert keresgéltem de nem találtam meg olyan oldalakat addot ki amiknek a nyelv nekem idegen elõre is köcce
Nyugi! Ezt én is sejtem, de azért egy próbát megér. Max sikeresebben jutok el idáig. De ha tényleg nem mûködne a dolog, akkor van felesleges klaviatúrám+egerem! 😊 Bár nem ajánlom neki, h megint ne sikerüljön. Valahogy imádom az olyan bug-okat vagy hibákat,ami csak nálam fordul elõ és nincs rá megoldás, kivéve ha lecserélem az egész gépet pfff...

Bár nem ajánlatos de van buherálõ program a game-hez ha minden kötél szakad, ezzel nagyon sok mindenen változtathattok futás sebessége, sebzés, unlock-ja az extrákat és még rengeteg minden: neve😄CoTEPatch.exe

hello all egy kis help kéne már egy korábban is emlitett próblémám van a vid kártyám GeForce MX 440 és azt irja ki a game inditásakor hogy:"failed to friend a suitable video setting" tom régi kártya de vki tudna vmi carcket vagy ymit amivel orvosolhato elõre is thx
_Atti_
Csak készitsd be pár ütnivaló párnát vagy nyugtatót amikor arra a részre érsz 😊
Van egy olyan érzésem hogyha a pálya elõlrõl kezdése, régebbrõl ujrajátszás nem segített, ez sem fog.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Lobsterman
Aha. Köszi, megpróbálom

Lobsterman: Jobb oldalt (a lépcsõvel szemben) vannak dobozok. bújj el mögéjük, aztán mikor Jack mondja h minden ok, nem lát a shoggoth, akkor le tudsz menni a lépcsõn(nem kell futni). "futás-gomb" pedig nincs, és nincs is rá szükség (de a végén sokan elakadtak emiatt ). ha esetleg néha túl lassan menne Jack, akkor próbáld meg azt, h "lehajtod" Jack fejét. Nekem így sikerült elmenekülnöm a shoggoth elõl (ez a rész majd nemsokára lesz). Egy próbát megér.
Lobsterman
Kérdésem lenne. Újra elkezdtem tolni a játékot(anno a csille-bugnál feladtam. túlságosan felidegesített 😊), és most a Shoggoth rémisztget a plafonról. innen hogyan tovább? Már végigjátszást is olvastam, az azt írja fussak le a lépcsõn. De elkezdek lemenni,és a dög odadobja elém az egyik csápját, kikerülni meg nem lehet. A másik irányban is van egy csáp(az fix) az ajtó meg zárva van. Hogyan lehet lemenni a lépcsõn úgy hogy a csápocska ne kólintson fejbe? Van egyébként valami futásgomb? Mert a beállításoknál nem láttam, eddig meg elég volt az alapsebességem

_Atti_ megpróbálok még egy "tippet", hátha megoldódik. elkezdtem elölrõl, eggyel magasabb szinten játszani. hátha így jó lesz. de azért így már könnyebb. 😊
Sysfox
Én most ott vagyok elakadva, ahol jön két oldalról az a két nagy dög "kukac". Ahol a nagy szakadékon kell átmenni a vége felé...

A leírásban az van, hogy el lehet bújni elõlük, mert akkor nem tudnak lefújni, de én nem találom ezt a helyet.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Nha végigvittem másodjára is. Így már sokkal könyebb volt azt meg kell hagyni. Egészen gyorsan sikerült.

"Fussatok bolondok" ...Gandalf....

Tényleg nehéz a vége, de a lényeg, hogy nagyszerû horror game a Silent Hill óta a legjobb.

Mikor magában beszélt..., hát szóval gyakran rám is rámragadt az õrülete.
Ha nem figyeltem rá és fejbelõtte magát. na én akkor azt megkönnyeztem.

futni hagyan tudok?
Ne megtörtént végre végigvittem. CSak nagyon a külsõ peremen kellet futni. Hihetetlen hogy enyin mult az egész.
Csibe001
A Capslock-al biztos nem...

SZIASZTOK! MEGINT ELAKADTAM A KRIPTÁBAN HOGY NYITOM KI A SZÉFET?
Vázolom akkor az egészet. Meghalt a nagy dög (Hyrda) aztán elindulok fölfelé. Nem a gong irányába. Kiérek a csarnokba ahol leltem a Kar98-ast ott bead egy bejátszást a tengeralatjáróról meg a torpedójáról akkor elkezdõdik a barlang beomlása. Futok végig kerülgetve a leomló sziklákat átugrom a beszakadt alagutat nem tudok semerre sem elemeni még a labor felé sem megteszem a nagy kerülõt a labor felé az egyetlen hagyott úton aztán ahogyan beérek a két fa rácsos kapu közé vége a játéknak mert rámszakad a mindenség. A leírásban pedig az szerepel hogy ott tovább tudok menni aktiválok valamit azzal az amulettféleségel amit a hydránál szereztem és vége a játéknak.
A leírás is atr mondja amit te Sorow dw sajna nem müködik a dupla rácsos fakapuknál mindig lejár az idõlimit és Kampec. Nem tudok eljutni a második ajtóhoz pedig max futási sebeségel megyek nem vagyok lesérülve meg semmi. Sajna nem tudom mit ronthattam el.
Sajna nem mûködik mert ott ahol fogjulejtenek a rácsosajtóknál mindig lejár az idõlimit és meghalok.

de van végigjátszás is itt:link

Miután kinyírtad a melákot az akváriumban csücsül és pszhi-vel bombáz.
Hátrafordulsz ki az ajtón (nem a csövön ahol bejötél) és vége a játéknak.

Én mindig a 92%-nál vagyok elakadva nem tudok kifutni ebbõl a városból. Lejár az idõlimit és meghalok. Nem tudjátok hogy Hydra kinyírása után merre kell menni mikor megtorpedózák a vízalati várost. Jól jönne a segítség mert ezzel szívok már jó pár napja.