2691
-
#1771 Valaki árulja már el hogy kell futni mert így nem leszek elég gyors. -
#1770 Kösz.Akkor biztos csak gyorsabbnak kell lennem.Jut eszembe:Futni hogy kell,mert arról semmi noncs a "kézikönyvben" -
Talon #1769 A játékhoz keresek full elírást. Tud valaki segíteni? -
#1768 Pedig semmi más okosság nincs abban a részben,futsz reteszelsz aztán megint és megint ennyi. -
#1767 Valaki nem tud segíteni?Ott akadtam el hogy a hotelból nem sikerül kimenekülni mert mire eltolom a szekrényt agyonvágnak-hiába van retesz és hiába sietek. -
#1766 Hotelbe'nem haladok.Észrevettem hogy tolható a szekrény a másik szobába',de mire eltolom kapok rendesen a fejemre.Soha nincs idő befejezni.Pedig gondolom arra kell menekülni nichtwar?Az ablak meg mégsem jó megoldás. -
petike01 #1765 szeva!kéne 1 kis segitség,elakadtam ott a végén megszereztem a zőld gyémántot (kalapácsal és vésővel ) innen hova kell mennem???????? előre is kőszi. -
#1764 Most a Gilman Hotelben vagyok és nem igazán tudom merre kéne menekülni a fishmanek elől.Próbáltam az ablakon kiugrani,a falon valahogy lemászni a cselekvés gomb segítségével is,de arra mindíg maghalok.Pedig az ablak nyílik.Egyszer a folyosóra is kimenekültem,megpróbálva bejutni egy másik szobába,de ameddig eljutottam ott zárva voltak az ajtók.Közben mindíg megcsapkodnak-lehet futni is valahogy? -
#1763 gondolom a driver frissitése megfordult a fejedben ha mégse itt az idő,
próbálkozhatsz esetleg valamilyen kompatibilitás módba inditani(jo nem sok köze de nekem már volt hogy javitott hibát) -
gregtom6 #1762 Sztem vagy a te verziód a rossz,v a kártyád gyenge.Nekem ugyanilyen problem az enter the matrix-ban volt(nem volt feje 1,2 embernek,csak lebegő szeme)egy kártya biztos orvosolja a problemet,nekem GeForce 7600 GT-vel nincs gond:) XD -
#1761 Nálam grafikai gond is van-bár nem túl komoly.Az alakok feje helyén ha beszélnek csak a szemgolyóik látszanak.Ez programhiba vagy valamit állítani kéne a kártyán?
És futni hogy lehet? -
gregtom6 #1760 Hy!Na,már a Marsh Refinery-ben vok.Bejutottam a gyárba,most a generátor szobába kellene bejutnom,de nemtom,hogy.Az ajtón nemtok bejutni,a ,,vaskosár''meg nem indul el.A lények újratermelődnek.PLS HELP!!! -
#1759 Kösz a segítséget!Egyébként az italos lefizetés megfordult a fejemben,de én marha a portásnak akartam adni!Az meg nem fogadott el ilyesmit. -
gregtom6 #1758 na,továbbjutottam.Most a börtönös résznél akadtam el.De úgy,h már 2.szor vok ugyanott.Annyit tudtam csinálni,h a döglött patkányt odaadtam a véres fickónak,aki megölte magát.Meg rájöttem,h az emeleten a csap csövénél lehet tekerni.De semmi több.A széfhez még hozzá se nyúl,én meg végképp nemtok semmit se csinálni.pls help! -
#1757 egy kicsit előbb vok mint te
találsz 2 ajtót, mindegyiknek van egy retesze legfelül, azzal zárod az ajtót majd használat gombbal az ágynál elalszol(első szobában)
azután jön a haddel-hadd a 3. rész, ott kell tolni a szekrényt és még egy szekrényt, de engem állandóan megölnek az őrültek -
gregtom6 #1756 Hy!ott akadtam el,h felmentem a hotel felső szintjére(sztem),és bejön a kisfilm,h nemtom biztosra,de olyan,mintha egy bárdot a hasamba vágtt volna,utána meg elmegy a szobából.Itt mit kell csinálni?van egy eltolható szekrény,csak nem tolódik el,sztem azért,mert azt mondja,h késő van,és nem zavarja az embereket.Mit csináljak??? -
#1755 a közelben(egy sikátorban) van egy részeg csávó, azzal kell beszélgetned, ad egy klucsot ha adsz neki egy üveg rumot, majd irány egy poszteres ajtó a rendőr mellett valahol,a hotelben még nem kell csinálj semmit -
#1754 Szóval elakadtam.Ma kb. 2 óra hosszat pöcsöltem a játékkal és semmire nem jutottam vele.Nagyon bosszantó ezért kérek segítséget.A szállóban semmi előrejutási lehetőséget nem látok,a buzi botos rendőr miatt nem szabad az út,az összes többi ajtó zárva,kulcs csak a szállóban amihez nincs út.Sem újabb csapóajtó,se létrák,se mozdítható bútorok.Semmi.Mindenkit kérek segítsen. -
#1753 Kérnék egy kis segítséget! -
#1752 Másnál is előfordul hogy a figurák feje helyén csak a szemgolyók lebegnek?Ez programhiba vagy a videókártya baja?Az pedig Radeon R9250 -
#1751 Ott tartok hogy bementem a rendőr után,lementem a boltból a csapóajtón a pincébe,felvettem az első pisztolyrakaszt majd visszamentem a főtérre.És most sehol semmi jelét nem látom mit kéne csinálni.Valami haversrác-tán egy másik nyomozó sokat dumált,de hiába én csak németül értek-úgy is nehezen.Mr.Gilman a szállodás továbbra sem ad kulcsot sehová,a hotelban még mindíg minden zárva.Mit kéne most csinálnom? -
#1750 Fel is instaláltam újra, indulhat az igazi játék!!! -
balu999 #1749 Sziasztok
Elakadtam a börtönös résznél.A börtön környékén kinyírtam az őröket.A börtönben a két szélső cellát sikerült kinyitni de a két középsőt nem.A 2. cellában van egy arc aki mindig elküld amikor ki akarom nyitni a cellát.A 3. vellában egy bolond van és azt sem tudom kinyitni.Más hol olvasstam , hogy elvileg a börtön ablakból kell megszóllítani a bolondot és ha kidugja a kezét akkor el kell kapni de nekem nem dugja ki a kezét csak ordibál.Az emeleten van egy fürdőszoba amiben van két cső és a csöveken van 1-1 kar amit el lehet fordrdítani amit nem tudom , hogy mire jók.
Továbbá van egy széf is börtönben amnit még nem tudok kinyitni.Voltam a csatornában is és kijutottam a garázsba de a kocsival sem tudok mit kezdeni.
Segítsetek
Köszi -
rf adam #1748 Nem emlékszem pontosan,de vagy a legfelsővel kell kezdeni és lefelé,vagy fordítva!!Próbázd! -
rf adam #1747 Ahogy bemész a raktárba,a baloldali pult mögött van a földön egy csapóajtó!Ott kell lemenni!Persze előtte gyorsan kell szétnézni,mert kirak a zsaru!De az ajtót is tudod torlaszolni szekrénnyel!! -
KOVU #1746 hi megint én arra rá jöttem
most egy olyan gondom van hogy be futok egy templomba ami elött le lövik a nőt ésott mentek felmászok a létrán és ott a harangokkal mit kell csinálni? milyen sorrendbe huzzam meg?
elöre is thx -
KOVU #1745 hi all
tudna segiteni valaki a széf kodjában a boltban?
elöre is kösz. -
gregtom6 #1744 Csőtök!Hogy lehet elindítani a játékot?Nekem orosz telepítője és autorunja van,és felteszem a játékot,elindítanám a crackelt exét,és bejön 2 videó,és kilép.Ha nem crackelem,akkor cd-key-t kér.Segítsetek!!!! -
#1743 A rendőr mögött be kell lopakodni talán?Egyí kis ideig így bejutottam de aztán észrevett és megint kirakott. -
#1742 Üdv!Lenne két kérdésem.
Miért van hogy az emberek feje időnként(gyakran)eltűnik és csak a szemük lebeg a torzójuk felett?(a kártyám pedig Radeon R9250-es,a proci is 2,66-os)
Most még a Gilman Hotelban vagyok és nem tom mit is kéne tennem.A Hotelen kívül minden zárva-az angol interjúkat nem értem-a rohadt portás nem ad kulcsot,pedig látom hogy ott lóg,de nem lehet bemenni érte.A buzi rendőrök meg nem engednek be sehová.Pedig van egy kulcsom is. -
#1741 Mivan már megint visszaengedtek?
Ezek szerint megint elakadtál valahol? Hjaj ecsém, menj azt inkább carbonozz, az úgyis neked való. -
#1740 -
exorcis #1739 ilyen szar jattekot meg sose jaccodtam
itt mind egy nagy barom foleg a buzikam a randal te fogpiszkafeju, hulye vagy, minjo anyad -
exorcis #1738 szar a jattek wazee
-
#1737 Ez igaz, de nagyon zavaró, ugyanis muszáj volt végigjátszást néznem hozzá:(
Bár lehet, hogy az XBOX vagy a TV miatt volt angyon sötét. Hiába vettem fel a fényerőt.
Remélem azért a kis cel800,gf3-as kis gépemen elfut majd:)
Viszonylag tetszik a játék, mivel ezt az Innsmouth-os történetet nem igen olvastam (ha egyáltalán könyvből lett írva), de nagyon jól el van találva. A hullaház az elején húzós, szinte láttam amint közel érek a letakart tetemhez és az felkel:)
És az emberek Innsmouthban, nagyon durván néznek ki:):)
(Kis kedvencünktől megint kaptam üzit;D ) -
#1736 Az után is lesznek sötét részek. Bár az is igaz h. ezeket a dolgokat csak először kell megkeresni, utána már tudod hol vannak. :) -
#1735 Na miaz? Törölték a hozzászólást? Kár, én meg még kapom PM-bem az üziket:)
Amúgy szerintem rohadt sötét a játékban az első pálya, alig leeht megtalálni a lejáratot, meg az ajtót a pincében. -
SG #1734 Akkor most már tudom miért nem lett 100 százalék nekem sem:(
-
#1733 A leírás szerint eddig megvan mindenem.
A csajt is megmentettem, meg a tengerészgyalogosok közül is annyit h. elég legyen.
Az utolsó fejezet elejéhez érve hiányzik 1%, de az előzőben megcsináltam mindent. -
#1732 egy százalék az szerintem könyv, vagy megmentetted a nőt a haldobozolóban? bár az szerintem több is..