Call of Cthulhu

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok. Valaki légyszi írja meg amikor a hajón a matróz odaadja a kulcsot mit kell csinálni?A fenti ajtónál a gõz nyír ki,alul meg ha becsukom a kazánt robbanok. hogy jutok el a hegesztõhöz?Elõre is kösz.

Sajnos nem vagyok jó angolból!Aki tud légyszi segítsen!Elõre is kösz.
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szevasztok. Valaki légyszi írja meg amikor a hajón a matróz odaadja a kulcsot mit kell csinálni?A fenti ajtónál a gõz nyír ki,alul meg ha becsukom a kazánt robbanok. hogy jutok el a hegesztõhöz?Elõre is kösz.
Szevasztok.A hajón mi az elsõ lépés?Elõre is kösz.
1. Unrar.
2. Burn or mount.
3. Install.
4. Play the game.

Nincs crack.
woy
<#vigyor2><#taps>hû az nagyon jó lenne.köszi

Jelenleg nincs nálam a lemez,de ha visszakerül,elküldöm!
woy
hááát ehhez nekem nincs crack . ha neked van crack vagy bárki másnak,és ha el is küldenéd nekem akkor annak naon örülnék <#vigyor2>lécci küldjetek crackeeeet <#worship> [email protected]

Sterintem nem írtad fölül az összes fájlt amit kell!!Mindent másolj át a crack-bõl!
woy
hát...nem,mert volt próbálva sp1-el is a gépemen és semmi <#szomoru1>patch meg nem hiszem hogy lesz hozzá.crack se létezik a játékhoz.esetleg ha valaki elküldené az õ CoCMainWin32.exe file-ját,és megpróbálnám elindítani azzal. email címem : [email protected] elõre is köszi <#worship>

Esrohnoil
Nálam sp1 alatt semmi baja.
Mondjuk pár játékról hallottam h. sp2 alatt gondja van, nem tudom h. ennél is ez-e a probléma...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

woy
magyar windows xp professional (szervízcsomag 2-vel), 3 napja volt telepítve , directx 9 fel van rakva,grafikus kártya driver a legújabb.szóval a programok a helyükön vannak,más játékok probléma nélkül elindultak.

Esrohnoil
Milyen op-rendszeren tolod (akarom mondani tolnád)?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

woy
"A(z) CoCMainWin32.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." ez a hiba üzenet
olvastam ,hogy több embernek is van ilyen probléma.régebben ha volt ilyen probléma más játékokkal akkor segített rajta a patch,de ehhez nincs,legalábbis én nem leltem <#szomoru1>,crack is segíthetne rajta szerintem ha felülírnám a CoCDCoTELauncher.exe -t,de az sincs hozzá. <#rinya>

REXCraft
mi a hiba üzenet??

woy
akkor kicsit részletezem a problémát.szóval,CoCDCoTELauncher.exe ezzel indítom a játékot.itt lehet beállítani a grafikát 1.0.0.1 a verzió száma.ez még jõl mûködik.
beállítom a grafikát,ott van alul hogy launch game,vagyis ez elindítja a CoCMainWin32.exe -t és ez nem indul el nekem.

fery02
Nekem semmit sem kellett vele csinálnom az indításhoz. Nem tudom neked milyen verzió van meg, ha egyáltalán verzió miatt van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

woy
sziasztok.nem tud valaki patch-et vagy crack-et a játékhoz ? mert nekem nem indul el. program hibát ír ki,de csak az én gépemen.windows nemrég volt újratelepítve,szóval nem azzal van a baj.elõre is köszi a segítséget <#wink>

Csá! Elszaladsz mellette,majd le a létrán,aztán fel!Amikor odaérsz a vat pump-hoz,ott is néha kitámad az csula!Na amikor visszahúzódik akkor kell odarohanni és gyorsan bekapcs a rendszert!!Ekkor egy medencével arrébb szivattyúzod a taknyot!!Ezután vissza,és irány a biztosítékért a középsõ rámpán!!Az irodában vigyázz az ablaknál!!!!Sok szerencsét!!
Szeva!Hogy jutottál tovább annál a sokszemû genyonál?Lefutok mellette de mire odaérek pont a másik kapcsolóhoz kicsinál,és elbújni sem tudok elõle!Elõre is kösz!Csao
_Atti_
nekem csak ott lett, bár lehet a hajón is megesett..lassan lehet elõszedem én is a gammát😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

fery02
például

_Atti_
a liftben amikor a shoggoth üldözött😄

REXCraft
mit értesz öngyilkosság alatt???😄

fery02
Köszi mégegyszer, az ágyús részre én is rájöttem. Most veszem észre igazán, hogy ehhez a játékhoz aztán nagy türelem kell 😄 Nálatok volt már öngyilkoz az emberetek? :/

Szeva.Hát majdnem igazad van!A másik hogy ez a játék merõben más mint a többi,amivel eddig dolgom volt.Az idegtõl a legegyszerûbb dolgok is nehéznek tûnnek!
Amikor abbamarad a nagy hullám,menyj az ágyúhoz és zoomolj!!Aztán cél,tüz!!!
fery02
szóval odamenni a korláthoz, és megnyomni az F-et? még nem próbáltam, mindjá megnézem😛 De primitív vagyok XD

REXCraft
kapaszkodni 😉

fery02
A hajón vagyok, megöltük a társasággal a szörnyeket rajta, és most nagy hullámok jönnek, minek hatására a hajó elkezd rázkódni, meg dõlöngélni, mire én szép folyamatosan döglõdök, a végén meg betölthetem újra a játék állást. Mi ez a kibaszott nagy baromság? Mit kell csinálni már megint?

_Atti_
látszik olyan játékokon 'nevelkedtél' ahol ujratöltõdnek a puskák maguktól és gombnyomásra indul minden 😊
vért fogsz könnyezni mire ezt befejezed 😄

Ja ugye ha vannak ilyen barmok mint én hogy az ékszíjjat nem teszem fel a generátorra!!!!!Gyerekek!
Most figyelem éppen,a generátor teremben csak az egyik generátor megy illetve annak is a kicsi motorja.Amin a nagy ékszíj van az nem megy!Annak is menni kell?De hogy indítom el?És miért van a rácsán egy lakat?A lakatot lelõttem róla az ajtaját kinyitottam de semmi!Elõre is kösz.
_Atti_
szörnynek szerezz moslékot meg mérget(? vagymit)

_Atti_
öhh..nem emlékszem egyáltalán már arra de talán egy másik terembõl el is kell inditani egy gombbal..ha nem indul az bug..keress itt(oldal alján) rá talán már irta valaki mit kell csinálni.

Sziasztok.Egy kis segítség kéne,ott tartok hogy be kéne indítani a csilléket.Felvettem az övet,bekapcsoltam a generátort,kilõttem a panel üvegjét, de mégsem indul el!Aki tud légyszi írja meg mit hagytam ki!Elõre is kösz!
Én most a börtönös résznél akadtam el,ahol is nem tudok bejutni abba a terembe,ahol a kalapács van!(Meg az a vad és éhes izé is asszem!)A folytatás meg tök yoo lenne!!Miért nem lesz???
REXCraft
pedig lehetne..én szivesen végigtolnám azt is 😊

Esrohnoil
Pont hogy nem. Egyáltalán nem lesz ezek szerint...

wedge31
Én nem vágom akkor még idén összel jön a folytatás ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok.Egy kis segítség kéne,ott tartok hogy be kéne indítani a csilléket.Felvettem az övet,bekapcsoltam a generátort,kilõttem a panel üvegjét, de mégsem indul el!Aki tud légyszi írja meg mit hagytam ki!Elõre is kösz!
Esrohnoil

Elolvastam párszor!!Most már sikerált,de egy párszor nem kapcsolta be,hiába nyomkodtam!!Most már továbbmentem,felrobbantottam azt a fost is!
REXCraft
olvasd el mi a feladat!!

Ááááá!Miért nem tudom bekapcs odalent azt a sz...rt!?Kiborulok ettõl a játéktól!
Ya!Igaz!Én vagyok Jack!Eh!Mind1!Már el tudtam menni mellette,csak ott lent kell majd bekapcs vmit!!Kösz!
REXCraft
jack-el te vagy(már igy hivják)
mondom hogy egy áramos szart kell meghuznod!!
asszem bal oldalon lesz ha a szörny felé nézel!!

Háát nemtom!Sztem itt most nincs itt a tag(Jack)!Ya,azt vágom hogy kéne egy bizti,de nem tudok elmeenni a k.. szörny mellett!!Mind1 azért kösz,és ha valaki vágja a szitut,írja már be léccci!!Kösz!
REXCraft
öö..keress magadnak egy fedezéket..(már nemtom pontosan hogy hol volt) és mikor Jack(sszem igy hivják) szol hogy menj akkor rajta és kapcsold be rá az áramot..utána meg majd el kell még1hez és egy bisztositékot is kell szerezed..(ha nem igy volt akkor szoljon vki nehogy hülyeséget mondjak,régen toltam má 😊 )